Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Antwerpen.

109 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren van daken appartementsgebouw, plat dak isoleren, dakisolatie plaatsen met dakramen, dak isoleren, isoleren van hellend dak, wachtgevel isoleren, isoleren van een hellend dak, dak isoleren, isoleren van dak, isoleren van een zadeldak, isoleren van plat dak appartementsblok, bekleden en isoleren van aanbouw, isoleren dak buitenzijde, isoleren van metalen dak, volledige zolder te isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Antwerpen:

donderdag 23 februari 2017

Zoldervloer isoleren

Zoldervloer isoleren. Dit zijn een soort stenen, ongeveer zelfde als betonplaat. Zolder is niet in gebruik als woon gedeelte. Dit is een stockage plaats. Ongeveer een 120 m².
woensdag 22 februari 2017

Isoleren van metalen dak

Het is een dak in metaal platen, licht hellend en is ongeveer 4 meter hoog. Dit willen we liefst isoleren met gespoten pur aan de onderzijde.
dinsdag 21 februari 2017

Isoleren van dak en 2 Velux ramen plaatsen

Isoleren binnenzijde schuin dak (huurhuis) + plaatsen van 2 velux ramen. Dit betreft een zadeldak.
maandag 20 februari 2017

Dak isoleren en afwerken

Omgekeerd dak isoleren en afwerken, bestaande roofing blijft liggen.
zondag 19 februari 2017

Isoleren van kruipkelder met Pur

Graag zouden we onze kruipruimte willen isoleren. De hoogte van de kruipruimte is 60cm, de oppervlakte die moet geïsoleerd worden +/- 32m².
vrijdag 17 februari 2017

Gemeenschappelijk dak laten isoleren

Gemeenschappelijk dak van een appartementsgebouw.
maandag 13 februari 2017

Geluidsisolatie vloer van appartement op 1ste verdieping

We hebben een appartement gekocht in een gebouw van 2 appartementen boven elkaar, ons appartement bevindt zich op de 1ste verdieping. Aangezien de vloer vervangen moet worden, dachten we eraan om ineens de vloer extra te isoleren qua geluid. Graag vernamen we welke mogelijkheden er zijn en wat de kostprijs is. Het appartement is ongeveer 94 vierkante m.
vrijdag 10 februari 2017

Onderdak plaatsen met isolatie

Plaatsen van onderdak en dakisolatie voor een dak met pannen op bestaand gebinte.
donderdag 9 februari 2017

Dak van appartement isoleren

Ik wil graag mijn dak isoleren. Dit is een plat dak van een appartementsgebouw. Dit zijn 6 appartementen. Moet voorgelegd worden, en besproken worden.
woensdag 8 februari 2017

Zolderdak binnen isoleren

Zolderdak binnen isoleren wegens te hoge electriciteitsfaktuur. De woning verwarmd met elektrische vloerverwarming. Oppervlakte te isoleren is een 100 m², dit is een schuin dak. Geen veluxen, enkel 1 zolderraampje.
woensdag 8 februari 2017

Platte daken afwerken

1 plat dak 6x5 m 3 muren afwerken rand profil en 1 plat dak 5x3 m 3 muren afwerken rand profil
maandag 6 februari 2017

Isoleren dak en zonnepanelen installeren

Er zijn 2 lichtkoepels aanwezig en er moeten zonnepanelen geïnstalleerd worden.
maandag 6 februari 2017

Isoleren van hellend dak

Hellend dak isoleren met een isolatie van 180 mm dik of vergelijkbaar voor isolatiewaarde van 5. 1 k/w.
zondag 5 februari 2017

Vervangen van dektstenen en verhogen dakranden

Dekstenen op de muren moeten ook vervangen worden. Lengte ongeveer 30 meter en breedte 40 cm. Dakranden moeten ook verhogen en vernieuwen. Lengte ongeveer 10 meter.
vrijdag 3 februari 2017

