Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Antwerpen.

117 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dak en muren isoleren, dakisolatie van een rijwoning plaatsen, dak en vloer isoleren met gespoten kurk, vernieuwen van dakbedekking dakterras, isolatie woning, nieuwbouw hellend dak isoleren, isoleren van de woning, zolderdak isoleren, isoleren pannendak met onderdak, isolatie van dak, isoleren van hellende dak, zolder isoleren met isolatieplaten, glaswol isolatie vervangen door PUR, isoleren dak en vloer en 6 veluxen plaatsen, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Antwerpen:

donderdag 23 maart 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Wij wonen op het gelijkvloersappartement in een huis dat dateert van 1946. Dit is dus een houtconstructie. Het te isoleren gedeelte bedraagt ongeveer 65m2.
woensdag 22 maart 2017

Dakisolatie van een rijwoning plaatsen

Isolatie plaatsen voor een rijwoning 6 m X 11 m met aangebouwde slaapkamer in L-vorm
dinsdag 21 maart 2017

Isoleren van plat dak met PUR schuim

Isolatie bestaand plat dak ongeveer 84 vierkante meter met platen pur schuim.
dinsdag 21 maart 2017

Pur vloerisolatie spuiten

Ik wil de vloer laten isoleren langs de kruipruimte , oppervlakte ongeveer 72 m². Kruipruimte is droog en heeft een betonnenvloer, kelder is 75 cm hoog. Graag advies over isolatiemateriaal.
zaterdag 18 maart 2017

Zolder isoleren met isolatieplaten

Wij hadden graag onze zolder geïsoleerd met isolatieplaten. Momenteel is de huidige isolatie sterk verouderd en vochtig.
woensdag 15 maart 2017

Vernieuwen van dakbedekking dakterras

Betreft een dakterras op de 2e verdieping achteraan de woning. De dakbedekking die er nu op ligt is +-15 jaar oud en ligt onder terrastegels op dragers. Na de isolatie moet er natuurlijk ook dakdichting geplaatst worden.
woensdag 15 maart 2017

Isoleren van plat dak en nieuwe roofing

Plat dak isoleren en nieuwe roofing plaatsen. Dit zijn drie verschillende hoogtes , dus drie verschillende dakjes.
zondag 12 maart 2017

Geluidsisolatie aan te brengen

Ik wil graag het geluid van mijn woonkamer goed isoleren. Dit wil ik doen via het plafond van de verdieping daaronder. Ik zoek de beste en meest simpele manier om dit te doen.
zaterdag 11 maart 2017

Isoleren van de zolder

De zolder is 1 grote open ruimte ,is een puntdak en links en rechts even groot totaal te isoleren is 225 vierante meter
zaterdag 11 maart 2017

Isoleren van plat dat en gevelmuur

Plat dak boven aanbouw (wasplaats), cam 18m² en eventueel ook gevelmuur min deur, ramen (5 m²) 20m²) Wens PIR isolatie, die boven asfaltbedekking, tegen gevel (met afwerking), .. Kocht al zelf PIR isolatie.. huis jaren 50,
donderdag 9 maart 2017

Geluid van de straat weren

Wij zijn eigenaar en wonen in een openstaande bebouwing op een vrij drukke steenweg. Zowel op het gelijkvloers als op de bovenverdieping hebben wij veel last van verkeersgeluid. De living bevindt zich op 15 m van de steenweg en nog horen wij de wagens voorbij rijden.
donderdag 9 maart 2017

Geluidsisolatie voorzien in appartementsgebouw

Als syndicus van een gebouw met bouwjaar '13 en 4 appartementen, vermoeden wij dat ons gebouw niet naar behoren geïsoleerd werd qua lawaai. Buren horen letterlijk van elkaar wat gezegd wordt. Kan dit onderzocht worden en zo ja, kunt u hiervoor een offerte bezorgen?
zondag 5 maart 2017

Zolderisolatie verbeteren bij-isoleren

De zoldervloer is op dit ogenblik geïsoleerd, maar al meer dan 40 jaar. Het is een vliering, de plek wordt enkel gebruikt als opslagplaats voor kampeergerief, skigerief.
donderdag 2 maart 2017

Metalen dak isoleren met PUR

Metalen dak te isoleren met PUR.
maandag 27 februari 2017

Isoleren van zoldervloer met isolatieplaten

Graag prijsofferte voor het isoleren van onze zoldervloer met isolatieplaten of rotswolisolatie.
donderdag 23 februari 2017

Zoldervloer isoleren

Zoldervloer isoleren. Dit zijn een soort stenen, ongeveer zelfde als betonplaat. Zolder is niet in gebruik als woon gedeelte. Dit is een stockage plaats. Ongeveer een 120 m².
woensdag 22 februari 2017

Isoleren van metalen dak

Het is een dak in metaal platen, licht hellend en is ongeveer 4 meter hoog. Dit willen we liefst isoleren met gespoten pur aan de onderzijde.
dinsdag 21 februari 2017

Isoleren van dak en 2 Velux ramen plaatsen

Isoleren binnenzijde schuin dak (huurhuis) + plaatsen van 2 velux ramen. Dit betreft een zadeldak.
maandag 20 februari 2017

Dak isoleren en afwerken

Omgekeerd dak isoleren en afwerken, bestaande roofing blijft liggen.
zondag 19 februari 2017

Isoleren van kruipkelder met Pur

Graag zouden we onze kruipruimte willen isoleren. De hoogte van de kruipruimte is 60cm, de oppervlakte die moet geïsoleerd worden +/- 32m².
vrijdag 17 februari 2017

Gemeenschappelijk dak laten isoleren

Gemeenschappelijk dak van een appartementsgebouw.
maandag 13 februari 2017

Geluidsisolatie vloer van appartement op 1ste verdieping

We hebben een appartement gekocht in een gebouw van 2 appartementen boven elkaar, ons appartement bevindt zich op de 1ste verdieping. Aangezien de vloer vervangen moet worden, dachten we eraan om ineens de vloer extra te isoleren qua geluid. Graag vernamen we welke mogelijkheden er zijn en wat de kostprijs is. Het appartement is ongeveer 94 vierkante m.
vrijdag 10 februari 2017

Onderdak plaatsen met isolatie

Plaatsen van onderdak en dakisolatie voor een dak met pannen op bestaand gebinte.
donderdag 9 februari 2017

Dak van appartement isoleren

Ik wil graag mijn dak isoleren. Dit is een plat dak van een appartementsgebouw. Dit zijn 6 appartementen. Moet voorgelegd worden, en besproken worden.
woensdag 8 februari 2017

Zolderdak binnen isoleren

Zolderdak binnen isoleren wegens te hoge electriciteitsfaktuur. De woning verwarmd met elektrische vloerverwarming. Oppervlakte te isoleren is een 100 m², dit is een schuin dak. Geen veluxen, enkel 1 zolderraampje.

Partners

Partners van Casius