Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende isolatiespecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

460 klanten bevelen een bij Casius aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dak en muren isoleren, industriel dak leggen nieuwbouw, schuin dak isoleren langs binnenzijde, isolatie spouwmuren met PUR, isolatie spouwmuur te plaatsen, schuin dak isoleren langs binnen, gevel isoleren, schuin dak isoleren langs binnenzijde, gevelwerken met isolatie, pUR vloerisolatie aanbrengen, vloerisolatie met PUR aanleggen, isoleren van platte daken, geluidsisolatie plaatsen, gevel met steenstrips bekleden, zoldervloer isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

dinsdag 18 juli 2017

Gevelwerken met isolatie

Woning van de jaren 50. We zijn op zoek naar een totaal oplossing voor: Gevelwerken +- 70m² waterdicht maken met isolatie deel van de ramen worden vervangen. Werken zijn redelijk dringend indien mogelijk afspraak op 20/07 – 31/07 – 03/08 NA 11u.
dinsdag 18 juli 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Isoleren via begaanbare zolder tussen de draagbalken Dit is een zadeldak : 48 m², geen veluxen in.
dinsdag 18 juli 2017

PUR vloerisolatie aanbrengen

Isolatie gelijkvloers met PUR 16 cm, 67m² in nieuwbouwwoning , op korte termijn ( 1-2 weken )
dinsdag 18 juli 2017

Isolatie spouwmuren met PUR

Isoleren van de buitenmuren : Bij voorkeur met PUR. Oppervlakte voorgevel 7m x 5.5 m hoogte zijgevel : 8.65m x 5.50 Hoogte Achtergevel: 7m x 2.60 m hoogte
dinsdag 18 juli 2017

Dak en muren isoleren

Muren isoleren en dak isoleren. Best ter plaatse komen kijken weet niet welke soort dak of m² muren er moeten worden geïsoleerd.
dinsdag 18 juli 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Geluidsisolatie plaatsen op een muur.
donderdag 13 juli 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Binnenisolatie aanbrengen in zolder zonder onderdak Ongeveer 140 m².
woensdag 12 juli 2017

Vloerisolatie met PUR aanleggen

Ik zou graag mijn vloer willen isoleren met PUR (druk vast) 12 cm gespoten. Dit is een benedenverdieping. Er ligt vloerverwarming. En dit voor 120 vierkante meter.
woensdag 12 juli 2017

Garage isoleren

Wij willen de garage laten isoleren daar wij daar juist boven wonen en een stenen vloer hebben. Plafond van garage te isoleren:oppervlakte : 60 m².
woensdag 12 juli 2017

Geluidsisolatie plaatsen op vloer

Ik heb onlangs een zwevende vloer geplaatst op de 1 bovenverdieping . Nu ondervind ik wat hinder als ik er op loop. Namelijk het gebons van de voetstappen door de holle ruimte. Die is minimaal 8 cm en op de meeste plaatsen tot een 15 cm. De ruimte is 30 vierkante m. Wat zou dit kosten om te laten opspuiten?
zondag 9 juli 2017

Industriel dak leggen nieuwbouw

Dak leggen met isolatie ongeveer een oppervlakte van 200 m². Dit is voor een nieuwbouw , graag een industrie dak opleggen.
zaterdag 8 juli 2017

Isolatie spouwmuur te plaatsen

Voorzetwand muurisolatie Geen voorkeur. Oppervlakte: 150 m²
vrijdag 7 juli 2017

Gevel isoleren

Wij wonen aan een drukkere baan met voorbijgaand autoverkeer en voorlopig ook nog busverkeer. Wij zijn van plan te verbouwen en willen dan ook investeren in geluidsisolatie van de ramen/voordeur en zo nodig voorgevel.
vrijdag 7 juli 2017

Isoleren van platte daken

Buitenkant isolatie van 2 platte daken, met telkens een lichtkoepel in. Oppervlakte : 2 platte daken van (geschat) 16 en 35 vierkante meter.
woensdag 5 juli 2017

Geluidsisolatie plaatsen op zolder

Ik heb een zolder die ik ga verbouwen , het gaat om een oppervlakte van 180 m² , dit is helemaal houten roostering , dus als je boven praat , stapt of eender wat dat hoor je beneden door het hele huis . Nu wil ik een oplossing om dit geluid zo goed mogelijk te dempen omdat we de zolder meer zullen gebruiken .
dinsdag 4 juli 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Schuin hoog dak 5,5m hoog Oppervlakte is 148 m².
zaterdag 1 juli 2017

