Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Vlaams-Brabant.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: enkel glas vervangen door dubbele beglazing, dubbel glas plaatsen, dubbel glas plaatsen in raam voorgevel, houten ramen en deuren vervangen door plastiek met isolerende beglazing, dubbel glas in bestaande ramen plaatsen, dubbel glas plaatsen, retro dubbel ribbelglas plaatsen, dubbel glas plaatsen, gat in raam van schuifpui herstellen, dubbelglas plaatsen, herstellen dakraam en twee kleine venstertjes, ondoorzichtig dubbel glas in voordeur te vervangen, herstellen glas voordeur, dubbel glas vervangen, ramen vervangen in glazen afdak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Vlaams-Brabant:

woensdag 19 juli 2017

Herstellen dakraam en twee kleine venstertjes

Een van de schuine dakramen(159 x 40,5cm) in een houten frame boven de keuken is in twee gebroken door een vallend object en heeft daarmee twee onderliggende raampjes (39x17cm en 69x17cm) gesneuveld, en zou hersteld moeten worden.
dinsdag 18 juli 2017

Ondoorzichtig dubbel glas in voordeur te vervangen

Ondoorzichtig dubbel glas laten plaatsen in de voordeur aangezien deze kapot is gegaan. (met andere woorden: iedereen kan nu binnen dus graag een zo snel mogelijke reactie). De afmetingen zijn rond 0,60m en 2,1m. (enkel het frame van de deur is er nog, deur was voor 90% in glas)
vrijdag 14 juli 2017

Herstellen glas voordeur

Het glas in onze voordeur is gebarsten (door vandalisme). Afmetingen glas: 1m94 hoog, 77 cm breed. Het was enkel glas dat erin zat, maar graag nu dubbel glas? We zouden eventueel van de gelegenheid gebruik maken om de hele voordeur te vernieuwen. Graag een deur met +- de helft glas.
maandag 3 juli 2017

Dubbel glas plaatsen

Er is een barst gekomen in het dubbelglas van een raam van de living van een appartement op de 9 de verdieping. Graag snel een nieuw glas komen steken.
dinsdag 13 juni 2017

Glas vervangen in houten raam

In een bestaand houten raam heb ik een driedubbele ruit gebroken. Afmetingen 69,5cm op 166,5 cm. Ik veronderstel dat voor de buiten afmetingen te kennen er ongeveer een 3cm dient bijgeteld te worden. Kan je mij een bestek met plaatsing hiervoor overmaken.
maandag 12 juni 2017

Kapot enkel glas vervangen

Ik woon in een huurhuis, is nog een oud huis met enkele beglazing (houten constructie). Nu is mijn raam langst de straatkant stuk. Is een raam dat in het midden opengaat, dubbel raam dus, en het is 1 van de 2 K
donderdag 8 juni 2017

Dubbel glas vervangen

Ik heb een schuifdeur met dubbel glas en van het vaste stuk is het glas gebarsten. Afmetingen zijn 1. 70 op 2. 00 meter. De schuifdeur is in aluminium. Deze schuifdeur moet nog geplaatst worden, maar dit zal in de komende maanden gebeuren.
dinsdag 6 juni 2017

Vervangen van glas in binnendeur

Herstelling van een houten deur met ingebouwd glas - waar het glas gebroken is (door hard toe te slaan). Het glas moet vervangen worden.
dinsdag 6 juni 2017

Herstellen loodglas binnendeur

Herstellen loodglas van een binnendeur
zaterdag 20 mei 2017

Glazen balustrade plaatsen voor balkon op eerste verdieping

Voor het terras op de eerste verdieping van een volledig gerenoveerde woning zoeken we iemand die op ons terras een glazen (ondoorzichtig) balustrade wil plaatsen. Een deel (kant buur) dient 1,8m hoog te zijn - 2,2m lengte en na een hoek van 90 graden nog over 1 meter lengte . Een tweede deel hieraan vast moet 1. 1m hoog zijn en 3,8m breed. Best ter plaatste te bekijken welke bevestigingen mogelijk zijn.
vrijdag 19 mei 2017

