Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste isolatiespecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Berchem (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor gelijkaardige projecten:
plat dak appartement isoleren, binnen/buitenmuren isoleren nieuwbouw, plat dak via binnenkant isoleren, isoleren van de achtergevel, schuin dak isoleren langs binnenzijde, geluidsisolatie plaatsen tussen twee rijhuizen, schuin dak isoleren langs binnen, pur isolatie plaatsen, geluidsisolatie plaatsen voor deuren praktijkruimte, badkamermuren isoleren langs buitengevel, vloerisolatie plaatsen voor houtskelet, plat dak isoleren langs binnenzijde

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Berchem (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Berchem (Antwerpen):

Schuin dak isoleren langs binnen

Wij hebben geen onderdak, maar wensen wel ons dak te isoleren. We hebben een beetje last van wat druppels vocht. Ik weet niet hoe de staat van ons dak is en wat de beste mogelijkheid is om een zo budgetvriendelijke oplossing te vinden voor het isoleren. Oppervlakte te isoleren is ongeveer 50 m².

Isoleren buitenmuur gevel

Wij willen de buitenmuur langs de buitenzijde isoleren. De buitengevel zie foto.

Purisolatie vloer spuiten dringend

Purisolatie spuiten voor vloer isolatie. 90 m². 5 cm dik. Graag dringend laten uitvoeren.

Plat dak isoleren

Isolatie plat dak bedekt met roofing en keien 100 vierkante meter groot.

Dakisolatie van een rijwoning plaatsen

Isolatie plaatsen voor een rijwoning 6 m X 11 m met aangebouwde slaapkamer in L-vorm

Vervangen van dektstenen en verhogen dakranden

Dekstenen op de muren moeten ook vervangen worden. Lengte ongeveer 30 meter en breedte 40 cm. Dakranden moeten ook verhogen en vernieuwen. Lengte ongeveer 10 meter.

EPDM dakisolatie plaatsen

Ik wil EPDM isolatie laten plaatsen : minstens factor 4,5 (10 mm) op bestaande oude roofing op een plat dak (huis met 3 verdiepingen) oppervlakte 100 a 125 vierkante meter. Bij benadering met plaatsen inbegrepen en btw inbegrepen vanaf welk bedrag ongeveer ?

Isoleren plat dak

Plat dak vernieuwen en isoleren. appartementsgebouw 2 verdiepingen

Dak isoleren

Het bestaande plat dak is niet geïsoleerd. Dus willen ik het isoleren tegen warmte en koud.

Isoleren dak

Isoleren dak Is ooit al geïsoleerd geweest maar niet voldoende. Ter plaatse komen kijken voor advies, en prijsofferte.

Isolatie kelderplafond

Graag zou ik het plafond van de kelder laten isoleren. De oppervlakte is ongeveer 70 m².

Isoleren plat dak en EPDM

Plat dak +/- 70m² met aan langste zijden een opstaande muur+ 1m, voorkant opstaand muurtje van 50cm. 1 koepel 1,25m/95cm. Er liggen geen keien. Graag prijs met isolatielaag. Er is een lek (geweest) waardoor ook onderliggende planken moeten vervangen worden. Graag als deklaag EPDM

Isoleren van schuin dak

Isoleren van schuin dak achter en voorzijde met dakkapel. Onderdak is aanwezig. Graag ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.

Isoleren van schuin dak

Graag contact mbt het isoleren van een dak (en evt. plaatsen dakraam). Betreft schuin dak bekleed met dakpannen.

Isoleren kruipzolder herenhuis

Soort kruipzolder boven de tweede verdieping in een oud herenhuis dat geïsoleerd moet worden. Graag ter plaatse komen kijken.

Isoleren van dak

Dakisolatie van een appartementsgebouw - 1 lichtkoepel aanwezig is - gebouw met 3 bouwlagen. Prijsofferte om het collectief te doen met de buren. Isoleren rond de 110 m².

Isoleren gordingendak met spant

Het betreft een gordingendak met een spant. Idealiter loopt de isolatie en het dampscherm door, gezien ik dit spant in de toekomst nog wens te verplaatsen. Is dit mogelijk in zijn huidige toestand? Werken moeten uitgevoerd worden vanop vloerpas 1e verdieping: er is geen dragende vloerconstructie op zolder. Graag rotswol of glaswol (nog te kiezen) in twee lagen, naden verspringend + dampscherm. Geen verdere afwerking. In de toekomst afwerking met gyprocplaten, eventueel twee veluxramen in één dakvlak. Is de huidige draagconstructie voldoende of is het raadzaam een lattenwerk te voorzien tussen de gordingen, ofwel voor plaatsing isolatie of toekomstige plaatsing veluxramen? Timing: graag midden november - sowieso voor einde 2016 (premies uiteraard)

Isoleren buitenmuren

Isoleren van buitenmuren. Ongeveer tussen de 20-30 m².

Isoleren van een plat dak

Het dak is momenteel niet geïsoleerd, zou graag informeren naar de kosten voor het isoleren van een plat dak van 60 m². Adres geef ik aan vakman.

Isolatie buitenmuur

Isoleren: Wil een buitenmuur laten isoleren.

Isolatie zoldervloer

Ik heb een zolder die niet gebruikt wordt. Ik zou de vloer ervan willen laten isoleren langs de zolderkant om warmteverlies tegen te gaan (met attest voor premies). Oppervlak ong. 30 m2.

Isoleren van plat dak en zijgevel-roofing vernieuwen

Graag offerte voor het isoleren en vernieuwen van de roofing van ons plat dak (60 m²). Eventueel ook isolatie van de zijgevel. Er hangen luikjes aan die dus verwijderd zullen moeten worden. Weet niet of het mogelijk is. Indien doenbaar dan graag ook prijsofferte. Betreft 25 m².

Isolatie van bestaand plat dak

Isolatie van bestaand plat dak. Betreft een appartementsgebouw.

Hernieuwen van dakbedekking appartementsgebouw

Het betreft een appartementsgebouw waarvan de dakbedekking (roofing) 3 jaar geleden werd hernieuwd. De isolatie dient langs buiten geplaatst te worden. Het gebouw telt 9 eigenaars.

Kamer onder dak geluidshinder maken

Ik wil mijn dak beter laten isoleren en ook beter accoustisch isoleren. Momenteel is er een slaapkamer gevestigd onder het dak en hebben we last van de trams en bussen die langs onze straat passeren. We zoeken iemand die in een totaal project de lawaaihinder kan verminderen en teveneens de isolatie kan vernieuwen.