Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Boom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit Boom.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste isolatiespecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Boom of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor gelijkaardige projecten:
binnen/buitenmuren isoleren nieuwbouw, plat dak via binnenkant isoleren, isoleren van de achtergevel, schuin dak isoleren langs binnenzijde, pur isolatie plaatsen, geluidsisolatie plaatsen voor deuren praktijkruimte, badkamermuren isoleren langs buitengevel, vloerisolatie plaatsen voor houtskelet, plat dak isoleren langs binnenzijde, geluidsisolatie plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Boom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Boom:

Isoleren van ondergrond met PUR

Isoleren door Pur spuiten 3 cm dik op houten ondergrond osb 220 m² verdeeld op 3 verdiepingen.

Geluidsisolatie in appartement plaatsen

Geluidsisolatie op gelijkvloersappartement (plafond) plaatsen over de hele lengte (88 vierkante meter oppervlakte appartement).

Schuin dak isoleren langs binnen

Hellend dakisolatie met gyproc afwerking tot schilderklaar voor living. +-70 a 80m². Min 4. 5 rd voor premies. 70 a 80m²

Isoleren van vloer en dak

Isoleren van vloer en dak met gespoten isolatie. Isoleren vloer 80 m² en isoleren dakgebinte 60 m².

Dak vernieuwen

Ik zou graag mijn hellend dak na-isoleren volgens het sarking principe en bestaande pannen dienen vervangen te worden. Enerzijds een goede isolatie en anderzijds een perfecte luchtdichtheid zijn de doelstellingen. Ongeveer een 150 m² , 1 velux en 1 dakkapel. Graag ter plaatse komen kijken voor advies, de verschillende mogelijkheden te bespreken en prijsofferte.

Isoleren van plat dak en dakgoot vernieuwen

Ik kocht net dit appartement op de bovenste verdieping. De EPC-waarde is vrij hoog. Ik denk dan ook dat isoleren van het dak nodig zal zijn. Dakgoot is versleten, aan vernieuwing toe. Toelichting bij EPC-rapport: 1. Maatregel: Plaats extra isolatie in het platte dak. Het platte dak van uw woning is geïsoleerd. Extra isolatie in het platte dak plaatsen is economisch interessant. Een energiezuinig dak heeft een U-waarde die kleiner is dan 0,4 W/m2K. Plaats de isolatie aan de bovenzijde van de dragende constructie. Vermijd onderbrekingen van de isolatie zodat er geen condensatie kan ontstaan. Het appartement is van het bouwjaar 1937. Ik had ergens gelezen dat alles dan aan 6% wordt gedaan? Klopt dat?

Isoleren van dak

Bij isoleren: Zolderdak heeft reeds een laag glaswol, maar dun.

Dak afwerken en naisoleren

Oud plat dak na-isoleren en afwerken.

Isoleren van buitenmuur

Buiten muur te isoleren van binnen moet gerenoveerd worden omdat er schimmel plekken zijn. De muur is ongeveer 90m².

Dakisolatie aan te brengen onder zadeldak

Dakisolatie aan te brengen onder zadeldak volgens huidige normen. Epc woning is reeds gunstig maar dakisolatie blijft negatief punt

Ons puntdak dient geisoleerd te worden. ...

Ons puntdak dient geisoleerd te worden. Het gaat om een oppervlakte van +/- 75 m².

buitenmuur isoleren en afdekken met ...

buitenmuur isoleren en afdekken met leien omdat er zich binnen condensatie voor doet

Het huis dient volledig geïsoleerd te ...

Het huis dient volledig geïsoleerd te worden: vloeren, muren, dak. Voor de muren hadden we gedacht aan spouwisolatie of isolatie aan de buitenkant van de muur.