Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Antwerpen.

154 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren van zoldervloer en spouwmuur, schuin dak isoleren langs binnenzijde, isolatie vloer en dak, isoleren van schuin dak nieuwbouw, schuin en plat dak isoleren, schuin dak isoleren langs binnen, gevel bekleden en isoleren, schuin dak isoleren langs binnen, pUR spuiten op gelijkvloers, vals Plafond leggen en isoleren, schuin dak isoleren langs binnen, isoleren van zolderdak, dak en gevel isoleren, schuin dak isoleren langs binnenzijde, schuin dak isoleren langs binnen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Antwerpen:

donderdag 21 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Plafond reeds gedeeltelijk bekleed. Plaatsen van isolatie over de volledige oppervlakte Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : 50 m²
zondag 17 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Hellend dakisolatie met gyproc afwerking tot schilderklaar voor living. +-70 a 80m². Min 4. 5 rd voor premies. 70 a 80m²
zaterdag 16 september 2017

Zoldervloer isoleren tussen houten roostering

Te isoleren ruimte betreft een zoldervloer in houten balken roostering. Isolatie te spuiten tussen houten balken dus. oppervlakte 40 m².
woensdag 6 september 2017

PUR spuiten op gelijkvloers

Vloer Isoleren door pur t spuiten. Oppervlakte : 41,2 m². Dikte : 10 cm.
donderdag 31 augustus 2017

Dak isoleren met papiervlokken

Het betreft een zogenaamd vlinderdak. Huidige dakbedekking is roofing in goede staat. De holle ruimte is van binnenuit NIET bereikbaar. Plaatsing lijkt mij wel mogelijk via doorboringen doorheen de roofing, die dan later terug hersteld worden met roofing / EPDM Oppervlakte ongeveer 80 m2. Het betreft een zogenaamd vlinderdak.
dinsdag 29 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het huis is relatief nieuw (2011) het dak is niet gemaakt met planken waar de isolatie kan tussen afgerold worden, maar wel met zware bruggen (balken). Ik zou ook graag het prijsverschil weten tussen gewoon isolatieplaten en isolatieplaten waarvan de binnenzijde mooi afgewerkt is (met gyproc ofzo) Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : +- 100 vierkante meter.
maandag 28 augustus 2017

Bij-isoleren zadeldak met veluxramen

Omdat mijn dakisolatie te dun is (mijns inziens), wil ik het laten bij-isoleren. Het dak van mijn huis bestaat uit 9 cm dikke sandwich panelen van EPS (Opstallan-platen oid), bovenop een balkenconstructie. Het dak is grofweg 200 m² groot. Voor bij-isoleren zit ik te denken aan Kingspan EasyIso Pro (XL) platen 10 cm dik, te plaatsen aan de binnenzijde tussen de balken. Qua afwerking lijkt dat dan precies op wat ik nu zie. Iets vergelijkbaars mag ook, maar het moet wel afgewerkt zijn en tegen een stootje kunnen. Een circa 40% van het dak (tpv slaapkamer en badkamer) is het dak nu van binnen afgewerkt met latjes/plankjes. Daar moet mogelijk worden gekozen voor een andere afwerking.
woensdag 23 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Spuitisolatie aanbrengen golfplaten dak Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : 100 m²
maandag 21 augustus 2017

Isoleren van oud huis

Isoleren van voor en achtergevel, voorzijde ook isoleren samen met de achterzijde en de aanbouw isoleren: Betreft isolatie van een oud huis, +We willen de voor en achtergevel laten isoleren. De voorgevel moet zowieso langs de binnenkant ook geïsoleerd worden.(we willen de gevel uiterlijk intact laten). De achtergevel maakt niet uit lang welke kant te isoleren. Best te plaatste komen kijken:
maandag 14 augustus 2017

