Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende isolatiespecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

422 klanten bevelen een bij Casius aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren en vervangen dak, verneiuwen en isoleren van dak, dakterras renoveren en isolatiewerken uit te voeren, isoleren woning, isoleren van zolderruimte en plat dak, isoleren zolder en muren, vernieuwen en isoleren van dak, isoleren van het dak, isoleren van zolder, isoleren van zolder, dak isoleren, plaatsen onderdak en isolatie, isoleren van schuin dak, vernieuwen dak en isoleren, isoleren van dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

donderdag 27 april 2017

Verneiuwen en isoleren van dak

Een hellend puntdak met dakpannen opp. (ongeveer)60 m²/ de rest (100 m²) is plat dak met roofing. We zouden ineens de dakpannen willen vernieuwen. Isoleren naar de norm van 2020. In het plat dak is een lichtkoepel aanwezig van onge. 1 m².
donderdag 27 april 2017

Plaatsen onderdak en isolatie

Plaatsing onderdak + isolatie. Graag offerte voor zowel de speciale isolatie zonder onderdak als het plaatsen van onderdak en daarna isolatie.
woensdag 26 april 2017

Isoleren van schuin dak

Hellend dak Onderdag aanwezig Rd-waarde = 4,5 m²K/W
woensdag 26 april 2017

Vernieuwen dak en isoleren

Nieuw dak opleggen van sandwichpanelen op woning, er ligt er nu een op met sandwichpanelen maar qua isolatie en afwerking laat het de wensen over.
dinsdag 25 april 2017

Pur spuiten op een betonplaat

Ik zoek iemand die PUR vloerisolatie kan spuiten. Dit op een betonvloer op het gelijkvloers. Daarboven komt dan vloerverwarming. De leidingen liggen tegen Het PUR spuiten klaar. De totale oppervlakte is 76. 5 m². De dikte van de PUR zou een 7 cm moeten zijn.
maandag 24 april 2017

Dakterras renoveren en isolatiewerken uit te voeren

Dakterras renoveren met isolatie, en dan bekleden met thermowood hout (momenteel roofing + terrastegels) + dakkapellen van binnen isoleren en afwerken + zoldervloer isoleren.
zaterdag 22 april 2017

Isoleren en vervangen dak

Naast isolatie volledig dak vervangen, dit is een hellend dak met een nieuwe velux in. Afbraakwerken worden door ons zelf gedaan. Verder dient het dak zelfdragend te zijn.
vrijdag 21 april 2017

Isoleren van de zoldervloer

Ik zoek een vakman voor het isoleren van de vloer van de zolder.
vrijdag 21 april 2017

Isoleren van dak

Ik zoek een vakman voor het isoleren van mijn dak.
vrijdag 21 april 2017

Zolderisolatie

Wij hebben interesse in de renovatie van onze zolder (isolatie + eventueel plaatsen van gyproc). Zolder 30 m².
vrijdag 21 april 2017

Geluidsisolatie binnenmuur

Wij ondervinden geluidsoverlast van de buren. Onze muren zijn nog geen 6 maand geleden geplamuurd en geverfd. Er is ons aangeraden om een geluidsisolerende voorzetwand te plaatsen of iets dergelijk om het geluid te dempen. Ik zou graag al beginnen met onze slaapkamer en misschien later met de kamer van mijn zoon en/of salon. Het salon zou ik eigenlijk ook wel willen isoleren (muur tegen huis buren) maar ons salon is volledig ingericht... Onze prioriteit is de kamer, waarmee we dus willen starten. Deze is +-20m² maar de te isoleren muur is zo'n 4,5 meter lang (volledig geschat). Graag had ik de efficiëntie gekend van zo'n isolatie en wat de kosten hiervan zijn. Materiaal + installatie kost.
donderdag 20 april 2017

Pur spuiten op zoldervloer

Pur spuiten op zolder vloer dikte 10 of 12 cm in overeenstemming met isolatie premie.
donderdag 20 april 2017

Balkon bedekt met tegels te isoleren

Balkon bedekt met tegels op de eerste verdieping lekt. Balkon dient geïsoleerd en afgewerkt te worden zodat regenwater goed wordt afgevoerd. Balkon 2 m op 05 m.
donderdag 20 april 2017

