Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de isolatiespecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare isolatiespecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een isolatiespecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een isolatiespecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

donderdag 16 november 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Ik heb geluidsoverlast van de buren. Hun slaapkamer grenst direct aan die van ons en je kan echt alles horen.
donderdag 16 november 2017

Isoleren van vloer

Isoleren van vloer met inblazen van isomo korrels.De begane grondvloer is van hout.Oppervlakte : 30 m².
donderdag 16 november 2017

Isoleren van vloer

Isoleren van de vloer. Ongeveer 300 m² te isoleren, dit is enkel de gelijkvloers. De begane grondvloer is van hout.
donderdag 16 november 2017

Geluidsisolatie plaatsen op plafond

Ik wil mijn plafond van mijn appartement laten isoleren tegen geluid van bovenburen. Plafond isoleren enkel in de woonkamer.
woensdag 15 november 2017

Geluidsisolatie plaatsen in appartement

We zouden graag het middelste appartement laten isoleren om geluidsoverlast van het bovenste appartement te beperken. Het appartement bedraagt ongeveer 140 m². Tegen het plafond.
dinsdag 14 november 2017

Isoleren tussen holle ruimtes

Isoleren van holle ruimte onder kantoorunits. De kantoorunits vormen één geheel van 9 op 6 meter. De holle ruimte onder de units is circa 25 cm. De buitenranden zijn afgedicht.
dinsdag 14 november 2017

Isolatie op de zolderverdieping leggen

Ik wil grote delen van onze zolderverdieping laten isoleren. Het gaat om stukken onder het schuine dak, om de zoldervloer en de compartimenten.
maandag 13 november 2017

Isolatie kruipkelders

Isolatie plafond 1 kruipkelder met isolatieplaten - ongeveer 15 m². Hoogte 80 à 90 cm. Isolatie tweede kruipkelder met chips; oppervlakte 32 m². Toegang via eerste kruipkelder, kleine opening. Hoogte 30 à 40 cm op volle grond.
maandag 13 november 2017

Isoleren van kruipkelder

De begane grondvloer is van beton. Graag de vloer isoleren. Oppervlakte te isoleren is ongeveer 100 m² dit is een kruipkelder.
maandag 13 november 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Dak isoleren met gespoten polyutethaanschuim Dak isoleren ongeveer een oppervlakte van 120 m². Dit is een zadeldak met vier veluxen.
maandag 6 november 2017

Isoleren van vloer

De begane grondvloer is van beton. Isoleren van de vloer. Oppervlakte ongeveer 100 m².
maandag 6 november 2017

Vloerisolatie leggen

Oude vloer, nog geen chape. Best aangeraden isolatie? Dikte? Type? Oppervlakte is ongeveer 60 m².
dinsdag 31 oktober 2017

Geluidsisolatie plaatsen in appartement

Ik wil mijn living op geluid isoleren. Grootte. 5 m op 4 m. Zowel plafond en muren en vloer.
maandag 30 oktober 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Het betreft een schuin dak, met kamers, en erboven een afgewerkte zolder. Afwerking met gyproc platen. De isolatie zou moeten gebeuren zonder de binnenafwerking te verwijderen . Ofwel door inblazen via tijdelijke openingen binnen of buiten op dak. De oppervlakte van het te isoleren dak is ongeveer 200 m². Er zitten 6 veluxen in. Best ter plaatse komen kijken.
maandag 30 oktober 2017

Binnenmuren isoleren en dak isolatie aanbrengen

Binnenmuren isoleren en dak isolatie aanbrengen: Betreft woonkamer, badkamer en berging.
zondag 29 oktober 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Geluidsoverlast. Appartement van 80 m². Veel overlast van bovenbuur. Geluidsisolatie te plaatsen op plafond. Moet over gans appartement gebeuren.
maandag 23 oktober 2017

Zoldervloer isoleren met pir platen

We willen de bestaande betonvloer isoleren met PIR-platen met een OSB afwerking Wat is de oppervlakte van de te isoleren zoldervloer? (bij benadering) : 80m²
zondag 22 oktober 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Wij hebben geen onderdak, maar wensen wel ons dak te isoleren. We hebben een beetje last van wat druppels vocht. Ik weet niet hoe de staat van ons dak is en wat de beste mogelijkheid is om een zo budgetvriendelijke oplossing te vinden voor het isoleren. Oppervlakte te isoleren is ongeveer 50 m².
donderdag 19 oktober 2017

Pur vloerisolatie plaatsen

Ons project bevat: Plaatsen van vloerisolatie op een gegoten betonplaat van +/-90 m². Gemiddelde dikte is ongeveer 16 cm Wij hebben ook een plat dak met aan de onderkant een houten roostering met bruggen van 23 cm hoog, indien dit kan zouden we dit ook met pur o fwillen laten vullen.
donderdag 19 oktober 2017

