Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende isolatiespecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

424 klanten bevelen een bij Casius aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren woning, nieuw dak plaatsen met dakvensters en houtwolisolatie, isoleren woning, isoleren van dak tussen balken, isoleren dak, isoleren van dak, isoleren van zoldervloer, dringend isoleren dak, isoleren vloer - isoler le sol, isoleren zoldervloer, isoleren dak, isoleren slaapzolder, schuin dak isoleren, zolder na-isoleren, zoldervloer isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

dinsdag 23 mei 2017

Isoleren zoldervloer

Isoleren van de zoldervloer met rotswol. Oppervlakte te isoleren is ongeveer een 200 m²
maandag 22 mei 2017

Isoleren woning

Isolatie van de vloer, voor en achtergevel. Ter plekke komen kijken wat er juist nodig is.
maandag 22 mei 2017

Isoleren van dak tussen balken

Isoleren: Klaar om isolatie te plaatsen, geen afbreek werken, in 40 m² is er al minerale wol tussen de houten balken , in 30 m² nog niets. Graag overal nog 10 cm extra pur plaatsen met dampscherm en als het kan ook al gyproc plaatsen op bevestigd. Maar dit is geen vereiste.
zaterdag 20 mei 2017

Isoleren dak

Isoleren plat dak. Oppervlakte ongeveer 105 m².
vrijdag 19 mei 2017

Isoleren van schuin dak

Op dit moment is het dak niet geïsoleerd. Als je op zolder staat, zie je meteen de dakpannen.
donderdag 18 mei 2017

Isoleren dak

Isoleren van het zolderdak. ik zou een rd waarde moeten halen van 4. 5vkm k/w
donderdag 18 mei 2017

Isoleren van dak

Dak isolatie van schuin dak
dinsdag 16 mei 2017

Isoleren plafond

Zolder is voor helft afgemaakt met planken , en boven living is een houten plafond. Isoleren plafond.
dinsdag 16 mei 2017

Isoleren slaapzolder

Isoleren van zolderruimte (+/_ 200m²) die gebruikt als slaapzolder wordt door jeugdverenigingen. 16cm glaswol (of alternatief) isolatiedikte mogelijk. Achteraf, zolderruimte uitbekleden met OSB-platen (of andere eindafwerking)
maandag 15 mei 2017

Isoleren van zoldervloer

Isoleren van zoldervloer ( bestaande uit potten en betonbalkjes ) met papiervlokken of cellulose isolatie? Materiaal en dergelijke te bespreken met vakman.
zondag 14 mei 2017

Nieuw dak plaatsen met dakvensters en houtwolisolatie

Het oude dak wordt volledig verwijderd. 170 m². Een dak met 8 dakvensters. Een nieuwe achterbouw met plat dak 115 m². Ik ben vooral geïnteresseerd in HOUTWOL isolatie.
zondag 14 mei 2017

Schuin dak isoleren

Enkel schuin dak over een deel van het huis. Holle ruimte vol te pompen met papier vlokken.
zondag 14 mei 2017

Zolder na-isoleren

We willen de vliering (verloren zolder) na-isoleren. De ruimte is vanonder niet toegankelijk. Momenteel liggen er dekens van minerale wol op de vloer, 10 cm, maar nogal onregelmatig. Graag ontvangen we een offerte voor in blaasisolatie, voor R waarde minstens 5. Oppervlakte 32 m² (4 m breed, 8 m lang, ingedeeld in 2 aparte ruimtes). De hoogte tot aan de nok ergens 1,5 m. Indien de toegang via het dak wordt gemaakt, moeten de openingen zorgvuldig terug wind- en waterdicht gemaakt worden.
zondag 14 mei 2017

Zoldervloer isoleren

Houten zoldervloer isoleren. Welk soort materiaal te bekijken met vakman.
woensdag 10 mei 2017

Dak isoleren

Isolatie van dak: schuin dak van ongeveer 190 m². In overleg met vakman de mogelijkheden bekijken.
woensdag 10 mei 2017

Geluidsisolatie plaatsen

We hebben geluidsoverlast van de buren, in de bovenste kamer onder het dak. Het betreft een muur die dus in een punt tot de nok gaat en er is ook een schuine schouw tot in de nok op de muur. Lengte van de zijde op de grond is 3 meter 40. Hoogte tot de nok is 3 meter ongeveer.
zondag 7 mei 2017