PUR spuiten op vloerplaat

Uitbreidingsproject. Totale voorziene vloeropbouw 38 cm. 20 cm betonplaat. Te voorzien voor vloerverwarming. Oppervlakte +/- 34 m². PUR te spuiten (schatting) eind juni - begin juli.
woensdag 19 april 2017

Isoleren woning

Isoleren van woning - bouwjaar 1989 - betreft een open bebouwing - voorzijde/ 2 zijgevels - achterzijde is glas(veranda) - dak is al geisoleerd - isolatie door minerale glaswol.. De oppervlakte van de woning is ongeveer een 155 m².
woensdag 19 april 2017

Isoleren dak

Isolatie van schuin dak, zonder veluxen. Daarna willen we zonnepanelen plaatsen.
woensdag 19 april 2017

Isoleren kruipkelder

Ik zoek een vakman voor het isoleren van mijn vloer via de kruipkelder van ongeveer 134m².
dinsdag 18 april 2017

Vloer isoleren

De begane grondvloer is van beton , isoleren. Ongeveer 85m².
zondag 16 april 2017

Isoleren van zolderruimte en plat dak

Zolderruimte +\- 70 m² isoleren. Plat dak berging +\- 8 m² isoleren.
vrijdag 14 april 2017

Isoleren van tussenverdieping

We zouden een houten tussen verdieping willen isoleren (akoestisch) zonder bestaande vloer op te breken.
donderdag 13 april 2017

Isoleren zolder en muren

Ik zoek een vakman voor het isoleren van: 1. Spouwmuren: Huidige isolatie buitenmuren niet gekend (+- 100 m²) 2. Niet-afgewerkte zolder: vloerisolatie (+-90m²) of dakisolatie (250-300m²) al dan niet met onderdak Opmerking :er ligt vloerverwarming in het huis, op de zolder ligt nu enkel losse isolatie op de vloer
donderdag 13 april 2017

Geluidsisolatie aanbrengen

Mijn ouders wonen op een appartement waar ik eigenaar van ben. De onderbuur maakt veel lawaai s'nachts. Kunnen we de slaapkamervloer laten isoleren tegen lawaai?
donderdag 13 april 2017

Isoleren van dak

Volledig nieuw dak langs binnen te isoleren
donderdag 13 april 2017

Vernieuwen en isoleren van dak

Het dak moet vervangen worden en ook geïsoleerd worden. IN het dak moeten 2 nieuwe Velux-ramen gestoken worden. Cellulose isolatie.
woensdag 12 april 2017

Isoleren van het dak

Ik ben huurder. Dit zou verkocht worden en ik heb eerste keus maar de verkoopprijs is veel te hoog en er zijn nog wel wat kosten aan/ Zoals het dak isoleren. Het gaat om een zadeldak isoleren van plusminus 30 m2. Dak met houten balken met eterniet platen bedekt en dakpannen er op 2 kleine oude loden dakramen van 30cm op 50cm. het is de bedoeling dat alles geïsoleerd word en proper afgewerkt zodat er later eventueel kamers kunnen gemaakt worden.
woensdag 12 april 2017

Isoleren van dak

Isoleren van schuin dak op zolder
dinsdag 11 april 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Vakman voor isoleren en afwerken van 2-3 plafonds ivm geluidsoverlast bovenburen. Totaal +/- 40m².
maandag 10 april 2017

Isoleren schuin dak

Dakisolatie volgens epb verslaggever: isover 22 cm (lambda 0,04w/mk met dampscherm)
maandag 10 april 2017

Isoleren van zolder

Volledige isolatie aan binnenkant van het dak, zodat kamers fatsoenlijk geïsoleerd zijn; nog geen isolatie aanwezig onder het dak.
maandag 10 april 2017

Isoleren van zolder

Isoleren van zolder (dak).
zondag 9 april 2017

Pur isolatievloer spuiten

Voor onze verbouwing zijn we op zoek naar een aannemer voor het spuiten van PUR vloerisolatie 10cm. En dit in de leefruimte van 16m² (zo snel mogelijk). In een 2de fase in de keuken (35m²) (eind mei).
zaterdag 8 april 2017

Zolder isoleren met papiervlokken

Deel zolder isoleren: stuk boven zijkant boven onder een lat dak (25cm hoogte)+ opvullen nissen boven 3 uitspringende vensters voorgevel. Graag met papiervlokken.
vrijdag 7 april 2017

