Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de isolatiespecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare isolatiespecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een isolatiespecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een isolatiespecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

donderdag 21 september 2017

Schuin en plat dak isoleren

We tekenen maandag de compromis van ons nieuw huis. In ons nieuw huis is het voornamelijk hellend dak, klein stuk plat. Er is nog geen isolatie aanwezig, en ik ben niet op de hoogte van het juiste aantal m² om te isoleren. Ongeveer een 60 m².
donderdag 21 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Plafond reeds gedeeltelijk bekleed. Plaatsen van isolatie over de volledige oppervlakte Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : 50 m²
woensdag 20 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

zadeldak installeren met veluxen enkel glas. Graag ook dubbel glas insteken. Huis (bouwjaar 1930 en steeds goed onderhouden). Er is geen onderdak. Isolatiemateriaal: pur. + behandeling tegen memel Oppervlakte te isoleren is ongeveer 85 m².
woensdag 20 september 2017

Isoleren van zoldervloer en spouwmuur

Isolatie te leggen op zoldervloer (glaswol) - ongeveer 110m² Spouwmuurisolatie (glaswol) - ongeveer 110m²
dinsdag 19 september 2017

Gevel bekleden en isoleren

Wij willen een woning uit 1956 renoveren en daarbij ook de isolatie verhogen van de buitenmuren. Het huis is ongeveer 8 x 8m, 3 gevels, achter gevel is op de gelijkvloers uit grote schuiframen. Zouden we een vakman kunnen krijgen voor afwerking in crepi met een blauwsteen (of gelijkaardige bescherming) op gelijkvloers tot ongeveer 50cm hoog?
maandag 18 september 2017

Pur als vloerisolatie spuiten

Ik zoek een vakman voor het spuiten van pur op een betonnen vloerplaat. Het gaat over een stuk op het gelijkvloers (43m2) en de pur zou 8 cm dik moeten zijn. De leidingen zullen al gelegd zijn. Het bereft een renovatieproject.
zondag 17 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

We hebben het dak volledig vernieuwd met spanten er staan ook 2 veluxramen in, het moet geisoleerd worden over de totale oppervlakte, de dochter komt boven wonen met de zoon en wil alles open houden loft achtig. Volgens de dakwerkers +/- 100m²
zondag 17 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Hellend dakisolatie met gyproc afwerking tot schilderklaar voor living. +-70 a 80m². Min 4. 5 rd voor premies. 70 a 80m²
zaterdag 16 september 2017

Zoldervloer isoleren tussen houten roostering

Te isoleren ruimte betreft een zoldervloer in houten balken roostering. Isolatie te spuiten tussen houten balken dus. oppervlakte 40 m².
donderdag 14 september 2017

Vloerisolatie PUR op gelijkvloers

Renovatie: Vloer isoleren beneden verdieping: Ik ben op zoek naar een bedrijf of persoon die mijn woning na het plaatsen van mij ramen mijn woning wilt voorzien van vloerisolatie. Mijn woning valt onder renovatie dus hoop ik ook dat er rekening word gehouden met 6% en ook rekening gehouden met dat ik graag nog een premie wil aanvragen voor mijn vloerisolatie. Het gaat om een woning in wakken (Dentergem), voor 136 m² allemaal op het gelijkvloers, deze pur zou ook moeten afgeschuurd/afgetopt moeten worden voor mijn vloerverwarming. 1 voorwaarde wat wij wel willen! Al de ramen moeten volledig afgeplakt worden, niet enkel de eerste meter en dat het redelijk vlak ligt, de beton ligt redelijk oneffen.
dinsdag 12 september 2017

Kruipkelder isoleren

Kruipkelder isoleren. De begane grondvloer is van beton, moet geisoleerd worden. Ongeveer 170 m² te isoleren.
donderdag 7 september 2017

Magazijnwand isoleren

Een oude magazijnwand isoleren, bestaande platen verwijderen. Buitenwand blijft staan. Oppervlakte : 180 m².
woensdag 6 september 2017

PUR spuiten op gelijkvloers

Vloer Isoleren door pur t spuiten. Oppervlakte : 41,2 m². Dikte : 10 cm.
woensdag 6 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Dakpannen zijn nog OK. Geen onderdak aanwezig opteren voor isolatieplaten opgegeven adres is thuisadres. Oppervlakte te isoleren is 80 m².
woensdag 6 september 2017

Vals Plafond leggen en isoleren

Isoleren en vals plafond te plaatsen op bovenverdieping. Oppervlakte ? Werkhoogte: 4,50m en hoger + boven trap. Einde project: voor eind Oktober
dinsdag 5 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Stal met Hellend dak uitgevoerd in eternit golfplaten. Gebouw dateerd van 1994. Gegalvaniseerde spanten om de 4 m met houten leggers tussenin. Licht koepel in het midden met verluchtingsopening over de volledige lengte aan de 2 zijden van de koepel. Aan de 2 verticale zijden doorschijnende golfplaten van 60 cm hoogte. Niet gesloten om ventilatie toe te laten. Isolatie zou dienen om het geheel een lichtere indruk te geven, en inde zomer de warmte afstraling te reduceren en in de winter de koude voor een groot gedeelte te breken. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : 28 m x 22. 5 m bouwoppervlak.
dinsdag 5 september 2017

