Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende isolatiespecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

442 klanten bevelen een bij Casius aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dak isoleren, voorzetgevel met isolatie, zoldervloer te isoleren, schuin dak isoleren langs binnenzijde, externe isolatie aan te brengen op gevel, purisolatie vloer spuiten dringend, isoleren van plat dak appartementsgebouw, isoleren van dak, isoleren van zolderkamer en dakraam insteken, gevel met steenstrips bekleden, zoldervloer isoleren, voorgevel isoleren, zoldervloer isoleren, zoldervloer isoleren, geluidsisolatie aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

dinsdag 27 juni 2017

Gevel met steenstrips bekleden

Ik wil de voorgevel van mijn woning laten bezetten met steenstrips. Ongeveer 35 m².
zaterdag 24 juni 2017

Zoldervloer isoleren

Zolder is bereikbaar door het wegnemen van enkele pannen. Onmogelijk langs binnenkant van de woning. Opp ong. 30 m². Mogelijkheden bekijken met de vakman. Zou de werken willen laten starten ten laatste in oktober.
dinsdag 20 juni 2017

Dak isoleren

Plat dak en deels puntdak isoleren. Misschien ook spouwisolatie en zoldervloerisolatie. Hierover willen we eerst wat uitleg en advies.
dinsdag 20 juni 2017

Voorzetgevel met isolatie

Het terras van onze bar is omringd met muren en buren. Af en toe komt er een DJ wat muziek draaien wat gepaard gaat met buurklachten. Graag hadden we een oplossing gevonden om ons terras beter te isoleren. Gevel is +/- 10m x 6m diepte
zaterdag 17 juni 2017

Voorgevel isoleren

Wij zouden gevel en dak, dakterras willen isoleren. Voorgevel spouwmuur isolatie pf voorgevel isolatie. Dakterras heeft tegels en dat zou ook geïsoleerd moeten worden en tegels terugleggen. We weten niet wat we allemaal moeten in orde brengen voor vergunningen en wat onze mogelijkheden zijn, welke materialen het best zijn,... We willen ons goed informeren om zo goed mogelijk en kwaliteitsvol te renoveren. Op plat dak ligt al 4 cm isolatie van vroeger toen het nog niet met premies was.
vrijdag 16 juni 2017

Zoldervloer isoleren

Isoleren van een bovenste puntgedeelte van bestaande woning. Ik ben op zoek naar plaatsing van isolatie. Door gebrek aan ruimte lijkt het mij voordeliger om spuitisolatie te gebruiken. De zoldervloer is gegoten beton. De zolder wordt niet gebruikt. Oppervlakte van de te isoleren zoldervloer? (bij benadering) : Lengte 12. 5 meter Breedte 3. 5 meter
vrijdag 16 juni 2017

Purisolatie vloer spuiten dringend

Purisolatie spuiten voor vloer isolatie. 90 m². 5 cm dik. Graag dringend laten uitvoeren.
vrijdag 16 juni 2017

Zoldervloer te isoleren

Alléénstaande villa van 18 bij 10 m, dak is gedeeltelijk geïsoleerd door vorige eigenaar, met soort isomorf, bedoeling isolatie zoldervloer. Eventueel te combineren met isolatie spouwmuren (aparte offerte aangevraagd). Oppervlakte van de te isoleren zoldervloer: geschat 100 tot 150 m² (villa van 18 bij 10 m, 1ste verdieping onder dak).
vrijdag 16 juni 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Isoleren van het zolderdak. De oppervlakte is ongeveer 95 m².
donderdag 15 juni 2017

Zoldervloer isoleren

Het betreft een zoldervloer op de 2 de verdieping van een eengezinswoning . De zoldervloer is deels geïsoleerd ( jaren geleden ) . De slaapkamers onder de zoldervloer zijn afgewerkt met houten planchetten . Dit is ongeveer een 40 m² dat moet worden geiisoleerd.
dinsdag 13 juni 2017

Geluidsisolatie aanbrengen

Isolatie tussen plafond benedenverdieping en houten vloer van bovenverdieping in bestaande woning. Geluidsisolatie aanbrengen ongeveer 85 m².
zaterdag 10 juni 2017

Dakisolatie te plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Dakisolatie van een ontoegankelijk dakdeel (tussen gyproc en onderdak). Liefst een zwaar breekwerk (stukje gyproc wegnemen kan eventueel mocht het via het dak moeilijker lukken. GEEN NIEUW DAK NODIG! Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 28 Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee
vrijdag 9 juni 2017