Zoldervloer isoleren

Het dak is licht hellend daarom verkiezen wij de zoldervloer te laten isoleren Oppervlakte is ongeveer 137 m². Graag met PUR isoleren of andere graag meer advies hieromtrent.
zaterdag 12 augustus 2017

Twee platte daken isoleren

Ik zoek een vakman voor het isoleren van daken met een koepel in: - 6 kavels – 12. 50 meter breed x 15 meter diep en exact naastliggend: - 6 kavels – 12. 50 meter breed x 15 meter diep
donderdag 10 augustus 2017

Zoldervloer isoleren

Zolder wordt niet gebruikt en ik wens de vloer te isoleren. Oppervlakte ongeveer 150 vierkante meter.
dinsdag 8 augustus 2017

Zoldervloer isoleren

Vloerisolatie met knauf supafil loft. Ongeveer 80 m² te verdelen over twee zolders.
woensdag 2 augustus 2017

Geluidsisolatie aan te brengen

Ik wil graag iets laten doen aan de geluidsoverlast voor het appartement naast mij en onder mij. Onder mij gaat het dan om de vloer en naast mij om de badkamer, toilet en slaapkamer.
maandag 31 juli 2017

Woning isoleren

Wij willen ons huis graag Bijna-Energie-Neutraal maken. Bijgevoegd een overzicht van aanbevelingen door een energiedeskundige. Graag een overzicht hebben per component, zoals er zijn: hellend dak, plat dak, ramen (overal hoogrendementsglas), buitenmuren, vloer die grenst aan kelder, vloer op volle grond. We zouden graag de normen willen halen, zoals vermeld in de bijlage.
vrijdag 28 juli 2017

Spouwisolatie nieuwbouw plaatsen

1300 m² spouwisolatie 14 cm. Het betreft een nieuwbouwproject.
donderdag 27 juli 2017

Isolatie plat dak volgens normen 2020

Voor 3 appartementsgebouwen zoeken wij ons dak aan te passen aan de isolatienorm 2020.
dinsdag 25 juli 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Dak van 5 x 5 meter x 2 Isoleren van dak : 50m². 2 x vierkant. PIr platen. Huurwoning.
dinsdag 25 juli 2017

Vloer isoleren

Vloeren van huis moeten geïsoleerd worden. We moeten eerst de chape en dergelijke uitbreken. Gelijkvloers en eerste verdiep te isoleren. Ongeveer in totaal 134 m².
dinsdag 18 juli 2017

PUR vloerisolatie aanbrengen

Isolatie gelijkvloers met PUR 16 cm, 67m² in nieuwbouwwoning , op korte termijn ( 1-2 weken )
dinsdag 18 juli 2017

Dak en muren isoleren

Muren isoleren en dak isoleren. Best ter plaatse komen kijken weet niet welke soort dak of m² muren er moeten worden geïsoleerd.
woensdag 12 juli 2017

Garage isoleren

Wij willen de garage laten isoleren daar wij daar juist boven wonen en een stenen vloer hebben. Plafond van garage te isoleren:oppervlakte : 60 m².
vrijdag 7 juli 2017

Gevel isoleren

Wij wonen aan een drukkere baan met voorbijgaand autoverkeer en voorlopig ook nog busverkeer. Wij zijn van plan te verbouwen en willen dan ook investeren in geluidsisolatie van de ramen/voordeur en zo nodig voorgevel.
woensdag 5 juli 2017

Geluidsisolatie plaatsen op zolder

Ik heb een zolder die ik ga verbouwen , het gaat om een oppervlakte van 180 m² , dit is helemaal houten roostering , dus als je boven praat , stapt of eender wat dat hoor je beneden door het hele huis . Nu wil ik een oplossing om dit geluid zo goed mogelijk te dempen omdat we de zolder meer zullen gebruiken .
zaterdag 1 juli 2017

Betonnen vloer isoleren

De begane grondvloer is van beton. De livingvloer isoleren en chappen. 40 m² ongeveer.

Partners

Partners van Casius