Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Vlaams-Brabant:

woensdag 15 januari 2020

Dubbel glas plaatsen

Ik zoek een vakman om de beglazing van een raam in de living te vervangen. Eksters hebben de rubberen isolatie eruit gepikt waardoor er regenwater tussen de dubbele beglazing is gekomen. De afmetingen van het raam zijn 250 cm hoog x 220 cm breed. Met ronde boog bovenaan. Kozijn in PCV.
vrijdag 6 december 2019

Glas in voordeur vervangen

Wij hebben een pvc voordeur met 3 glazen ramen, evenredig verdeeld over de hele deur. Het middelste glas is gebarsten. Het betreft het buitenste glas van een dubbel glas. de barst is enkel in het buitenste glas aanwezig.
woensdag 4 december 2019

Melkglas in voordeur vervangen

Voordeur met drie vensters, 1 is ingesmeten, 1 dient zeker vervangen te worden ofwel alle drie want ze zijn gezandstraald, met een doorkijkboord van 2 cm ring rond. Afmetingen ongeveer 78 cm B en 62 cm H.
maandag 25 november 2019

Binnendeur enkelglas vervangen

Onze binnendeur bestaat uit enkel glas. Graag zou ik deze laten veranderen naar dubbel- (evt,) driebubbelglas. Het betreft een houten deur met bovenaan twee dezelfde glas partijen van 60cm breed en 54cm hoog. Het gaat dus enkel om het vervangen van het glas.
maandag 25 november 2019

Glas van veluxraam vervangen

Glas Velux raam te vervangen heeft condens. Velux code GHL-1 (075-N-11G) Maten binnenkant : 70 cm hoogte X90 cm breedte.
maandag 25 november 2019

Glas van serre vervangen

Dakvensters van Venlo Kas , soort serre kas. Vervangen 3 stuks
zaterdag 23 november 2019

Serreglas te vervangen

Ik wil een 10-tal vensters laten vervangen van een oude serre. Afmetingen +/- 47 x 60 cm. Ik zou dit graag voor de winter laten doen om verdere schade te voorkomen.
dinsdag 12 november 2019

Dubbel glas plaatsen

In een studio van 22m² zou ik graag mijn 2 ramen, het enkel glas laten vervangen door dubbel glas. Ik denk dat dit om een afmeting gaat van 2 keer 1,2m en hoogte 0,5m.
maandag 7 oktober 2019

Vervangen van enkel glas

De houten framing zouden we ook willen vervangen. De kamer ligt aan straatkant dus we zoeken goed isolerende ramen.
dinsdag 24 september 2019

Glaspaneel plaatsen in voordeur

Ik wil glaspaneel van ca 20 cm bij 1m70 plaatsen in houten voordeur van ca 78 cm bij 211cm. Chassis van voordeur is in hout.