Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
141 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Antwerpen:

maandag 21 oktober 2019

Kruipkelder isoleren

Ik wens mijn kruipkelder te isoleren van 60m² met een dikte voldoende voor een premie te kunnen ontvangen. De kruipkelder heeft een hoogte van 80cm.
zaterdag 19 oktober 2019

Tuinhuis isoleren

Wij willen ons tuinhuis laten isoleren (20 m²)
zondag 15 september 2019

Rijwoning isoleren met een voorzetwand

In onze rijwoning willen we onze muren geluiddicht (luchtgeluid en contactgeluid) isoleren door middel van een voorzetwand. Voorlopig zou het gaan om de muren van de 3 slaapkamers. Indien mogelijk zouden we gebruik willen maken van zoveel mogelijk natuurlijke, ecologische bouwmaterialen.
maandag 2 september 2019

Zolderisolatie plaatsen

Zolder met houten vloer en houten balken te isoleren. De zolder is 8,45 m x 3,75 m .
zondag 18 augustus 2019

Isoleren van gemeenschappelijke muur tegen lawaai

Wij hebben last van burenlawaai en zouden graag de muur beter tegen dit lawaai laten isoleren. Aan deze muur bevindt zich ook nog een gesloten trap. Het gaat om een muur van ongeveer 25 m². De muur bevindt zich momenteel in uitstekende toestand en is bezet. Indien door de vakman de voorkeur gaat naar een voorzetwand om deze beter te isoleren dan zou die wand zo dun mogelijk moeten zijn. De trap sluit namelijk aan tegen deze muur net zoals twee deurlijsten. We begrijpen dat door een voorzetwand er wat plaats van de traptreden zou afnemen maar dat is geen probleem.
donderdag 15 augustus 2019

Kruipruimte isoleren met pur

Isoleren kruipruimte met gespoten pur B2. 10cm dik. Tot.opp is 140m2
woensdag 12 juni 2019

Buitenmuur/spouw isoleren

We weten niet of voor ons mogelijk is om de spouw te isoleren of het beter is om langs de buitenzijde te isoleren. Hier hadden we graag wat meer info over gehad. En zouden we graag de mogelijkheden bespreken.
zondag 19 mei 2019

Zijgevel isoleren

Isoleren van mijn zijgevel. Woning met twee verdiepingen. Te isoleren geveloppervlakte is 40 m².
maandag 6 mei 2019

Geluidsisolatie tussen plafonds steken

Wonende in een appartement in een oud herenhuis. De bovenbuur van onze slaapkamer kan nogal luidruchtig zijn. Een tapijt bij onze bovenbuur helpt voorlopig niet. Achter onze plafond zit een houten constructie uit draagbalken, zonder echte isolatie volgens mij. 18,5 m2 dat zowel de luchtgeluiden als mogelijke contactgeluiden tegen gaat. Indien prima resultaat, kan dit in tweede slaapkamer ook geplaatst worden.
zondag 5 mei 2019

Geluidsisolatie plaatsen in appartement

Ik heb veel last van geluidsoverlast van mijn bovenbuur en mijn zijbuur. Living en een kamer . Plafond en muren isoleren. De totale oppervlakte is 80m²