Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende isolatiespecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

327 klanten bevelen een bij Casius aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren van twee platte daken en een schuin dak, dak isoleren langs buitenzijde, isoleren van plat dak, isoleren van puntdak, isolerenende dakpanelen plaatsen en 4 veluxen plaatsen, veranda dak omzetten in plat dak eventueel isoleren, isoleren van bestaand leien dak, dak isoleren, isoleren van dak, isoleren van plat dak, bestaande leien dak isoleren, garage + garagepoorten isoleren, isoleren van platte daken, binnenzijde dak isoleren, isoleren buitenzijde zadeldak en pannen vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

donderdag 19 januari 2017

Geluidsisolatie in living en slaapkamer

In een klein appartement dat ik wil kopen hoor ik de onderbuur en bovenbuur heel goed als ze rondwandelen of zelfs praten. Ik zou living en slaapkamer willen laten isoleren (= 40 vierkante meter in totaal). De vloeren zijn echter van parket. Het is een appartement gemaakt in een oude herenhuis constructie (dus allicht oorspronkelijk niet bedoeld als appartementen). De plafonds zijn hoog. De isolatie plaatsen op de wanden en de vloer...vloer is wel parket. Hoeveel kost het , is het mogelijk de parket er af te schroeven de isolatie te plaatsen en terug de parket er op te leggen. Graag prijsofferte, en komen ter plaatse door een vakman om te zien of het wel mogelijk is.
woensdag 18 januari 2017

Geluidsisolatie plaatsen onder dak

Geluidsisolatie plaatsen onder het dak: Nieuw spanten dak met spanten van 20 cm hoog. Zou een geluidsisolatie moeten zijn met goede waarden.
woensdag 18 januari 2017

isoleren van twee platte daken en een schuin dak

Het gaat over de isolatie van een deel schuin dak dat daarna plat dak wordt. Daarnaast zijn er nog 2 platte daken die geïsoleerd dienen te worden. Nog voor de zomer de werken uitvoeren.
dinsdag 17 januari 2017

Isoleren van platte daken

Rijwoning. 3,35 m buitenmaat. 15 m diepte; 4 verdiepingen/daken. Al dan niet alle verdiepingen isoleren. Bestaande platte daken in roofing. Dit zijn 3 a 4 platte daken.
dinsdag 17 januari 2017

Isoleren van puntdak

Isoleren van het dak. Dit is een puntdak. Bv.met dampscherm, graag advies en prijsofferte.
dinsdag 17 januari 2017

Binnenzijde dak isoleren

Dak over dak system met een scherm tussenin is reeds aanwezig. Graag binnenzijde van het dak isoleren. Wordt leefruimte.
dinsdag 17 januari 2017

Geluidsisolatie aan te brengen

Ik wil graag iets laten doen aan de geluidslast veroorzaakt door de lift. De machinekamer grenst aan mijn slaapkamer.
maandag 16 januari 2017

Isolerenende dakpanelen plaatsen en 4 veluxen plaatsen

Het gaat om een dak van 200 m² met geïsoleerde dak panelen met een isolatie dikte van 8 cm en er zouden ook 4 kleine veluxen moeten inkomen. Kleur mat zwart. Ps kunnen deze platen ook ook als wandplaten gebruikt worden aub.
maandag 16 januari 2017

Isoleren buitenzijde zadeldak en pannen vernieuwen

Extra isoleren langs de buitenzijde van het zadeldak er liggen zonnepanelen op het huidig dak. De pannen ook vernieuwen.
maandag 16 januari 2017

Renovatie lichtkoepel en schouwen

Lichtkoepel en renovatie schouwen en verluchtingskoker. Dit is een plat dak van een appartement. Het water sijpelt binnen.
maandag 16 januari 2017

Veranda dak omzetten in plat dak eventueel isoleren

Veranda dak omzetten naar plat dak. Veranda muren zijn in baksteen. Graag warm dak + uw advies of dat de beste optie is. Alle commentaar is welkom.
zondag 15 januari 2017

Isoleren met glaswol

Plaatsen van isolatie met glaswol exacte meters ken ik niet dus 150 m² is geschat maar kan meer zijn.
zondag 15 januari 2017

Isoleren van plat dak met lichtkoepel

isoleren van een plat dak met lichtkoepel. Oppervlakte van het dak is ongeveer een 60 m². Best ter plaatse komen kijken.
zondag 15 januari 2017

Isoleren van bestaand leien dak

Prijsofferte: eerst prijzen hebben geen idee van hoeveel het kost. Bestaan leien dak langs buiten isoleren. In het bestaande dak zitten 2 velux ramen.
zaterdag 14 januari 2017

Isoleren van schuin dak

Wij hebben onlangs een nieuwbouwwoning gekocht en van de bovenste ruimte onder een schuin dak onze slaapkamer gemaakt. Doordat onze woning op een 700 meter van een autostrade ligt is er in deze ruimte een constant laag gezoem waarneembaar. Voor de dakbedekking zou er een type sandwichpanelen gebruikt zijn blijkbaar. Kan u mij meer info en prijzen geven naar eventuele (bijkomende) geluidsisolatie dewelke van binnenuit aan te brengen is aub.
vrijdag 13 januari 2017

