Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
140 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Antwerpen:

woensdag 12 juni 2019

Buitenmuur/spouw isoleren

We weten niet of voor ons mogelijk is om de spouw te isoleren of het beter is om langs de buitenzijde te isoleren. Hier hadden we graag wat meer info over gehad. En zouden we graag de mogelijkheden bespreken.
zondag 19 mei 2019

Zijgevel isoleren

Isoleren van mijn zijgevel. Woning met twee verdiepingen. Te isoleren geveloppervlakte is 40 m².
maandag 6 mei 2019

Geluidsisolatie tussen plafonds steken

Wonende in een appartement in een oud herenhuis. De bovenbuur van onze slaapkamer kan nogal luidruchtig zijn. Een tapijt bij onze bovenbuur helpt voorlopig niet. Achter onze plafond zit een houten constructie uit draagbalken, zonder echte isolatie volgens mij. 18,5 m2 dat zowel de luchtgeluiden als mogelijke contactgeluiden tegen gaat. Indien prima resultaat, kan dit in tweede slaapkamer ook geplaatst worden.
zondag 5 mei 2019

Geluidsisolatie plaatsen in appartement

Ik heb veel last van geluidsoverlast van mijn bovenbuur en mijn zijbuur. Living en een kamer . Plafond en muren isoleren. De totale oppervlakte is 80m²
vrijdag 3 mei 2019

Kruipruimte isoleren

Mijn kruipruimte is 1,80m hoog onder de gehele woning, enkel leidingen voor water, verwarming, en afvoeren zijn geplaatst tegen de vloer. In totaal komen wij op 180 m² te isoleren
zondag 10 februari 2019

Kelderplafond isoleren

Isoleren van de kelderplafond (ong. 3.00 x 4.00 )
donderdag 31 januari 2019

Buitengevel isoleren

Wens mijn woning; de buitenmuren (vrijstaand) mits opbouw te laten isoleren. Spouwmuurisolatie is onmogelijk wegens oude bestaande spouwmuurisolatie dewelke niet kan verwijderd worden. Woning is van 1960 en met een rode klassieke baksteen opgetrokken. Wens de BEN-normering Lambda-waarde 0.027 W/mK Wens een steenlook (lichter) te behouden en een esthetisch jongere nieuwbouwlook.
dinsdag 29 januari 2019

Dak isoleren

Wij hebben een plat dak dat dient geïsoleerd te zijn conform de 2020 wetgeving. Het betreft een oppervlak van +/- 70m².
maandag 28 januari 2019

Dak isoleren en achtergevel behandelen tegen vocht

Plat dak van klein appartementsgebouw isoleren. Er liggen steentjes op. Appartementsgebouw GLV-1 ste en 2de etage. Achtergevel bekijken en behandelen tegen vocht.
zondag 27 januari 2019

Buitenmuur langs binnen isoleren

Isoleren van buitenmuur. Lengte 12 m x 3m hoog. Geen radiatoren, enkel 3 stopcontacten.Buitenmuur langs binnen te isoleren.