Betonnen vloer isoleren

De begane grondvloer is van beton. De livingvloer isoleren en chappen. 40 m² ongeveer.
woensdag 28 juni 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Beneden is onze woning redelijk goed geluiddicht maar boven hebben wij veel last van het verkeer. Dit zouden we graag laten oplossen door isolatie.
dinsdag 27 juni 2017

Gevel met steenstrips bekleden

Ik wil de voorgevel van mijn woning laten bezetten met steenstrips. Ongeveer 35 m².
zaterdag 24 juni 2017

Zoldervloer isoleren

Zolder is bereikbaar door het wegnemen van enkele pannen. Onmogelijk langs binnenkant van de woning. Opp ong. 30 m². Mogelijkheden bekijken met de vakman. Zou de werken willen laten starten ten laatste in oktober.
dinsdag 20 juni 2017

Dak isoleren

Plat dak en deels puntdak isoleren. Misschien ook spouwisolatie en zoldervloerisolatie. Hierover willen we eerst wat uitleg en advies.
dinsdag 20 juni 2017

Voorzetgevel met isolatie

Het terras van onze bar is omringd met muren en buren. Af en toe komt er een DJ wat muziek draaien wat gepaard gaat met buurklachten. Graag hadden we een oplossing gevonden om ons terras beter te isoleren. Gevel is +/- 10m x 6m diepte
zaterdag 17 juni 2017

Voorgevel isoleren

Wij zouden gevel en dak, dakterras willen isoleren. Voorgevel spouwmuur isolatie pf voorgevel isolatie. Dakterras heeft tegels en dat zou ook geïsoleerd moeten worden en tegels terugleggen. We weten niet wat we allemaal moeten in orde brengen voor vergunningen en wat onze mogelijkheden zijn, welke materialen het best zijn,... We willen ons goed informeren om zo goed mogelijk en kwaliteitsvol te renoveren. Op plat dak ligt al 4 cm isolatie van vroeger toen het nog niet met premies was.
vrijdag 16 juni 2017

Zoldervloer isoleren

Isoleren van een bovenste puntgedeelte van bestaande woning. Ik ben op zoek naar plaatsing van isolatie. Door gebrek aan ruimte lijkt het mij voordeliger om spuitisolatie te gebruiken. De zoldervloer is gegoten beton. De zolder wordt niet gebruikt. Oppervlakte van de te isoleren zoldervloer? (bij benadering) : Lengte 12. 5 meter Breedte 3. 5 meter
vrijdag 16 juni 2017

Purisolatie vloer spuiten dringend

Purisolatie spuiten voor vloer isolatie. 90 m². 5 cm dik. Graag dringend laten uitvoeren.
vrijdag 16 juni 2017

Zoldervloer te isoleren

Alléénstaande villa van 18 bij 10 m, dak is gedeeltelijk geïsoleerd door vorige eigenaar, met soort isomorf, bedoeling isolatie zoldervloer. Eventueel te combineren met isolatie spouwmuren (aparte offerte aangevraagd). Oppervlakte van de te isoleren zoldervloer: geschat 100 tot 150 m² (villa van 18 bij 10 m, 1ste verdieping onder dak).
vrijdag 16 juni 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Isoleren van het zolderdak. De oppervlakte is ongeveer 95 m².
donderdag 15 juni 2017

Zoldervloer isoleren

Het betreft een zoldervloer op de 2 de verdieping van een eengezinswoning . De zoldervloer is deels geïsoleerd ( jaren geleden ) . De slaapkamers onder de zoldervloer zijn afgewerkt met houten planchetten . Dit is ongeveer een 40 m² dat moet worden geiisoleerd.
dinsdag 13 juni 2017

Geluidsisolatie aanbrengen

Isolatie tussen plafond benedenverdieping en houten vloer van bovenverdieping in bestaande woning. Geluidsisolatie aanbrengen ongeveer 85 m².
zaterdag 10 juni 2017

Dakisolatie te plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Dakisolatie van een ontoegankelijk dakdeel (tussen gyproc en onderdak). Liefst een zwaar breekwerk (stukje gyproc wegnemen kan eventueel mocht het via het dak moeilijker lukken. GEEN NIEUW DAK NODIG! Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 28 Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee
vrijdag 9 juni 2017

