Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas velux dakraam vervangen:

Glas velux dakraam vervangen

Graag vervanging van glas in een velux dakvenster GGL 9.
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Strombeek-Bever (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas velux dakraam vervangen uit heel België:

Velux vervangen

Velux raam van 25j oud vervangen. Momenteel barst in glas aan binnenkant. Vliegenhor plaatsen. Verduistering werkt nog maar niet zeker of die kan hergebruikt worden. Afmetingen van het raam zijn ong. 1.38m x 0.76m.

Velux dakramen vervangen

2 Velux dakramen type GGL4 vervangen door Velux dakramen type SKO6. Huidige dakvensters zijn in grenen houtbekleding schuine dakzijde binnenin en zijn lichtbruin vernist. Lichtdoorlatende rolgordijnen hergebruiken. Wellicht driedubbel glas.

Vervangen van velux glas

Ik heb op een slaapkamer 2 velux-ramen. Van eentje van deze ramen is het. Dubbel glas aan de binnenzijde gebarsten. Dit glas zou moeten vervangen worden. Op het typeplaatje van het raam staat vermeld: GGL-5 1007 I 06.

Velux vervangen

Ik zou graag het glas laten vervangen van veluxraam GGL7. 16 mm. Of ik zou heel de velux laten vernieuwen aangezien die toch al meer dan 30jaar is. Het is een manuele.

Vervangen van een velux glas

Vervanging ter plaatse van het glas bij de volgende velux-dakramen : de typeplaatjes op de ramen vermelden : GGL-4 1013 H08 0 GGL-5 1014 H08 0. In de badkamer & slaapkamper op het eerste verdiep, velux kan er langs de kamer makkelijk uitgenomen worden

Glas velux dakraam vervangen

Ik wil het glas van mijn velux dakvenster type GGU M04 [0073G] vervangen door een glas dat nog wel het daglicht doorlaat maar dat geen inkijk toelaat. De omlijsting van het dakvenster is een soort plastic.

Dakraam herstellen of vervangen

Dakraam 70x90 - zijn de afmetingen van het binnenraam Velux vervangen. 35 jaar oud. Glas bevat condens, rubberafsluiting niet meer je dat, hout komt ergens los.

Glas vervangen Velux

Ik wil een glas van Velux dakraam laten vervangen omdat er condens tussen de glazen zit. Het model is GGL, 4.