Isoleren van schuin dak nieuwbouw

Isoleren van het dak van een nieuwbouw. De oppervlakte is ongeveer 197 m².
maandag 4 september 2017

Geluidsisolatie plaatsen in slaapkamer

Wegens geluidshinder van de buren wil ik de gemeenschappelijk muur in de slaapkamer laten isoleren met geluidsisolatie. Het betreft een oude rijwoning, de muur is bepleisterd en behangen, maar werd nog nooit geïsoleerd. De muur is ongeveer 6 meter breed en bevat een stopcontact. Hoor praten, hoor niezen,...
vrijdag 1 september 2017

Zoldervloer isoleren

De zoldervloer moet geïsoleerd worden. Oppervlakte ongeveer 20 m². Volledig nieuw. Momenteel een houten planken vloer.
vrijdag 1 september 2017

Geluidsisolatie aan te brengen in praatcafé

Buren klagen van geluidshinder in ons praatcafe. We hadden graag een zwevend geluidsisolerend paneel laten plaatsen...
vrijdag 1 september 2017

Isoleren van zolderdak

Isolatie op plat dak langs de binnenzijde. Isolatie plaatsen op een zoldering. Isolatie plaatsen door een vals plafond te maken.
donderdag 31 augustus 2017

Dak isoleren met papiervlokken

Het betreft een zogenaamd vlinderdak. Huidige dakbedekking is roofing in goede staat. De holle ruimte is van binnenuit NIET bereikbaar. Plaatsing lijkt mij wel mogelijk via doorboringen doorheen de roofing, die dan later terug hersteld worden met roofing / EPDM Oppervlakte ongeveer 80 m2. Het betreft een zogenaamd vlinderdak.
woensdag 30 augustus 2017

Dak en gevel isoleren

Het isoleren van een schuin dak van ongeveer 48 m2 langs binnen (+ het plaatsen van 1 nieuw Velux-raam + in optie het vervangen van 2 Velux-ramen) en het isoleren van de achtergevel van ongeveer 45m2 (+ het isoleren van de uitbouw mits extra ondersteuning ervan of anders de afbraak van de uitbouw).
woensdag 30 augustus 2017

Isolatie vloer en dak

Dak + vloer isolatie. Enkel de bovenvloer isoleren. Oppervlakte niet geweten. Dit is een puntdak.
dinsdag 29 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het huis is relatief nieuw (2011) het dak is niet gemaakt met planken waar de isolatie kan tussen afgerold worden, maar wel met zware bruggen (balken). Ik zou ook graag het prijsverschil weten tussen gewoon isolatieplaten en isolatieplaten waarvan de binnenzijde mooi afgewerkt is (met gyproc ofzo) Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : +- 100 vierkante meter.
maandag 28 augustus 2017

Bij-isoleren zadeldak met veluxramen

Omdat mijn dakisolatie te dun is (mijns inziens), wil ik het laten bij-isoleren. Het dak van mijn huis bestaat uit 9 cm dikke sandwich panelen van EPS (Opstallan-platen oid), bovenop een balkenconstructie. Het dak is grofweg 200 m² groot. Voor bij-isoleren zit ik te denken aan Kingspan EasyIso Pro (XL) platen 10 cm dik, te plaatsen aan de binnenzijde tussen de balken. Qua afwerking lijkt dat dan precies op wat ik nu zie. Iets vergelijkbaars mag ook, maar het moet wel afgewerkt zijn en tegen een stootje kunnen. Een circa 40% van het dak (tpv slaapkamer en badkamer) is het dak nu van binnen afgewerkt met latjes/plankjes. Daar moet mogelijk worden gekozen voor een andere afwerking.
donderdag 24 augustus 2017

Pur isolatie spuiten

Voor onze verbouwing zouden wij willen isoleren met PUR: Afmetingen: 59. 63 m² PUR 2 cm dik 57. 87 m² PUR 6 cm dik Living, keuken en leefruimte.
donderdag 24 augustus 2017

Isoleren van vlinderdak

Isoleren van vlinderdak met een oppervlakte van 115 m². Er is een koepel in.
woensdag 23 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Spuitisolatie aanbrengen golfplaten dak Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : 100 m²
dinsdag 22 augustus 2017

Vloer isoleren met PUR

Op het gelijkvloers gaan we vloerverwarming plaatsen. Voor de vloerisolatie willen we werken met gespoten PUR. De oppervlakte bedraagt +- 50 m² en de PUR isolatie wordt voorzien op een dikte van 120 mm. Nadien zal deze worden afgewerkt met 60 mm chape en vloerafwerking (tegels).
dinsdag 22 augustus 2017

Isoleren met PUR

Isoleren : 170 m² met PUR isoleren. Graag ter plaatse komen kijken.
dinsdag 22 augustus 2017

