Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Antwerpen of directe omgeving.

411 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dak en muren isoleren, dakisolatie van een rijwoning, dak en vloer isoleren met gespoten kurk, vernieuwen van dakbedekking dakterras, isolatie woning, nieuwbouw hellend dak isoleren, isoleren van de woning, zolderdak isoleren, isolatie van dak, isoleren van hellende dak, zolder isoleren met isolatieplaten, glaswol isolatie vervangen door PUR, isoleren dak en vloer en 6 veluxen plaatsen, dak isoleren, dak isoleren met PIR platen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Antwerpen:

Dakisolatie van een rijwoning

Rijwoning 6 m X11 m met aangebouwde slaapkamer in L-vorm

Pur vloerisolatie spuiten

Ik wil de vloer laten isoleren langs de kruipruimte , oppervlakte ongeveer 72 m². Kruipruimte is droog en heeft een betonnenvloer, kelder is 75 cm hoog. Graag advies over isolatiemateriaal.

Vernieuwen van dakbedekking dakterras

Betreft een dakterras op de 2e verdieping achteraan de woning. De dakbedekking die er nu op ligt is +-15 jaar oud en ligt onder terrastegels op dragers. Na de isolatie moet er natuurlijk ook dakdichting geplaatst worden.

Geluidsisolatie aan te brengen

Ik wil graag het geluid van mijn woonkamer goed isoleren. Dit wil ik doen via het plafond van de verdieping daaronder. Ik zoek de beste en meest simpele manier om dit te doen.

Vervangen van dektstenen en verhogen dakranden

Dekstenen op de muren moeten ook vervangen worden. Lengte ongeveer 30 meter en breedte 40 cm. Dakranden moeten ook verhogen en vernieuwen. Lengte ongeveer 10 meter.

Isoleren en bekleden van achtergevel

Rijhuis waarvan de achtergevel op het 1e verdiep geïsoleerd moet worden en bekleed met SVK leien (60x30) in halfsteens verband. Er is een plat dak aanwezig om ladder/stelling op te plaatsen (en moet beschermd worden). De raamopeningen zijn niet waterpas & moeten uitgepast worden (verzakte achtergevel, gestabiliseerd in 2013). Er zijn aluminium dorpels nodig aan de ramen en een voorbereiding voor nieuwe rolluiken.

Geluidsisolatie in living en slaapkamer

In een klein appartement dat ik wil kopen hoor ik de onderbuur en bovenbuur heel goed als ze rondwandelen of zelfs praten. Ik zou living en slaapkamer willen laten isoleren (= 40 vierkante meter in totaal). De vloeren zijn echter van parket. Het is een appartement gemaakt in een oude herenhuis constructie (dus allicht oorspronkelijk niet bedoeld als appartementen). De plafonds zijn hoog. De isolatie plaatsen op de wanden en de vloer...vloer is wel parket. Hoeveel kost het , is het mogelijk de parket er af te schroeven de isolatie te plaatsen en terug de parket er op te leggen. Graag prijsofferte, en komen ter plaatse door een vakman om te zien of het wel mogelijk is.

Isoleren van twee platte daken en een schuin dak

Het gaat over de isolatie van een deel schuin dak dat daarna plat dak wordt. Daarnaast zijn er nog 2 platte daken die geïsoleerd dienen te worden. Nog voor de zomer de werken uitvoeren.

Isoleren van vloer

We willen een vloer tussen twee kamers isoleren voor het geluid. De bovenste kamer wordt nu verbouwd en ligt gedeeltelijk open.

Isoleren van hellend dak zolder

Dakhelling is vrij laag zodat zoldermuur voor en achter moeilijk te bereiken zijn. Momenteel liggen er glas wolmatten op de horizontale balken maar de uiteinden zijn dus moeilijk bereikbaar. Beste ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.

Dak laten isoleren

Dakisolatie cfr de opgelegde norm / evt belastingsvoordeel. Oud huis.

Dak isoleren

Klein appartementsgebouw van 4 verdiepingen, bereikbaar met ladderlift huidig dak : roofing met steenslag.

EPDM dakisolatie plaatsen

Ik wil EPDM isolatie laten plaatsen : minstens factor 4,5 (10 mm) op bestaande oude roofing op een plat dak (huis met 3 verdiepingen) oppervlakte 100 a 125 vierkante meter. Bij benadering met plaatsen inbegrepen en btw inbegrepen vanaf welk bedrag ongeveer ?

Isoleren van dakterras aanleggen in hout

Plat dak bedekt met zwarte EPDM en afloop achteraan (thv tuin). dak van achterbouw (1ste verdieping). glazen (schuine lichtstraat) van 0. 7 x 3. 20. opstaande randen (einde dak, achter/zij deur en lichtstraat) 20 tot 40 cm hoog. om evt nog een houten terras op aan te brengen of om evt met een afwerking die "mooi" oogt en waarop kan gewandeld worden.

Nazicht dak en isolatie

Situatie nu: plat dak met roofing en kiezels, 2 tal lekken die dringende moeten gedicht worden + isolatie volgens de normen van 2017

Isoleren plat dak

Ik zou mijn plat dak willen laten isoleren Beste optie voor een ecolening aan te kunnen vragen.

Dak isoleren buitenzijde

Ik had graag meer info ontvangen over het langs buiten isoleren van een bestaand dak over het uitvoeren van de werken en de prijs hiervan. Dit betreft een bewoonbaar zolderdak.

Isoleren zoldervloer en dak

Isoleren van zoldervloer plus schuine kanten die dienst doen binnenin als schuine muren van zolderkamer, afgewerkt met gyprocplaten. Optie om inspuiten van papiervlokken

Isoleren en bekleden van gevel

Isoleren en opnieuw bekleden in plaatwerk bijv. SVK zoals op de foto.

Plaatsen van isolatieplaten

Isoleren van plat dak met platen. Isolatie platen van 12 cm plaatsen. roofing 2 lagen.

Isoleren zolder

Graag wil ik advies voor het isoleren op de zolder van ongeveer 60m2 en een plat dak op het gelijkvloers van ongeveer 10m2.

Isoleren plat dak

Prijsofferte voor dak te isoleren. Plat dak van rijhuis er zit een koepel in. Oppervlakte te isoleren 60 m². Soort isolatie te bespreken met de vakman.

Isoleren hellend dak

Hellend dak is langs binnenkant afgewerkt en voorzien van 3 Velux ramen. Isoleren van schuin dak langs buitenkant met oppervlakte 100 m².

Isoleren plat dak

Plat dak vernieuwen en isoleren. appartementsgebouw 2 verdiepingen

Dak isoleren

Het bestaande plat dak is niet geïsoleerd. Dus willen ik het isoleren tegen warmte en koud.