Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor vervangen ramen en deuren:

Vervangen ramen en deuren

Ik zou graag mij voor en achterdeur vervangen liefst in PVC. Daarnaast zou ik ongeveer acht ramen in mijn huis laten vervangen. Dit naar dubbel hoogrendementsglas. Het zijn verschillende afmetingen, maar het grootste raam is ongeveer 3,5m op 2m dit bestaat alsook uit één stuk. Al de kozijnen van de huidige ramen bestaan nu uit hout, deze moeten ook vervangen worden naar PVC als dit kan. Daarnaast zou ook één van mijn rolluiken moeten vervangen en uitgebroken worden.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Zele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen ramen en deuren uit heel België:

Dubbele beglazing in 11 houten ramen vervangen

Bubbele beglazing van 11 houten ramen vervangen. Het betreft een opp. van ong. 25m². Graag dubbel glas hoog rendement.

Garage renoveren + waterafvoer naar riolering

Electriciteit heraanleggen: - Zekeringkast en aarding nakijken. - Stopcontacten herplaatsen. - 2 Schakelpunten voor alle lichten voorzien. Waterleiding heraanleggen: - Bijkomende gootsteen en buitenkraan plaatsen. Ramen en garagepoort vervangen: - Graag een electrisch bediende rolpoort met venster. Muurafwerking plaaster wijzigen naar witte cement. Advies over keuzemogelijkheden vloer geven. Nieuwe vloer aanleggen. Betonnen waterafvoer vervangen door PVC. Opbouw en deksels sterfputjes herstellen.

Veranda vervangen

Oude houten veranda van ong. 7m² met een schuin dak, aanpalend aan woning vervangen. Er hoeven geen deuren of ramen in.

Vervangen glas in bestaande houten kozijn

Glas van 7 houten ramen vervangen. Het betreft: - 2 Ramen aan voorkant van 1.48m x 2.7m en 1.48m x 0.6m. - 2 Ramen aan zijkant van 1.42m x 1.72m en 1.42m x 1.72m. - 1 Raam in slaapkamer 1 van 1.2m x 1.78m. - 2 Ramen in slaapkamer 2 van 1.2m x 0.63m en 1.2m x 0.62m. Kozijnen van de 2 ramen in slaapkamer 2 vervangen door PVC. Graag HR++ glas.

Vervangen van veluxglas

Beglazing 2 Veluxramen vervangen. Sedert ontmossen van dak zit er water tussen dubbele beglazing. Het zou gaan om ramen type GFL 304 4000 B F 76 AE 02F.

Vervangen van velux glas

Ik heb op een slaapkamer 2 velux-ramen. Van eentje van deze ramen is het. Dubbel glas aan de binnenzijde gebarsten. Dit glas zou moeten vervangen worden. Op het typeplaatje van het raam staat vermeld: GGL-5 1007 I 06.

Buitengevel isoleren

Graag hadden wij onze buitengevel geïsoleerd en er vervolgens ook een witte crepi of ander material op gezet. Het gaat hier over de buigengevel van het hele huis (zie foto) en komt op ongeveer 180m². De ramen die er nu inzitten hoeven niet te blijven en zullen ook vervangen worden.

Renoveren gelijkvloers

Wij hebben een oude fermette gekocht en zouden deze graag renoveren. We willen de gelijkvloerse verdieping renoveren: de (draag)muren tussen keuken en living verwijderen, de originele terracotta tegels verwijderen, vloerverwarming leggen en opnieuw betegelen, een nieuwe keuken installeren en eventueel ook de ramen vervangen. De totale oppervlakte van deze verdieping bedraagt ongeveer 120 m².