PUR op een betonnen vloer spuiten

Pur spuiten op op 35 vierkante meter betonnen vloer.
donderdag 8 juni 2017

Isoleren van zoldervloer

Zoldervloer isoleren ongeveer een 30 m² oppervlakte.
woensdag 7 juni 2017

Isoleren van plat dak appartementsgebouw

Voor ons appartementsgebouw zoeken we een professional die ons dak wil isoleren. Het is een klein appartementsgebouw met een plat dak en liftkoker (ongeveer 100 m²) uit de jaren 70. De dakrand zal moeten worden opgehoogd.
woensdag 7 juni 2017

Isoleren van dak

We willen zo goed mogelijk isoleren want langs een zijde liggen ook zonnepanelen. En liefst in de vorm van platen. Ongeveer 140 m² te isoleren. Dit is een zadeldak en met 2 veluxen.
dinsdag 6 juni 2017

Isoleren van de woning

Isoleren dak van 48m², mogelijk om buitenmuren ook te isoleren? Kelderplafond isoleren?
maandag 5 juni 2017

Zolder dak te isoleren

Schuin dak op zolder. - Bijkomend te isoleren. - Reeds eerste laag aanwezig met rockwool. 2e laag in platen bovenop te plaatsen - Oppervlakte te isoleren : (bij benadering) : 80 m²
maandag 5 juni 2017

Isoleren van zolderkamer en dakraam insteken

Isoleren van de zolder langs de binnenzijde ongeveer 60 m² en dakraam insteken. En later afwerken tot zolderkamer maar dit is in een later stadium.
vrijdag 2 juni 2017

Pur isolatie spuiten

Ik zou graag PUR schuim in de dubbele bodem van mijn boot(je) injecteren. Dit voor de stevigheid. Na een snelle berekening zou het gaan om een volume van 1000 liter.
vrijdag 2 juni 2017

Akoestisch isoleren van een scheidingsmuur

Ik zou graag mijn scheidingsmuur met de buur akoestisch laten isoleren.
vrijdag 2 juni 2017

Isoleren van zoldervloer

Isoleren van zoldervloer. Oppervlakte 40 m².
vrijdag 2 juni 2017

Pur vloerisolatie leggen

Zoeken iemand die 160 m² pur wil komen spuiten voor vloerisolatie. Dikte : 10 cm dik.
woensdag 31 mei 2017

Isoleren van het dak

Woning gebouwd in 1966. 40 m².
woensdag 31 mei 2017

Pur als vloerisolatie spuiten

We zoeken iemand voor 80m² pur te spuiten Vloerisolatie. Renovatiewoning.
dinsdag 30 mei 2017

Geluidsisolatie plaatsen

We zouden graag onze plafond van de keuken en living laten isoleren en graag geluidisolatie plaatsen.
maandag 29 mei 2017

Externe isolatie aan te brengen op gevel

Huis met 4 verdiepingen waarbij de afmetingen : Breedte ongeveer 7 meter, hoogte: 18 meter. Weghalen van de crépi bezetting, behandeling staaldraagbalk. Externe isolatie extern te hechten op buitenmuur achterwand. Te isoleren Oppervlakte: ongeveer 120 m².
dinsdag 23 mei 2017

Isoleren zoldervloer

Isoleren van de zoldervloer met rotswol. Oppervlakte te isoleren is ongeveer een 200 m²
maandag 22 mei 2017

Isoleren woning

Isolatie van de vloer, voor en achtergevel. Ter plekke komen kijken wat er juist nodig is.
maandag 22 mei 2017

Isoleren van dak tussen balken

Isoleren: Klaar om isolatie te plaatsen, geen afbreek werken, in 40 m² is er al minerale wol tussen de houten balken , in 30 m² nog niets. Graag overal nog 10 cm extra pur plaatsen met dampscherm en als het kan ook al gyproc plaatsen op bevestigd. Maar dit is geen vereiste.
zaterdag 20 mei 2017

Isoleren dak

Isoleren plat dak. Oppervlakte ongeveer 105 m².
vrijdag 19 mei 2017

Isoleren van schuin dak

Op dit moment is het dak niet geïsoleerd. Als je op zolder staat, zie je meteen de dakpannen.
donderdag 18 mei 2017

