Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
136 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Antwerpen:

maandag 24 februari 2020

Pur isolatie plaatsen voor gelijkvloers

Ik wens 75 m² vloer gelijkvloers te isoleren met pur schuim.
maandag 10 februari 2020

Isoleren plat dak

Ik wil graag mijn plat dak laten isoleren. Het gaat over een opp van 6,5 x 12 met dakkoepel (glasdallen) en toegangsluik.
donderdag 30 januari 2020

Isoleren gevel aan binnenkant met multipor

Een bestaande hoeve wordt deels langs buiten geïsoleerd. Wegens het historische karakter van één gevel, wordt deze langs binnen geïsoleerd met Multipor. Multipor 120 dik, oppervlakte 42,8m² dagkanten 4cm dik oppervlakte 8,35m²
maandag 20 januari 2020

Plafond isoleren

Door het plafond in de slaapkamer horen we veel geluid van de bovenburen. (voetstappen, gesprekken,...). We vermoeden dat het een oud houten plafond is waar een giprocplaat is tegen geplaatst is die vervolgens bezet en geschilderd is. Graag zouden we een expert ter plaatste hebben om de opties eens te bekijken. Gaat om een oppervlakte van ongeveer 6m².
maandag 20 januari 2020

Voorgevel isoleren

Voorgevel isoleren en schilderen. Ongeveer 24 m².
donderdag 2 januari 2020

Holle ruimte isoleren in een vlinderdak

Ik wil het dak laten isoleren, bestaande uit een holle ruimte in een vlinderdak. De oppervlakte bedraagt ongeveer 90 à 95 vierkante meter, afhankelijk van opmeten langs de binnen- of buitenkant. De ruimte is van binnenuit niet bereikbaar. Het vlinderdak loopt op naar een hoogte van 50 centimeter naar de buitenkanten.
donderdag 12 december 2019

Beschermd herenhuis zowel binnen als buiten isoleren

Wij willen ons herenhuis zo goed mogelijk laten isoleren. Het gaat wel over een beschermd monument. We kunnen dus niet zomaar iets veranderen aan de buitenkant. Ook de binnennkant van het gebouw is beschermd. Zowel buiten als binnen te isoleren.
woensdag 11 december 2019

Plat dak isoleren

Vakman gezocht om een plat dak te isoleren. Het gaat om zo een 36 à 38 m².
donderdag 5 december 2019

Isoleren van niet dragende plafond

Isoleren van niet dragend gyproc plafond met Supafil loft 045. Ruimte tussen dak en vals plafond 20 cm Oppervlakte plafond 43 m². Het opspuiten kan via de openingen spotverlichting.
maandag 21 oktober 2019

Kruipkelder isoleren

Ik wens mijn kruipkelder te isoleren van 60m² met een dikte voldoende voor een premie te kunnen ontvangen. De kruipkelder heeft een hoogte van 80cm.