Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in West-Vlaanderen.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: dubbel glas vervangen, glasramen vervangen met dubbel glas, dubbel glas vervangen door Dubbel HR++ glas of Dubbel HR++ veiligheidsglas plaatsen, schuifraam vervangen, dubbel glas (1. 8) vervangen door HR++ (1. 1 of minder), dubbel glas plaatsen, hR++ dubbel isolatie glas plaatsen in houten kozijn, geluidsisolerend voorzetraam plaatsen, enkel gebarste ramen (dubbel glas) vervangen, vervangen glas van etalageraam, vervanging Glas velux, serre herstellen na stormschade, gebarsten glas in driedubbel raam vervangen, glasraam vervangen, herstellen loodglas binnendeur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in West-Vlaanderen:

zaterdag 11 februari 2017

Geluidsisolerend voorzetraam plaatsen

Ik woon in een vrijstaande woning langs drukke verkeersweg. Bijkomend: in de zomer nachtlawaai door luide muziek in open lucht. In de bijlage stuur ik foto’s van de bestaande toestand: dubbel opendraaiend raam met luchtroosters, en inbouwrolluik. Om zoveel mogelijk lawaai buiten te houden denk ik dat het aangewezen is (ook de simpelste oplossing) om een extra raam met geluidsisolerend glas in de raamopening aan de buitenkant te plaatsen, dus vòòr het rolluik. Zo wordt het lawaai wat door de rolluikbak komt ook vermeden. Er is ongeveer 6,5 cm. Ruimte tussen de rolluikgeleider en de gevel. (zie onderste foto’s) Verluchting kan dan op een andere manier, dat is geen probleem. Dus luchtroosters zijn niet nodig.
vrijdag 10 februari 2017

Vervangen gebroken ruit in voordeur

Vervanging van gebroken ruiten in voordeur (dubbel glas, met matte kant); 2 ruiten van 38 x 53 cm.
vrijdag 10 februari 2017

Serre herstellen na stormschade

Na storm zijn glas en profielen defect van hobbyserre. Graag hadden ik deze laten herstellen. Dak glas en volledige zijkant zijn eruit, alsook de profielen van het dakvlak .
maandag 21 november 2016

Dubbel glas plaatsen

Ik wil m'n 2 ramen boven in m'n huurhuis vervangen. Maten en gegevens 70 cm breed 1 m hoog.
zondag 20 november 2016

Plaatsen ondoorzichtig glas

Graag offerte voor vervanging van bestaand dubbel glas door ondoorzichtig glas voor ramen waarvan glas +/- volgende afmetingen heeft : raam 1 : glas van 1m25 op 1m45 raam 2 : glas van 2m60 op 1m45 raam 3 : glas van 2m00 op 0m25 raam 4 : glas van 2m00 op 0m25 raam 5 : glas van 1m35 op 0m50
vrijdag 18 november 2016

Beloopbaar glas, verwerkt in parket

Gat waar zoldertrap zat toesteken met beloopbaar glas. Op de zolder komt parket waar deze glazen, beloopbare vloer zou moeten ingewerkt worden. Ca 62 cm x 150 cm
dinsdag 4 oktober 2016

Enkel glas vervangen

Enkel glas vervangen boven verdiep - 14 ramen - 12m²
maandag 12 september 2016

Plaatsen van 3 grote glaspartijen

Plaatsen van 3 grote driehoekige glaspartijen (zijden van een 2 à 3 meter) tussen eiken balken.
vrijdag 2 september 2016

Herstelling terrasraam

Ik heb een terrasraam dat hersteld dient te worden. Het is een dubbel glasraam, maar enkel het binnenste deel is kapot. Het meet ca 1m26 op 2m16. Kan u dit doen? Het volledige raam is gebarsten enkel het binnenste deel moet worden vervangen.
maandag 29 augustus 2016

Raam met katteluik + glazen schuifdeur

Graag wou ik een bestaand raam van ongeveer 81 cm op 195 cm laten vervangen door een raam met kattenluik. Indien mogelijk rechtstreeks in het raam of met een paneel onderaan het raam. Dubbel glas en chassis is in hout! Heb eveneens een glazen (doorzichtig) binnenschuifdeur nodig voor een deuropening van 98.5 cm. Dit alles zou moeten worden geplaatst in de eerste week van november 2016.
maandag 8 augustus 2016