Isoleren dak

Isoleren van het zolderdak. ik zou een rd waarde moeten halen van 4. 5vkm k/w
donderdag 18 mei 2017

Isoleren van dak

Dak isolatie van schuin dak
dinsdag 16 mei 2017

Isoleren plafond

Zolder is voor helft afgemaakt met planken , en boven living is een houten plafond. Isoleren plafond.
dinsdag 16 mei 2017

Isoleren slaapzolder

Isoleren van zolderruimte (+/_ 200m²) die gebruikt als slaapzolder wordt door jeugdverenigingen. 16cm glaswol (of alternatief) isolatiedikte mogelijk. Achteraf, zolderruimte uitbekleden met OSB-platen (of andere eindafwerking)
maandag 15 mei 2017

Isoleren van zoldervloer

Isoleren van zoldervloer ( bestaande uit potten en betonbalkjes ) met papiervlokken of cellulose isolatie? Materiaal en dergelijke te bespreken met vakman.
zondag 14 mei 2017

Nieuw dak plaatsen met dakvensters en houtwolisolatie

Het oude dak wordt volledig verwijderd. 170 m². Een dak met 8 dakvensters. Een nieuwe achterbouw met plat dak 115 m². Ik ben vooral geïnteresseerd in HOUTWOL isolatie.
zondag 14 mei 2017

Schuin dak isoleren

Enkel schuin dak over een deel van het huis. Holle ruimte vol te pompen met papier vlokken.
zondag 14 mei 2017

Zolder na-isoleren

We willen de vliering (verloren zolder) na-isoleren. De ruimte is vanonder niet toegankelijk. Momenteel liggen er dekens van minerale wol op de vloer, 10 cm, maar nogal onregelmatig. Graag ontvangen we een offerte voor in blaasisolatie, voor R waarde minstens 5. Oppervlakte 32 m² (4 m breed, 8 m lang, ingedeeld in 2 aparte ruimtes). De hoogte tot aan de nok ergens 1,5 m. Indien de toegang via het dak wordt gemaakt, moeten de openingen zorgvuldig terug wind- en waterdicht gemaakt worden.
zondag 14 mei 2017

Zoldervloer isoleren

Houten zoldervloer isoleren. Welk soort materiaal te bekijken met vakman.
woensdag 10 mei 2017

Dak isoleren

Isolatie van dak: schuin dak van ongeveer 190 m². In overleg met vakman de mogelijkheden bekijken.
woensdag 10 mei 2017

Geluidsisolatie plaatsen

We hebben geluidsoverlast van de buren, in de bovenste kamer onder het dak. Het betreft een muur die dus in een punt tot de nok gaat en er is ook een schuine schouw tot in de nok op de muur. Lengte van de zijde op de grond is 3 meter 40. Hoogte tot de nok is 3 meter ongeveer.
zondag 7 mei 2017

Isoleren zoldervloer

Betreft het aanbrengen van pur-spuitisolatie tussen de gordingen op de zoldervloer. ook de aan de buitenkant bereikbare gedeelten van het schuine dak. Lager dan de zoldervloer.
zaterdag 6 mei 2017

Dringend isoleren dak

Ik ben momenteel een oude woning aan het renoveren uit de jaren 50. Er is geen onderdak. Wij hebben besloten om het dak te vernieuwen. Alleen ben ik er nog uit of we langs de buitenkant of binnenkant isoleren. Kan u mij de prijs geven voor isolatie langs de buitenkant en isolatie langs de binnenkant? Zadeldak waar 4 veluxen in zouden komen.
donderdag 4 mei 2017

Plat dak isoleren

Isolatie plat dak bedekt met roofing en keien 100 vierkante meter groot.
woensdag 3 mei 2017

Plat dak isoleren

Plat dak isoleren van appartementsgebouw en epdm afwerking.
woensdag 3 mei 2017

Isoleren woning

Wij hebben alle bestaande isolatie uitgebroken en zouden dit nu graag terug geïsoleerd zien.
woensdag 3 mei 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Ik woon in een appartement. Mijn slaapkamer grenst aan de woonkamer van de buren en ik heb last van hun tv, luide gesprekken.
dinsdag 2 mei 2017

Vloer isoleren zolder

Vloerisolatie leggen op de zolder.

Partners

Partners van Casius