Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de isolatiespecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare isolatiespecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een isolatiespecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een isolatiespecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

vrijdag 22 december 2017

Isoleren zoldervloer

Isoleren van een zoldervloer 35 m².
donderdag 21 december 2017

Insonorisatie verbeteren in kantoorgebouw-geluidsisolatie plaatsen

De insonorisatie tussen de vergaderruimtes moet vervangen/verbeterd worden, geluidsisolatie plaatsen , heel veel lawaai.
woensdag 20 december 2017

Plat dak isoleren en dakvenster steken

Plat dak zonder onderdak isoleren en dakvenster steken De oppervlakte van het plat dak is 66 m².
dinsdag 19 december 2017

Geluidsisolatie plaatsen in onderdak

Geluidsissolatie aan de binnenkant. Over een oppervlak van 120 m². Ook afwerken met gyproc. Momenteel al PUR isolatie aanwezig.
maandag 18 december 2017

Binnenzijde dak isoleren

Graag hadden wij de zolderkamer zo goed mogelijk geïsoleerd zodat we voldoen aan de doelstellingen van het Renovatiepact 2050. Omdat we er daarna een extra slaapkamer van willen maken hadden we gedacht om met cellulose vlokken te werken omwille van hun zonne werende eigenschap. Nu vroegen wij ons af tot hoe dik dit gaat moeten aangebracht worden om dezelfde isolerende werking te bekomen in vergelijking met de klassieke glaswol,PUR /PIR of andere isolatiesoorten. En zo toch tot aan een waarde van Umax = 0,24 W/m2. K voor ons dak te kunnen bekomen. Graag hadden wij hiervoor ook een offerte aangevraagd. Isoleren van dak ongeveer 80 m².
vrijdag 15 december 2017

Zoldervloer isoleren

Ik wil mijn zoldervloer laten isoleren dit is ongeveer 72m². Er is geen isolatie aanwezig. Zolder is volledig leeg nu.
vrijdag 15 december 2017

Geluidsisolatie te plaatsen

We wonen in een halfopen huis. We hebben last van lawaai van de aanpalende buren. We zouden die volledige muur willen geluidsdicht isoleren zodat we geen problemen meer hebben van het lawaai van de buren. Het gaat om +/- 100 m².
donderdag 14 december 2017

Plat dak isoleren met cellulosevlokken

Gebouw met plat dak, tussen plafond van bovenste verdieping is een holle ruimte die ik wil isoleren. Ik dacht aan cellulose om de ruimte te isoleren. Het gaat om een oppervlakte van bij benadering 250 m².
woensdag 13 december 2017

Geluidsisolatie te plaatsen voor binnenmuur

Ik woon in een halfopen bebouwing. Scheidingsmuur met buur is slechts enkele muur dus je kan alles horen. Ik zou de tussenmuur dus akoestisch willen isoleren in living en hal.
woensdag 13 december 2017

Aanbrengen vloerisolatie

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van vloerisolatie in 2 ruimtes, in totaal +-200 vierkante meter, dit in een alléénstaande woning in Tessenderlo. Er zal eerst nog elektriciteit op de welfsels voorzien worden en nadien wensen wij een PUR of Thermo isolatie met de intentie om hier nadien vloerverwarming op te leggen. Graag hadden wij een 5tal cm PUR in deze ruimtes. Indien jullie van mening zijn dat dit meer moet zijn mag u dit altijd laten weten.
dinsdag 12 december 2017

Zolder isoleren

Ik wil graag mijn dak/zolder isoleren. Het gaat om een schuin dak. Ik had gedacht aan isoleren met PUR. De oppervlakte bedraagt ongeveer 120 m².
zondag 10 december 2017

Vloer met PUR isoleren

Voor de isolatie van de vloer op het gelijkvloers hadden wij deze graag met PUR laten isoleren. De dikte varieert tussen 5 en 10 cm. Het gaat om ongeveer 60 m².
zondag 10 december 2017

Schuin en plat dak isoleren

Er zouden 3 daken met isolatie worden voorzien. Het gaat om 1 plat dak van 4 op 4 m dat hierna nog een schuine helling maakt met hierna nog een deel. Er zijn nog 2 andere platte daken van 6 op 2.5 m en een van 2 op 4 m. De totale oppervlakte zou bij benadering 40 m² zijn.
woensdag 6 december 2017

Isoleren van plafond

Er ligt momenteel een isolatie onder houten planchetten van vroeger van -/+ 8cm, ik zou die willen laten vervangen volgens de huidige normen -+ tussen 140 m² a 200 m². Dit is een huis.
woensdag 6 december 2017

Plat dak isoleren langs binnen

Isolatie in de kruipruimte tussen 2 houtstructuren van het dak. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : 70m²
maandag 4 december 2017

