Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste isolatiespecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Borgerhout (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor gelijkaardige projecten:
plaatsen van spuitkurk op de gevel, isolatie buitenmuur, plafonds isoleren tegen geluidsoverlast, plaatsen van trespa isolatie, isoleren kruipkelder van chalet, geluidsisolatie in slaapkamer plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Borgerhout (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Borgerhout (Antwerpen):

Zoldervloer isoleren

Zoldervloer in eengezinsrijwoning isoleren /40 m²

Gevel isoleren

Wij wonen aan een drukkere baan met voorbijgaand autoverkeer en voorlopig ook nog busverkeer. Wij zijn van plan te verbouwen en willen dan ook investeren in geluidsisolatie van de ramen/voordeur en zo nodig voorgevel.

Zoldervloer isoleren

Het betreft een zoldervloer op de 2 de verdieping van een eengezinswoning . De zoldervloer is deels geïsoleerd ( jaren geleden ) . De slaapkamers onder de zoldervloer zijn afgewerkt met houten planchetten . Dit is ongeveer een 40 m² dat moet worden geiisoleerd.

Isoleren van plat dak appartementsgebouw

Voor ons appartementsgebouw zoeken we een professional die ons dak wil isoleren. Het is een klein appartementsgebouw met een plat dak en liftkoker (ongeveer 100 m²) uit de jaren 70. De dakrand zal moeten worden opgehoogd.

Dak isoleren

Klein appartementsgebouw van 4 verdiepingen, bereikbaar met ladderlift huidig dak : roofing met steenslag.

Nazicht dak en isolatie

Situatie nu: plat dak met roofing en kiezels, 2 tal lekken die dringende moeten gedicht worden + isolatie volgens de normen van 2017

Plaatsen van isolatieplaten

Isoleren van plat dak met platen. Isolatie platen van 12 cm plaatsen. roofing 2 lagen.

Isoleren plat dak

Prijsofferte voor dak te isoleren. Plat dak van rijhuis er zit een koepel in. Oppervlakte te isoleren 60 m². Soort isolatie te bespreken met de vakman.

Isoleren van dak

Isoleren van het dak: Volgens de dakscan van stad Antwerpen is mijn dak lichtblauw- dus kan nog beter.

Buitengevel en dakisolatie

Buitengevelisolatie met Crepi bepleistering totale oppervlakte gevelwerken 84 m² Dakisolatie en roofing. Oppervlakte dak 5*8 m² =40 m²

Kruipkelder isoleren

Graag offerte voor het isoleren van het plafond van onze kruipruimte door middel van PUR-isolatie met gesloten cellen in dikte 10 of 12 cm. Totale oppervlakte bedraagt 37 m². PLan ter beschikking.

Isoleren van de zolder

Offerte voor isoleren zolder, wel moet er nog een schouw onderstut worden.. graag deze apart mee te nemen in offerte...

Isoleren van platte daken

Isoleren van 2 platte daken. 70 m² totaal dak te isoleren.

Isoleren van zolder met PUR

Zou mijn zolder willen isoleren met PUR schuimisolatie wat is totale richtprijs?

Gevel isolatie van 1 verdieping

Isolatie van 1 ste verdiep van de gevel, straatzijde. Er steekt een erker uit de gevel. Daar het een rijhuis verbouwd naar 3 appartementen gaat het hier slechts over de gevel van de eerste verdieping. Wij zoeken isolatie langs de buitenzijde met afwerking. Crepi, sidings,...

Na-isolatie van dak

Na-isolatie dak. Keuze: Warm dak. Huidige dakbedekking als dampscherm. Dak heeft L vorm, 1 schouw en 2 koepels van ca 1,5 vierkante meter.

Isoleren van dak

Graag een totaal offerte voor isoleren van schuin dak.Geen afbraak werken. Gelieve totaal factuur voor plaatsen en afwerken.

PIR-platen kleven

PIR-platen, 11 cm dik, te kleven met vloeibare bitumen op een onderlaag van 6 cm dik oude isolatie afgedekt met roofing boven op een plat dak van een rijhuis. Dit voor een 2de verdieping, met voor- en achtertuin

Isoleren schuin dak

Graag een vergelijking tussen verschillende mogelijkheden van isolatie.

Isoleren van dak

Vooraleer de woning te kopen wensen wij een offerte te bekomen voor isoleren van het dak. - 65,1m² hellend dak - 56m² plat dak bouwjaar van het huis = 1900.

Isolatie van buitengevel

Ik heb vochtproblemen - binnenkant huis aan een buitenmuur (de zijgevel (ongeveer 5 m hoog, ong 10 m lang) (cfr. Foto bijgevoegd) a)waarschijnlijk via buiten-zijgevelmuur - mogelijks moet die geïsoleerd worden - er zou ook moeten nagekeken worden of het vocht enkel ligt aan het niet-geïsoleerd zijn - het permeabel zijn van de beton van die buiten-zijgevel. Loopt er geen (water)leiding door die buitenmuur ? Daarvoor is een speciale 'voelmeter' nodig want ik heb geen plannen van het huis ! Er is enerzijds een lek in de woonkamer met variërend vochtgehalte en er is lichte schimmelvorming in de kelderopening. B)waarom is er ook méér dan regelmatig vocht in de kelder - kant buitenzijgevelmuur - onder de voordeur. Foto ter beschikking.

Isoleren van vloer

Isoleren van vloer van stockage zolder. Ongeveer een 36,40 m².

Isoleren van dak

Ik wil mijn huidig plat dak isoleren met isolatieplaten. Het gaat om ongeveer 70m².

Nieuwe voorgevel

isolatie voorgevel + nieuwe voorgevel in siersteen (?).

Isolatie dak

Wij hebben een grote kamer (onder het dak) die we in orde willen maken voor onze kinderen. Er zal verwarming geplaatst worden, maar er moet eveneens beter geïsoleerd worden. Het is een kamer met een vrij hoog plafond en mezzanine, dus er is zeker een stelling nodig om de isolatie op bepaalde plaatsen te kunnen vasthechten. Graag wilden wij weten wat dit zou kosten en hoeveel tijd hiervoor nodig is.