Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor vervangen ramen en deuren:

Vervangen ramen en deuren

Ik zou graag mij voor en achterdeur vervangen liefst in PVC. Daarnaast zou ik ongeveer acht ramen in mijn huis laten vervangen. Dit naar dubbel hoogrendementsglas. Het zijn verschillende afmetingen, maar het grootste raam is ongeveer 3,5m op 2m dit bestaat alsook uit één stuk. Al de kozijnen van de huidige ramen bestaan nu uit hout, deze moeten ook vervangen worden naar PVC als dit kan. Daarnaast zou ook één van mijn rolluiken moeten vervangen en uitgebroken worden.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Zele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen ramen en deuren uit heel België:

Gevelbekleding met steenstrips

Het betreft een woning uit de jaren 50 met een 5mm dikke spouw, en 1 muur (voorgevel) met reeds vernieuwde glaspartijen, en 1 muur (zijgevel) met nog te vernieuwen glaspartijen. Er is een mogelijkheid om langs de voorgevel tot 12 cm diep te werken en langs de zijgevel quasi onbeperkt. We willen graag advies naar kostprijs en werkwijzen van het plaatsen van buitenmuurisolatie van beide gevels in steenstrips of platen (Trespa, cementvezelplaten, ...). Zeker icm met de te vernieuwen ramen. Tevens moet voor de zijgevel een oplossing gevonden worden voor het dakwerk. We weten bijvoorbeeld niet of de huidige staat van de gevel voldoende is voor het plaatsen van een 'hangende' buitengevelisolatie. Indien zo overwegen we immers OOK om spouwmuurisolatie te plaatsen. Indien niet, vragen we ons af wat de kosten zouden zijn bij het 'opnieuw plaatsen' van de buitengevel voor de zijgevel (waar de ramen nog moeten worden vervangen worden), maar dit lijkt ons niet opportuun voor de voorgevel (waar de ramen reeds vernieuwd zijn). We zoeken dan ook een vakman die ons gerichte oplossingen voor deze problemen kan bieden.

Dubbel glas plaatsen in alu chassis

Enkel glas in twee aluminium ramen vervangen door dubbel glas met behoud van de aluminium kozijnen. Maten zijn 0,78B 1,21 H.

Enkel glas vervangen door dubbel glas in bestaande houten ramen

Ik wil dubbel glas plaatsen in 6 bestaande houten ramen afmetingen 3 ramen van 60 cm x 101 cm en 3 ramen van 44,7 cm x 76,5 cm

Veranda ramen vervangen en kozijnen

Voor mijn veranda zou ik graag mijn ramen laten vervangen in zonwerend materiaal. Kozijnen moeten hiervoor ook vervangen worden. Deze zijn nu hout en we zouden dit graag laten vervangen naar PVC.

Waterdicht maken van terras

Wij hebben een lek ontdekt bij ons en dachten dat dit door de ramen kwam die naar de tuin lijden. Nu blijkt dit te komen door het ouder terras dat er ligt. We zouden dus asap ons terras moeten vervangen/herstellen vooralleer de epdm kan gelijmd worden en dus onze lek opgelost geraakt. Terras met vierkante tegels.Waterdicht te maken.

Vernieuwen van ramen

6 ramen en 1 deur vervangen. Nu houtwerk naar PVC Dubbel glas

Enkele beglazing vervangen door dubbele in houten ramen

Ik wil dubbel glas in 3-5 bestaande houten ramen laten plaatsen.

Dubbel glas plaatsen

In een studio van 22m² zou ik graag mijn 2 ramen, het enkel glas laten vervangen door dubbel glas. Ik denk dat dit om een afmeting gaat van 2 keer 1,2m en hoogte 0,5m.