Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een glaszetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende glaszetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in West-Vlaanderen:

dinsdag 11 december 2018

Vervangen dubbel glas woning aan de binnenkant

Aan de voorkant van de woning is het glas aan de binnenkant gebroken. 2mx1m80 ongeveer Het glas moet dringend vervangen worden .
vrijdag 2 november 2018

Vervangen van enkel glas door dubbel HR glas

Verwijderen van het bestaand glas en het te vervangen door dubbel glas HR++. Gaat om 2 ramen van 2 m op 2 m 10.
donderdag 1 november 2018

Glas in ruit vervangen

Er is een ruit stuk in een tussenschot in een appartement op de benedenverdieping. Dit willen we graag vervangen door nieuw glas, niet doorzichtbaar.
zaterdag 13 oktober 2018

Dubbelglas vervangen door hoogrendementsglas

Dubbel glas in bestaande houten ramen en schuifdeuren te vervangen door hoogrendementsglas. Het gaat om 20 glazen met totaal oppervlakte van 24 m².
dinsdag 2 oktober 2018

Nieuw dubbelglas steken 10-12 ramen met houtwerk

Nieuwe ramen plaatsen met houten kader. Het zijn 10 a 12 ramen. Dubbelglas. Nakijken naar houtwerk, misschien ook vernieuwen.
zondag 23 september 2018

Melkglas plaatsen in de keuken

Wij zijn op zoek naar twee stukken melkglas voor onze keuken. Het eerste stuk is een rechthoekig stuk van ongeveer 2300 mm op 495 mm met daarin één uitsparing voor de schakelaars. Het tweede stuk is iets 'complexer' en bestaat uit twee rechthoeken boven elkaar, 2300 mm op 495 mm, met daarop 570 mm op 370 mm. In deze plaat moeten wee uitsparingen voor stopcontacten. Kan u voor ons een offerte voor de totale kostprijs voor opmeten, het snijden van het glas, plus het plaatsen.
woensdag 19 september 2018

Twee ramen dubbel glas vervangen

We hebben 2 ramen die moeten vervangen worden een raam naast de voordeur dat volledig gebroken is en een schuifraam met een barst. Graag een dubbelglas.
dinsdag 18 september 2018

Gebroken raam vervangen

Enkel glas gebroken in raam in woning. Afmeting 50 cm op 1m58
dinsdag 26 juni 2018

Vervangen dubbelglas dak veranda

De zonwerende dubbele beglazing in het dak van mijn veranda (20 jaar) vertoont barsten en condens. 10 jaar terug is een gedeelte reeds vervangen maar de problemen zijn nu weer terug. Leveren en plaatsen van zonwerende dubbele beglazing.
maandag 25 juni 2018

Vervangen dubbel glasraam door hoogrendementglas HR++

Een raam in een terrasdeur dient wegens dampvorming aan de binnenzijde vervangen te worden door hoogrendementsglas HR++. Het raam heeft afmetingen 1,7 op 1,75 m en zit in een houten verschuifbaar raamkozijn. De plaatsing dient te gebeuren op de tiende verdieping van een appartementsgebouw