Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare isolatiespecialist uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere isolatiespecialisten die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde isolatiespecialisten en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende isolatiespecialist uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een isolatiespecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

zondag 17 februari 2019

Plat dak en zijmuur isoleren

Ik wil mijn woning laten isoleren. Een deel van het dak is een plat dak, oppervlakte ca 31 m², en is momenteel beperkt geïsoleerd. Aangezien er niet veel hoogte meer beschikbaar is, gaan we er vanuit dat de bestaande isolatie eruit moet en nieuwe isolatie moet aangebracht worden. PUR met lage lambda-waarde is een optie. Een zijmuur van 81 m² is niet-geïsoleerd en heeft een spouwmuur van 30 cm. We zouden de spouwmuur willen laten opvullen met bvb PUR met lage lambda-waarde.
zaterdag 16 februari 2019

Vloer en muur isoleren

Er dient een binnenmuurisolatie in ons bijhuis geïnstalleerd worden. Eventueel ook een vloerisolatie. Oppervlakte : vloer : 20 m², muurisolatie : 15 à 20 m².
dinsdag 12 februari 2019

Isoleren vloer met PUR

Isoleren van +-100m² met 8 en 10 cm spuitvloerisolatie waar vloerverwarming gebruikt zal worden. Verbouwproject.
maandag 11 februari 2019

Dak isoleren

Dakisolatie van een hellend dak (3 gevel woning).Daktisolatie langs binnen. Oppervlakte : 40 m².
zondag 10 februari 2019

Kelderplafond isoleren

Isoleren van de kelderplafond (ong. 3.00 x 4.00 )
dinsdag 5 februari 2019

Dak isoleren van pastorie en dakonderhoud van kerk

Dak van pastorie isoleren Oppervlakte:100m². + Algemeen dakonderhoud van kerk
zondag 3 februari 2019

Gevelisolatie + dakisolatie plaatsen

Ik wil mijn woning laten isoleren. De gevel heeft een oppervlakte van 128.5 vierkante meter. Het schuin dak heeft een totaaloppervlakte van 73.62 vierkante meter. Voor de gevel zou ik graag eens prijzen vergelijken voor zowel spouwmuurisolatie als buitengevelisolatie (+ optie renovatie). Voor de zolder zullen in de toekomst 2 kamers worden toegevoegd dus een zeer hoge isolatiewaarde is hier nodig. Enkele kleine metselwerken zullen eerst moeten uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld het dicht metselen van kachelgaten in de muur.
vrijdag 1 februari 2019

Zoldervloer isoleren

Drander staat ook op zolder ik wil daar over kunnen lopen voor brander 1.50m op 4m zolder zelf is ongeveer 29 vierkante meter
donderdag 31 januari 2019

Buitengevel isoleren

Wens mijn woning; de buitenmuren (vrijstaand) mits opbouw te laten isoleren. Spouwmuurisolatie is onmogelijk wegens oude bestaande spouwmuurisolatie dewelke niet kan verwijderd worden. Woning is van 1960 en met een rode klassieke baksteen opgetrokken. Wens de BEN-normering Lambda-waarde 0.027 W/mK Wens een steenlook (lichter) te behouden en een esthetisch jongere nieuwbouwlook.
dinsdag 29 januari 2019

Plafond isoleren

Ik wil graag een aantal plafonds van mijn huis laten isoleren.In totaal 5 ruimtes. Oppervlakte 50 m².