Isoleren van vloer

We willen een vloer tussen twee kamers isoleren voor het geluid. De bovenste kamer wordt nu verbouwd en ligt gedeeltelijk open.
vrijdag 13 januari 2017

Dak isoleren

Isoleren van het dak: . Hoe weet je dat er reeds een onderdak is of in ons geval is er een dakoverdak systeem toegepast.
donderdag 12 januari 2017

Isoleren van zoldervloer en plafond bovenste verdieping

Zoldervloer/plafond bovenste verdiep isoleren: tussen kepers is nu een dunne isomoplaat bevestigd, deze vervangen door dampscherm en deftige isolatie.
woensdag 11 januari 2017

Isoleren van dak

Ik zou graag een prijsofferte hebben voor de isolatie van mijn dak. Zolder te isoleren. Woning pas aangekocht.
woensdag 11 januari 2017

Isoleren van plat dak

Isoleren van appartement deel plat dak + 2 terrassen. Er is isolatie op maar niet voldoende. isolatie die voldoet aan normen voor 2050. EPDM afwerking.
dinsdag 10 januari 2017

Isoleren dak

Prijsofferte voor een isolatie : - Dak met kleine helling.
dinsdag 10 januari 2017

Geluidsisolatie van muren plaatsen

We hebben last van geluiden van de buren. Zowel stemmen als andere geluiden. Ik denk dat de muur flinterdun is en 2 slaapkamers en de living zijn aanpalend. Totaal goed voor ongeveer 30 m² Kan daar een offerte voor gemaakt worden om deze muren te isoleren aub. Graag ter plaatse komen door een vakman voor advies en prijsofferte.
dinsdag 10 januari 2017

Geluidsisolatie

Ik wil graag iets aan doen aan de geluidsoverlast. Ik woon in een duplex appartement. Heeft een structuur van hout. De vloeren zijn van hout en worden gesteund op houten balken. We verhuren onze gelijkvloerse verdieping wij wonen op de eerste verdiep. En op de 2de verdiep heb ik mijn slaapkamers. Als we slapen hoor ik bijna alles wat er op de gelijkvloers wordt gesproken. Een geschreeuw, hoesten etc. Het irriteert mij enorm. En als ze met deuren smijten voel ik precies een aardbeving op de eerste verdiep. Ook als mijn kinderen lopen of als we eens ruzie maken, horen ze ons ook. Ik wil hier een einde aan brengen.
maandag 9 januari 2017

Dak isoleren langs buitenzijde

Wij hebben begrepen dat het loont om een dak langs buiten te isoleren. Aangezien de te isoleren oppervlakte groot is (naar schatting +/- 300 m²) hadden wij graag een high-level kostenschatting van dergelijke werken. Is het bovendien mogelijk om de bestaande pannen te recupereren? Of is het voordeliger om voor nieuwe pannen te kiezen? Wat met de plaatsing van zonnepanelen en dakramen achteraf?
maandag 9 januari 2017

Isoleren van hellend dak

Dak isoleren : hellend dak. Ik zou graag prijs weten per m²?
zondag 8 januari 2017

Isoleren van plat dak

Hoofddak is geïsoleerd nog achterbouw 18. 85 m² met plat dak is niet geïsoleerd.
zondag 8 januari 2017

Isoleren van een hellend dak

Isoleren van een dak dit is een hellend dak. Spanten 8 cm. Gording 18 cm. Verder isoleren. Bezig met de bouwvergunning.
zaterdag 7 januari 2017

Isoleren van hellend dak zolder

Dakhelling is vrij laag zodat zoldermuur voor en achter moeilijk te bereiken zijn. Momenteel liggen er glas wolmatten op de horizontale balken maar de uiteinden zijn dus moeilijk bereikbaar. Beste ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.
donderdag 5 januari 2017

Bestaande leien dak isoleren

Bestaande Leiendak is niet geïsoleerd. Graag wens ik mijn dak te renoveren + te isoleren.
woensdag 4 januari 2017

Isoleren van plat dak

Graag een richtprijs: Mijn zoon staat op het punt om een huis te kopen met een plat dak. Isoleren op plat dak en nieuwe bedekking leggen. Graag advies en prijs. het is een koppelwoning dus is het mogelijk om dat af te werken bij het huis van de buren? Wat is de prijs ongeveer de m² voor zo'n dak? (het is een randgemeente van Gent)
woensdag 4 januari 2017

Garage + garagepoorten isoleren

Dubbele garage (+-40m²) isoleren + isolatiekader rond beide garagepoorten
woensdag 4 januari 2017

Isoleren binnenmuren

Isoleren van de voorgevel waarin ook een deel van het schuine mansardedak vervat zit. Oppervlakte ? Plan kan doorgestuurd worden op aanvraag.
dinsdag 3 januari 2017