Glas van gebroken ruit vervangen

Graag zou ik de prijs willen weten voor een herstel van een raam van de volgende afmeting 98x63 enkelglas.
vrijdag 19 mei 2017

Dubbel glazen vervangen

Enkel glas vervangen door dubbel glas in aluminium kozijnen. Alleen glas moet vervangen worden. Er zouden 8 glazen moeten vervangen doen.
woensdag 17 mei 2017

Dubbele beglazing plaatsen

Appartementsblok - hoekappartement met ongeveer tussen 15 - 20 m2 ramen. De kaders mogen niet vervangen worden. Op dit moment is er enkele beglazing. Houten kozijnen.
dinsdag 2 mei 2017

Brandwerend glas plaatsen

Ik heb binnenbeglazing nodig met een brandweerstand van 1/2h. - 3x "kleinere" glazen van elk ca. 680 mm breed bij 1870 mm hoog. - 1x "groter" glas van ca. 2080 mm breed bij 2730 mm hoog. Deze dient in 2 stukken te worden voorzien om binnen te geraken. En errond dient een kader te worden voorzien.
dinsdag 2 mei 2017

Vervangen glas in deur en venster van veranda/keuken

Ik zoek een vakman voor het vervangen van 2 ramen (deur en venster) tussen de keuken en veranda. Afmeting ruit deur: 1,39m hoog en 49,5cm breed Afmeting ruit venster: 1,91m hoog en 97,5cm breed. Deze afmetingen zijn op 0,5cm na correct. Kwestie van speling te hebben. Enkel glas - Houten kozijn.
dinsdag 18 april 2017

Herstellen of vervangen gebroken raam binnenzijde

Gebroken raam aan binnenzijde. (Jeugdlokaal) Afmetingen: 635 x 1075 mm
donderdag 13 april 2017

Vervangen van glas in raam

Mijn dubbelglas van het raam daar is vocht tussen. Waardoor mijn glas mat is geworden.
vrijdag 7 april 2017

Raam herstellen na inbraak

Herstel glasbreuk na inbraak. Afmetingen raam op benedenverdieping 40 X 53 cm. Gelaagd glas gewild om nieuwe inbraken te voorkomen.
vrijdag 7 april 2017

Getint glas (enkel glas in lood) vervangen

Graag prijs voor het vervangen van 3 glazen, getint glas in lood met een barst in. Venster is gemakkelijk bereikbaar. Leuven foto in bijlage. Steeds bereid meer info te geven.
donderdag 6 april 2017

Glas vervangen in voordeur

Glas vervangen in metalen / aluminium voordeur.
woensdag 5 april 2017

Bestaand glas in serre vervangen

Vervangen van bestaande glas op dak van serre. Oppervlakte van 3 op 8.
vrijdag 31 maart 2017

Dampruit herstellen

Ik heb een raam waar er condens tussen de dubbele beglazing zit. Vervanging raam. Afmeting 26cm breed 1. 20m hoog.
woensdag 29 maart 2017

Dubbelglas vervangen

Eén van drie dubbelglas-ramen moet worden vervangen in een bungalow. Afmeting : 3 m x 2. 14 m.
zondag 12 maart 2017

Vervangen enkel glas door dubbelglas

Graag een offerte voor vervangen van enkel glas naar dubbel glas in houten en aluminium ramen en in houten deuren. Ramen : 10. Deuren :5 stuks.
vrijdag 24 februari 2017

Serre glas te herstellen vervangen

Met de storm van 22 februari, werd mijn serre beschadigd. Het dakraam is weggerukt, de toegangsdeur vernield en uit haar hengsels gerukt, en verschillende glazen zijn gebroken.

Partners

Partners van Casius