Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende isolatiespecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

487 klanten bevelen een bij Casius aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: spouwisolatie nieuwbouw plaatsen, dak en muren isoleren, twee platte daken isoleren, woning isoleren, isolatie plat dak volgens normen 2020, schuin dak isoleren langs binnenzijde, isolatie spouwmuren met PUR, bekleden van Isodek dakdelen (melamine) met gipsplaten/mdf platen, schuin dak isoleren langs binnenzijde, spouwmuur van woning isoleren, isoleren van dakgebinte en zolder met inblaasisolatie (cellulose of dergelijk), zoldervloer isoleren, schuin dak isoleren langs binnen, zoldervloer isoleren, vloer isoleren met PUR en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

woensdag 16 augustus 2017

Dakisolatie te plaatsen

Dak te isoleren. Oppervlakte 55m². Onderdak cellit 4d platen. Zeer toegankelijke werf Open ruimte. Wij wensen ecologisch te isoleren
maandag 14 augustus 2017

Zoldervloer isoleren

Het dak is licht hellend daarom verkiezen wij de zoldervloer te laten isoleren Oppervlakte is ongeveer 137 m². Graag met PUR isoleren of andere graag meer advies hieromtrent.
zaterdag 12 augustus 2017

Bekleden van Isodek dakdelen (melamine) met gipsplaten/mdf platen

Het betreft een 6 schuine dakdelen van 4,5 m x ca. 5 m(2 gordingen). En tussen de gordingen moet extra isolatie en beplaat (mdf of gipsplaat) worden.
zaterdag 12 augustus 2017

Isoleren van dakgebinte en zolder met inblaasisolatie (cellulose of dergelijk)

Alléénstaande woning iioleren van dakgebinte en zolder met inblaasisolatie (cellulose of dergelijk)
zaterdag 12 augustus 2017

Twee platte daken isoleren

Ik zoek een vakman voor het isoleren van daken met een koepel in: - 6 kavels – 12. 50 meter breed x 15 meter diep en exact naastliggend: - 6 kavels – 12. 50 meter breed x 15 meter diep
donderdag 10 augustus 2017

Zoldervloer isoleren

Zolder wordt niet gebruikt en ik wens de vloer te isoleren. Oppervlakte ongeveer 150 vierkante meter.
woensdag 9 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Zéér oud dak met onderdak, maar onderdak is op sommige plaatsen van povere kwaliteit. Oppervlakte 260m².
dinsdag 8 augustus 2017

Zoldervloer isoleren

Vloerisolatie met knauf supafil loft. Ongeveer 80 m² te verdelen over twee zolders.
dinsdag 8 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Op dit moment is de zolder niet afgewerkt. Er lopen twee schouwen door die zolder. Die schouwen worden weggehaald. Doel is om twee extra ingerichte kamers te maken nadat het dak is geïsoleerd. Geen dakvensters. Vaste trap naar zolder. Dakoppervlakte is bij benadering 56 vierkante meter. Woning heeft een zadeldak met een extra nok, die haaks loopt tov de lange nok.
woensdag 2 augustus 2017

Vloer isoleren met PUR

Wij zouden graag de vloer isoleren met PUR op het gelijkvloers om nadien te chappen. Graag een prijsofferte voor 10 cm dikte PUR.
woensdag 2 augustus 2017

Geluidsisolatie aan te brengen

Ik wil graag iets laten doen aan de geluidsoverlast voor het appartement naast mij en onder mij. Onder mij gaat het dan om de vloer en naast mij om de badkamer, toilet en slaapkamer.
dinsdag 1 augustus 2017

Dakkapellen restaureren

2 dakkapellen in kunststof zijn aanwezig en dienen gerestaureerd te worden alsook geisoleerd te worden met een houten afwerking. Schuin dak.
maandag 31 juli 2017

Spouwmuren dichten

Tussen de buitenmuur en de slaapkamermuur bevinden zich ruimtes van ongeveer 40cm. Aangezien dit veel koude genereert, zou ik die willen dichten.
maandag 31 juli 2017

Woning isoleren

Wij willen ons huis graag Bijna-Energie-Neutraal maken. Bijgevoegd een overzicht van aanbevelingen door een energiedeskundige. Graag een overzicht hebben per component, zoals er zijn: hellend dak, plat dak, ramen (overal hoogrendementsglas), buitenmuren, vloer die grenst aan kelder, vloer op volle grond. We zouden graag de normen willen halen, zoals vermeld in de bijlage.
vrijdag 28 juli 2017

