Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Vlaams-Brabant.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen vast raam met dubbel glas na brand, dubbel glas plaatsen in te behouden houten schrijnwerk, enkel glas vervangen naar HR glas, bestaand glas in serre vervangen, dubbel glas vervangen door hoogrendementsglas, glas deur vervangen wegens schade, dubbelglas in deur vervangen, glas vervangen van 2 ramen, ruit vervangen van schuifdeur, enkel glas in bestaande houten ramen laten vervangen, gebroken ramen vervangen, vervangen van 4 ramen - Remplacer 4 petites vitres en double vitrage, herstellen of vervangen gebroken raam binnenzijde, gebarste ramen (dubbel glas) vervangen, vervangen enkel glas na glasbreuk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Vlaams-Brabant:

dinsdag 18 april 2017

Herstellen of vervangen gebroken raam binnenzijde

Gebroken raam aan binnenzijde. (Jeugdlokaal) Afmetingen: 635 x 1075 mm
donderdag 13 april 2017

Vervangen van glas in raam

Mijn dubbelglas van het raam daar is vocht tussen. Waardoor mijn glas mat is geworden.
vrijdag 7 april 2017

Raam herstellen na inbraak

Herstel glasbreuk na inbraak. Afmetingen raam op benedenverdieping 40 X 53 cm. Gelaagd glas gewild om nieuwe inbraken te voorkomen.
vrijdag 7 april 2017

Getint glas (enkel glas in lood) vervangen

Graag prijs voor het vervangen van 3 glazen, getint glas in lood met een barst in. Venster is gemakkelijk bereikbaar. Leuven foto in bijlage. Steeds bereid meer info te geven.
donderdag 6 april 2017

Glas vervangen in voordeur

Glas vervangen in metalen / aluminium voordeur.
woensdag 5 april 2017

Bestaand glas in serre vervangen

Vervangen van bestaande glas op dak van serre. Oppervlakte van 3 op 8.
vrijdag 31 maart 2017

Dampruit herstellen

Ik heb een raam waar er condens tussen de dubbele beglazing zit. Vervanging raam. Afmeting 26cm breed 1. 20m hoog.
woensdag 29 maart 2017

Dubbelglas vervangen

Eén van drie dubbelglas-ramen moet worden vervangen in een bungalow. Afmeting : 3 m x 2. 14 m.
zondag 12 maart 2017

Vervangen enkel glas door dubbelglas

Graag een offerte voor vervangen van enkel glas naar dubbel glas in houten en aluminium ramen en in houten deuren. Ramen : 10. Deuren :5 stuks.
vrijdag 24 februari 2017

Serre glas te herstellen vervangen

Met de storm van 22 februari, werd mijn serre beschadigd. Het dakraam is weggerukt, de toegangsdeur vernield en uit haar hengsels gerukt, en verschillende glazen zijn gebroken.
dinsdag 17 januari 2017

Van enkel naar dubbel glas

Voor een profiel ijzer enkele beglazing naar een dubbele beglazing, geschatte opp. = 33 m², 22 ramen, waarvan een aantal met dubbel frame in één frame. Ijzeren ramen: koudebruggen beter isoleren / afdichten met tochtstrip / ... (?)
dinsdag 20 december 2016

Serreglas te vervangen

Vervangen van een mat serreglas (135 op 75cm) in dak van een hobbyserre
donderdag 1 december 2016

Dubbel glas steken

Wij hebben nog 2 ramen met enkel glas die wij overwegen te vervangen door dubbel glas. De ramen bestaan uit 2 delen. De afmeting van het kleine gedeelte is 57 op 110 cm en van het grote gedeelte is 114 op 110 cm. Kunt u mij de kostprijs geven van het vervangen van 1 raam door dubbel glas en van de beiden, alstublieft? In bijlage vindt u een foto 1 van de ramen (ze zijn identiek).
dinsdag 22 november 2016

Grote ruiten vervangen

6 ruiten vervangen van enkel glas naar dubbel glas, 6 heel grote rechthoekige ruiten vervangen, 4 iets minder grote en twee grote elypsvormige ruiten, het meeste op eerste en tweede verdiep. Kozijnen zijn intact en worden niét vervangen.
zaterdag 22 oktober 2016

Enkele beglazing vervangen door dubbele

Huidige houten kozijnen in goede staat. Enkel glas vervangen door dubbel glas. Het gaat om 10 ramen.
donderdag 13 oktober 2016

Herstellen schuifraam

Het schuifraam in mijn woonkamer is stuk; vervangen is nodig. Volledig raam dient te worden vernieuwd.
woensdag 12 oktober 2016

Velux glas te vervangen

Wij hebben 10 veluxramen, oude referentie GGL 8, die vernieuwd zouden moeten worden. Wij denken eraan enkel het glas te vervangen door superisolerend glas. Het betreft een leien dak.
maandag 10 oktober 2016

Gebroken ruit vervangen

1 ruitje in de deur is kapot en moet vervangen worden. Het is getint enkel glas met een motiefje. Grootste afmetingen: ong. 29cm x ong 36cm (afgeronde vorm - zie foto's in bijlage) Offerte op voorhand is belangrijk voor verzekering.
maandag 10 oktober 2016

Dubbel glas plaatsen

Wij wensen dringend het huidig enkel glas te vervangen door dubbele beglazing in een appartement (momenteel zonder huurder). De chassis zijn in hout. Echter de glazen kunnen allemaal via de aanwezige binnen lift ter plekke gebracht worden. De werken kunnen uitgevoerd worden vanop het terras. De benodigde afmetingen van de glaspartijen zijn als volgt: 2 ruiten: 1530x1530mm 2 ruiten 730x1530mm 2 ruiten 350x1530mm 1 ruit 700x1530mm
zondag 2 oktober 2016

Vervangen glas in voordeur

Het deurkader is van pvc en de rest is van glas. Er steekt nog een glaSraam in maar er is 1 kapot langs binnen Nu is mijn vraag, hoeveel dat het zou kosten? De breedte is 85 cm en de hoogte van het glas is 2m05
woensdag 28 september 2016

Raam vervangen

Glas dient vervangen te worden wegens barsten. Afmetingen glas: 1,37x1,13
donderdag 22 september 2016

Ramen vervangen

Ik wil 2 ramen vervangen door dubbel glas. Bij één raam moet ook een rolluik worden geplaatst. De ramen die er nu instaan, moeten er ook uit genomen worden.
maandag 19 september 2016

Vervangen glas voordeur

Mijn glas in voordeur is stuk, het gaat om een enkele ruit. Kan mij iemand die vervangen?
woensdag 14 september 2016

Dubbel glas plaatsen

Mijn moeder zou graag het enkel-glas in haar veranda laten vervangen door dubbel-glas. Er moet wel nagegaan worden of de bestaande constructie deze aanpassingen kan dragen want anders moet deze ook vervangen worden. Verder wil ze 2 'screens' laten plaatsen.
zondag 11 september 2016

Glas in dakconstructie vervangen

We hebben in onze keuken 9 ruiten in een dakconstructie van 45 op 110 cm waar vocht in zit. Ik heb een indicatieve prijsinschatting nodig om te zien of het de moeite is om deze vervangen.

Partners

Partners van Casius