Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de isolatiespecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare isolatiespecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een isolatiespecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een isolatiespecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist:

zondag 11 maart 2018

Zolder en garage isoleren

Huidige isolatie in dak van zolder en garage vervangen. Zolder en garage zijn beiden schuin dak. Totale oppervlakte +/- 24m². Steunbalken op zolder zouden verhoogd moeten worden om er een volwaardige kamer van te kunnen maken. Eventueel isolatie in keuken laten plaatsen +/- 20m² , daarvoor zal huidig plafond uitgebroken moeten worden en vervangen door nieuw plafond met latten of gyproc.
donderdag 8 maart 2018

Geluidsisolatie plaatsen in slaapkamers

Geluidsisolatie plaatsen in 2 slaapkamers kwam het dak vroeger tot tegen de vloer. Na aanbrengen van dakisolatie is het dak ongeveer 15 cm verhoogd, maar dit deel is enkel afgedekt door de dakgoot-omkasting. Hierdoor komt er veel geluid binnen. Binnen zijn het ingemaakte kasten tussen de dakbalken (kamers onder dak), in totaal 19 stukken van ongeveer 45 cm, totaal 9 meter die dienen geluiddicht gemaakt te worden.
donderdag 8 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

We zouden onze veranda extra willen isoleren. Buitenkant is er reeds een isolatie van 10cm gelegd maar in de winter is het nog te koud. 14 m².
donderdag 1 maart 2018

Isolatie plat dak

Het gaat om een plat dak van ca. 120 m² dat geïsoleerd moet worden om in regel te zijn met de nieuwe normen.
maandag 26 februari 2018

Muurisolatie plaatsen

Voorzetwand muurisolatie Bij voorkeur met EPS parels. Dit betreffende een binnenmuur. Het is in een bungalow. Ongeveer 15 m diep en 10 breed. En ongeveer 3.5 hoogte.
zondag 25 februari 2018

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Hellend dak te isoleren. Er zitten 3 veluxen in. We willen ons dak laten isoleren met gespoten isolatie.
maandag 19 februari 2018

Muren badkamer isoleren

Muren isoleren grenzend aan de buitenomgeving. Er zou geen dampscherm geplaatst zijn achter de tegels van de douche en er komen vochtplekken aan de buitenzijde (in de traphal) op de muur. Liefst zo spoedig mogelijk de werken kunnen uitvoeren.
maandag 19 februari 2018

Vloerisolatie pur leggen

Pur 12cm hoog geschuurd. 105 m2 op het gelijkvloer en 80m2 op het verdiep.
maandag 19 februari 2018

Geluisisolatie aan te brengen

Geluidsisolatie aan te brengen in 1 ruimte. Ruimte van 5 m L
zondag 11 februari 2018

Isoleren wachtgevel

Ik zoek een vakman voor (tijdelijke) isolatie van zijgevel van eenrijhuis (wordt ooit aangebouwd). Er is momenteel wel al isolatie aangebracht (in slechte toestand). Oppervlakte zijgevel =/+- 95 m².
zondag 4 februari 2018

Zoldervloer isoleren

Isoleren van zoldervloer oppervlakte is ongeveer: 24 m² vloer + 15 m². We hebben aan ons rijwoning een achterbouw welke we niet goed geïsoleerd krijgen. Dit is een licht helend dak, nok is scheiding met buur, ruimte tussen plafond en dakpannen wordt niet benut. Mijn idee is om de pannen en onderdak te verwijderen, zoldervloer en opkanten goed te isoleren, nieuw onderdak leggen en pannen terug leggen. Werkzaamheden buiten isolatie wordt door mezelf voorzien.
woensdag 31 januari 2018

Schuin dak isoleren en veluxen plaatsen

Isoleren van het dak 30 m² , dit is een zadeldak. Er zouden drie veluxen moeten geplaatst worden. Veluxramen 114/118 vooraan het huis, er moet 1 dwarse balk opgeheven worden.
dinsdag 30 januari 2018

Zoldervloer isoleren

Zoldervloer in eengezinsrijwoning isoleren /40 m²
zondag 28 januari 2018

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Isoleren van het dak ongeveer een oppervlakte van 50 m². Het bij isoleren van een schuin dak langs de binnenkant. Plaatsen van isolatiemateriaal met een afwerking van gyproc.
vrijdag 19 januari 2018

Spouwmuren isoleren

Isolatie van spouwmuren van een renovatiewoning.
maandag 15 januari 2018

Spouwmuur isoleren

Isoleren van een spouwmuur. Dit is voor een renovatie project.
zaterdag 13 januari 2018