PUR op een betonnen vloer spuiten

Pur spuiten op op 35 vierkante meter betonnen vloer.
donderdag 8 juni 2017

Isoleren van zoldervloer

Zoldervloer isoleren ongeveer een 30 m² oppervlakte.
woensdag 7 juni 2017

Isoleren van plat dak appartementsgebouw

Voor ons appartementsgebouw zoeken we een professional die ons dak wil isoleren. Het is een klein appartementsgebouw met een plat dak en liftkoker (ongeveer 100 m²) uit de jaren 70. De dakrand zal moeten worden opgehoogd.
woensdag 7 juni 2017

Isoleren van dak

We willen zo goed mogelijk isoleren want langs een zijde liggen ook zonnepanelen. En liefst in de vorm van platen. Ongeveer 140 m² te isoleren. Dit is een zadeldak en met 2 veluxen.
dinsdag 6 juni 2017

Isoleren van de woning

Isoleren dak van 48m², mogelijk om buitenmuren ook te isoleren? Kelderplafond isoleren?
maandag 5 juni 2017

Zolder dak te isoleren

Schuin dak op zolder. - Bijkomend te isoleren. - Reeds eerste laag aanwezig met rockwool. 2e laag in platen bovenop te plaatsen - Oppervlakte te isoleren : (bij benadering) : 80 m²
maandag 5 juni 2017

Isoleren van zolderkamer en dakraam insteken

Isoleren van de zolder langs de binnenzijde ongeveer 60 m² en dakraam insteken. En later afwerken tot zolderkamer maar dit is in een later stadium.
vrijdag 2 juni 2017

Pur isolatie spuiten

Ik zou graag PUR schuim in de dubbele bodem van mijn boot(je) injecteren. Dit voor de stevigheid. Na een snelle berekening zou het gaan om een volume van 1000 liter.
vrijdag 2 juni 2017

Akoestisch isoleren van een scheidingsmuur

Ik zou graag mijn scheidingsmuur met de buur akoestisch laten isoleren.
vrijdag 2 juni 2017

Isoleren van zoldervloer

Isoleren van zoldervloer. Oppervlakte 40 m².
vrijdag 2 juni 2017

Pur vloerisolatie leggen

Zoeken iemand die 160 m² pur wil komen spuiten voor vloerisolatie. Dikte : 10 cm dik.
woensdag 31 mei 2017

Isoleren van het dak

Woning gebouwd in 1966. 40 m².
woensdag 31 mei 2017

Pur als vloerisolatie spuiten

We zoeken iemand voor 80m² pur te spuiten Vloerisolatie. Renovatiewoning.
dinsdag 30 mei 2017

Geluidsisolatie plaatsen

We zouden graag onze plafond van de keuken en living laten isoleren en graag geluidisolatie plaatsen.
maandag 29 mei 2017

Externe isolatie aan te brengen op gevel

Huis met 4 verdiepingen waarbij de afmetingen : Breedte ongeveer 7 meter, hoogte: 18 meter. Weghalen van de crépi bezetting, behandeling staaldraagbalk. Externe isolatie extern te hechten op buitenmuur achterwand. Te isoleren Oppervlakte: ongeveer 120 m².
dinsdag 23 mei 2017

Isoleren zoldervloer

Isoleren van de zoldervloer met rotswol. Oppervlakte te isoleren is ongeveer een 200 m²
maandag 22 mei 2017

Isoleren woning

Isolatie van de vloer, voor en achtergevel. Ter plekke komen kijken wat er juist nodig is.
maandag 22 mei 2017

Isoleren van dak tussen balken

Isoleren: Klaar om isolatie te plaatsen, geen afbreek werken, in 40 m² is er al minerale wol tussen de houten balken , in 30 m² nog niets. Graag overal nog 10 cm extra pur plaatsen met dampscherm en als het kan ook al gyproc plaatsen op bevestigd. Maar dit is geen vereiste.
zaterdag 20 mei 2017

Isoleren dak

Isoleren plat dak. Oppervlakte ongeveer 105 m².
vrijdag 19 mei 2017

Isoleren van schuin dak

Op dit moment is het dak niet geïsoleerd. Als je op zolder staat, zie je meteen de dakpannen.

Partners

Partners van Casius