Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Sint Andries te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere glaszetters uit Sint Andries.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste glaszetter voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in Sint Andries of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszetter voor beglazing in Sint Andries die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Sint Andries:

Glas voordeur herstellen

Een tijdje geleden is er schade veroorzaakt aan mijn glazen voordeur. Het gaat om een kunststof voordeur met een stuk glas over gans de lengte. De originele sticker van het glas hangt er nog aan en daaruit kan ik opmaken dat de correcte afmetingen de volgende zijn: 696 x 2115 Graag had ik ter vervanging opnieuw een soort gezandstraald anti-inbraakglas.

Raam vervangen uit veranda dak

Er zit vocht in 1 raam (in totaal 5 dakramen) van ons verandadak.

Enkel glas vervangen naar HR glas

Graag had ik uw beste prijs ontvangen voor het vervangen van enkel glas naar hoog rendementsglas in bestaande houten raamprofielen. De ramen hebben de volgende dagmaten: -raam 1: 125x165 cm (bxh) -raam 2: 125x165 cm (bxh) -raam 3: 110x80 cm (bxh)

Plaatsing dubbelglas

na bestelling van glas het plaatsen in een bestaand raamkader ( hout)

Nieuwe ramen

5 ramen te vervangen : 1 : B:240 H:200 (vast) 2: B:200 H:180 (enkele kip) 3: B:180 H:150 (enkele kip) 4+5: B:100 H:80 (2x) (enkele kip) Deze afmeting is een schatting

Vervanging enkel glas

Ons huis moet volledig voorzien worden van hoogrendementsglas ( norm voor premie en belastingweergave) het gaat over 5 gewone ramen ,één groot schuifraan ong 2m50, één groot keukenraam en een kleiner raam. Eventueel ook een nieuwe deur.Offerte graag voor intedienen groene lening. MVg

3 houten ramen hebben nog enkel glas: ...

3 houten ramen hebben nog enkel glas: vervanging gewenst naar HR dubbelglas. Ook klein oplapwerk 1 houten raamkozijn.

Alle ramen op de bovenverdiepingen in ...

Alle ramen op de bovenverdiepingen in totaal 7 zijn aan vervanging toe. Ze zijn allen uit hout en zouden moeten veranderd worden naar pvc. de afmetingen zijn ongeveer; een raam van 130x160cm, 2 ramen van 68x160cm, een raam van 185x160cm, een raam van 88x71cm, een raam van 128x214cm en een raam van 60x135cm.