Injecteren muren opstijgend vocht

Er is opstijgend vocht vastgesteld door een aannemer in de living en inkomhal. 17meter in totaal. Dikte 15cm. Een eerste offerte is opgemaakt. Graag had ik ook uw offerte voor vergelijking. De werken kunnen uitgevoerd worden volgens uw planning.
dinsdag 3 januari 2017

Isoleren van kamers onder het dak

Reeds 2 kamers onder dak + 1 kamer volledig onafgewerkt (zolder) + kleine hall 1 kamer gedeeltelijk geïsoleerd met glaswol, rest niet geïsoleerd. Te isoleren ruimte 16-18 cm diep
maandag 2 januari 2017

Isoleren zoldervloer

Een woonhuis met plat dak met een onbewoonbare zolder en wil isolatie laten leggen op de vloer van de zolder die aan de huidige reglementering en voorwaarden voldoen.
vrijdag 30 december 2016

Geluidsisolatie plaatsen

Ik zou graag geluidsisolatie in de muur willen laten spuiten die aangrensd met de buren deze loopt over de volledige lengte van het huis.
donderdag 29 december 2016

Geluidsisolatie tegen geluidsoverlast buren

We willen graag problemen van geluidsoverlast door buren aan een kant van de woning aanpakken, zodat we onze nachtrust terugkrijgen. Isolatie moet tegen de wand komen. Over de ganse zijkant van de woning: twee slaapkamer en de living.
dinsdag 27 december 2016

Isoleren tegen geluid van buren

Wij ondervinden veel last van het lawaai van de buren binnenshuis, vooral trappen oplopen, praten, lawaai als ze iets verschuiven, enz... Dus hadden wij graag langs die kant met de buren isolatie gelegd dat dit lawaai zou kunnen wegwerken.
maandag 26 december 2016

Isoleren sanitaire leidingen bovenbuur

Isoleren van de sanitaire leidingen die door slaapkamer lopen. Deze zijn omkast met gyproc platen, maar geluid is niet gedempt. Geluidsisolatie in de omkasting.
dinsdag 13 december 2016

Isolatie zolder plus afwerking

Ik wil zolder isoleren en afwerken. Stuk van de zolder isoleren + afwerken met gyproc: 40m²
maandag 12 december 2016

Isolatie plat dak

Isolatie plat dak boven keuken/bij ruimte. (Dak met 2 koepels) Isolatie plat dak boven badkamer en traphal. De vakman Nevel Plastics gaat al langskomen voor een prijsofferte op te maken. Adres geef ik aan de vakman mee.
maandag 12 december 2016

Dak laten isoleren

Dakisolatie cfr de opgelegde norm / evt belastingsvoordeel. Oud huis.
maandag 12 december 2016

Isoleren schuin dak en zolder advies en prijsofferte

We willen dringend info over dakisolatie. Schuin dak in slaapkamer / gespoten isolatie daar ruimtes van binnen reeds volledig afgewerkt zijn zolder / glaswol ?? Graag hadden we info gekregen over welke de mogelijkheden zijn.
zondag 11 december 2016

Isoleren van hellend dak

Ik had graag zo snel mogelijk een vakman gevonden voor het isoleren van het hellend dak van mijn woning in centrum Mechelen. Het dak wordt momenteel volledig vernieuwd met kepers 225/35 alle 40 cm, inclusief onderdak. De volledige ruimte tussen de kepers wil ik opvullen met rotswol (rockflex 224) of gelijkwaardig. En aan de binnenzijde afwerken met dampscherm (& luchtdichting). De plannen kan ik onmiddellijk doorsturen, benaderende oppervlakte (+-40 m²) en een dakkapel (+-5 m²). Graag had ik een aparte prijs isolatie & dampscherm en telkens opgesplitst in levering en plaatsing, zodat ik nog kan kiezen om een gedeelte van de werken zelf te doen... Ook graag aparte prijs voor de dakkapel aub. Ik had uiteraard graag maximaal gebruik gemaakt van de overgangsregeling 2016-2017.
zondag 11 december 2016

Isoleren van plat dak

Het huidige plat dak bestaat uit houten platen, bedekt met roofing. Het dient geïsoleerd te worden zodat de milieunorm bereikt wordt.
zondag 11 december 2016

Isoleren hellend dak en zoldervloer

Isoleren hellend dak en zoldervloer.
zondag 11 december 2016

Dakisolatie plaatsen

Plaatsen van dakisolatie in zolderruimte. Dit betreft een hellend dak.
zondag 11 december 2016

Dak van stalling isoleren

Wil graag dak van de stalling van mijn hondekennel laten isoleren voor de warmte en lawaai. Dit is een grote schuur die moet worden geiisoleerd.
zaterdag 10 december 2016

Isoleren van plat dak

Richtprijs isolatie plat dak : Huis nog niet aangekocht vandaar enkel een richtprijs. Momenteel plat dak ( roofing). Basisprijs per m² voor isolatie ( buitenkant). Bezig met gebouw te kopen doch hebben graag een idee kostprijs isolatie.
zaterdag 10 december 2016

Houten zoldervloer isoleren

Zoldervloer hout. Geschatte oppervlakte Ong. 60-65 m/².

Partners

Partners van Casius