Isoleren van een plat dak

Ik wil een plat dak van +/- 175 m² laten isoleren. Momenteel ligt er enkel roofing op.
vrijdag 13 oktober 2017

Isoleren tussen gyprockamers en dak

Dak is zeer slecht geïsoleerd en op de zolder zijn nu gyproc kamers ingericht. Is het mogelijk om de ruimte tussen gyproc en zolder vol te spuiten met cellulose, inblaasisolatie? Gaat dit via het dak of wordt de gyproc open gemaakt om in te spuiten? Huis : lengte 10m, breedte 8m
vrijdag 13 oktober 2017

Betonnen vloer isoleren

De begane grondvloer is van beton. Kelder is bereikbaar. Onderaan te isoleren. Ongeveer 120 - 130 m².
donderdag 12 oktober 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Zadeldak met houtwerk in goede staat, asbestleien, geen onderdak. Nieuwe sanitaire installatie op zolder (voorheen kelder/garage) dus vorstvrij voor de winter is noodzakelijk. Te isoleren oppervlakte 107 m²
woensdag 11 oktober 2017

Vloerisolatie in de kelder plaatsen

Ik zoek een vakman voor het leggen van vloerisolatie, langs kelder en kruipkelder ,en eventueel muurisolatie na reeds bestaande crepie op de gevel.
woensdag 11 oktober 2017

Woning isoleren langs binnen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Nieuwbouwwoning, opbouw uit beton en staalstructuur (principe van industriebouw) langs de binnenzijde isoleren met eerst een harde isolatie, dan een houten structuur met zachte isolatie om nadien type gyproc tegen de houten structuur te plaatsen. Gevel oppervlakte samen ± 400m². Graag inclusief goed geplaatst dampscherm. Bedoeling is om energie zuining + luchtdicht te bouwen. Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 400m² woning metaal en beton
zondag 8 oktober 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Ik heb een half jaar geleden mijn appartement verbouwd. Weliswaar zonder extra te isoleren. Nu wordt dit echt nodig voor een goede verstandhouding te behouden met de onderburen.
vrijdag 6 oktober 2017

Isoleren van plat dak

We zouden ons plat dak willen laten isoleren met de beste isolatiewaarde , wat er nu op de markt bestaat , dit dak zal waarschijnlijk aan de rand ook moeten opgehoogd worden , doormidden van snelbouwstenen en afgewerkt worden met een pvc profiel, dit dak moet uiteraard ook terug een afdekplaat krijgen van bv roofing of wat er nog mogelijk is. Er is geen isolatie aanwezig. Oppervlakte van het dak is ongeveer 60 vierkante meters.
donderdag 5 oktober 2017

Isoleren van ondergrond met PUR

Isoleren door Pur spuiten 3 cm dik op houten ondergrond osb 220 m² verdeeld op 3 verdiepingen.
dinsdag 3 oktober 2017

Isolatie vloer en tegels leggen

Isoleren van de vloer in de living en in de gang. Isolatie te bespreken met de vakman en dan ook nog chappen. Te betegelen oppervlakte is 80 m². Te bespreken met de vakman.
maandag 2 oktober 2017

Isolatie aanbrengen plat dak

Plat dak van 4 x 8 meter van bestaande woning isoleren (omgekeerd dak).
maandag 2 oktober 2017

Isolatie van kruipkelder

Kruipkelder te isoleren . is ongeveer 4 op 8 m en 0,5 diep. De begane grondvloer is van beton.oppervlakte
zondag 1 oktober 2017

Isoleren muren die aan de buren grenzen

Dringend isoleren tussenmuur van ons en de buren, wij horen alles. De oppervlakte is ongeveer 1012 m². Het is een Ytong-stenen muur
zondag 1 oktober 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Ik heb de zolderverdieping volledig gerenoveerd en ingericht als slaapkamer voor de kinderen. De onderburen klagen over geluidsoverlast. Het is een houten zwevende vloer dat hol is, met kliklaminaat erop die ikzelf reeds heb geplaatst.
vrijdag 29 september 2017

Hellend en plat dak isoleren

Isolatie dak - conform nieuwe wetgeving 2020. Momenteel een beetje geïsoleerd maar moet extra geïsoleerd worden. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : ong 200 m² Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Roofing
donderdag 28 september 2017

