Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Isolatie Wand In Houten Profielen Deurne

Garage isoleren - Isolatie plaatsen - Deurne

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Garage isoleren

Wij willen de garage laten isoleren daar wij daar juist boven wonen en een stenen vloer hebben. Plafond van garage te isoleren:oppervlakte : 60 m².


Isolatiespecialist Deurne

Gratis offertes voor isolatie plaatsen in Deurne aanvragen

Recente opdrachten uit Deurne

dinsdag 06 juni 2023

Isolatie kelder (en kruipkelder)

Ik ben voor mijn recent gekochte woning op zoek naar iemand die het plafond van de kelder (en evt. kruipkelder) isoleert. Het betreft een renovatie van een woning uit 1947. Vanaf augustus kunnen we er in. Mits een aantal vragen, zouden we liefst willen isoleren tussen 1 en 20 augustus 2023.


Isolatie Deurne
woensdag 22 februari 2023

Vloer isoleren

Ik wil op de gelijkvloers een pur isolatie laten plaatsen. Oppervlakte 17,50/3,50/8


Isolatie Deurne
zondag 12 februari 2023

Kruipkelder isoleren

Ik zoek en isolatiebedrijf om mijn kruipkelder te isoleren. Het gaat over een klein kelder van rond 20 m2. De hoogte is 80cm.


Isolatie Deurne
donderdag 02 februari 2023

Isolatie plafond kelder

Vakman gezocht voor de isolatie van onze kelderplafond.


Isolatie Deurne
donderdag 02 februari 2023

Achtergevel isoleren

Ik zoek een isolatiebedrijf voor advies en uitvoering van mijn achtergevel, 6m breed 3 verdiepingen hoog


Isolatie Deurne
vrijdag 27 januari 2023

Vloerisolatie op de vloer

Ik ben op zoek naar isolatieplaten van 10cm waar gemakkelijk vloerverwarming op geplaatst kan worden met tacker systeem. De totale oppervlakte ik 100m2 Nadien ook chape voor zelfde ruimte


Isolatie Wijnegem
donderdag 19 januari 2023

Geluidsisolatie

Zoek een vakman om geluidsisolatie te plaatsen tussen onze leefruimte en de slaapkamer van de buren, alsmede het plafond in onze leefruimte naar onze slaapkamers.


Isolatie Deurne
maandag 26 december 2022

Daken, muren en vloer isoleren

Er is 42m2 hellend dak en 34m2 plat dak dat dient te worden geïsoleerd voor ons energielabel, het hellend en pat dak zijn van binnenuit toegankelijk. We wensen ook de muren te isoleren. Het oppervlak van de muren is gezamelijk 72m2. Ten slotte is er ook een vloer die dient te worden geisoleerd, we hebben toegang tot de kelder en een kruipruimte. het oppervlak is 42m2


Isolatie Deurne
zondag 11 december 2022

Kruipkelder isoleren

Kruip kelder 80cm hoog en +\_ 90 m² te isoleren.


Isolatie Deurne
maandag 14 november 2022

Gevels isoleren en bekleden

Ik zou graag mijn gevels willen laten isoleren en bekleden. Ik had graag geweten wat al de mogelijkheden zijn om mee te bekleden. Het gaat om 3 gevels. De totale oppervlakte is ongeveer 80m².


Isolatie Wijnegem
zondag 30 oktober 2022

Voor- en zijgevels isoleren

Voor en zijgevels bekleden en isoleren met spuitkurk,PVC gevelbekleding of steenstrips gevelbekleding. Het gaat om 40m² ongeveer.


Isolatie Deurne
dinsdag 18 oktober 2022

Kelderplafond isoleren

Onder de living van het GLVL voor 30 m2 PUR-isolatie aanbrengen aan plafond van de kelder. Situatie: Kelders zijn goed bereikbaar en de hoogte is ong. 2m. De kelder is kurkdroog. Het zijn 2x 3 individuele kelders (zal huurders vragen die open te laten). Gedeelte aan de straatkanten, meer in huis zijn er kelders, en meer in het huis is er een gedeelte kruipkelder, maar de living is maar 6m diep.


Isolatie Deurne
woensdag 14 september 2022

Kruipruimte isoleren

Isoleren kruipkelder dmv opgespoten isolatieschuim. Oppervlakte: 120m2, diepte kruipkelder +/- 70cm, vloer kruipkelder: aarde/zand, er liggen enkele elektriciteitsleidingen op het plafond, die mogen ondergespoten worden.


Isolatie Wijnegem
dinsdag 13 september 2022

Kruipruimte kelder isoleren

graag zouden we de prijs willen weten om onze kruipruimte / kelder te laten isoleren. De kruipruimte is makkelijk bereikbaar en redelijk hoog. Het appartement is +- 110 vierkante meter


Isolatie Deurne
woensdag 22 december 2021

Koude voorgevel isoleren of verluchting plaatsen

Betreft een koude muur aan de voorzijde van de woning (niet-geïsoleerd / wel in 2016 voorzien van een vloeibare beschermlaag op de voorgevel, maar mogelijks al uitgewerkt?). Hierdoor komen er condens druppels op de muur en vormen deze na een tijdje schimmel. Ik had graag een offerte voor dit vocht/condens probleem op te lossen.


Isolatie Deurne
Vraag 3 gratis offertes aan