Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glazen deur herstellen:

Glazen deur herstellen

Er is een grote barst aan het glas aan de binnenkant van mijn voordeur. Het glas zelf is dubbelbeglazing en de deur is van PVC denk ik. In ieder geval kunststof. Het glas is ongeveer 177cm x 66 cm.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Kessel-Lo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor glazen deur herstellen uit heel België:

Glazen binnenschuifdeur plaatsen

Ik zou graag een glazen binnenschuifdeur laten installeren. Het gaat om een deur van 1 op 2 meter in de woning.

Woonkamer renoveren

Uitbreken muur en plaatsen poutrel. Laminaat leggen. Muren bijwerken(plamuren). Deuren plaatsen (1schilderdeur, 1 glazen deur). Toilet boven plaatsen (geen voorzieningen aanwezig).

Garagedeur en raampartijen schilderen

Garagedeur in kunstof, 6 aluminium raampartijen van 3 ,25 meter hoog en 3 m breed te schilderen. Ook glazen deur te schilderen.

Glazen deur vervangen

Onze glazen deur is spontaan gebarsten in duizend stukjes,waardoor ook laminaat beschadigd is.

Trapbekleding massief hout

Betonnen nieuwe Z trap, moet bekleed worden in hout. Onder de schuinte van de trap moet er een smeedijzeren wand komen en een deur. Deze leidt naar de kelder. Zo is de keldetrap zichtbaar vanuit de gang door de glazen wand.

Badkamer verbouwen

Oude badkamer uitbreken en verder : inloopdouche met bak plaatsen, hang WC plaatsen, Lavabo + meubel plaatsen, douchewand + glazen deur plaatsen. We bezitten het materiaal van X2O.

Melkglas in voordeur vervangen

Voordeur verdeeld in 3 glazen. Elke keer dubbelglas ( mat aan de buitenkant en gewoon aan de binnenkant) onderste melkglas gebroken. Deur in PVC.

Aanvragen omgevingsvergunning + aanpassen van functie

Ons huis is jaren geleden op de gelijkvloers winkelruimte en daarboven gezinswoning Wij zijn nu bezig met het verbouwen van de gelijkvloers en de eerste verdieping (zonder structurele werken), gelijkvloers wordt nu leefruimte ( keuken / eetruimte / living) en eerste verdiep badkamer + slaapkamer + wasruimte. Onze voorgevel is beneden etalageraam, wij hebben speciaal gekozen om dit zo te behouden voor de lichtinval onder andere, dus de oude raampartij wordt vervangen door een nieuwe, met enige verschil dat de glazen deur nu rechts ipv links zal zitten. Graag willen wij dan ook de functie van ons huis wijzigen van deels handel deels woning naar volledige gezinswoning.