Schuin dak isoleren met PUR

Een woning van 25 jaar oud waarvan het schuin dak geïsoleerd is met 12 cm spijkerflensdeken wens ik - luchtdicht - te latente isoleren met PUR. Dat zou moeten gebeuren in twee keer (eerst voorzijde dan achterzijde). Allemaal afhalen, en met PUR isoleren. Oppervlakte te isoleren is ongeveer 100 m².
donderdag 28 september 2017

Isolatie vloer bovenzijde

De begane grondvloer is van beton.Er moet isolatie komen op de vloer.
donderdag 28 september 2017

Isoleren tussen holle ruimtes in een motorwoonboot

Onder mijn vloer is een drinkwater tank en tussen de zijden van het schip en de tank en tussen de vloer en de tank ook hol en dat wil allemaal vol gespoten hebben met isolatie.
donderdag 28 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Er is reeds glaswol aangebracht in de jaren '80 van ca 6 cm dikte. De oppervlakte van het te isoleren dak is bij benadering : 150 m².
vrijdag 22 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Is oud huis met moderne achterbouw die al geïsoleerd is. Spouwmuur van oud huis moet met isolatie worden ingespoten en dak van oud huis met Rockwell geïsoleerd. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : Ongeveer twee vlakken van 30m².
vrijdag 22 september 2017

Isoleren buitenmuur gevel

Wij willen de buitenmuur langs de buitenzijde isoleren. De buitengevel zie foto.
vrijdag 22 september 2017

Geluidsisolatie in appartement plaatsen

Geluidsisolatie op gelijkvloersappartement (plafond) plaatsen over de hele lengte (88 vierkante meter oppervlakte appartement).
donderdag 21 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Plafond reeds gedeeltelijk bekleed. Plaatsen van isolatie over de volledige oppervlakte Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : 50 m²
woensdag 20 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

zadeldak installeren met veluxen enkel glas. Graag ook dubbel glas insteken. Huis (bouwjaar 1930 en steeds goed onderhouden). Er is geen onderdak. Isolatiemateriaal: pur. + behandeling tegen memel Oppervlakte te isoleren is ongeveer 85 m².
woensdag 20 september 2017

Isoleren van zoldervloer en spouwmuur

Isolatie te leggen op zoldervloer (glaswol) - ongeveer 110m² Spouwmuurisolatie (glaswol) - ongeveer 110m²
dinsdag 19 september 2017

Gevel bekleden en isoleren

Wij willen een woning uit 1956 renoveren en daarbij ook de isolatie verhogen van de buitenmuren. Het huis is ongeveer 8 x 8m, 3 gevels, achter gevel is op de gelijkvloers uit grote schuiframen. Zouden we een vakman kunnen krijgen voor afwerking in crepi met een blauwsteen (of gelijkaardige bescherming) op gelijkvloers tot ongeveer 50cm hoog?
maandag 18 september 2017

Pur als vloerisolatie spuiten

Ik zoek een vakman voor het spuiten van pur op een betonnen vloerplaat. Het gaat over een stuk op het gelijkvloers (43m2) en de pur zou 8 cm dik moeten zijn. De leidingen zullen al gelegd zijn. Het bereft een renovatieproject.
zondag 17 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

We hebben het dak volledig vernieuwd met spanten er staan ook 2 veluxramen in, het moet geisoleerd worden over de totale oppervlakte, de dochter komt boven wonen met de zoon en wil alles open houden loft achtig. Volgens de dakwerkers +/- 100m²
zondag 17 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Hellend dakisolatie met gyproc afwerking tot schilderklaar voor living. +-70 a 80m². Min 4. 5 rd voor premies. 70 a 80m²
zaterdag 16 september 2017

Zoldervloer isoleren tussen houten roostering

Te isoleren ruimte betreft een zoldervloer in houten balken roostering. Isolatie te spuiten tussen houten balken dus. oppervlakte 40 m².
donderdag 14 september 2017

Vloerisolatie PUR op gelijkvloers

Renovatie: Vloer isoleren beneden verdieping: Ik ben op zoek naar een bedrijf of persoon die mijn woning na het plaatsen van mij ramen mijn woning wilt voorzien van vloerisolatie. Mijn woning valt onder renovatie dus hoop ik ook dat er rekening word gehouden met 6% en ook rekening gehouden met dat ik graag nog een premie wil aanvragen voor mijn vloerisolatie. Het gaat om een woning in wakken (Dentergem), voor 136 m² allemaal op het gelijkvloers, deze pur zou ook moeten afgeschuurd/afgetopt moeten worden voor mijn vloerverwarming. 1 voorwaarde wat wij wel willen! Al de ramen moeten volledig afgeplakt worden, niet enkel de eerste meter en dat het redelijk vlak ligt, de beton ligt redelijk oneffen.

Partners

Partners van Casius