Dak isoleren

Het gaat om een plat dak, zonder spouw, momenteel geïsoleerd met 100mm minerale wol met een totale isolatiewaarde van 2,0 m²K/W (bouwjaar gebouw: 1979). Hierbij wil ik informeren naar de mogelijkheden om dit dak beter te isoleren. Op termijn is het de bedoeling dat op dit dak een groendak zou aangelegd worden.
donderdag 2 februari 2017

Woning gelijkvloers met pur isoleren

Het is voor de gelijkvloer met pur te isoleren ,deze is 65 ²m en moet 10 cm hoog met pur ingespoten worden.
donderdag 2 februari 2017

Isolatie plaatsen onder pannen

Nieuwe isolatie plaatsen onder de pannen van het zadeldak. 50m².
dinsdag 31 januari 2017

Gevel te isoleren

Muur van enkelsteen gevel moet geïsoleerd worden omdat er een braakliggend bouwgrond naast ligt .
maandag 30 januari 2017

Isoleren van plat dak appartementsblok

Appartementsblok met plat dak. Huidige info EPC: Plat dak Isolatie R-waarde: 2,000 m2/K/W Aanwezigheid spouw Aanwezigheid isolatie Isolatie dikte 100mm Isolatie materiaal: MW
zondag 29 januari 2017

Isoleren en bekleden van achtergevel

Rijhuis waarvan de achtergevel op het 1e verdiep geïsoleerd moet worden en bekleed met SVK leien (60x30) in halfsteens verband. Er is een plat dak aanwezig om ladder/stelling op te plaatsen (en moet beschermd worden). De raamopeningen zijn niet waterpas & moeten uitgepast worden (verzakte achtergevel, gestabiliseerd in 2013). Er zijn aluminium dorpels nodig aan de ramen en een voorbereiding voor nieuwe rolluiken.
zaterdag 28 januari 2017

Isolatie zolder met PUR

Ongebruikte kruipzolder met PUR isoleren tegen onderdak. Zal als opbergruimte gebruikt worden.
dinsdag 24 januari 2017

Geluidsisolatie plaatsen tegen muur en plafond

Ik heb last van geluiden van de buren boven mij, ik hoor stemmen, voetstappen, deuren en schuiven die open en dicht gaan. Ook isolatie voor tegen een muur zou welkom zijn, ik hoor voetstappen en de deur die gesloten wordt in de inkomhal die zich vlak naast mijn slaapkamer bevindt. graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte op te maken.
maandag 23 januari 2017

Isoleren van zijgevel

Isoleren van zijgevel. Isolatieplaten en daarna bepleistering, als er een goedkopere manier is dan crepi dan mag dat ook. Dit is een oppervlakte zonder ramen. Ter plaatse komen kijken door een vakman voor advies.
zondag 22 januari 2017

Isoleren met cellulose in houten vloer

Wij zouden in de houten vloer cellulose isolatie willen inspuiten om het omgeving en contactgeluid te reduceren. Het is een planken vloer van ongeveer 42 vierkante meter. De ruimte tussen het plafond en de vloer is ongeveer 20 cm.
donderdag 19 januari 2017

Geluidsisolatie in living en slaapkamer

In een klein appartement dat ik wil kopen hoor ik de onderbuur en bovenbuur heel goed als ze rondwandelen of zelfs praten. Ik zou living en slaapkamer willen laten isoleren (= 40 vierkante meter in totaal). De vloeren zijn echter van parket. Het is een appartement gemaakt in een oude herenhuis constructie (dus allicht oorspronkelijk niet bedoeld als appartementen). De plafonds zijn hoog. De isolatie plaatsen op de wanden en de vloer...vloer is wel parket. Hoeveel kost het , is het mogelijk de parket er af te schroeven de isolatie te plaatsen en terug de parket er op te leggen. Graag prijsofferte, en komen ter plaatse door een vakman om te zien of het wel mogelijk is.

Partners

Partners van Casius