Isoleren buitengevel

Isoleren van woning, buitengevel. Alléénstaande woning. Viergevelwoning.
donderdag 30 november 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Geen onderdak, zolder gemakkelijk bereikbaar via vaste trap en deur. De oppervlakte te isoleren is 70 m².
zondag 26 november 2017

Plafond kelder isoleren

Ik denk erover om het plafond van de (kruip)kelder te isoleren. Voornamelijk om het koude voeten gevoel in de woonruimte te verminderen. De totale ruimte is ongeveer 160 m².
donderdag 23 november 2017

Dak isoleren

Ik zoek een vakman om het dak te laten isoleren. Het is een HOB van rond de jaren '60 en er is geen onderdak. Hebben een grondplan van het verdiep.
woensdag 22 november 2017

Zoldervloer isoleren

Isoleren zolder: Het is een open zolder , tussen de spanten is er een spijkerflens deken van ca 8 cm geplaatst , direct onder de spanten is er een houten plafond , of gyproc geplaatst. Er mag dus niet tussen de spanten trappen geîsoleerd te worden. Behalve de zolder zijn er ook nog de schuine stukken van het hellend vlak . De oppervlakte van de te isoleren zoldervloer is ongeveer 165 m².
zondag 19 november 2017

Geluidsisolatie in appartement plaatsen

In mijn gelijkvloersappartement heb ik last van geluid van de voordeur in de inkomhal en contactgeluiden van boven geburen. Graag wens ik geluidsisolatie. Enkel de plafond isoleren van de woonkamer.
donderdag 16 november 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Ik heb geluidsoverlast van de buren. Hun slaapkamer grenst direct aan die van ons en je kan echt alles horen.
donderdag 16 november 2017

Isoleren van vloer

Isoleren van vloer met inblazen van isomo korrels.De begane grondvloer is van hout.Oppervlakte : 30 m².
donderdag 16 november 2017

Isoleren van vloer

Isoleren van de vloer. Ongeveer 300 m² te isoleren, dit is enkel de gelijkvloers. De begane grondvloer is van hout.
donderdag 16 november 2017

Geluidsisolatie plaatsen op plafond

Ik wil mijn plafond van mijn appartement laten isoleren tegen geluid van bovenburen. Plafond isoleren enkel in de woonkamer.
woensdag 15 november 2017

Geluidsisolatie plaatsen in appartement

We zouden graag het middelste appartement laten isoleren om geluidsoverlast van het bovenste appartement te beperken. Het appartement bedraagt ongeveer 140 m². Tegen het plafond.
dinsdag 14 november 2017

Isoleren tussen holle ruimtes

Isoleren van holle ruimte onder kantoorunits. De kantoorunits vormen één geheel van 9 op 6 meter. De holle ruimte onder de units is circa 25 cm. De buitenranden zijn afgedicht.
dinsdag 14 november 2017

Isolatie op de zolderverdieping leggen

Ik wil grote delen van onze zolderverdieping laten isoleren. Het gaat om stukken onder het schuine dak, om de zoldervloer en de compartimenten.
maandag 13 november 2017

Isolatie kruipkelders

Isolatie plafond 1 kruipkelder met isolatieplaten - ongeveer 15 m². Hoogte 80 à 90 cm. Isolatie tweede kruipkelder met chips; oppervlakte 32 m². Toegang via eerste kruipkelder, kleine opening. Hoogte 30 à 40 cm op volle grond.
maandag 13 november 2017

Isoleren van kruipkelder

De begane grondvloer is van beton. Graag de vloer isoleren. Oppervlakte te isoleren is ongeveer 100 m² dit is een kruipkelder.
maandag 13 november 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Dak isoleren met gespoten polyutethaanschuim Dak isoleren ongeveer een oppervlakte van 120 m². Dit is een zadeldak met vier veluxen.
maandag 6 november 2017

Isoleren van vloer

De begane grondvloer is van beton. Isoleren van de vloer. Oppervlakte ongeveer 100 m².
maandag 6 november 2017

Vloerisolatie leggen

Oude vloer, nog geen chape. Best aangeraden isolatie? Dikte? Type? Oppervlakte is ongeveer 60 m².
dinsdag 31 oktober 2017

Geluidsisolatie plaatsen in appartement

Ik wil mijn living op geluid isoleren. Grootte. 5 m op 4 m. Zowel plafond en muren en vloer.
maandag 30 oktober 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Het betreft een schuin dak, met kamers, en erboven een afgewerkte zolder. Afwerking met gyproc platen. De isolatie zou moeten gebeuren zonder de binnenafwerking te verwijderen . Ofwel door inblazen via tijdelijke openingen binnen of buiten op dak. De oppervlakte van het te isoleren dak is ongeveer 200 m². Er zitten 6 veluxen in. Best ter plaatse komen kijken.
maandag 30 oktober 2017