Dakisolatie plaatsen

Puntdak. 2x 4m. Isolatie aan te brengen onder het dak.
maandag 8 januari 2018

Plat dak isoleren

Huidige plat dak is niet geïsoleerd. Oppervlakte 55-60 m².
donderdag 4 januari 2018

Gevel isoleren en bezetten

Ik wil een zijgevel(zonder spouw) laten isoleren en dan bezetten
donderdag 4 januari 2018

Geluidsisolatie plaatsen

We zoeken een oplossing om de geluidshinder die we ondervinden van de buren te verminderen. Door geluidsisolatie te plaatsen. Binnenmuur over gans de muur (traphal).
maandag 1 januari 2018

Vloer isolatie pur spuiten

Graag wil ik een vloerisolatie (pur) voor een nieuwbouwwoning. Gelijkvloerse en eerste verdieping zijn ongeveer 170 vierkante meter.
vrijdag 22 december 2017

Isoleren zoldervloer

Isoleren van een zoldervloer 35 m².
donderdag 21 december 2017

Insonorisatie verbeteren in kantoorgebouw-geluidsisolatie plaatsen

De insonorisatie tussen de vergaderruimtes moet vervangen/verbeterd worden, geluidsisolatie plaatsen , heel veel lawaai.
woensdag 20 december 2017

Plat dak isoleren en dakvenster steken

Plat dak zonder onderdak isoleren en dakvenster steken De oppervlakte van het plat dak is 66 m².
dinsdag 19 december 2017

Geluidsisolatie plaatsen in onderdak

Geluidsissolatie aan de binnenkant. Over een oppervlak van 120 m². Ook afwerken met gyproc. Momenteel al PUR isolatie aanwezig.
maandag 18 december 2017

Binnenzijde dak isoleren

Graag hadden wij de zolderkamer zo goed mogelijk geïsoleerd zodat we voldoen aan de doelstellingen van het Renovatiepact 2050. Omdat we er daarna een extra slaapkamer van willen maken hadden we gedacht om met cellulose vlokken te werken omwille van hun zonne werende eigenschap. Nu vroegen wij ons af tot hoe dik dit gaat moeten aangebracht worden om dezelfde isolerende werking te bekomen in vergelijking met de klassieke glaswol,PUR /PIR of andere isolatiesoorten. En zo toch tot aan een waarde van Umax = 0,24 W/m2. K voor ons dak te kunnen bekomen. Graag hadden wij hiervoor ook een offerte aangevraagd. Isoleren van dak ongeveer 80 m².
vrijdag 15 december 2017

Zoldervloer isoleren

Ik wil mijn zoldervloer laten isoleren dit is ongeveer 72m². Er is geen isolatie aanwezig. Zolder is volledig leeg nu.
vrijdag 15 december 2017

Geluidsisolatie te plaatsen

We wonen in een halfopen huis. We hebben last van lawaai van de aanpalende buren. We zouden die volledige muur willen geluidsdicht isoleren zodat we geen problemen meer hebben van het lawaai van de buren. Het gaat om +/- 100 m².
donderdag 14 december 2017

Plat dak isoleren met cellulosevlokken

Gebouw met plat dak, tussen plafond van bovenste verdieping is een holle ruimte die ik wil isoleren. Ik dacht aan cellulose om de ruimte te isoleren. Het gaat om een oppervlakte van bij benadering 250 m².
woensdag 13 december 2017

Geluidsisolatie te plaatsen voor binnenmuur

Ik woon in een halfopen bebouwing. Scheidingsmuur met buur is slechts enkele muur dus je kan alles horen. Ik zou de tussenmuur dus akoestisch willen isoleren in living en hal.
woensdag 13 december 2017

Aanbrengen vloerisolatie

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van vloerisolatie in 2 ruimtes, in totaal +-200 vierkante meter, dit in een alléénstaande woning in Tessenderlo. Er zal eerst nog elektriciteit op de welfsels voorzien worden en nadien wensen wij een PUR of Thermo isolatie met de intentie om hier nadien vloerverwarming op te leggen. Graag hadden wij een 5tal cm PUR in deze ruimtes. Indien jullie van mening zijn dat dit meer moet zijn mag u dit altijd laten weten.
dinsdag 12 december 2017

Zolder isoleren

Ik wil graag mijn dak/zolder isoleren. Het gaat om een schuin dak. Ik had gedacht aan isoleren met PUR. De oppervlakte bedraagt ongeveer 120 m².
zondag 10 december 2017

