Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Antwerpen.

67 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dak isoleren langs buitenzijde, isoleren van plat dak, isolerenende dakpanelen plaatsen en 4 veluxen plaatsen, veranda dak omzetten in plat dak eventueel isoleren, isoleren van bestaand leien dak, dak isoleren, isoleren van dak, isoleren van plat dak, bestaande leien dak isoleren, garage + garagepoorten isoleren, isoleren van platte daken, binnenzijde dak isoleren, isoleren buitenzijde zadeldak en pannen vernieuwen, renovatie lichtkoepel en schouwen, isoleren met glaswol en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Antwerpen:

woensdag 18 januari 2017

isoleren van twee platte daken en een schuin dak

Het gaat over de isolatie van een deel schuin dak dat daarna plat dak wordt. Daarnaast zijn er nog 2 platte daken die geïsoleerd dienen te worden.
dinsdag 17 januari 2017

Isoleren van puntdak

Isoleren van het dak. Dit is een puntdak. Bv.met dampscherm, graag advies en prijsofferte.
maandag 16 januari 2017

Isoleren buitenzijde zadeldak en pannen vernieuwen

Extra isoleren langs de buitenzijde van het zadeldak er liggen zonnepanelen op het huidig dak. De pannen ook vernieuwen.
zondag 15 januari 2017

Isoleren van bestaand leien dak

Prijsofferte: eerst prijzen hebben geen idee van hoeveel het kost. Bestaan leien dak langs buiten isoleren. In het bestaande dak zitten 2 velux ramen.
zaterdag 14 januari 2017

Isoleren van schuin dak

Wij hebben onlangs een nieuwbouwwoning gekocht en van de bovenste ruimte onder een schuin dak onze slaapkamer gemaakt. Doordat onze woning op een 700 meter van een autostrade ligt is er in deze ruimte een constant laag gezoem waarneembaar. Voor de dakbedekking zou er een type sandwichpanelen gebruikt zijn blijkbaar. Kan u mij meer info en prijzen geven naar eventuele (bijkomende) geluidsisolatie dewelke van binnenuit aan te brengen is aub.
vrijdag 13 januari 2017

Isoleren van vloer

We willen een vloer tussen twee kamers isoleren voor het geluid. De bovenste kamer wordt nu verbouwd en ligt gedeeltelijk open.
woensdag 11 januari 2017

Isoleren van dak

Ik zou graag een prijsofferte hebben voor de isolatie van mijn dak. Zolder te isoleren. Woning pas aangekocht.
maandag 9 januari 2017

Dak isoleren langs buitenzijde

Wij hebben begrepen dat het loont om een dak langs buiten te isoleren. Aangezien de te isoleren oppervlakte groot is (naar schatting +/- 300 m²) hadden wij graag een high-level kostenschatting van dergelijke werken. Is het bovendien mogelijk om de bestaande pannen te recupereren? Of is het voordeliger om voor nieuwe pannen te kiezen? Wat met de plaatsing van zonnepanelen en dakramen achteraf?
zaterdag 7 januari 2017

Isoleren van hellend dak zolder

Dakhelling is vrij laag zodat zoldermuur voor en achter moeilijk te bereiken zijn. Momenteel liggen er glas wolmatten op de horizontale balken maar de uiteinden zijn dus moeilijk bereikbaar. Beste ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.
dinsdag 3 januari 2017

Injecteren muren opstijgend vocht

Er is opstijgend vocht vastgesteld door een aannemer in de living en inkomhal. 17meter in totaal. Dikte 15cm. Een eerste offerte is opgemaakt. Graag had ik ook uw offerte voor vergelijking. De werken kunnen uitgevoerd worden volgens uw planning.
maandag 2 januari 2017

Isoleren zoldervloer

Een woonhuis met plat dak met een onbewoonbare zolder en wil isolatie laten leggen op de vloer van de zolder die aan de huidige reglementering en voorwaarden voldoen.
donderdag 29 december 2016

Geluidsisolatie tegen geluidsoverlast buren

We willen graag problemen van geluidsoverlast door buren aan een kant van de woning aanpakken, zodat we onze nachtrust terugkrijgen. Isolatie moet tegen de wand komen. Over de ganse zijkant van de woning: twee slaapkamer en de living.
maandag 26 december 2016

