Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de isolatiespecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare isolatiespecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een isolatiespecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een isolatiespecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

woensdag 10 oktober 2018

Pur isolatie spuiten

Graag vakman voor het spuiten van pur,dit op gelijkvloers. voor een oppervlakte van 70m2 en dit ongeveer 4cm dik. Dit zo snel mogelijk uit te voeren.
dinsdag 9 oktober 2018

Isoleren van plat dak 25 m²

Plat dak isoleren van ongeveer 25 m² spouwmuur isolatie.
woensdag 26 september 2018

Plat dak 220 m² isoleren met rotswol

Een plat dak van 220 m² oppervlakte volledig isoleren. Met rotswol kan tussen de spanten van het plat dak gestopt worden of iets dergelijks ecologisch.
maandag 24 september 2018

Spouwmuren isoleren

Spouwmuren opvullen ter isolatie van een gehele nu gestripte woning. Huis uit de jaren 60. Spouwmuren zichtbaar.
woensdag 29 augustus 2018

Zadeldak na-isoleren

Ons dak is slecht geïsoleerd. Nu zijn er enkel schrootjes met daarboven 2 cm piepschuim, en daarboven het onderdak. Het is de bedoeling te gaan naar een waarde van 4,5 m²K/W en witte afwerking. Het gaat om een zolder die via een vaste trap kan worden bereikt. De nok is maar iets meer dan 2 meter hoog. Er zijn vier velux-ramen. De oppervlakte, zonder de veluxramen is iets minder dan 43 m². Omdat de nok redelijk laag is, mag het geheel niet te dik worden. Eigenlijk niet dikker dan de balken. Die zijn 16 cm.
dinsdag 28 augustus 2018

Vloerisolatie aan te brengen

Vloerisolatie kruipkelder. Platen plakken. Kruipkelder 80 cm hoog. Geldig voor isolatiepremie. Ongeveer 118 m².
zaterdag 11 augustus 2018

Plaatsen dakisolatie

Aanbrengen van +/- 120m² dakisolatie met hoge normen. Het dak zelf is in goede staat.
maandag 30 juli 2018

Geluidsisolatie plaatsen voor kamer

Lengte 4 m 30 op breedte 3 m 20 hoogte 2 m 37. in breedte ene kant deur en andere kant volledig raam met super isolerend glas. Graag extra goed geïsoleerd! Liever dubbel en wat plaats kwijt dan lawaai.
maandag 23 juli 2018

Vloerisolatie PUR leggen op vloerverwarming

Pur als vloerisolatie spuiten. Spuiten van PUR. Het gaat over een totaal vloeroppervlak van 175 m² dikte pur laag 8 cm. Op de pur moet vloerverwarming komen.
vrijdag 20 juli 2018

Isoleren bergruimte met sandwichpanelen

Het isoleren van een extra ruimte aan een veranda, dit betreft een bergruimte aansluitend aan de veranda. Oppervlakte van de bergruimte is 4 op 4.5 meter. Dit is onder een schuin dak. Graag met sandwichpanelen isoleren.
maandag 16 juli 2018

Gevelisolatie plaatsen

Plaatsen gevelisolatie en afwerking met hout aan achtergevel rijwoning. Te isoleren oppervlakte ca. 105m², 3 gevelvlakken.
zondag 1 juli 2018

Geluidsisolatie op tuinschutting aanbrengen

Wij zijn van plan onze tuin schutting geluidswerend te isoleren (isolatie tussen twee schermen). De tuin schutting is ongeveer 10 meter lengte en nog een 15.80 lengte te isoleren.
donderdag 28 juni 2018

Geluidsisolatie slaapkamer plaatsen

Ik wil graag mijn slaapkamer isoleren tegen geluidsoverlast van de buren. Het betreft een slaapkamer van ongeveer 4 meter breed en 3,5 meter diep met een hoogte van ongeveer 3,5 meter. De 2 muren die grenzen aan de buren zijn ongeveer 3,5 bij 3,5 meter. Het betreft een woning uit 1911 met houten vloeren. Ik zou in ieder geval de muren die grenzen aan de buren willen laten isoleren en eventueel ook het plafond om zo de isolatie door te kunnen laten lopen. De geluidsisolatie zou ook deels door de vloer naar beneden doorgetrokken kunnen worden.
woensdag 27 juni 2018

Isoleren volledig huis

De bedoeling is dat wij heel het huis strippen en klaarmaken om volledig isoleren te worden. Vloer, muren langs de binnenkant en dak. De totale oppervlakte is 55m²
dinsdag 19 juni 2018

Isoleren kruipkelder van chalet

Kruipkelder onder chalet isoleren met PUR. Ongeveer een oppervlakte van 50 m² en 40 cm hoogte.
dinsdag 19 juni 2018

Plaatsen van spuitkurk op de gevel

Wij willen onze gevel in het voorjaar 2019 onder handen nemen. Plaatsen van spuitkurk op de voorgevel en waarschijnlijk ook de achtergevel. Oppervlakte van de gevel is niet echt geweten.
donderdag 14 juni 2018

