Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas van gebroken ruit vervangen:

Glas van gebroken ruit vervangen

ik wil een gebroken ruit laten vervangen in de slaapkamer. dubbel glas, afmeting 852 x 655 mm, de code die in het glas staat is 2008 LERABEL SANCO 000843/013 FLOAT KLAAR 5MM/15AL/PLUS SLE EN2 4MM ARGON
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Zeveneken (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas van gebroken ruit vervangen uit heel België:

Studio renoveren

Ik plan een renovatie van een studio, volgende werken moeten worden gedaan: Keukenrenovatie inclusief afschaffing van de bovenmuur Renovatie van de badkamer (wand tegels; lavabo, douche en wc verschonen) Vloerrenovatie (tegelvloer in badkamer en living) reparatie van een gebroken dubbel glas in een balkondeur (Double glass: hoogte 182 cm; breedte 108 cm) evenals reparatie van het schuifmechanisme van de balkondeur.

Glas voordeur vervangen

Door de hevige wind is onze voordeur (aluminium) dichtgeslagen. De voordeur bestaat uit dubbel glas en het glas aan de straatkant is gebroken. We willen die vervangen, liefst nog door mat glas. Afmeting ruit ong 75x150cm.

Plaatsen enkel glas in houten veranda deur

Ik wil een enkel glas laten vervangen dewelke nu gebroken is. Kader is hout. Afmeting van het glas is ca 189*65 maar dient voor zekerheid nog opgemeten te worden door ramenplaatser.

Vervangen van een kapot raam

Een kantelraam op de 3de verdieping is gebroken en moet vervangen worden. Raam is 77,5 op 51cm groot, ik denk 3 dubbel glas.

Vervangen gebroken glas in serres

Serre herstellen. Aantal glazen zijn gebroken.

Herstellen serre na stormschade

Door de laatste stormwinden is er een boom op onze serre gevallen. De schade is gebroken glas en gebogen profielen. 4x4m

Terras deuren plaatsen en glas vervangen

Van één aluminium schuifdeur moet het gebroken glas vervangen worden: dubbele beglazing met 1 zijde gelaagd, 4/18/33.2 mm, isolatiewaarde ug.1.1, 810 mm x 1710 mm. Twee andere bestaande PVC terrasdeuren moeten volledig vervangen worden door één aluminium schuifdeur 1600 x 2050 mm en één aluminium draaideur 800 x 2050 mm, RAL 9001, zie bijlage.

Enkel glas in serre vervangen

Door storm zijn er 3 stukken glas gebroken in mijn serre . Het glas in de deur en 2 stukken glas aan zijkant .