Binnenmuren isoleren en dak isolatie aanbrengen

Binnenmuren isoleren en dak isolatie aanbrengen: Betreft woonkamer, badkamer en berging.
zondag 29 oktober 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Geluidsoverlast. Appartement van 80 m². Veel overlast van bovenbuur. Geluidsisolatie te plaatsen op plafond. Moet over gans appartement gebeuren.
maandag 23 oktober 2017

Zoldervloer isoleren met pir platen

We willen de bestaande betonvloer isoleren met PIR-platen met een OSB afwerking Wat is de oppervlakte van de te isoleren zoldervloer? (bij benadering) : 80m²
zondag 22 oktober 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Wij hebben geen onderdak, maar wensen wel ons dak te isoleren. We hebben een beetje last van wat druppels vocht. Ik weet niet hoe de staat van ons dak is en wat de beste mogelijkheid is om een zo budgetvriendelijke oplossing te vinden voor het isoleren. Oppervlakte te isoleren is ongeveer 50 m².
donderdag 19 oktober 2017

Pur vloerisolatie plaatsen

Ons project bevat: Plaatsen van vloerisolatie op een gegoten betonplaat van +/-90 m². Gemiddelde dikte is ongeveer 16 cm Wij hebben ook een plat dak met aan de onderkant een houten roostering met bruggen van 23 cm hoog, indien dit kan zouden we dit ook met pur o fwillen laten vullen.
donderdag 19 oktober 2017

Isoleren van een plat dak

Ik wil een plat dak van +/- 175 m² laten isoleren. Momenteel ligt er enkel roofing op.
vrijdag 13 oktober 2017

Isoleren tussen gyprockamers en dak

Dak is zeer slecht geïsoleerd en op de zolder zijn nu gyproc kamers ingericht. Is het mogelijk om de ruimte tussen gyproc en zolder vol te spuiten met cellulose, inblaasisolatie? Gaat dit via het dak of wordt de gyproc open gemaakt om in te spuiten? Huis : lengte 10m, breedte 8m
vrijdag 13 oktober 2017

Betonnen vloer isoleren

De begane grondvloer is van beton. Kelder is bereikbaar. Onderaan te isoleren. Ongeveer 120 - 130 m².
donderdag 12 oktober 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Zadeldak met houtwerk in goede staat, asbestleien, geen onderdak. Nieuwe sanitaire installatie op zolder (voorheen kelder/garage) dus vorstvrij voor de winter is noodzakelijk. Te isoleren oppervlakte 107 m²
woensdag 11 oktober 2017

Vloerisolatie in de kelder plaatsen

Ik zoek een vakman voor het leggen van vloerisolatie, langs kelder en kruipkelder ,en eventueel muurisolatie na reeds bestaande crepie op de gevel.
woensdag 11 oktober 2017

Woning isoleren langs binnen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Nieuwbouwwoning, opbouw uit beton en staalstructuur (principe van industriebouw) langs de binnenzijde isoleren met eerst een harde isolatie, dan een houten structuur met zachte isolatie om nadien type gyproc tegen de houten structuur te plaatsen. Gevel oppervlakte samen ± 400m². Graag inclusief goed geplaatst dampscherm. Bedoeling is om energie zuining + luchtdicht te bouwen. Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 400m² woning metaal en beton
zondag 8 oktober 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Ik heb een half jaar geleden mijn appartement verbouwd. Weliswaar zonder extra te isoleren. Nu wordt dit echt nodig voor een goede verstandhouding te behouden met de onderburen.
vrijdag 6 oktober 2017

Isoleren van plat dak

We zouden ons plat dak willen laten isoleren met de beste isolatiewaarde , wat er nu op de markt bestaat , dit dak zal waarschijnlijk aan de rand ook moeten opgehoogd worden , doormidden van snelbouwstenen en afgewerkt worden met een pvc profiel, dit dak moet uiteraard ook terug een afdekplaat krijgen van bv roofing of wat er nog mogelijk is. Er is geen isolatie aanwezig. Oppervlakte van het dak is ongeveer 60 vierkante meters.
donderdag 5 oktober 2017

Isoleren van ondergrond met PUR

Isoleren door Pur spuiten 3 cm dik op houten ondergrond osb 220 m² verdeeld op 3 verdiepingen.
dinsdag 3 oktober 2017

Isolatie vloer en tegels leggen

Isoleren van de vloer in de living en in de gang. Isolatie te bespreken met de vakman en dan ook nog chappen. Te betegelen oppervlakte is 80 m². Te bespreken met de vakman.