Isolatie buitenmuur

Buiten muur laten isoleren. Oppervlakte : +- 100 m²
dinsdag 5 juni 2018

Geluidsisolatie in slaapkamer plaatsen

Graag wil ik mijn slaapkamer laten isoleren tegen geluidsoverlast. Zowel de vloer als muren en plafond zou ik graag laten isoleren. Het is een oppervlakte van 45 m² te isoleren. De tweede kamer moet ook geluidsdicht gemaakt worden buiten de vloer ervan niet De oppervlakte van de tweede kamer is 25m²
dinsdag 5 juni 2018

Plafonds isoleren tegen geluidsoverlast

Graag wil ik mijn appartement isoleren door de huidige geluidsoverlast. Het gaat om een aantal plafonds, in totaal zo een 81 m² te isoleren tegen geluidsoverlast.
zaterdag 26 mei 2018

Plaatsen van trespa isolatie

Nog twee plaatsen van onze ytongwoning moeten worden afgewerkt. Dit met isolatie (ongeveer 8cm) en aansluitend met een afwerking in Trespa pura NFC (planchetten). Totale oppervlakte van ongeveer 35m².
woensdag 23 mei 2018

Gevel isoleren

De gevel moet geisoleerd worden . Rd waarde 3m³k/w minimaal De totale oppervlakte is 24m²
woensdag 23 mei 2018

Geluidsisolatie plaatsen in appartement

Het appartement op de gelijkvloers van een herenhuis voorzien van geluidsisolatie tegen lawaaihinder in de kelderruimtes. De huidige vloer is een parket gesteund op houten balken zonder enige vorm van isolatie. Waar een plank ontbreekt en er een stuk van het plafond uit de kelder (dun) is kan je er recht doorheen zien. Planken vloer mag evt vervangen worden
donderdag 17 mei 2018

Isoleren van 10 daken

Het gaat om meerdere huurwoningen waar platte daken moeten worden geiisoleerd.
dinsdag 1 mei 2018

Nieuw plat dak isoleren

Appartementsgebouw/dak ca. 1200m² Roofing 3 jaar geleden volledig vernieuwd.
zondag 29 april 2018

Geluidsisolatie plaatsen

Voor een appartementgebouw met 3 verdiepingen zou ik geluidsisolatie willen plaatsen. Vooral in de slaapkamer (ong. 14m²) vormt dit een probleem Er werd in het hele appartement een vals plafond geplaatst, maar zonder de nodige isolatie. in overleg met de vakman kan de oppervlakte aangepast worden naar de totae oppervlakte van gans het appartement
zaterdag 28 april 2018

Akoestische isolatie plaatsen

Doel is akoestische isolatie tussen 2 appartementen, via vloer bovenste appartement (plafond onderburen kan/mag niet verlaagd worden) - tegen opstijgend luchtgeluid van onderburen + contactgeluiden naar beneden . Bouwjaar 1910; ongeveer 70 m2: 1 badkamer, 2 slaapkamers, wc, inkomhall. (zie foto bijlage - de houten vloer zichtbaar op de foto loopt door in badkamer, slaapkamers, wc.. ) Oude plancher te vervangen door linoleum of nieuwe plancher (afhankelijk van prijsverschil en kwaliteit akoestische isolatie)
dinsdag 24 april 2018

Geluidsisolatie plaatsen

Om onze buren zo weinig mogelijk te storen met audiogeluid had ik een kamer van circa 15 m² zo goed mogelijk geïsoleerd gehad. Er zijn 2 beperkingen: een chauffage en een dubbel raam. Alsook is er noodzaak aan bereikbaarheid van de 2 stopcontacten in de kamer. Het betreft een rijhuis. Graag contact via email
woensdag 18 april 2018

Plat dak isoleren langs binnen

Plat dak van het achterste deel van een rijhuis isoleren. Gaat om 20-25 vierkante meter. Eventueel ook vervanging dakvenster.
maandag 16 april 2018

Pur isolatie plaatsen

Pur leggen: 10 cm PUR in een bestaande woning. Het gaat om 1 ruimte in een L-vorm met een oppervlakte van 60 vierkante meter.
vrijdag 13 april 2018

Isoleren van de achtergevel

Het gaat over de isolatie van de achtergevel en de achterbouw (keuken) van een hoekwoning. Voor-en zijgevel werden reeds geïsoleerd met EPC-parels, doch achtergevel en achterbouw hebben geen spouw. De oppervlakte is ongeveer 25 m².
donderdag 12 april 2018

Geluidsisolatie plaatsen voor deuren praktijkruimte

Een nieuwbouw praktijkruimte werd gebouwd naast een oude praktijk ruimte (ouder gebouw). Er zijn nieuwe deuren in het gebouw. Echter: zeer slechte geluidsisolatie tussen wachtzaal en praktijkruimte en tussen pratijkruimtes onderling.
donderdag 12 april 2018

Badkamermuren isoleren langs buitengevel

Badkamer woning te isoleren wegens koude in de winter. Badkamer is vrijstaand aan de achterkant van de woning, te bereiken via de platte daken van de keuken en de buren. Isolatie aan de buitenkant. Twee maal oppervlakte van 12m2.
woensdag 11 april 2018