Vervangen glas voordeur

Ik wil dubbelglas laten herstellen in de voordeur. De afmeting is 170x570 mm. Alle 3 zijn kapot. Graag bellen na 15 uur.
woensdag 3 augustus 2016

Vervangen glas voordeur

Het glas uit mijn voordeur is gebroken en ondertussen al helemaal uitgehaald. Ik zou graag deze laten vervangen. De afmeting is 30 op 40 cm. Kunt u mij een offerte doorsturen a.u.b.? Liefst contact per mail aangezien ik op mijn werk ben.
donderdag 28 juli 2016

Glas binnendeur vervangen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het vervangen van een kapot enkel glas in onze deur. Er zit momenteel een geel glas in met motief, als het mogelijk is een dergelijk soort glas te vinden moet enkel deze ruit worden vervangen. De afmeting is 54. 5cm x 150cm. Wanneer dit niet lukt of het te duur is zouden beide ramen moeten worden vervangen door hetzelfde glas. Het tweede raam heeft dezelfde afmeting Graag hiervoor ook een offerte.
zaterdag 23 juli 2016

Dubbelglas plaatsen

In ons huis hebben wij een barst in het raam op de 1e verdieping. Hiervoor zouden wij graag een offerte ontvangen. Kan u ons hiervoor contacteren aub?
donderdag 14 juli 2016

Herstellen ruit

We hebben een ruit in een raam op de eerste verdieping die gebarsten is. Graag hadden we deze laten repareren. Afmetingen B 76 X H 115
dinsdag 28 juni 2016

Plaatsen glas dubbele deur tuinhuis

Een kapotte ruit, enkel glas , dient vervangen te worden. Graag info over glaszetters in West-Vlaanderen.
woensdag 8 juni 2016

Dubbelglas plaatsen in bestaande ramen

Vervangen enkel glas door dubbel glas in bestaande houten ramen. 1. 30 breed, 1. 50 hoog, uit twee delen bestaand, 'in midden houten scheiding ) drie ramen. Hout in goede staat , bouwjaar 1978.
dinsdag 31 mei 2016

Dubbelglas plaatsen

Er is 1 stuk van een dubbel raam in wit kunststof kapot. Moet ik de 2 ramen vervangen of maar 1? Ruw geschat is het 2m op 1,5m. Kunt u een prijs geen geplaatst?
zaterdag 30 april 2016

Dubbel glas

We hebben twee gekleurde glas-in-loodramen aan de voorkant van ons huis (eerste en tweede verdieping) - graag hadden we die behouden maar er toch dubbel glas van gemaakt.
donderdag 21 april 2016

Veranda ramen plaatsen

De beide ramen in de veranda zijn stukgeslagen. 1 ervan is een schuifdeur en het raam is er volledig uit. In het andere zit een barst.
maandag 18 april 2016

Herstellen putjes door spatjes van slijpschijf op glas

Ik heb een ijzeren paal geslepen in de buurt van een raam. Er zijn een stuk of 10, 20 kleine putjes op het raam nu. Herstelbaar (tegen welke kostprijs) of nieuw raam in plaatsen? Dubbel glas. Ik schat een raam van 1 m 20 op 2 meter. Graag ter plaatse komen kijken naar het raam.
maandag 21 maart 2016

Vervanging beglazing velux dakraam

Vervanging beglazing in Velux dakraam. GGL-8 1024 C09. Foto ter beschikking.
woensdag 16 maart 2016

Beloopbaar lichtstraat op terras plaatsen

Ik wil bestaande ( 5 x stuks, zie foto) lichtkoepels op m'n dakterras laten vervangen door 2 grote beloopbare lichtstraten van 1.5x1m. Graag hiervoor een offerte inclusief plaatsing, bewerken dak etc. Foto ter beschikking.
zaterdag 12 maart 2016

Vervangen enkel glas door dubbel glas

Vervangen enkel glas door dubbel glas in bestaande kozijn (eik)
woensdag 2 maart 2016

Dubbelglas plaatsen

Vervanging van een bestaande ruit. Formaat (zichtbaar) 71 x 210 cm. Glaslat van 15 mm.Foto ter beschikking.

Partners

Partners van Casius