Isoleren sanitaire leidingen bovenbuur

Isoleren van de sanitaire leidingen die door slaapkamer lopen. Deze zijn omkast met gyproc platen, maar geluid is niet gedempt. Geluidsisolatie in de omkasting.
maandag 12 december 2016

Isolatie plat dak

Isolatie plat dak boven keuken/bij ruimte. (Dak met 2 koepels) Isolatie plat dak boven badkamer en traphal. De vakman Nevel Plastics gaat al langskomen voor een prijsofferte op te maken. Adres geef ik aan de vakman mee.
maandag 12 december 2016

Dak laten isoleren

Dakisolatie cfr de opgelegde norm / evt belastingsvoordeel. Oud huis.
zondag 11 december 2016

Isoleren van hellend dak

Ik had graag zo snel mogelijk een vakman gevonden voor het isoleren van het hellend dak van mijn woning in centrum Mechelen. Het dak wordt momenteel volledig vernieuwd met kepers 225/35 alle 40 cm, inclusief onderdak. De volledige ruimte tussen de kepers wil ik opvullen met rotswol (rockflex 224) of gelijkwaardig. En aan de binnenzijde afwerken met dampscherm (& luchtdichting). De plannen kan ik onmiddellijk doorsturen, benaderende oppervlakte (+-40 m²) en een dakkapel (+-5 m²). Graag had ik een aparte prijs isolatie & dampscherm en telkens opgesplitst in levering en plaatsing, zodat ik nog kan kiezen om een gedeelte van de werken zelf te doen... Ook graag aparte prijs voor de dakkapel aub. Ik had uiteraard graag maximaal gebruik gemaakt van de overgangsregeling 2016-2017.
zondag 11 december 2016

Isoleren van plat dak

Het huidige plat dak bestaat uit houten platen, bedekt met roofing. Het dient geïsoleerd te worden zodat de milieunorm bereikt wordt.
zondag 11 december 2016

Isoleren hellend dak en zoldervloer

Isoleren hellend dak en zoldervloer.
zondag 11 december 2016

Dak van stalling isoleren

Wil graag dak van de stalling van mijn hondekennel laten isoleren voor de warmte en lawaai. Dit is een grote schuur die moet worden geiisoleerd.
zaterdag 10 december 2016

Isoleren van plat dak

Richtprijs isolatie plat dak : Huis nog niet aangekocht vandaar enkel een richtprijs. Momenteel plat dak ( roofing). Basisprijs per m² voor isolatie ( buitenkant). Bezig met gebouw te kopen doch hebben graag een idee kostprijs isolatie.
zaterdag 10 december 2016

Plat dak te isoleren

Bestaand plat dak aan binnenzijde (vrijgemaakt houten dak/plafond) isoleren, minstens 4,5 m² K, twee aaneengesloten ruimten (dressing en badkamer, breedte 2,5 meter, lengte totaal < 8m d.i. oppervlakte totaal 20m²max. Hoogte ruimte ca. 2m60 (van vloer tot binnenzijde dak = plafond).
zaterdag 10 december 2016

Isolatie van dak en zoldervloer

Punt dakisolatie - 96m2 + vloer 52m2
vrijdag 9 december 2016

Dak isoleren

Klein appartementsgebouw van 4 verdiepingen, bereikbaar met ladderlift huidig dak : roofing met steenslag.
donderdag 8 december 2016

EPDM dakisolatie plaatsen

Ik wil EPDM isolatie laten plaatsen : minstens factor 4,5 (10 mm) op bestaande oude roofing op een plat dak (huis met 3 verdiepingen) oppervlakte 100 a 125 vierkante meter. Bij benadering met plaatsen inbegrepen en btw inbegrepen vanaf welk bedrag ongeveer ?
donderdag 8 december 2016

Isolatie hellend dak zolder

Isoleren oppervlakte 200 m² te isoleren hellend dak. Graag langs de binnenzijde te isoleren. Voorkeur naar isolatie platen.

Partners

Partners van Casius