Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Waals-Brabant, kan u deze hier kiezen: Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Ottignies, Rixensart, Tubize, Waterloo, Wavre, Zetrud-Lumay Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Waals-Brabant:

donderdag 16 januari 2020

Vervangen gebarsten raam

Er zou een raam moeten vervangen worden gezien er een barst in is. Ik denk aluminium kader.
dinsdag 10 mei 2016

Vervangen beglazing venster

We moeten een venster vervangen omdat het dubbel glas doorlatend geworden is en binnenin damp heeft.
zaterdag 7 november 2015

Dubbel glas vervangen

Dubbel glas vervangen in woning fermette-stijl. In vakken verdeelde ramen, vakken van 50 op 50. In totaal 15 stuks. Ook twee groter oppervlakten in schuifdeur van ongeveer 1m op 2,20m. Ook glaslatten vervangen. Door de speciale vorm zijn de stijlen nogal breed aan de binnenkant, ongeveer 10 cm, en liggen de glaslatten aan de buitenkant. Graag offerte per e-mail.
dinsdag 19 juni 2012

Glasplaat

glasplaat tegen muur tussen aanrecht en bovenkast (achter onder andere kookplaat) in keuken Afmetingen ongeveer : 2,5m op 5Ocm
maandag 23 augustus 2004

In een nu nog open poort (verbinding ...

In een nu nog open poort (verbinding tussen huis en garage) breed 280 en hoog 200 : aan een kant van de poort 1 vast raam 70 cm breed, daarnaast 2 schuivende onbreekbare glazen ramen (ieder 70 cm breed) en daarnaast weer 1 vast raam 70 cm breed plaatsen zodat in het midden een doorgang van 140 ontstaat bij het openen van de schuiframen; aan de andere kant 1 vast onbreekbaar raam(93.33 cm breed) en daarnaast in het midden een onbreekbaar schuifraam (93.33 cm breed) en daarnaast weer een onbreekbaar vast raam 93.33 cm breed. Het is een Fermette stijl huis. Ik denk aan een materiaal dat geen chassis nodig heeft, zoals ingangen van winkels etc. Is dat anti-inbraak glas?