Spouwisolatie nieuwbouw plaatsen

1300 m² spouwisolatie 14 cm. Het betreft een nieuwbouwproject.
vrijdag 28 juli 2017

Spouwmuur van woning isoleren

Ik wil mijn spouwmuren van een huis uit de jaren zestig laten vullen. Wij hebben een vrijstaande woning met 6 slaapkamers. Ik heb geen idee van de oppervlakte.
donderdag 27 juli 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Wij willen geluidsisolatie laten plaatsen in de vloer van twee kamers op de 1e verdieping. De 'toplaag' van de vloer willen we ook laten vervangen. Het gaat om ongeveer 30 m².
donderdag 27 juli 2017

Isolatie plat dak volgens normen 2020

Voor 3 appartementsgebouwen zoeken wij ons dak aan te passen aan de isolatienorm 2020.
dinsdag 25 juli 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Dak van 5 x 5 meter x 2 Isoleren van dak : 50m². 2 x vierkant. PIr platen. Huurwoning.
dinsdag 25 juli 2017

Spouwmuur isoleren

Spouwmuur isoleren met EPS parels. 4 muren te isoleren bungalow.
dinsdag 25 juli 2017

Vloer isoleren

Vloeren van huis moeten geïsoleerd worden. We moeten eerst de chape en dergelijke uitbreken. Gelijkvloers en eerste verdiep te isoleren. Ongeveer in totaal 134 m².
dinsdag 18 juli 2017

Gevelwerken met isolatie

Woning van de jaren 50. We zijn op zoek naar een totaal oplossing voor: Gevelwerken +- 70m² waterdicht maken met isolatie deel van de ramen worden vervangen. Werken zijn redelijk dringend indien mogelijk afspraak op 20/07 – 31/07 – 03/08 NA 11u.
dinsdag 18 juli 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Isoleren via begaanbare zolder tussen de draagbalken Dit is een zadeldak : 48 m², geen veluxen in.
dinsdag 18 juli 2017

PUR vloerisolatie aanbrengen

Isolatie gelijkvloers met PUR 16 cm, 67m² in nieuwbouwwoning , op korte termijn ( 1-2 weken )
dinsdag 18 juli 2017

Isolatie spouwmuren met PUR

Isoleren van de buitenmuren : Bij voorkeur met PUR. Oppervlakte voorgevel 7m x 5.5 m hoogte zijgevel : 8.65m x 5.50 Hoogte Achtergevel: 7m x 2.60 m hoogte
dinsdag 18 juli 2017

Dak en muren isoleren

Muren isoleren en dak isoleren. Best ter plaatse komen kijken weet niet welke soort dak of m² muren er moeten worden geïsoleerd.
dinsdag 18 juli 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Geluidsisolatie plaatsen op een muur.
donderdag 13 juli 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Binnenisolatie aanbrengen in zolder zonder onderdak Ongeveer 140 m².
woensdag 12 juli 2017

Vloerisolatie met PUR aanleggen

Ik zou graag mijn vloer willen isoleren met PUR (druk vast) 12 cm gespoten. Dit is een benedenverdieping. Er ligt vloerverwarming. En dit voor 120 vierkante meter.
woensdag 12 juli 2017

Garage isoleren

Wij willen de garage laten isoleren daar wij daar juist boven wonen en een stenen vloer hebben. Plafond van garage te isoleren:oppervlakte : 60 m².
woensdag 12 juli 2017

Geluidsisolatie plaatsen op vloer

Ik heb onlangs een zwevende vloer geplaatst op de 1 bovenverdieping . Nu ondervind ik wat hinder als ik er op loop. Namelijk het gebons van de voetstappen door de holle ruimte. Die is minimaal 8 cm en op de meeste plaatsen tot een 15 cm. De ruimte is 30 vierkante m. Wat zou dit kosten om te laten opspuiten?
zondag 9 juli 2017

Industriel dak leggen nieuwbouw

Dak leggen met isolatie ongeveer een oppervlakte van 200 m². Dit is voor een nieuwbouw , graag een industrie dak opleggen.
zaterdag 8 juli 2017

Isolatie spouwmuur te plaatsen

Voorzetwand muurisolatie Geen voorkeur. Oppervlakte: 150 m²
vrijdag 7 juli 2017

Gevel isoleren

Wij wonen aan een drukkere baan met voorbijgaand autoverkeer en voorlopig ook nog busverkeer. Wij zijn van plan te verbouwen en willen dan ook investeren in geluidsisolatie van de ramen/voordeur en zo nodig voorgevel.
vrijdag 7 juli 2017

