Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in West-Vlaanderen.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: dubbelglas vervangen door HR geluidisolerend glas, omschakeling naar dubbel glas in de ramen, glazen ingang maken voor winkel, enkel glas vervangen door dubbelglas, dakraam van veranda herstellen, dubbel glas plaatsen in alu ramen, warmte isolerend voorzetglas aan de binnenzijde van voordeur plaatsen, vervangen enkel glas naar HR glas, dubbel glas plaatsen in aluminium schuifraam, kapot glas vervangen, dubbelglas van ruit vervangen, vervangen glas voordeur, glas in raam lichtstraat keuken vervangen, vervangen glas in binnendeur, deur glas living vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in West-Vlaanderen:

dinsdag 14 november 2017

Warmte isolerend voorzetglas aan de binnenzijde van voordeur plaatsen

Wij willen graag warmte isolerend glas plaatsen aan de binnenzijde van onze voordeur. Het betreft een klassieke voordeur met brandglas en smeedwerk die we wensen te behouden. We hebben veel warmteverlies in onze inkom.
donderdag 26 oktober 2017

Dubbel glas plaatsen in alu ramen

Graag nieuw dubbel glas laten plaatsen ( jaren '80) in alu ramen op het tweede verdiep. Dit zijn de maten ( ongeveer): -living schuifdeur in 3 delen 3,80 m lang en 2,20 hoog - living raam in 2 delen 2,20 m lang en 1,45 m hoog - kamer raam in 2 delen 2,25 m lang en 1,40 m hoog - badkamer in 2 delen 1,40 m lang en 1,30 m hoog - deur 0,85 m x 2,20 m hoog
dinsdag 17 oktober 2017

Enkel glas vervangen in dubbel of driedubbel glas

De ramen van mijn woning zijn nog enkel glas en zou deze heel graag laten vervangen in dubbel of driedubbel glas voor een betere isolatie van de woning. Houten omlijsting. 7 Raampartijen.
dinsdag 17 oktober 2017

Kapotte ruit voordeur vervangen

Ik wil graag een ruit van onze voordeur laten vervangen omdat deze kapot is. Het zou gaan om ruit in dubbel glas. In bijlage heb ik een foto toegevoegd van hoe de ruit en de schade eruit zien. Nu zouden wij graag weten hoeveel het ons zou kosten om dit te laten vermaken.
woensdag 11 oktober 2017

Dubbel glas plaatsen in bestaande houten raam

Ik wil dubbel glas plaatsen in bestaande ramen in hout (afmetingen 43x72 cm) 8 stuks zie bijlage Ramen hoeven niet geschilderd te worden.
vrijdag 6 oktober 2017

Raam vervangen

Wij hebben een raam, momenteel al dubbel glas. Deze is beschadigd in die zin dat er water insijpelt. Deze ruit zou dus moeten vervangen worden. Materiaal is pvc.
zaterdag 30 september 2017

Ruit herstellen

Enkele weken geleden is er vrachtwagen tegen mn voorgevel gereden waardoor er een ruit kapot is. Het betreft een dubbelglas van +/- 90cm op +/- 80cm (staat in een alu raam). Ik ben nu reeds een tijdje op zoek naar een hersteller, maar kan er moeilijk een vinden.
dinsdag 29 augustus 2017

Loopglas plaatsen

Aangezien ik niet echt veel lichtinval heb in mijn living en keuken zou ik graag op mijn terras loopglas plaatsen. Graag loopglas nlg. 2 stukken 1.20 op 1.80 lengte.
woensdag 16 augustus 2017

Ruiten enkel glas vervangen door dubbel glas HR ++

Enkel glas vervangen door dubbel glas (HR++) ruiten met volgende afmetingen: - 0,475 m x 1,1 m: 2 ruiten - 0,18 m x 0,2 m: 12 ruiten - 0,18 m x 0,235 m: 4 ruiten - 0,18 m x 0,26 m: 12 ruiten. Opgelet de exacte vereiste maten kunnen nog enkele mm afwijken.
donderdag 20 juli 2017

Retro dubbel ribbelglas plaatsen

Glas deur living naar gang is gebroken. Dit glas is al minstens 18 jaar oud. Deze moet vervangen worden door een retro ribbelglas.
maandag 17 juli 2017

Ruit vervangen in enkel glas

Het glas van de voorruit (enkel glas) is gebroken en dient zo snel mogelijk vervangen te worden. Afmetingen zijn ca. 2m lengte en ca.1. 5m hoogte.
dinsdag 11 juli 2017