Isoleren van de zoldervloer

Het is een schuine dak maar we willen de zoldervloer isoleren met schuim. Kan ik zo snel mogelijk een offerte kunnen krijgen aub?
vrijdag 7 april 2017

Isoleren van dak en velux dakramen plaatsen

Het dak is recent vernieuwd met leien maar nog niet geïsoleerd. Afwerken met gyproc, klaar om te schilderen. Er moeten ook velux-dakramen in geplaatst worden, aantal nog te bezien
woensdag 5 april 2017

Isoleren van dak

Conform aan epc wet. Er ligt nu 3cm isolatie op gans het dak.
dinsdag 4 april 2017

Dak laten isoleren plus dakvenster insteken

We zouden graag ons dak isoleren maar we willen eerst weten wat het ons gaat kosten. Betreft een hellend dak , er zijn geen dakvensters in , maar willen er graag 1 dakvenster insteken.
maandag 3 april 2017

Isoleren schuin dak

Wij willen een schuin dak, die bestaat uit metalen dakplaten laten isoleren door er schuim te laten tegen spuiten. De dakconstructie is nog vrij recent en intact. Doordat we de plafonds in de te renoveren woning gaan uitbreken zou deze makkelijk te bereiken zijn. We zouden dit voornamelijk doen om condens en geluid overlast van regen tegen te gaan. Bij het plaatsen van de nieuwe plafonds zijn we van plan daarboven nog bijkomend te isoleren.
maandag 3 april 2017

Dak isoleren

Plaatsen van scherm. 100m² dak.
zaterdag 1 april 2017

Isolatie van plafond living

Momenteel bestaat de scheiding tussen onze living en 1ste verdieping (slaapkamers) uit 1 dunne laag houten planken. We zouden graag het plafond van de benedenverdieping isoleren zodat we boven minder of geen lawaai meer ondervinden van wat beneden gezegd wordt (momenteel is het alsof er geen afscheiding is). Denkende aan babies in de toekomst menen we dat geluidsisolatie nodig is. Ik vermoed dat de totale opppervlakte nodig te isoleren een 30-35 tal vierkante meter is
vrijdag 31 maart 2017

Voor- en achtergevel isoleren

Voor en achtergevel - elk 30 m2 4,2 m²K/W isolatiewaarde
vrijdag 31 maart 2017

Plat dak isoleren

Plat dak isoleren 10 m2 7,9 m²K/W isolatiewaarde
vrijdag 31 maart 2017

Isoleren en vernieuwen dakbedekking plat dak

Isolatie en vernieuwen van dakbedekking. Dit is een plat dak, en er dient een nieuwe roofing op te komen of rubberen dakbedekking.
donderdag 30 maart 2017

Hellend dak isoleren

Al dan niet met onderdak, isolatie moet voldoen aan de normen voor de premies. Er is nog geen isolatie voorzien
woensdag 29 maart 2017

Isolatie met glaswol op zolder plaatsen

Vloerisolatie plaatsen. Graag gebruik van glaswol, in dubbele laag van 10 cm telkens, overdwars.
dinsdag 28 maart 2017

Isoleren buitenmuur HOB

Isoleren buitenmuur van een halfopen bebouwing.
dinsdag 28 maart 2017

Isoleren plat dak

Hoofdgebouw : 60,84 m² Terassen voorkant tweede verdieping : 16,9 m² Dak terassen voorkant: 20,28 machterkant :13,52 m² Terras boven de keuken van winkel op gelijkvloers : 15,21 m² Wij willen graag een afwerking met isolatie die voldoet aan de minimum norm en die begaanbaar is.
dinsdag 28 maart 2017

Isoleren dak

Graag iemand sturen die kan raad geven wat het beste is qua isolatie. Ter plaatse komen kijken.
zondag 26 maart 2017

Isoleren van zolder

Huis is 20 jaar oud en zolder is nooit geïsoleerd geweest. Dak isolatie nodig tussen spalken isoleren.
vrijdag 24 maart 2017

Isoleren van schuin dak

Isoleren van schuin dak onder het dak.
donderdag 23 maart 2017

Isoleren pannendak met onderdak

Ik zoek een vakman voor het isoleren van het dak. Hellend dak, pannendak met onderdak.

Partners

Partners van Casius