Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor dubbel glas vervangen in ramen:

Dubbel glas vervangen in ramen

Dubbel glas vervangen door hoog rendement dubbel glas in volledige woning. Ongeveer 84m² in totaal. Houten ramen.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Waasmunster (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbel glas vervangen in ramen uit heel België:

Plaatsing dubbel glas is verschillende ramen

Ik heb drie grote vensters in de woonkamer waarin ik dubbel glas wens te laten plaatsen. Ook in de keuken een kleiner venster en venster in de achterdeur. Houten kaders.

Erker isoleren of enkel glas vervangen door dubbel glas

Erker uit hout en enkel glas. Overweging om te isoleren/enkel glas te vervangen naar dubbel glas. Erker is 2,5 meter breed en 3 meter hoog.

Gebarsten glasraam vervangen

Onze poetsvrouw wilde een houten raam dat een beetje klemde openen en toen barstte de ruit in een hoek linksonder. Het is dubbel glas, alleen de binnenkant is gebarsten. Het glas is ongeveer 60 op 180 cm. Is voor verzekering.

Herstellen van gebarsten dubbel glas in raam

Ons raam met dubbel glas is door de hitte gebarsten. De verzekering vraagt een offerte voor het herstellen van het dubbelglas. Afmeting raam : 90 cm op 80 cm. raam : Houtwerk

Nieuw dubbel glas in een aluminium kader plaatsen

Vakman voor het vervangen van al het enkel glas in een appartement (6e verdiep) in Mechelen. De ramen zijn uit aluminium. De maten zijn de maten van de gehele ramen, het glasoppervlak is dus telkens een aantal cm korter. Ik zou HR glas willen (min. 1,1)

Restauratie antieke voordeur met glas en staal

Wij hebben een voordeur met enkel glas en staalwerk, maar helaas sluit de deur niet goed af en is een deel van het glas gebarsten. Wij hadden graag het staalwerk behouden, maar wel een nieuwe deur met dubbel glas.

Nieuw dubbel glas steken in de voordeur

Onderste gedeelte van de glazen voordeur in dubbel glas is volledig in stukken en dient vervangen te worden. Buitenste glas dient vervangen te worden en is in mat glas.

Voorzetramen plaatsen

Ik heb reeds dubbel glas. Het geluid van het verkeer blijft te groot. Ik zou willen voorzetramen laten plaatsen in de living (8,5 lopende meter) en een slaapkamer(2 meter).