Herstellen van kleine ruitjes in 2 aparte deuren

Er zijn 2 kleine ruitjes van 2 aparte deuren kapot (glasbreuk), 1 binnendeur en 1 buitendeur. Enkel glas, doorzichtig, in houten deuren.
zaterdag 1 juli 2017

Ramen vervangen in glazen afdak

Vervangen van 3 ramen in glazen afdak. Glazen afdak met 3 ruiten stuk ( 2070 x 495 mm x 3 à 4mm ).
dinsdag 27 juni 2017

Melkglas vervangen in voordeur

In onze voordeur is een klein melkglas venster (ongeveer 30 op 30) gebarsten. Dit zou vervangen moeten worden.
donderdag 15 juni 2017

Koepel vervangen door beloopbaar glas

Wij hebben een groot plat dak en daar is een koepel in van 2,2 meter op 3,5 meter. Zouden deze graag vervangen door een plat beloopbaar glas, al dan niet in één stuk dat wij kunnen integreren in een nog aan te leggen terras
maandag 12 juni 2017

2 vensters in dubbel glas plaatsen

Leveren en plaatsen van 2 vensters in dubbel glas voor een raam van een tuinhuis. Afmetingen : 90cm x 1m90. Aantal: 2 stuks
donderdag 8 juni 2017

Glas vervangen

Een raam in onze voorgevel is gebarsten, glas vervangen. Dubbel glas. De afmetingen zijn 115,5 cm breed en 210 cm hoog. Het is een lang raam tot op het vloerniveau.
vrijdag 26 mei 2017

Beglazing plaatsen achterzetramen

Ik wil achterzetramen plaatsen in een huis dat geinventariseerd erfgoed is. Er zijn vier ramen van 1m op 1. 8m en twee ramen van 2m op2m. (voortzetramen aan de binnenkant)
maandag 15 mei 2017

Kapot glas in raam vervangen

Het raam uit de voordeur moet worden vervangen omdat er een grote barst in zit. Momenteel is het in mat glas, maar het mag vervangen worden door transparant dubbel glas. De afmetingen zijn 62 cm x 223 cm. De deuromlijsting is in pvc.
zondag 14 mei 2017

Vervangen ramen door houten ramen met dubbel glas

Ik zoek een vakman voor de vervanging van alle ramen (8) en dubbele deur naar tuin van een gelijkvloers appartement. We zijn met de eigenaars van de verschillende appartementen overeengekomen de ramen mogelijk als groepsaankoop te laten vervangen. Ook een Offerte voor vervanging alle ramen van de blok ( 8 appartementen), rekening houden met de verschillen tussen de appartementen. Rolluiken dienen tevens vervangen te worden
donderdag 11 mei 2017

Dubbel glas plaatsen in houten vensters

Ik wil dubbel glas laten plaatsen in alle houten ramen, vooraan op 1ste verdiep, is een oud herenhuis. Enkel voorzijde.
dinsdag 9 mei 2017

Dubbel of hogerendementsglas plaatsen in vensters

Ik wil dubbel glas plaatsen in bestaande houten ramen. Achterkant van mijn huis is nog steeds enkel glas. Gaat over 2 grote en 1 klein venster.
donderdag 4 mei 2017

Glas van gebroken ruit vervangen

Een gebroken ruit vervangen in de slaapkamer. Enkel glas. 0.75 x 1,25
donderdag 4 mei 2017

5 ramen plaatsen

Raam van 2200 op 1750b draai kip 2delen wit binnen creme buiten 3 ramen van gemiddeld 700 op 1800h vast in mat glas. ( met gebogen plooiprofieltje bovenaan) wit binnnen 7039 buiten 1 raam van ongv 500 op 200h vast mat glas. Wit binnen 7039 buiten. 1 achterdeur mat glas ongv 900 op2000 Geen afwerking nodig. Beperkt uitbraakwerk daar er nu staldeurtjes zitten. HR ++ glas
maandag 1 mei 2017

Glas blokken laten plaatsen

We zouden graag een glasblokken wand laten plaatsen binnen in onze woonkamer. Het betreft een rechte wand van 220 H op 160 B, we zouden kiezen voor standaard glasblokken (eventueel geribbeld), en we hadden graag meer info hieromtrent gehad en eventueel de totale kostprijs.

Partners

Partners van Casius