Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Menen, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in West-Vlaanderen:

donderdag 17 oktober 2019

Raam vervangen of herstellen

Thermische barst in een raam: Groot schuifraam onderverdeeld in 3 horizontale delen. Het onderste raam is gebroken. Afmeting : opmeten door vakman. Schuifraam: Alu
dinsdag 8 oktober 2019

Enkel glas vervangen door HR++ in bestaande aluminium ramen

2 ramen van 2300b x 1500h 3 ramen van 1200b x 1500h 3 ramen van 500b x 1500h aluminium glaslatten aanpassen
zaterdag 5 oktober 2019

Dubbel glas in ramen van appartement plaatsen

Graag had ik dubbel glas laten steken in oude eerste generatie PVC profielen. (indien nodig ook profielen vervangen) Het gaat over 14 ruiten van ongeveer 1.8 op 0.35, een kleine 10 vierkante denk ik.
dinsdag 1 oktober 2019

Glas van gebroken ruit vervangen

Ik wil ruit met barst in de voordeur vervangen door hetzelfde type ruit. Plastieken deur. Glas laat licht door maar niet doordschijnend.
maandag 30 september 2019

Glas voordeur herstellen

Een tijdje geleden is er schade veroorzaakt aan mijn glazen voordeur. Het gaat om een kunststof voordeur met een stuk glas over gans de lengte. De originele sticker van het glas hangt er nog aan en daaruit kan ik opmaken dat de correcte afmetingen de volgende zijn: 696 x 2115 Graag had ik ter vervanging opnieuw een soort gezandstraald anti-inbraakglas.
zaterdag 14 september 2019

Nieuwe dubbele beglazing in 12 ramen voorzien

Ik wil bij een aantal ramen het dubbel glas laten vervangen. Het gaat om dakglas dat aansluit op de ramen van het gelijkvloers: 2 ramen van ongeveer 62 op 250 cm 4 ramen van ongeveer 57 op 205 cm 6 ramen van ongeveer 45 op 137 cm
zaterdag 14 september 2019

Dubbel glas plaatsen

Ik wil 4 keer dubbele beglazing laten zetten.
maandag 9 september 2019

Dubbel glas van een velux vervangen

Velux glas vervangen wegens condens. Type velux GGL - 1.
maandag 26 augustus 2019

Glas in schuifraam vervangen

Een van de 2 ruiten in mljn schuifraam is gebarsten en dient dus vervangen te worden. Ik zou graag deze ruit ipv van uit 1 stuk een ruit hebben dat bestaat uit 2 stukken. Reden : ik woon op de 10de verdieping en 1 ruit naar boven brengen moet met een buitenlift en dit kost dubbel zoveel als het glas zelf. De uit 2 stukken bestaande ruit kan dan in de lift.
dinsdag 6 augustus 2019

Enkele beglazing vervangen door dubbele in houten ramen

Ik wens 10 ramen in enkele beglazing te vervangen door dubbele beglazing, zonder de chassis te hoeven vervangen. Je désire remplacer 10 vitrages simples par des doubles vitrages performants, SANS CHANGER MES CHASSIS EXISTANTS (en bois).