Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Ben jij op zoek naar een isolatiespecialist in jouw regio? De Casius isolatiebedrijven staan klaar om jouw werken uit te voeren.

Bij Casius kan je terecht voor allerlei isolatiewerken:
  • Isoleren van muren, vloeren en ramen
  • Dakisolatie
  • Isoleren van de zolder en de zoldervloer
  • Akoestische isolatie
  • Geluidsisolatie
  • Gevelisolatie
  • Spouwmuren isoleren
  • Isolatie van volledige ruimtes zoals de garage of de kruipkelder
Bij Casius maakt elk isolatiebedrijf graag een offerte op voor uw isolatie. Elke prijsofferte is gratis en zonder verplichtingen. Op deze manier kan je offertes vergelijken en de beste stielman uitkiezen. Ook bezit elk vakbedrijf het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat men beschikt over de nodige ervaring en expertise om de werken vakkundig uit te voeren.

Laat ons weten welke isolatiewerken men bij jou moet komen doen en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

zondag 24 mei 2020

Isoleren + plaatsen gyproc plafond

Isoleren (met R-waarde 4,5) + afwerken met gyproc van plafond en 2 schuine wanden (34m2) in de bewoonde zolder. Voorlopige voorkeur gaat naar Rockwool 20 cm. Oude isolatie halen we zelf weg.
vrijdag 22 mei 2020

Plafond isoleren

Ik zou graag mijn plafond geluidsdicht isoleren.veel last van de buur(tv praten eyc
vrijdag 24 april 2020

Zijgevel isoleren

Mijn huis (bouwjaar 1904) heeft een vrijstaande zijgevel (zonder spouwmuur) van ongeveer 70 m². Deze muur vertoont barsten, ligt op het zuidwesten (inslaande regen) , en zorgt voor vochtige muren binnen ( = de traphal). Er zijn geen ramen en geen deuren in deze muur. Ik wil hem laten isoleren aan de buitenkant en afwerken met sidings (of andere budgetvriendelijke afwerking).
zaterdag 11 april 2020

Isoleren van buitenmuur

We hebben een woning gekocht waarbij er een buitenmuur is die als muur uitziet op de tuin van de buurman. Hij wil deze muur graag cementeren, maar geeft ons de kans om de buitenmuur eerst te isoleren, daar dit momenteel niet zo is. We hadden graag wat informatie ontvangen over materiaal (alle nodige voor het bevestigen aan de bakstenen en platen voor 55 m² te isoleren buitenmuur) waarop achterna kan gecementeerd worden.
vrijdag 10 april 2020

Isoleren buitengevel bijgebouw en crepi plaatsen

Ik zoek een vakman voor buitengevelisolatie met crepi van een bijgebouw (grote garage) zonder verdieping (~70m²). Beperkte complexiteit en gemakkelijk bereikbaar. Voldoende ruimte voorzien om veilig te kunnen werken.
donderdag 2 april 2020

Geluidsisolatie te plaatsen voor binnenmuur

Ik heb last van lawaai van de buren, en daarom wil ik de muur laten isoleren.
woensdag 1 april 2020

Isoleren tuinhuis

In het tuinhuis staat de filterinstallatie van het zwembad. Dit maakt redelijk veel lawaai. Daarom wil ik het tuinhuis laten isoleren voor geluidsoverlast. Het tuinhuis is 3m x 3m waarvan 1 zijde een gemetselde muur is.
woensdag 1 april 2020

Isoleren vloer zolder en eventueel schuin dak

Wij zouden graag onze zolder laten isoleren vooral te beginnen met de vloer en daar iets goed maar simpel (gyprocplaten?) zodat je een stabiele vloer hebt. Onze beide muren van het schuin dak zou ook geïsoleerd moeten worden.
vrijdag 6 maart 2020

Geluidsisolatie plaatsen in huis

2 opties = 1-2 muren laten vol zetten. Ofwel een nieuwe dubbele deur laten plaatsen. Lawaai van buurvrouw tegen te gaan 3x5m ong
maandag 24 februari 2020

Pur isolatie plaatsen voor gelijkvloers

Ik wens 75 m² vloer gelijkvloers te isoleren met pur schuim.