Vloer met PUR isoleren

Voor de isolatie van de vloer op het gelijkvloers hadden wij deze graag met PUR laten isoleren. De dikte varieert tussen 5 en 10 cm. Het gaat om ongeveer 60 m².
zondag 10 december 2017

Schuin en plat dak isoleren

Er zouden 3 daken met isolatie worden voorzien. Het gaat om 1 plat dak van 4 op 4 m dat hierna nog een schuine helling maakt met hierna nog een deel. Er zijn nog 2 andere platte daken van 6 op 2.5 m en een van 2 op 4 m. De totale oppervlakte zou bij benadering 40 m² zijn.
woensdag 6 december 2017

Isoleren van plafond

Er ligt momenteel een isolatie onder houten planchetten van vroeger van -/+ 8cm, ik zou die willen laten vervangen volgens de huidige normen -+ tussen 140 m² a 200 m². Dit is een huis.
woensdag 6 december 2017

Plat dak isoleren langs binnen

Isolatie in de kruipruimte tussen 2 houtstructuren van het dak. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : 70m²
maandag 4 december 2017

Isoleren buitengevel

Isoleren van woning, buitengevel. Alléénstaande woning. Viergevelwoning.
donderdag 30 november 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Geen onderdak, zolder gemakkelijk bereikbaar via vaste trap en deur. De oppervlakte te isoleren is 70 m².
zondag 26 november 2017

Plafond kelder isoleren

Ik denk erover om het plafond van de (kruip)kelder te isoleren. Voornamelijk om het koude voeten gevoel in de woonruimte te verminderen. De totale ruimte is ongeveer 160 m².
donderdag 23 november 2017

Dak isoleren

Ik zoek een vakman om het dak te laten isoleren. Het is een HOB van rond de jaren '60 en er is geen onderdak. Hebben een grondplan van het verdiep.
woensdag 22 november 2017

Zoldervloer isoleren

Isoleren zolder: Het is een open zolder , tussen de spanten is er een spijkerflens deken van ca 8 cm geplaatst , direct onder de spanten is er een houten plafond , of gyproc geplaatst. Er mag dus niet tussen de spanten trappen geîsoleerd te worden. Behalve de zolder zijn er ook nog de schuine stukken van het hellend vlak . De oppervlakte van de te isoleren zoldervloer is ongeveer 165 m².
zondag 19 november 2017

Geluidsisolatie in appartement plaatsen

In mijn gelijkvloersappartement heb ik last van geluid van de voordeur in de inkomhal en contactgeluiden van boven geburen. Graag wens ik geluidsisolatie. Enkel de plafond isoleren van de woonkamer.
donderdag 16 november 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Ik heb geluidsoverlast van de buren. Hun slaapkamer grenst direct aan die van ons en je kan echt alles horen.
donderdag 16 november 2017

Isoleren van vloer

Isoleren van vloer met inblazen van isomo korrels.De begane grondvloer is van hout.Oppervlakte : 30 m².
donderdag 16 november 2017

Isoleren van vloer

Isoleren van de vloer. Ongeveer 300 m² te isoleren, dit is enkel de gelijkvloers. De begane grondvloer is van hout.
donderdag 16 november 2017

Geluidsisolatie plaatsen op plafond

Ik wil mijn plafond van mijn appartement laten isoleren tegen geluid van bovenburen. Plafond isoleren enkel in de woonkamer.
woensdag 15 november 2017

Geluidsisolatie plaatsen in appartement

We zouden graag het middelste appartement laten isoleren om geluidsoverlast van het bovenste appartement te beperken. Het appartement bedraagt ongeveer 140 m². Tegen het plafond.
dinsdag 14 november 2017

Isoleren tussen holle ruimtes

Isoleren van holle ruimte onder kantoorunits. De kantoorunits vormen één geheel van 9 op 6 meter. De holle ruimte onder de units is circa 25 cm. De buitenranden zijn afgedicht.
dinsdag 14 november 2017

Isolatie op de zolderverdieping leggen

Ik wil grote delen van onze zolderverdieping laten isoleren. Het gaat om stukken onder het schuine dak, om de zoldervloer en de compartimenten.
maandag 13 november 2017

Isolatie kruipkelders

Isolatie plafond 1 kruipkelder met isolatieplaten - ongeveer 15 m². Hoogte 80 à 90 cm. Isolatie tweede kruipkelder met chips; oppervlakte 32 m². Toegang via eerste kruipkelder, kleine opening. Hoogte 30 à 40 cm op volle grond.