Isoleren van platte daken

Buitenkant isolatie van 2 platte daken, met telkens een lichtkoepel in. Oppervlakte : 2 platte daken van (geschat) 16 en 35 vierkante meter.
woensdag 5 juli 2017

Geluidsisolatie plaatsen op zolder

Ik heb een zolder die ik ga verbouwen , het gaat om een oppervlakte van 180 m² , dit is helemaal houten roostering , dus als je boven praat , stapt of eender wat dat hoor je beneden door het hele huis . Nu wil ik een oplossing om dit geluid zo goed mogelijk te dempen omdat we de zolder meer zullen gebruiken .
dinsdag 4 juli 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Schuin hoog dak 5,5m hoog Oppervlakte is 148 m².
zaterdag 1 juli 2017

Betonnen vloer isoleren

De begane grondvloer is van beton. De livingvloer isoleren en chappen. 40 m² ongeveer.
woensdag 28 juni 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Beneden is onze woning redelijk goed geluiddicht maar boven hebben wij veel last van het verkeer. Dit zouden we graag laten oplossen door isolatie.
dinsdag 27 juni 2017

Gevel met steenstrips bekleden

Ik wil de voorgevel van mijn woning laten bezetten met steenstrips. Ongeveer 35 m².
zaterdag 24 juni 2017

Zoldervloer isoleren

Zolder is bereikbaar door het wegnemen van enkele pannen. Onmogelijk langs binnenkant van de woning. Opp ong. 30 m². Mogelijkheden bekijken met de vakman. Zou de werken willen laten starten ten laatste in oktober.
dinsdag 20 juni 2017

Dak isoleren

Plat dak en deels puntdak isoleren. Misschien ook spouwisolatie en zoldervloerisolatie. Hierover willen we eerst wat uitleg en advies.
dinsdag 20 juni 2017

Voorzetgevel met isolatie

Het terras van onze bar is omringd met muren en buren. Af en toe komt er een DJ wat muziek draaien wat gepaard gaat met buurklachten. Graag hadden we een oplossing gevonden om ons terras beter te isoleren. Gevel is +/- 10m x 6m diepte
zaterdag 17 juni 2017

Voorgevel isoleren

Wij zouden gevel en dak, dakterras willen isoleren. Voorgevel spouwmuur isolatie pf voorgevel isolatie. Dakterras heeft tegels en dat zou ook geïsoleerd moeten worden en tegels terugleggen. We weten niet wat we allemaal moeten in orde brengen voor vergunningen en wat onze mogelijkheden zijn, welke materialen het best zijn,... We willen ons goed informeren om zo goed mogelijk en kwaliteitsvol te renoveren. Op plat dak ligt al 4 cm isolatie van vroeger toen het nog niet met premies was.
vrijdag 16 juni 2017

Zoldervloer isoleren

Isoleren van een bovenste puntgedeelte van bestaande woning. Ik ben op zoek naar plaatsing van isolatie. Door gebrek aan ruimte lijkt het mij voordeliger om spuitisolatie te gebruiken. De zoldervloer is gegoten beton. De zolder wordt niet gebruikt. Oppervlakte van de te isoleren zoldervloer? (bij benadering) : Lengte 12. 5 meter Breedte 3. 5 meter
vrijdag 16 juni 2017

Purisolatie vloer spuiten dringend

Purisolatie spuiten voor vloer isolatie. 90 m². 5 cm dik. Graag dringend laten uitvoeren.
vrijdag 16 juni 2017

Zoldervloer te isoleren

Alléénstaande villa van 18 bij 10 m, dak is gedeeltelijk geïsoleerd door vorige eigenaar, met soort isomorf, bedoeling isolatie zoldervloer. Eventueel te combineren met isolatie spouwmuren (aparte offerte aangevraagd). Oppervlakte van de te isoleren zoldervloer: geschat 100 tot 150 m² (villa van 18 bij 10 m, 1ste verdieping onder dak).
vrijdag 16 juni 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Isoleren van het zolderdak. De oppervlakte is ongeveer 95 m².
donderdag 15 juni 2017

Zoldervloer isoleren

Het betreft een zoldervloer op de 2 de verdieping van een eengezinswoning . De zoldervloer is deels geïsoleerd ( jaren geleden ) . De slaapkamers onder de zoldervloer zijn afgewerkt met houten planchetten . Dit is ongeveer een 40 m² dat moet worden geiisoleerd.
dinsdag 13 juni 2017

Geluidsisolatie aanbrengen

Isolatie tussen plafond benedenverdieping en houten vloer van bovenverdieping in bestaande woning. Geluidsisolatie aanbrengen ongeveer 85 m².

Partners

Partners van Casius