Geluidsisolatie plaatsen in slaapkamer

Ik wil graag een muur in de slaapkamer isoleren die grenst aan een buur, hier komt geluid makkelijk door.
maandag 21 augustus 2017

Isoleren van oud huis

Isoleren van voor en achtergevel, voorzijde ook isoleren samen met de achterzijde en de aanbouw isoleren: Betreft isolatie van een oud huis, +We willen de voor en achtergevel laten isoleren. De voorgevel moet zowieso langs de binnenkant ook geïsoleerd worden.(we willen de gevel uiterlijk intact laten). De achtergevel maakt niet uit lang welke kant te isoleren. Best te plaatste komen kijken:
vrijdag 18 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Plaatsen van isolerende platen op de balken waarbij de bestaande isolatie tussen de balken behouden blijft. Oppervlakte 125 m².
donderdag 17 augustus 2017

Vloerisolatie pur schuim

Ben momenteel een huis aan het renoveren,en zou graag ' pur isolatie ' laten plaatsen. Het gaat hier over ongeveer 75 vierkante meter, voor een dikte van 10 cm.
donderdag 17 augustus 2017

Geluidsisolatie plaatsen in kamers

Wij wonen in een rijhuis naast drie appartementen. We willen op onze tweede verdieping de slaapkamers isoleren aan de zijwand voor geluid van de buren. Aan de andere kant ligt de keuken (vooral contactgeluid) en de gang (luchtgeluid).
woensdag 16 augustus 2017

Dakisolatie te plaatsen

Dak te isoleren. Oppervlakte 55m². Onderdak cellit 4d platen. Zeer toegankelijke werf Open ruimte. Wij wensen ecologisch te isoleren
dinsdag 15 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Zolder dient als slaapkamer, binnen afwerking plafond dient te verwijderd te worden alsook de (oude) isolatie. Deze kamer dient geluiddicht geïsoleerd te worden (of zo goed als), vanwege druk verkeer (gewestweg) Het is een kleine slaapkamer (fermette van 1844). 35 a 40 m².
maandag 14 augustus 2017

Zoldervloer isoleren

Het dak is licht hellend daarom verkiezen wij de zoldervloer te laten isoleren Oppervlakte is ongeveer 137 m². Graag met PUR isoleren of andere graag meer advies hieromtrent.
zaterdag 12 augustus 2017

Zolder isoleren

Alléénstaande woning isoleren van dakgebinte en zolder met inblaasisolatie (cellulose of dergelijk).
zaterdag 12 augustus 2017

Twee platte daken isoleren

Ik zoek een vakman voor het isoleren van daken met een koepel in: - 6 kavels – 12. 50 meter breed x 15 meter diep en exact naastliggend: - 6 kavels – 12. 50 meter breed x 15 meter diep
donderdag 10 augustus 2017

Zoldervloer isoleren

Zolder wordt niet gebruikt en ik wens de vloer te isoleren. Oppervlakte ongeveer 150 vierkante meter.
woensdag 9 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Zéér oud dak met onderdak, maar onderdak is op sommige plaatsen van povere kwaliteit. Oppervlakte 260m².
dinsdag 8 augustus 2017

Zoldervloer isoleren

Vloerisolatie met knauf supafil loft. Ongeveer 80 m² te verdelen over twee zolders.
dinsdag 8 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Op dit moment is de zolder niet afgewerkt. Er lopen twee schouwen door die zolder. Die schouwen worden weggehaald. Doel is om twee extra ingerichte kamers te maken nadat het dak is geïsoleerd. Geen dakvensters. Vaste trap naar zolder. Dakoppervlakte is bij benadering 56 vierkante meter. Woning heeft een zadeldak met een extra nok, die haaks loopt tov de lange nok.
woensdag 2 augustus 2017

Vloer isoleren met PUR

Wij zouden graag de vloer isoleren met PUR op het gelijkvloers om nadien te chappen. Graag een prijsofferte voor 10 cm dikte PUR.
woensdag 2 augustus 2017

Geluidsisolatie aan te brengen

Ik wil graag iets laten doen aan de geluidsoverlast voor het appartement naast mij en onder mij. Onder mij gaat het dan om de vloer en naast mij om de badkamer, toilet en slaapkamer.
dinsdag 1 augustus 2017

Dakkapellen restaureren

2 dakkapellen in kunststof zijn aanwezig en dienen gerestaureerd te worden alsook geisoleerd te worden met een houten afwerking. Schuin dak.
maandag 31 juli 2017

Spouwmuren dichten

Tussen de buitenmuur en de slaapkamermuur bevinden zich ruimtes van ongeveer 40cm. Aangezien dit veel koude genereert, zou ik die willen dichten.
maandag 31 juli 2017

Woning isoleren

Wij willen ons huis graag Bijna-Energie-Neutraal maken. Bijgevoegd een overzicht van aanbevelingen door een energiedeskundige. Graag een overzicht hebben per component, zoals er zijn: hellend dak, plat dak, ramen (overal hoogrendementsglas), buitenmuren, vloer die grenst aan kelder, vloer op volle grond. We zouden graag de normen willen halen, zoals vermeld in de bijlage.

Partners

Partners van Casius