Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
152 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Antwerpen:

zaterdag 8 december 2018

Plafonds isoleren in appartementen

Vakman gezocht voor isoleren van plafond in 3 appartementen. Het gaat om een 100 m² per appartement maar niet de hele oppervlakte zal men moeten isoleren.
dinsdag 4 december 2018

Dakisolatie plaatsen

Dakisolatie voor plat dak. Halopenbebouwing , renovatie. oppervalkte te isoleren van dak : 80m².
maandag 3 december 2018

Isoleren langs de binnenzijde van dak nieuwbouw

- Leveren en plaatsen van glaswol isolatie (indien mogelijk KNAUF 22 cm) - Leveren en plaatsen van los dampscherm - Leveren en plaatsen van aftapen folie - Leveren en plaatsen van latwerken voor latere afwerking - Isoleren van dak
vrijdag 30 november 2018

Dakappartement isoleren

Dakterras ( bijzonder plaatsing- verhoogd terras) 200m² op 4de verdieping in Deurne. Enkel inspuiting mogelijk . Foto's dakconstruktie mogelijk. Afbreken bestaand terras niet mogelijk ( eventueel enkele openingen voor inspuiting).
woensdag 26 september 2018

Plat dak 220 m² isoleren met rotswol

Een plat dak van 220 m² oppervlakte volledig isoleren. Met rotswol kan tussen de spanten van het plat dak gestopt worden of iets dergelijks ecologisch.
woensdag 29 augustus 2018

Zadeldak na-isoleren

Ons dak is slecht geïsoleerd. Nu zijn er enkel schrootjes met daarboven 2 cm piepschuim, en daarboven het onderdak. Het is de bedoeling te gaan naar een waarde van 4,5 m²K/W en witte afwerking. Het gaat om een zolder die via een vaste trap kan worden bereikt. De nok is maar iets meer dan 2 meter hoog. Er zijn vier velux-ramen. De oppervlakte, zonder de veluxramen is iets minder dan 43 m². Omdat de nok redelijk laag is, mag het geheel niet te dik worden. Eigenlijk niet dikker dan de balken. Die zijn 16 cm.
dinsdag 5 juni 2018

Geluidsisolatie in slaapkamer plaatsen

Graag wil ik mijn slaapkamer laten isoleren tegen geluidsoverlast. Zowel de vloer als muren en plafond zou ik graag laten isoleren. Het is een oppervlakte van 45 m² te isoleren. De tweede kamer moet ook geluidsdicht gemaakt worden buiten de vloer ervan niet De oppervlakte van de tweede kamer is 25m²
dinsdag 5 juni 2018

Plafonds isoleren tegen geluidsoverlast

Graag wil ik mijn appartement isoleren door de huidige geluidsoverlast. Het gaat om een aantal plafonds, in totaal zo een 81 m² te isoleren tegen geluidsoverlast.
zaterdag 26 mei 2018

Plaatsen van trespa isolatie

Nog twee plaatsen van onze ytongwoning moeten worden afgewerkt. Dit met isolatie (ongeveer 8cm) en aansluitend met een afwerking in Trespa pura NFC (planchetten). Totale oppervlakte van ongeveer 35m².
woensdag 23 mei 2018

Gevel isoleren

De gevel moet geisoleerd worden . Rd waarde 3m³k/w minimaal De totale oppervlakte is 24m²
donderdag 17 mei 2018

Isoleren van 10 daken

Het gaat om meerdere huurwoningen waar platte daken moeten worden geiisoleerd.
zondag 29 april 2018

Geluidsisolatie plaatsen

Voor een appartementgebouw met 3 verdiepingen zou ik geluidsisolatie willen plaatsen. Vooral in de slaapkamer (ong. 14m²) vormt dit een probleem Er werd in het hele appartement een vals plafond geplaatst, maar zonder de nodige isolatie. in overleg met de vakman kan de oppervlakte aangepast worden naar de totae oppervlakte van gans het appartement
woensdag 18 april 2018

Plat dak isoleren langs binnen

Plat dak van het achterste deel van een rijhuis isoleren. Gaat om 20-25 vierkante meter. Eventueel ook vervanging dakvenster.
zaterdag 7 april 2018

Vloerisolatie plaatsen voor houtskelet

Wij zouden graag onze woning isoleren. Het gaat om een houtskelet bouw. De tussenruimte (20cm) tussen het plafond en de vloer heeft nood aan isolatie. Het gaat om 80 m².
donderdag 22 maart 2018

Plat dak appartement isoleren

Isolatie plat dak van het gehele appartementsgebouw conform nieuwe norm voor 2019. Oppervlakte van dak ken ik niet.
donderdag 8 maart 2018

Geluidsisolatie plaatsen in slaapkamers

Geluidsisolatie plaatsen in 2 slaapkamers kwam het dak vroeger tot tegen de vloer. Na aanbrengen van dakisolatie is het dak ongeveer 15 cm verhoogd, maar dit deel is enkel afgedekt door de dakgoot-omkasting. Hierdoor komt er veel geluid binnen. Binnen zijn het ingemaakte kasten tussen de dakbalken (kamers onder dak), in totaal 19 stukken van ongeveer 45 cm, totaal 9 meter die dienen geluiddicht gemaakt te worden.
donderdag 1 maart 2018

Isolatie plat dak

Het gaat om een plat dak van ca. 120 m² dat geïsoleerd moet worden om in regel te zijn met de nieuwe normen.
maandag 19 februari 2018

Muren badkamer isoleren

Muren isoleren grenzend aan de buitenomgeving. Er zou geen dampscherm geplaatst zijn achter de tegels van de douche en er komen vochtplekken aan de buitenzijde (in de traphal) op de muur. Liefst zo spoedig mogelijk de werken kunnen uitvoeren.
dinsdag 30 januari 2018

Zoldervloer isoleren

Zoldervloer in eengezinsrijwoning isoleren /40 m²
zondag 28 januari 2018

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Isoleren van het dak ongeveer een oppervlakte van 50 m². Het bij isoleren van een schuin dak langs de binnenkant. Plaatsen van isolatiemateriaal met een afwerking van gyproc.
vrijdag 19 januari 2018

Spouwmuren isoleren

Isolatie van spouwmuren van een renovatiewoning.
maandag 15 januari 2018

Spouwmuur isoleren

Isoleren van een spouwmuur. Dit is voor een renovatie project.
donderdag 4 januari 2018

Gevel isoleren en bezetten

Ik wil een zijgevel(zonder spouw) laten isoleren en dan bezetten
donderdag 21 december 2017

Insonorisatie verbeteren in kantoorgebouw-geluidsisolatie plaatsen

De insonorisatie tussen de vergaderruimtes moet vervangen/verbeterd worden, geluidsisolatie plaatsen , heel veel lawaai.
dinsdag 19 december 2017

Geluidsisolatie plaatsen in onderdak

Geluidsissolatie aan de binnenkant. Over een oppervlak van 120 m². Ook afwerken met gyproc. Momenteel al PUR isolatie aanwezig.