Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Isolatie Wand In Houten Profielen

Geluidsisolatie plaatsen in appartement - Isolatie plaatsen - Antwerpen

Geluidsisolatie plaatsen in appartement - Isolatie plaatsen - Antwerpen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Geluidsisolatie plaatsen in appartement

Geluidsisolatie plaatsen in appartement. Het betreft een slaapkamer van ong. 10 m² die totaal geluidsvrij gemaakt moet worden. Dus zowel plafond als muren, maar liefst zonder afbraak van die muren en plafonds.


Isolatiespecialist Hoboken (Antwerpen)

Gratis offertes voor isolatie plaatsen in Antwerpen aanvragen

Recente opdrachten uit Antwerpen

dinsdag 07 september 2021

Dakisolatie van hellend en plat dak vernieuwen

Vernieuwing dakisolatie van een hellend dak met een aanbouw met plat dak. Grondoppervlak van het huis is 10 op 10, de aanbouw is ongeveer 10 op 4 meter groot. Oude isolatie zal nog moeten worden verwijderd.


Isolatie Schilde
zondag 03 januari 2021

Achtergevel isoleren

Ik zou graag mijn achtergevel laten isoleren langs buitenkant. ongeveer 100m²


Isolatie Kapellen (Antwerpen)
zondag 27 december 2020

Voorgevel isoleren en afwerken met steenstrips

Voorgevel isoleren en afwerken (enkel steen of steenplaketten) Volgens stedenbouwkundige vergunning, exact tot 14cm van de rooilijn 3 verdiepen, 3 eigenaars, 10 hoog en 5 meter breed 3 grote ramen en voordeur (voordeur is nog niet geplaatst Bestaande verticale voegen tussen gevels (arrière corps) dienen behouden te blijven Na de werken dienen dorpels minimaal 5 centimeter uit te steken, aluminium overzetdorpels over de bestaande worden helaas niet aanvaard.


Isolatie Wilrijk
maandag 14 december 2020

Voor- en achtergevel isoleren

Voor- en achtergevel te isoleren. Het gaat om een rijwoning met 1 verdieping en een plat dak.


Isolatie Wommelgem
dinsdag 22 september 2020

Geluidsisolatie plaatsen

Wij hebben momenteel last van burengeluid in de slaapkamer: we horen ze praten in hun badkamer, en horen de aan- en afvoer van de douche nogal. We zouden graag naar een oplossing zoeken dit op te lossen. De muur waar het om gaat is vier meter breed en drie meter hoog, er is mogelijkheid 10 à 15 cm kamer op te geven.


Isolatie Berchem (Antwerpen)
zondag 26 juli 2020

Geluidsisolatie plaatsen in appartement

Geluidsisolatie plaatsen in appartement. Het betreft een slaapkamer van ong. 10 m² die totaal geluidsvrij gemaakt moet worden. Dus zowel plafond als muren, maar liefst zonder afbraak van die muren en plafonds.


Isolatie Hoboken (Antwerpen)
maandag 10 februari 2020

Isoleren plat dak

Ik wil graag mijn plat dak laten isoleren. Het gaat over een opp van 6,5 x 12 met dakkoepel (glasdallen) en toegangsluik.


Isolatie Wilrijk
maandag 20 januari 2020

Plafond isoleren

Door het plafond in de slaapkamer horen we veel geluid van de bovenburen. (voetstappen, gesprekken,...). We vermoeden dat het een oud houten plafond is waar een giprocplaat is tegen geplaatst is die vervolgens bezet en geschilderd is. Graag zouden we een expert ter plaatste hebben om de opties eens te bekijken. Gaat om een oppervlakte van ongeveer 6m².


Isolatie Antwerpen
donderdag 12 december 2019

Beschermd herenhuis zowel binnen als buiten isoleren

Wij willen ons herenhuis zo goed mogelijk laten isoleren. Het gaat wel over een beschermd monument. We kunnen dus niet zomaar iets veranderen aan de buitenkant. Ook de binnennkant van het gebouw is beschermd. Zowel buiten als binnen te isoleren.


Isolatie Borgerhout (Antwerpen)
donderdag 05 december 2019

Isoleren van niet dragende plafond

Isoleren van niet dragend gyproc plafond met Supafil loft 045. Ruimte tussen dak en vals plafond 20 cm Oppervlakte plafond 43 m². Het opspuiten kan via de openingen spotverlichting.


Isolatie Antwerpen
zondag 15 september 2019

Rijwoning isoleren met een voorzetwand

In onze rijwoning willen we onze muren geluiddicht (luchtgeluid en contactgeluid) isoleren door middel van een voorzetwand. Voorlopig zou het gaan om de muren van de 3 slaapkamers. Indien mogelijk zouden we gebruik willen maken van zoveel mogelijk natuurlijke, ecologische bouwmaterialen.


Isolatie Hoboken (Antwerpen)
zondag 18 augustus 2019

Isoleren van gemeenschappelijke muur tegen lawaai

Wij hebben last van burenlawaai en zouden graag de muur beter tegen dit lawaai laten isoleren. Aan deze muur bevindt zich ook nog een gesloten trap. Het gaat om een muur van ongeveer 25 m². De muur bevindt zich momenteel in uitstekende toestand en is bezet. Indien door de vakman de voorkeur gaat naar een voorzetwand om deze beter te isoleren dan zou die wand zo dun mogelijk moeten zijn. De trap sluit namelijk aan tegen deze muur net zoals twee deurlijsten. We begrijpen dat door een voorzetwand er wat plaats van de traptreden zou afnemen maar dat is geen probleem.


Isolatie Ekeren (Antwerpen)
zondag 19 mei 2019

Zijgevel isoleren

Isoleren van mijn zijgevel. Woning met twee verdiepingen. Te isoleren geveloppervlakte is 40 m².


Isolatie Schoten
maandag 06 mei 2019

Geluidsisolatie tussen plafonds steken

Wonende in een appartement in een oud herenhuis. De bovenbuur van onze slaapkamer kan nogal luidruchtig zijn. Een tapijt bij onze bovenbuur helpt voorlopig niet. Achter onze plafond zit een houten constructie uit draagbalken, zonder echte isolatie volgens mij. 18,5 m2 dat zowel de luchtgeluiden als mogelijke contactgeluiden tegen gaat. Indien prima resultaat, kan dit in tweede slaapkamer ook geplaatst worden.


Isolatie Antwerpen
zondag 05 mei 2019

Geluidsisolatie plaatsen in appartement

Ik heb veel last van geluidsoverlast van mijn bovenbuur en mijn zijbuur. Living en een kamer . Plafond en muren isoleren. De totale oppervlakte is 80m²


Isolatie Antwerpen
Vraag 3 gratis offertes aan