Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Boom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Boom heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Boom u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Boom of directe omgeving.

43 klanten uit Boom bevelen een bij Casius in Boom aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Boom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren buitengevel, isolatie op de zolderverdieping leggen, vloer met PUR isoleren, schuin en plat dak isoleren, plat dak isoleren langs binnen, schuin dak isoleren langs binnen, dak isoleren, zoldervloer isoleren, isoleren van vloer, isoleren van vloer, geluidsisolatie plaatsen op plafond, isoleren tussen holle ruimtes, isoleren van kruipkelder, schuin dak isoleren langs binnenzijde, isoleren van plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Boom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Boom:

Isoleren van ondergrond met PUR

Isoleren door Pur spuiten 3 cm dik op houten ondergrond osb 220 m² verdeeld op 3 verdiepingen.

Geluidsisolatie in appartement plaatsen

Geluidsisolatie op gelijkvloersappartement (plafond) plaatsen over de hele lengte (88 vierkante meter oppervlakte appartement).

Schuin dak isoleren langs binnen

Hellend dakisolatie met gyproc afwerking tot schilderklaar voor living. +-70 a 80m². Min 4. 5 rd voor premies. 70 a 80m²

Isoleren van vloer en dak

Isoleren van vloer en dak met gespoten isolatie. Isoleren vloer 80 m² en isoleren dakgebinte 60 m².

Dak vernieuwen

Ik zou graag mijn hellend dak na-isoleren volgens het sarking principe en bestaande pannen dienen vervangen te worden. Enerzijds een goede isolatie en anderzijds een perfecte luchtdichtheid zijn de doelstellingen. Ongeveer een 150 m² , 1 velux en 1 dakkapel. Graag ter plaatse komen kijken voor advies, de verschillende mogelijkheden te bespreken en prijsofferte.

Isoleren van plat dak en dakgoot vernieuwen

Ik kocht net dit appartement op de bovenste verdieping. De EPC-waarde is vrij hoog. Ik denk dan ook dat isoleren van het dak nodig zal zijn. Dakgoot is versleten, aan vernieuwing toe. Toelichting bij EPC-rapport: 1. Maatregel: Plaats extra isolatie in het platte dak. Het platte dak van uw woning is geïsoleerd. Extra isolatie in het platte dak plaatsen is economisch interessant. Een energiezuinig dak heeft een U-waarde die kleiner is dan 0,4 W/m2K. Plaats de isolatie aan de bovenzijde van de dragende constructie. Vermijd onderbrekingen van de isolatie zodat er geen condensatie kan ontstaan. Het appartement is van het bouwjaar 1937. Ik had ergens gelezen dat alles dan aan 6% wordt gedaan? Klopt dat?

Isoleren van dak

Bij isoleren: Zolderdak heeft reeds een laag glaswol, maar dun.

Dak afwerken en naisoleren

Oud plat dak na-isoleren en afwerken.

Isoleren van buitenmuur

Buiten muur te isoleren van binnen moet gerenoveerd worden omdat er schimmel plekken zijn. De muur is ongeveer 90m².

Dakisolatie aan te brengen onder zadeldak

Dakisolatie aan te brengen onder zadeldak volgens huidige normen. Epc woning is reeds gunstig maar dakisolatie blijft negatief punt

Ons puntdak dient geisoleerd te worden. ...

Ons puntdak dient geisoleerd te worden. Het gaat om een oppervlakte van +/- 75 m².

buitenmuur isoleren en afdekken met ...

buitenmuur isoleren en afdekken met leien omdat er zich binnen condensatie voor doet

Het huis dient volledig geïsoleerd te ...

Het huis dient volledig geïsoleerd te worden: vloeren, muren, dak. Voor de muren hadden we gedacht aan spouwisolatie of isolatie aan de buitenkant van de muur.