Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
138 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Antwerpen:

donderdag 2 januari 2020

Holle ruimte isoleren in een vlinderdak

Ik wil het dak laten isoleren, bestaande uit een holle ruimte in een vlinderdak. De oppervlakte bedraagt ongeveer 90 à 95 vierkante meter, afhankelijk van opmeten langs de binnen- of buitenkant. De ruimte is van binnenuit niet bereikbaar. Het vlinderdak loopt op naar een hoogte van 50 centimeter naar de buitenkanten.
donderdag 12 december 2019

Beschermd herenhuis zowel binnen als buiten isoleren

Wij willen ons herenhuis zo goed mogelijk laten isoleren. Het gaat wel over een beschermd monument. We kunnen dus niet zomaar iets veranderen aan de buitenkant. Ook de binnennkant van het gebouw is beschermd. Zowel buiten als binnen te isoleren.
woensdag 11 december 2019

Plat dak isoleren

Vakman gezocht om een plat dak te isoleren. Het gaat om zo een 36 à 38 m².
donderdag 5 december 2019

Isoleren van niet dragende plafond

Isoleren van niet dragend gyproc plafond met Supafil loft 045. Ruimte tussen dak en vals plafond 20 cm Oppervlakte plafond 43 m². Het opspuiten kan via de openingen spotverlichting.
maandag 21 oktober 2019

Kruipkelder isoleren

Ik wens mijn kruipkelder te isoleren van 60m² met een dikte voldoende voor een premie te kunnen ontvangen. De kruipkelder heeft een hoogte van 80cm.
zaterdag 19 oktober 2019

Tuinhuis isoleren

Wij willen ons tuinhuis laten isoleren (20 m²)
zondag 15 september 2019

Rijwoning isoleren met een voorzetwand

In onze rijwoning willen we onze muren geluiddicht (luchtgeluid en contactgeluid) isoleren door middel van een voorzetwand. Voorlopig zou het gaan om de muren van de 3 slaapkamers. Indien mogelijk zouden we gebruik willen maken van zoveel mogelijk natuurlijke, ecologische bouwmaterialen.
maandag 2 september 2019

Zolderisolatie plaatsen

Zolder met houten vloer en houten balken te isoleren. De zolder is 8,45 m x 3,75 m .
zondag 18 augustus 2019

Isoleren van gemeenschappelijke muur tegen lawaai

Wij hebben last van burenlawaai en zouden graag de muur beter tegen dit lawaai laten isoleren. Aan deze muur bevindt zich ook nog een gesloten trap. Het gaat om een muur van ongeveer 25 m². De muur bevindt zich momenteel in uitstekende toestand en is bezet. Indien door de vakman de voorkeur gaat naar een voorzetwand om deze beter te isoleren dan zou die wand zo dun mogelijk moeten zijn. De trap sluit namelijk aan tegen deze muur net zoals twee deurlijsten. We begrijpen dat door een voorzetwand er wat plaats van de traptreden zou afnemen maar dat is geen probleem.
donderdag 15 augustus 2019

Kruipruimte isoleren met pur

Isoleren kruipruimte met gespoten pur B2. 10cm dik. Tot.opp is 140m2