Isoleren zoldervloer

Betreft het aanbrengen van pur-spuitisolatie tussen de gordingen op de zoldervloer. ook de aan de buitenkant bereikbare gedeelten van het schuine dak. Lager dan de zoldervloer.
zaterdag 6 mei 2017

Dringend isoleren dak

Ik ben momenteel een oude woning aan het renoveren uit de jaren 50. Er is geen onderdak. Wij hebben besloten om het dak te vernieuwen. Alleen ben ik er nog uit of we langs de buitenkant of binnenkant isoleren. Kan u mij de prijs geven voor isolatie langs de buitenkant en isolatie langs de binnenkant? Zadeldak waar 4 veluxen in zouden komen.
donderdag 4 mei 2017

Plat dak isoleren

Isolatie plat dak bedekt met roofing en keien 100 vierkante meter groot.
woensdag 3 mei 2017

Plat dak isoleren

Plat dak isoleren van appartementsgebouw en epdm afwerking.
woensdag 3 mei 2017

Isoleren woning

Wij hebben alle bestaande isolatie uitgebroken en zouden dit nu graag terug geïsoleerd zien.
woensdag 3 mei 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Ik woon in een appartement. Mijn slaapkamer grenst aan de woonkamer van de buren en ik heb last van hun tv, luide gesprekken.
dinsdag 2 mei 2017

Vloer isoleren zolder

Vloerisolatie leggen op de zolder.
dinsdag 2 mei 2017

Isoleren woning

Graag hadden wij een isolatie expert op bezoek gehad. Isoleren van de ganse woning. Wij hebben net een renovatie woning gekocht en vragen ons af wat de mogelijkheden zijn.
dinsdag 2 mei 2017

Plaatsen van geluidsisolatie

Slaapkamermuur isoleren wegens geluidsoverlast van nabijgelegen industriegebied. Ik ben dringend op zoek naar een oplossing.
zondag 30 april 2017

Isoleren van plafond zolderruimte

Dak van een oud appartementsgebouw. Dak zelf heeft roofing maar het appartement op de bovenste verdieping heeft een vals plafond. Zonder toegangsluik de zolderruimte. Liefst opteren we voor isolatie plafond/zolder ipv dak. Mogelijkheden die wij zijn (maar staan open voor andere en betere manieren): - Deel vals plafond weghalen en om zo toegang te verkrijgen tot zolder ruimte - Gaatjes in roofing en zolderruimte opspuiten (geen idee of dit mogelijk is? ) - Roofing laten wegnemen, isolatie plaatsen en nieuwe roofing
zaterdag 29 april 2017

Isoleren dak

Betreft zolderkamer bovenop garage die echter te bereiken is via slaapkamer. Dak te isoleren om alzo geschikt te maken als fitness ruimte. - afstand tussen kepers = 40 tot 44 cm - diepte tot onderdak = 17 cm met dien verstande dat er halverwege nog een dwarsbalk ligt die alles draagt. Het resterend dakoppervlak (ongeveer 152 m2) volgt later mogelijks ook nog.
zaterdag 29 april 2017

Geluidsisolatie tussen plafonds steken

Wegens geluidsoverlast bovenburen hebben zouden wij de ruimte tussen onze valse plafonds (appartement) willen laten volspuiten met cellulosevezels of op een andere manier - zonder beschadiging plafonds willen laten isoleren. Uitvoering binnen de 1 à 2 maand.
donderdag 27 april 2017

Isoleren zadeldak

Zadeldak hoogte ongeveer 6 m en lengte 14 m woning is 26 jaar te isoleren met shuimisolatie dikte ogeveer 12 cm zolder is vlot bereikbaar.
donderdag 27 april 2017

Isoleren vloer - isoler le sol

Mede-eigendom aan de kust: vloer van de zodler te isoleren van de residentie : 320m². Copropriété à Sint Idesbald: nous souhaitons isoler le sol du grenier de notre résidence. Surface +/- 320m²
donderdag 27 april 2017

Isoleren dak en koepel vervangen

Op het dak moet ook nog een koepel vervangen worden, afmetingen ± 120 x 200 cm. Nu is dat een glasplaat , vervangen in koepel. Moest het mogelijk zijn aan de glaskoepel een systeem te hangen voor een trap als brandtrap voor de veiligheid.
donderdag 27 april 2017

Isoleren berging

Het gaat over de isolatie van de fietsen berging. Het overige is geïsoleerd. Er is geen isolatie in de spouwmuur in de fietsen- berging.
donderdag 27 april 2017

