Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Vlaams-Brabant.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: ruiten enkel glas vervangen door dubbel glas HR ++, glas vervangen in bestaande houten ramen, ramen op gelijkvloers renoveren ook glaswerk, 5 vensters in dubbel glas plaatsen, dubbel zonwerend glas plaatsen in serre, serre glas te vervangen, vervangen van een ruit (2x) in een schuifraam van de veranda, dubbelglas in living vervangen, matglazen panelen vervangen door dubbel glas, enkel glas van voordeur en 3 ramen vervangen, glas in bestaand raam vervangen, dubbelglas plaatsen in kelderramen, raam vervangen, dubbel glas vervangen, gebarsten glas vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Vlaams-Brabant:

donderdag 17 augustus 2017

Gebarsten glas vervangen

Ik wil de gebarste dubbel glas (85 cm x 70 cm) van mijn houten achterdeur laten vervangen.
zaterdag 12 augustus 2017

Glas in raam vervangen

Ik heb een stervormige barst in mijn raam van iets meer dan 2cm groot. Dit is aan een apotheek. Ik zou dit graag hersteld zien, voordat dit zich uitbreid. Raam met dubbel glas.
dinsdag 8 augustus 2017

Glas vervangen in raam

Er is een steen die tegen het glas van onze living is gevlogen en er is een gat. Het is dubbele beglazing.
zaterdag 5 augustus 2017

Glas in buitendeur vervangen

In onze buitendeur zitten 2 halen glas opeen: buitenkant dubbel glas gewoon en binnenkant enkel sierglas. Het binnenste glas is gebarsten en moet vervangen worden.
zaterdag 29 juli 2017

5 vensters in dubbel glas plaatsen

Dubbel glas en nieuw ramen, voor een living en vier slaapkamer.
zaterdag 29 juli 2017

Vervangen van glas in veluxraam

Momenteel hebben we vocht in ons velux raam en willen ddaarom een nieuw glas laten steken.
vrijdag 28 juli 2017

Serre glas te vervangen

Na hagelstorm van 20-07 volledig serre dak uit "serre"glas 3mm. vernield. Vernieuwen van glas aan serre. Afmeting serre 4m50 x 2m50 met puntdak
dinsdag 25 juli 2017

Vervanging glas van velux dakraam

Vervangen van glas in ons velux dakraam type GGL.
dinsdag 25 juli 2017

Herstelling glazen veranda

1 paneel van onze veranda is gebarsten bij stormschade. Paneel : gewapend glas. Afmeting: 3 m op 70 cm.
maandag 24 juli 2017

Glas in bestaand raam vervangen

Het glas in een bestaand raam vervangen. Het glas heeft een afmeting van 102 * 55 cm (+- 3 cm afwijking --- is dubbele beglazing)
zondag 23 juli 2017

Herstellen van raam in veranda

Raam te herstellen in veranda. Enkelglas met afmetingen 68cm op 125 cm. Materiaal rond het venster is aluminium.
woensdag 19 juli 2017

Herstellen dakraam en twee kleine venstertjes

Een van de schuine dakramen(159 x 40,5cm) in een houten frame boven de keuken is in twee gebroken door een vallend object en heeft daarmee twee onderliggende raampjes (39x17cm en 69x17cm) gesneuveld, en zou hersteld moeten worden.
dinsdag 18 juli 2017

Ondoorzichtig dubbel glas in voordeur te vervangen

Ondoorzichtig dubbel glas laten plaatsen in de voordeur aangezien deze kapot is gegaan. (met andere woorden: iedereen kan nu binnen dus graag een zo snel mogelijke reactie). De afmetingen zijn rond 0,60m en 2,1m. (enkel het frame van de deur is er nog, deur was voor 90% in glas)
vrijdag 14 juli 2017

Herstellen glas voordeur

Het glas in onze voordeur is gebarsten (door vandalisme). Afmetingen glas: 1m94 hoog, 77 cm breed. Het was enkel glas dat erin zat, maar graag nu dubbel glas? We zouden eventueel van de gelegenheid gebruik maken om de hele voordeur te vernieuwen. Graag een deur met +- de helft glas.
maandag 3 juli 2017

Dubbel glas plaatsen

Er is een barst gekomen in het dubbelglas van een raam van de living van een appartement op de 9 de verdieping. Graag snel een nieuw glas komen steken.
dinsdag 13 juni 2017

Glas vervangen in houten raam

In een bestaand houten raam heb ik een driedubbele ruit gebroken. Afmetingen 69,5cm op 166,5 cm. Ik veronderstel dat voor de buiten afmetingen te kennen er ongeveer een 3cm dient bijgeteld te worden. Kan je mij een bestek met plaatsing hiervoor overmaken.
maandag 12 juni 2017

Kapot enkel glas vervangen

Ik woon in een huurhuis, is nog een oud huis met enkele beglazing (houten constructie). Nu is mijn raam langst de straatkant stuk. Is een raam dat in het midden opengaat, dubbel raam dus, en het is 1 van de 2 K
donderdag 8 juni 2017

Dubbel glas vervangen

Ik heb een schuifdeur met dubbel glas en van het vaste stuk is het glas gebarsten. Afmetingen zijn 1. 70 op 2. 00 meter. De schuifdeur is in aluminium. Deze schuifdeur moet nog geplaatst worden, maar dit zal in de komende maanden gebeuren.
dinsdag 6 juni 2017

Vervangen van glas in binnendeur

Herstelling van een houten deur met ingebouwd glas - waar het glas gebroken is (door hard toe te slaan). Het glas moet vervangen worden.
dinsdag 6 juni 2017

Herstellen loodglas binnendeur

Herstellen loodglas van een binnendeur
zaterdag 20 mei 2017

Glazen balustrade plaatsen voor balkon op eerste verdieping

Voor het terras op de eerste verdieping van een volledig gerenoveerde woning zoeken we iemand die op ons terras een glazen (ondoorzichtig) balustrade wil plaatsen. Een deel (kant buur) dient 1,8m hoog te zijn - 2,2m lengte en na een hoek van 90 graden nog over 1 meter lengte . Een tweede deel hieraan vast moet 1. 1m hoog zijn en 3,8m breed. Best ter plaatste te bekijken welke bevestigingen mogelijk zijn.
vrijdag 19 mei 2017

Glas van gebroken ruit vervangen

Graag zou ik de prijs willen weten voor een herstel van een raam van de volgende afmeting 98x63 enkelglas.
vrijdag 19 mei 2017

Dubbel glazen vervangen

Enkel glas vervangen door dubbel glas in aluminium kozijnen. Alleen glas moet vervangen worden. Er zouden 8 glazen moeten vervangen doen.
woensdag 17 mei 2017

Dubbele beglazing plaatsen

Appartementsblok - hoekappartement met ongeveer tussen 15 - 20 m2 ramen. De kaders mogen niet vervangen worden. Op dit moment is er enkele beglazing. Houten kozijnen.
dinsdag 2 mei 2017

Brandwerend glas plaatsen

Ik heb binnenbeglazing nodig met een brandweerstand van 1/2h. - 3x "kleinere" glazen van elk ca. 680 mm breed bij 1870 mm hoog. - 1x "groter" glas van ca. 2080 mm breed bij 2730 mm hoog. Deze dient in 2 stukken te worden voorzien om binnen te geraken. En errond dient een kader te worden voorzien.

Partners

Partners van Casius