Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas in deur vervangen:

Glas in deur vervangen

Het glas in de voordeur vervangen aan de binnenkant van de deur (er zitten 2 glazen in vermoed ik want de barst is enkel binnen te zien). Het glas is ongeveer 1,90m x 0,62m groot.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Kortrijk-Dutsel (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas in deur vervangen uit heel België:

Enkel glas in deur vervangen

Enkel glas in deur vervangen, ongeveer 58cm op 1m38, zelf na te meten. Dringend, gevaarlijk voor onze kinderen, voor 28 augustus.

Glas oude binnendeur vervangen

Ik wil graag glas vervangen in een binnendeur. Deze was met 3 vakken bestraald glas ( 3 vierkanten ) Het glas is vorige week kapotgewaaid door de wind ( op de bijgevoegde foto ziet u op de achtergrond het glas en de gezandstraalde delen ) Graag hiervoor een prijsofferte om glas te maken en in deur te plaatsen ( is met fijne houten latjes )

Antieke voordeur met glas en staal restaureren

Antieke stalen deur met glas restaureren: Ze is door de jaren heen echter toe aan een flinke opknapbeurt, de glasplaat moet vervangen worden (want: eerst gebarsten en nadien uit de deur gevallen), ook het slot blokkeert soms. We zijn benieuwd wie ons hierbij kan/wil helpen om dit pareltje uit de jaren '50 te kunnen bewaren...

Restaureren oude eiken voordeur

Ik woon in een zeer oud huis (18de eeuw), de voordeur is een dubbele eiken deur, ongeveer 3 meter hoog) waarvan de rechterkant opendraait. Boven de deur is een glaspartij waarvan verschillende glazen kapot zijn (enkel glas). De deur sleept en gaat niet volledig meer open, het openen van de tweede vleugel is een hele klus waarbij een ladder nodig is. Graag had ik volgende aanpassingen bekeken : herstelling ophanging deur, opening 2de vleugel aanpassen zodat dit gemakkelijker gaat en een veiliger slot plaatsen. Eventueel ook glaspartij herstellen of een tweede raam voorplaatsen ter isolatie. Ik wil graag de verschillende mogelijkheden bekijken.

Nieuwe PVC ramen met isolatie glas plaatsen

Het huis is een 3 slaapkamer HOB, van de kleine landeigendom, gebouwd in 1969. Er zitten nog de originele houten ramen met enkel glas in het huis. Beschrijf huis: Voorgevel: groot living raam, voordeur, vierkant toilet raam, Barn door houten garagepoort. 3 paneel slaapkamer raam, 2 paneel badkamer raam. Zijgevel: twee garage raampjes, vierkant, van de nieuwe keuken Achtergevel: achterdeur, 2 paneel oude keuken raam (te vervangen met franse dubbele deur, + brik en drempel werk), living raam. 3 paneel slaapkamer, en 2 paneel slaap kamer glas.

Geluidswerende achterzetramen plaatsen

Ik zou vensters met gelaagd akoestisch glas willen laten plaatsen achter de bestaande vensters.Hieronder de afmetingen van muur tot muur, van de verschillende vensteropeningen. Het achterzetvenster zou overal moeten geopend kunnen worden. Huidige toestand : 2 kleine venstertjes zijn in PVC, b==62 cm h= 66 cm 2 vensters in PVC, b= 89 cm h = 138 cm 1 houten venster b=77 h= 131 1 deur in hout, bestaat uit 2 delen, met pompsysteem b=203 h=230 cm van muur tot muur; evt. deur erachter plaatsen 2 vensters in PVC b= 92 h= 158 cm 1 venster in PVC b=70 h= 158 cm 2 vensters in PVC, b=72 h= 120 cm

Restauratie antieke voordeur met glas en staal

Wij hebben een voordeur met enkel glas en staalwerk, maar helaas sluit de deur niet goed af en is een deel van het glas gebarsten. Wij hadden graag het staalwerk behouden, maar wel een nieuwe deur met dubbel glas.

Glas oude binnendeur vervangen

We hebben binnendeur waar glas in zit dat zou moeten vervangen worden. Het gaat over een dubbele deur. In elke deur zitten 6 ruitjes.