Plaatsen onderdak en isolatie

Plaatsing onderdak + isolatie. Graag offerte voor zowel de speciale isolatie zonder onderdak als het plaatsen van onderdak en daarna isolatie.
woensdag 26 april 2017

Isoleren van schuin dak

Hellend dak Onderdak aanwezig Rd-waarde = 4,5 m²K/W
woensdag 26 april 2017

Vernieuwen dak en isoleren

Nieuw dak opleggen van sandwichpanelen op woning, er ligt er nu een op met sandwichpanelen maar qua isolatie en afwerking laat het de wensen over.
dinsdag 25 april 2017

Pur spuiten op een betonplaat

Ik zoek iemand die PUR vloerisolatie kan spuiten. Dit op een betonvloer op het gelijkvloers. Daarboven komt dan vloerverwarming. De leidingen liggen tegen Het PUR spuiten klaar. De totale oppervlakte is 76. 5 m². De dikte van de PUR zou een 7 cm moeten zijn.
maandag 24 april 2017

Dakterras renoveren en isolatiewerken uit te voeren

Dakterras renoveren met isolatie, en dan bekleden met thermowood hout (momenteel roofing + terrastegels) + dakkapellen van binnen isoleren en afwerken + zoldervloer isoleren.
zaterdag 22 april 2017

Isoleren en vervangen dak

Naast isolatie volledig dak vervangen, dit is een hellend dak met een nieuwe velux in. Afbraakwerken worden door ons zelf gedaan. Verder dient het dak zelfdragend te zijn.
vrijdag 21 april 2017

Isoleren van de zoldervloer

Ik zoek een vakman voor het isoleren van de vloer van de zolder.
vrijdag 21 april 2017

Isoleren van dak

Ik zoek een vakman voor het isoleren van mijn dak.
vrijdag 21 april 2017

Zolderisolatie

Wij hebben interesse in de renovatie van onze zolder (isolatie + eventueel plaatsen van gyproc). Zolder 30 m².
vrijdag 21 april 2017

Geluidsisolatie binnenmuur

Wij ondervinden geluidsoverlast van de buren. Onze muren zijn nog geen 6 maand geleden geplamuurd en geverfd. Er is ons aangeraden om een geluidsisolerende voorzetwand te plaatsen of iets dergelijk om het geluid te dempen. Ik zou graag al beginnen met onze slaapkamer en misschien later met de kamer van mijn zoon en/of salon. Het salon zou ik eigenlijk ook wel willen isoleren (muur tegen huis buren) maar ons salon is volledig ingericht... Onze prioriteit is de kamer, waarmee we dus willen starten. Deze is +-20m² maar de te isoleren muur is zo'n 4,5 meter lang (volledig geschat). Graag had ik de efficiëntie gekend van zo'n isolatie en wat de kosten hiervan zijn. Materiaal + installatie kost.
donderdag 20 april 2017

Pur spuiten op zoldervloer

Pur spuiten op zolder vloer dikte 10 of 12 cm in overeenstemming met isolatie premie.
donderdag 20 april 2017

Balkon bedekt met tegels te isoleren

Balkon bedekt met tegels op de eerste verdieping lekt. Balkon dient geïsoleerd en afgewerkt te worden zodat regenwater goed wordt afgevoerd. Balkon 2 m op 05 m.
donderdag 20 april 2017

PUR spuiten op vloerplaat

Uitbreidingsproject. Totale voorziene vloeropbouw 38 cm. 20 cm betonplaat. Te voorzien voor vloerverwarming. Oppervlakte +/- 34 m². PUR te spuiten (schatting) eind juni - begin juli.
woensdag 19 april 2017

Isoleren woning

Isoleren van woning - bouwjaar 1989 - betreft een open bebouwing - voorzijde/ 2 zijgevels - achterzijde is glas(veranda) - dak is al geisoleerd - isolatie door minerale glaswol.. De oppervlakte van de woning is ongeveer een 155 m².
woensdag 19 april 2017

Isoleren dak

Isolatie van schuin dak, zonder veluxen. Daarna willen we zonnepanelen plaatsen.
woensdag 19 april 2017

Isoleren kruipkelder

Ik zoek een vakman voor het isoleren van mijn vloer via de kruipkelder van ongeveer 134m².
dinsdag 18 april 2017

Vloer isoleren

De begane grondvloer is van beton , isoleren. Ongeveer 85m².
zondag 16 april 2017

Isoleren van zolderruimte en plat dak

Zolderruimte +\- 70 m² isoleren. Plat dak berging +\- 8 m² isoleren.