Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor geluidswerend glas plaatsen:

Geluidswerend glas plaatsen

Geluidswerend glas steken aan drukke straat in bestaand raam met dubbel glas. Houten raam. Afmeting : 2m50 op 1m37
Offertes van glaszetters voor beglazing uit Bredene (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluidswerend glas plaatsen uit heel België:

Ramen vervangen

1 Raam aan straatkant, 2 ramen aan Noordkant en 2 ramen aan Zuidkant voorzetramen voorzetten. Afmetingen zijn 1.20m x 1.45m. Graag HR+++ glas, geluidswerend. Binnen zijn de voorzetramen gescharnierd en in het midden opengaand om te luchten. Draai- Kiepstand. 2 Vleugels.

Houten ramen vervangen

Graag lat ik mijn twee oude houten ramen vervangen door nieuwe houten of pvc ramen. Grootte van beide ramen = +-/ 2 m hoog en 1m breed. Eén van de ramen heeft boog profiel bovenaan, beide ramen moeten kunnen opendraaien. Graag voor beide ramen hoogrendementsglas dat geluidswerend is gelaagd glas.

Geluidswerend materiaal tussen raam en trap te plaatsen

Wij hebben pas een zolderkamer ingericht als slaapkamer. De trap naar deze zolderkamer loopt van de 1e verdieping naar de 2e verdieping langs een groot raam. Het raamkozijn sluit mooi aan op de betonnen trap, maar tussen het glas en de trap zit dus nog een spleet van 20 cm. Hier willen wij geluidwerend materiaal/geluidsisolatie te plaatsen tussen de trap en het raam (het glas dus) zodat de kamer geluiddicht wordt. Dit zou moeten over de hele lengte van de trap en mee in de vorm van de treden, zodat het één mooi geheel is.

Dak isoleren 400 m² en muren geluidswerend maken

Drukke straat , betonbaan. Geeft veel lawaai doorheen muren en dak. Ramen zijn reeds vervangen in geluidswerend glas , maar helpt niet voldoende. Vandaar isoleren van het dak is ongeveer 400 m² oppervlakte en muren geluidswerend isoleren. Het huis moet geluidsvrij zijn-zodat geluid van buitenaf niet meer kan gehoord worden.

Plaatsen van 1 grote glaspartij HR en geluidswerend met verborgen profiel

Ik wens 1 groot raam te laten plaatsen 3100 x 2200 hoog, HR glas en geluidswerend, of aluminium steel look zwart mat of raamstijlen verbergen in de spouw. De voorbereidingen worden zelf gedaan, de opening gaat al gemaakt worden. De blauwsteen dorpel gaat ook zelf geplaatst worden. Graag met verborgen profiel.

Geluidswerend glas plaatsen

Zou u een offerte kunnen maken voor het vervangen van 3 ramen van 121 – 70 cm in pvc ramen inclusief plaatsing? Het is momenteel dubbel glas maar ik zou het graag vervangen door superisolerend en geluidswerend glas (voor een slaapkamer aan de straatkant).

Geluidswerend glas vervangen in appartement

In het kader van een verhuis werd een raam van 1 m 17 op 1 m 84 uitgesneden uit zijn aluminium kader. Hierbij is het beschadigd geraakt (vertoont barsten) en moet bijgevolg vervangen worden. Het moet geluidswerend glas zijn, daar het appartement zich aan een drukke straat bevindt.

Geluidswerend glas 39db plaatsen

2 vaste ramen en 2 ramen met 1 vleugel en 1 raam met 2 vleugels allen dubbel glas vervangen naar geluidswerend glas. Type kozijn Rehau 70 PVC.