Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor geluidsisolatie tussen plafonds steken:

Geluidsisolatie tussen plafonds steken

Wonende in een appartement in een oud herenhuis. De bovenbuur van onze slaapkamer kan nogal luidruchtig zijn. Een tapijt bij onze bovenbuur helpt voorlopig niet. Achter onze plafond zit een houten constructie uit draagbalken, zonder echte isolatie volgens mij. 18,5 m2 dat zowel de luchtgeluiden als mogelijke contactgeluiden tegen gaat. Indien prima resultaat, kan dit in tweede slaapkamer ook geplaatst worden.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluidsisolatie tussen plafonds steken uit heel België:

Geluidsisolatie plaatsen

We hebben last van galm in onze living/open keuken. De ruimte is 100m² groot en heeft 3,5 meter hoge plafonds en een betonnen vloer. En er hangen geen gordijnen bij de ramen. We zijn op zoek naar een visueel neutrale vorm van geluidsisolatie om de galm te verminderen.

Geluidsisolatie tussen plafonds steken

Wegens geluidsoverlast bovenburen hebben zouden wij de ruimte tussen onze valse plafonds (appartement) willen laten volspuiten met cellulosevezels of op een andere manier - zonder beschadiging plafonds willen laten isoleren. Uitvoering binnen de 1 à 2 maand.

Geluidsisolatie plaatsen

Vakman voor isoleren en afwerken van 2-3 plafonds ivm geluidsoverlast bovenburen. Totaal +/- 40m².

Geluidsisolatie in living en slaapkamer

In een klein appartement dat ik wil kopen hoor ik de onderbuur en bovenbuur heel goed als ze rondwandelen of zelfs praten. Ik zou living en slaapkamer willen laten isoleren (= 40 vierkante meter in totaal). De vloeren zijn echter van parket. Het is een appartement gemaakt in een oude herenhuis constructie (dus allicht oorspronkelijk niet bedoeld als appartementen). De plafonds zijn hoog. De isolatie plaatsen op de wanden en de vloer...vloer is wel parket. Hoeveel kost het , is het mogelijk de parket er af te schroeven de isolatie te plaatsen en terug de parket er op te leggen. Graag prijsofferte, en komen ter plaatse door een vakman om te zien of het wel mogelijk is.

Geluidsisolatie (plafond en binnenmuren) te plaatsen

Wij hebben een halfjaar geleden een nieuwbouw gelijkvloersappartement (totaalrenovatie) gekocht in de regio Kontich. Helaas merken wij op meerdere vlakken typische leefgeluiden van de buren zoals bv. : - Gesprekken op hoger gemiddeld stemvolume (lachenWandelen met zware schoenen of hakken) - Voordeur die zeer geluidsdoorlatend is - Traphal met houten trap die grenst aan twee slaapkamers... Graag hadden wij u uitgenodigd om een bezoek te brengen aan onze woning, om te bekijken welke mogelijkheden er bestaan om de geluidsisolatie te verbeteren aan enkele zijwanden en plafonds (bv. Gyproc SoundBlock met Isover Sonepanel, ... ), alsook of u op de hoogte bent van geluidsisolerende voordeuren voor appartementen. Dit met als doel een vrijblijvende offerte op te maken.

Geluidsisolatie tussen vloer en valse plafonds

Opvullen tusen vloer en valse plafonds vooral tegen geluid

Wij willen in ons huis de keuken en de ...

Wij willen in ons huis de keuken en de badkamer uitbreken, een stuk bij aanbouwen en vernieuwen. Daarbij zullen er wat muren moeten afgebroken worden, chape, vloeren, electriciteit, verwarming,... gelegd moeten worden. Nieuwe keuken en badkamer geplaatst worden. In de keuken moet er nog extra geluidsisolatie komen tegen een muur. Spotjes in de plafonds. De aansluiting voor water zou ook nog moeten veranderen. In het nieuwe stuk en in de badkamer moet er ook iets van verwarming komen. Dit is het zo ongeveer in het kort.

septische put en nieuwe riolering - ...

septische put en nieuwe riolering - leidingen voor elektriciteit, water,gas, verwarming leggen - ventilatie voorzien - centraal stofzuigsysteem - voorzieningen voor keukens (4) en sanitair (4) - bestaande deuropeningen suprimeren en nieuwe gaten maken - valse wanden en plafonds plaatsen - geluidsisolatie tussen de verdiepingen - houten terras met trap - mezanine met trap op zolder - uitpleisteren ramen en bepleisteren muren -