Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Berchem (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Berchem (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Berchem (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Berchem (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren en vervangen dak, isoleren vloer - isoler le sol, dakterras renoveren en isolatiewerken uit te voeren, isoleren woning, isoleren van zolderruimte en plat dak, isoleren zolder en muren, vernieuwen en isoleren van dak, isoleren van het dak, isoleren van zolder, isoleren van zolder, dak isoleren, geluidsisolatie tussen plafonds, isoleren zadeldak, plaatsen onderdak en isolatie, isoleren van schuin dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Berchem (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Berchem (Antwerpen):

Dakisolatie van een rijwoning plaatsen

Isolatie plaatsen voor een rijwoning 6 m X 11 m met aangebouwde slaapkamer in L-vorm

Vervangen van dektstenen en verhogen dakranden

Dekstenen op de muren moeten ook vervangen worden. Lengte ongeveer 30 meter en breedte 40 cm. Dakranden moeten ook verhogen en vernieuwen. Lengte ongeveer 10 meter.

EPDM dakisolatie plaatsen

Ik wil EPDM isolatie laten plaatsen : minstens factor 4,5 (10 mm) op bestaande oude roofing op een plat dak (huis met 3 verdiepingen) oppervlakte 100 a 125 vierkante meter. Bij benadering met plaatsen inbegrepen en btw inbegrepen vanaf welk bedrag ongeveer ?

Isoleren plat dak

Plat dak vernieuwen en isoleren. appartementsgebouw 2 verdiepingen

Dak isoleren

Het bestaande plat dak is niet geïsoleerd. Dus willen ik het isoleren tegen warmte en koud.

Isoleren dak

Isoleren dak Is ooit al geïsoleerd geweest maar niet voldoende. Ter plaatse komen kijken voor advies, en prijsofferte.

Isolatie kelderplafond

Graag zou ik het plafond van de kelder laten isoleren. De oppervlakte is ongeveer 70 m².

Isoleren plat dak en EPDM

Plat dak +/- 70m² met aan langste zijden een opstaande muur+ 1m, voorkant opstaand muurtje van 50cm. 1 koepel 1,25m/95cm. Er liggen geen keien. Graag prijs met isolatielaag. Er is een lek (geweest) waardoor ook onderliggende planken moeten vervangen worden. Graag als deklaag EPDM

Isoleren van schuin dak

Isoleren van schuin dak achter en voorzijde met dakkapel. Onderdak is aanwezig. Graag ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.

Isoleren van schuin dak

Graag contact mbt het isoleren van een dak (en evt. plaatsen dakraam). Betreft schuin dak bekleed met dakpannen.

Isoleren kruipzolder herenhuis

Soort kruipzolder boven de tweede verdieping in een oud herenhuis dat geïsoleerd moet worden. Graag ter plaatse komen kijken.

Isoleren van dak

Dakisolatie van een appartementsgebouw - 1 lichtkoepel aanwezig is - gebouw met 3 bouwlagen. Prijsofferte om het collectief te doen met de buren. Isoleren rond de 110 m².

Isoleren gordingendak met spant

Het betreft een gordingendak met een spant. Idealiter loopt de isolatie en het dampscherm door, gezien ik dit spant in de toekomst nog wens te verplaatsen. Is dit mogelijk in zijn huidige toestand? Werken moeten uitgevoerd worden vanop vloerpas 1e verdieping: er is geen dragende vloerconstructie op zolder. Graag rotswol of glaswol (nog te kiezen) in twee lagen, naden verspringend + dampscherm. Geen verdere afwerking. In de toekomst afwerking met gyprocplaten, eventueel twee veluxramen in één dakvlak. Is de huidige draagconstructie voldoende of is het raadzaam een lattenwerk te voorzien tussen de gordingen, ofwel voor plaatsing isolatie of toekomstige plaatsing veluxramen? Timing: graag midden november - sowieso voor einde 2016 (premies uiteraard)

Isoleren buitenmuren

Isoleren van buitenmuren. Ongeveer tussen de 20-30 m².

Isoleren van een plat dak

Het dak is momenteel niet geïsoleerd, zou graag informeren naar de kosten voor het isoleren van een plat dak van 60 m². Adres geef ik aan vakman.

Isolatie buitenmuur

Isoleren: Wil een buitenmuur laten isoleren.

Isolatie zoldervloer

Ik heb een zolder die niet gebruikt wordt. Ik zou de vloer ervan willen laten isoleren langs de zolderkant om warmteverlies tegen te gaan (met attest voor premies). Oppervlak ong. 30 m2.

Isoleren van plat dak en zijgevel-roofing vernieuwen

Graag offerte voor het isoleren en vernieuwen van de roofing van ons plat dak (60 m²). Eventueel ook isolatie van de zijgevel. Er hangen luikjes aan die dus verwijderd zullen moeten worden. Weet niet of het mogelijk is. Indien doenbaar dan graag ook prijsofferte. Betreft 25 m².

Isolatie van bestaand plat dak

Isolatie van bestaand plat dak. Betreft een appartementsgebouw.

Hernieuwen van dakbedekking appartementsgebouw

Het betreft een appartementsgebouw waarvan de dakbedekking (roofing) 3 jaar geleden werd hernieuwd. De isolatie dient langs buiten geplaatst te worden. Het gebouw telt 9 eigenaars.

Kamer onder dak geluidshinder maken

Ik wil mijn dak beter laten isoleren en ook beter accoustisch isoleren. Momenteel is er een slaapkamer gevestigd onder het dak en hebben we last van de trams en bussen die langs onze straat passeren. We zoeken iemand die in een totaal project de lawaaihinder kan verminderen en teveneens de isolatie kan vernieuwen.

Plaatsen van isolatie

Graag een offerte, gebruik makend van eco isolatiemateriaal en regulier materiaal.

Schatting van isolatiekosten voor plat dak appartement

Het betreft een eerste ruwe schatting voor onze vergadering van de Vereniging mede-eigenaars. We willen ten laatste 1 januari 2020 voldoen aan de isolatienormen, maar moeten dus weten hoeveel we hiervoor moeten sparen.

Zoldervloer te isoleren

Ik wil de vloer van een onafgewerkte/ongebruikte zolder isoleren. Het betreft een oud herenhuis in Berchem. De oppervlakte is ongeveer 35m2. De vloer is een houten planken-vloer. Het huis is verhuurd en de huurder is akkoord met uitvoering van de werken. Ikzelf woon in Londen. Kunt u een voorstel maken en een idee geven van prijs, datum en duur van de werken?

Isoleren van plat dak

Isoleren van plat dak. Ongeveer een 130 m².Langs buiten isoleren met Xps + grind of pur platen met roofing