Plat dak via binnenkant isoleren

Bureel plateau op hoogste verdiep (10) wordt volledig gestrip voor renovatie. Plat dak langs buiten moeilijk te isoleren, zoeken oplossing voor beste isolatie langs binnenkant. Oppervlakte: ca 320 m².
zaterdag 7 april 2018

Vloerisolatie plaatsen voor houtskelet

Wij zouden graag onze woning isoleren. Het gaat om een houtskelet bouw. De tussenruimte (20cm) tussen het plafond en de vloer heeft nood aan isolatie. Het gaat om 80 m².
woensdag 4 april 2018

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Dak met een oppervlakte van 60 m², graag vakman om het te isoleren. Dit is een zadeldak met een velux.
woensdag 4 april 2018

Plat dak isoleren langs binnenzijde

Isoleren van plat dak. Het gaat om een plat dak van 32 m² met een 4 wandige koepel in verwerkt van 1,20 m op 1,80 m.
dinsdag 3 april 2018

Binnen/buitenmuren isoleren nieuwbouw

Isoleren van binnen/buitenmuren op gelijkvloerse verdieping (winkelpand) - Nieuwbouw. Isolatieplaten Eurothane G van Recticel of gelijkwaardig. Totale lengte muren ca. 56 m. Hoogte max. 3 m.
vrijdag 23 maart 2018

Geluidsisolatie plaatsen tussen twee rijhuizen

Ik wil geluidsisolatie plaatsen tussen twee rijhuizen. Op de benedenverdieping gaat het over een muur van ca. 11(l) op 2,5 meter (h). Op de eerste verdieping twee kamers van 4 (l) op 2,5 (h) meter. Er zal een chauffage naar voor gebracht moeten worden en enkele stopcontacten verstoken moeten worden.
donderdag 22 maart 2018

Plat dak appartement isoleren

Isolatie plat dak van het gehele appartementsgebouw conform nieuwe norm voor 2019. Oppervlakte van dak ken ik niet.
donderdag 22 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

Hellend dak isoleren langs binnenzijde dit is ongeveer een 150 m². Zonder veluxen.
vrijdag 16 maart 2018

Dak isoleren

Het gaat over een nieuw spantendak van +/- 80m2. De werken zouden voor eind april uitgevoerd mogen worden. Uitvoering in minerale wol.
zondag 11 maart 2018

Zolder en garage isoleren

Huidige isolatie in dak van zolder en garage vervangen. Zolder en garage zijn beiden schuin dak. Totale oppervlakte +/- 24m². Steunbalken op zolder zouden verhoogd moeten worden om er een volwaardige kamer van te kunnen maken. Eventueel isolatie in keuken laten plaatsen +/- 20m² , daarvoor zal huidig plafond uitgebroken moeten worden en vervangen door nieuw plafond met latten of gyproc.
donderdag 8 maart 2018

Geluidsisolatie plaatsen in slaapkamers

Geluidsisolatie plaatsen in 2 slaapkamers kwam het dak vroeger tot tegen de vloer. Na aanbrengen van dakisolatie is het dak ongeveer 15 cm verhoogd, maar dit deel is enkel afgedekt door de dakgoot-omkasting. Hierdoor komt er veel geluid binnen. Binnen zijn het ingemaakte kasten tussen de dakbalken (kamers onder dak), in totaal 19 stukken van ongeveer 45 cm, totaal 9 meter die dienen geluiddicht gemaakt te worden.
donderdag 8 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

We zouden onze veranda extra willen isoleren. Buitenkant is er reeds een isolatie van 10cm gelegd maar in de winter is het nog te koud. 14 m².
donderdag 1 maart 2018

Isolatie plat dak

Het gaat om een plat dak van ca. 120 m² dat geïsoleerd moet worden om in regel te zijn met de nieuwe normen.
maandag 26 februari 2018

Muurisolatie plaatsen

Voorzetwand muurisolatie Bij voorkeur met EPS parels. Dit betreffende een binnenmuur. Het is in een bungalow. Ongeveer 15 m diep en 10 breed. En ongeveer 3.5 hoogte.
zondag 25 februari 2018

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Hellend dak te isoleren. Er zitten 3 veluxen in. We willen ons dak laten isoleren met gespoten isolatie.
maandag 19 februari 2018

Muren badkamer isoleren

Muren isoleren grenzend aan de buitenomgeving. Er zou geen dampscherm geplaatst zijn achter de tegels van de douche en er komen vochtplekken aan de buitenzijde (in de traphal) op de muur. Liefst zo spoedig mogelijk de werken kunnen uitvoeren.
maandag 19 februari 2018

Vloerisolatie pur leggen

Pur 12cm hoog geschuurd. 105 m2 op het gelijkvloer en 80m2 op het verdiep.
maandag 19 februari 2018

Geluisisolatie aan te brengen

Geluidsisolatie aan te brengen in 1 ruimte. Ruimte van 5 m L