Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Antwerpen of directe omgeving.

360 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dak isoleren van appartementsgebouw, isoleren van twee platte daken en een schuin dak, dak isoleren langs buitenzijde, isoleren van plat dak, dak isoleren, geluidsisolatie in living en slaapkamer, isoleren van puntdak, isolerenende dakpanelen plaatsen en 4 veluxen plaatsen, veranda dak omzetten in plat dak eventueel isoleren, isoleren van bestaand leien dak, dak isoleren, isoleren van dak, isoleren van plat dak, bestaande leien dak isoleren, garage + garagepoorten isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Antwerpen:

Geluidsisolatie in living en slaapkamer

In een klein appartement dat ik wil kopen hoor ik de onderbuur en bovenbuur heel goed als ze rondwandelen of zelfs praten. Ik zou living en slaapkamer willen laten isoleren (= 40 vierkante meter in totaal). De vloeren zijn echter van parket. Het is een appartement gemaakt in een oude herenhuis constructie (dus allicht oorspronkelijk niet bedoeld als appartementen). De plafonds zijn hoog. De isolatie plaatsen op de wanden en de vloer...vloer is wel parket. Hoeveel kost het , is het mogelijk de parket er af te schroeven de isolatie te plaatsen en terug de parket er op te leggen. Graag prijsofferte, en komen ter plaatse door een vakman om te zien of het wel mogelijk is.

Isoleren van twee platte daken en een schuin dak

Het gaat over de isolatie van een deel schuin dak dat daarna plat dak wordt. Daarnaast zijn er nog 2 platte daken die geïsoleerd dienen te worden. Nog voor de zomer de werken uitvoeren.

Isoleren van vloer

We willen een vloer tussen twee kamers isoleren voor het geluid. De bovenste kamer wordt nu verbouwd en ligt gedeeltelijk open.

Isoleren van hellend dak zolder

Dakhelling is vrij laag zodat zoldermuur voor en achter moeilijk te bereiken zijn. Momenteel liggen er glas wolmatten op de horizontale balken maar de uiteinden zijn dus moeilijk bereikbaar. Beste ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.

Dak laten isoleren

Dakisolatie cfr de opgelegde norm / evt belastingsvoordeel. Oud huis.

Dak isoleren

Klein appartementsgebouw van 4 verdiepingen, bereikbaar met ladderlift huidig dak : roofing met steenslag.

EPDM dakisolatie plaatsen

Ik wil EPDM isolatie laten plaatsen : minstens factor 4,5 (10 mm) op bestaande oude roofing op een plat dak (huis met 3 verdiepingen) oppervlakte 100 a 125 vierkante meter. Bij benadering met plaatsen inbegrepen en btw inbegrepen vanaf welk bedrag ongeveer ?

Isoleren van dakterras aanleggen in hout

Plat dak bedekt met zwarte EPDM en afloop achteraan (thv tuin). dak van achterbouw (1ste verdieping). glazen (schuine lichtstraat) van 0. 7 x 3. 20. opstaande randen (einde dak, achter/zij deur en lichtstraat) 20 tot 40 cm hoog. om evt nog een houten terras op aan te brengen of om evt met een afwerking die "mooi" oogt en waarop kan gewandeld worden.

Nazicht dak en isolatie

Situatie nu: plat dak met roofing en kiezels, 2 tal lekken die dringende moeten gedicht worden + isolatie volgens de normen van 2017

Isoleren plat dak

Ik zou mijn plat dak willen laten isoleren Beste optie voor een ecolening aan te kunnen vragen.

Dak isoleren buitenzijde

Ik had graag meer info ontvangen over het langs buiten isoleren van een bestaand dak over het uitvoeren van de werken en de prijs hiervan. Dit betreft een bewoonbaar zolderdak.

Isoleren zoldervloer en dak

Isoleren van zoldervloer plus schuine kanten die dienst doen binnenin als schuine muren van zolderkamer, afgewerkt met gyprocplaten. Optie om inspuiten van papiervlokken

Isoleren en bekleden van gevel

Isoleren en opnieuw bekleden in plaatwerk bijv. SVK zoals op de foto.

Plaatsen van isolatieplaten

Isoleren van plat dak met platen. Isolatie platen van 12 cm plaatsen. roofing 2 lagen.

Isoleren zolder

Graag wil ik advies voor het isoleren op de zolder van ongeveer 60m2 en een plat dak op het gelijkvloers van ongeveer 10m2.

Isoleren plat dak

Prijsofferte voor dak te isoleren. Plat dak van rijhuis er zit een koepel in. Oppervlakte te isoleren 60 m². Soort isolatie te bespreken met de vakman.

Isoleren hellend dak

Hellend dak is langs binnenkant afgewerkt en voorzien van 3 Velux ramen. Isoleren van schuin dak langs buitenkant met oppervlakte 100 m².

Isoleren plat dak

Plat dak vernieuwen en isoleren. appartementsgebouw 2 verdiepingen

Dak isoleren

Het bestaande plat dak is niet geïsoleerd. Dus willen ik het isoleren tegen warmte en koud.

Isoleren dak

Isoleren dak Is ooit al geïsoleerd geweest maar niet voldoende. Ter plaatse komen kijken voor advies, en prijsofferte.

Isoleren van dak

Isoleren van het dak: Volgens de dakscan van stad Antwerpen is mijn dak lichtblauw- dus kan nog beter.

Isolatie kelderplafond

Graag zou ik het plafond van de kelder laten isoleren. De oppervlakte is ongeveer 70 m².

Zoldervloer isoleren

Isoleren van zoldervloer ongeveer een 20 m². Het is een oud huis zonder zoldervloer en bij de kamers eronder is het plafond bedekt met zeer oude materialen,men stapt er zo doorheen,heb offerte nodig om aftegeven aan ecohuis voor renovatielening,te plaatsen door firma die de offerte opstelt. Graag ter plaatse komen kijken voor advies , en prijsofferte.

Bij isoleren van schuin dak en vernieuwen van pannendak

Renovatie van de huidige isolatie onder schuin dak. Optioneel, isolatie langs buitenkant (met eventuele vernieuwing dak). Dit is een pannendak. Adres zal aan vakman worden gegeven.

Isoleren van kelderplafond

Isoleren van kelder plafond van ongeveer 45m² met gedeeltelijk kruipkelder.