Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plat dak 220 m² isoleren met rotswol :

Plat dak 220 m² isoleren met rotswol

Een plat dak van 220 m² oppervlakte volledig isoleren. Met rotswol kan tussen de spanten van het plat dak gestopt worden of iets dergelijks ecologisch.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plat dak 220 m² isoleren met rotswol uit heel België:

Zadeldak en gebinte te vervangen

Ons bestaande dak en gebinte moet afgebroken waarna er een nieuw gebinte en dak geplaatst moet worden. Er moet ook een klein plat dak gemaakt worden, waar nu een binnenruimte is. Zadeldak en gebinte ong 150m² vervangen

Houten terras maken op dak

Een rijhuis.Een dakterras op een bestaand plat dak maken met zichtschermen. Dak is 4 m op 3m. Terras met tegels.

Plat dak met roofing herstellen

Mijn plat dak is 3m op 8m. Roofing slijtage op 1 plaats. Lekt voor de moment als het regent.

Plat dak en dakkoepel vervangen

Ik wil graag het plat dak van 18 m² vervangen en laten herleggen zodat het water afloopt naar achterkant van het huis ipv naar voorkant. De dakkoepel is ook aan vervanging toe en zou ik dan graag in het midden van de ruimte plaatsen. N

Herstellen van roofing plat dak

Herleggen/herstellen roofing plat dak. Ook aanwerken en afdichten 4 schouwen en 3 koepels. Oppervlakte = 395 m²

Plat dak en zijmuur isoleren

Ik wil mijn woning laten isoleren. Een deel van het dak is een plat dak, oppervlakte ca 31 m², en is momenteel beperkt geïsoleerd. Aangezien er niet veel hoogte meer beschikbaar is, gaan we er vanuit dat de bestaande isolatie eruit moet en nieuwe isolatie moet aangebracht worden. PUR met lage lambda-waarde is een optie. Een zijmuur van 81 m² is niet-geïsoleerd en heeft een spouwmuur van 30 cm. We zouden de spouwmuur willen laten opvullen met bvb PUR met lage lambda-waarde.

Chapewerken uitvoeren

We zijn volop bezig met verbouwingswerken aan onze woning, binnenkort willen we chapewerken op een plat dak (helling) en een vloer in een bijgebouwde kamer laten uitvoeren. Info plat dak: 1ste verdieping Ongeveer 35m², 5 buitenhoeken, 1 binnenhoek (uitsprong). 2 tapgaten, 20m² rechts, 12m2 links. Minimum hoogte chape: 6cm (ventilatiekanalen). Platdakvenster 900x1200mm Info kamer: 19m2 1ste verdieping. Bereikbaar via plat dak, en via bestaande woning. 8cm chape, op vloerverwarming.

Plat dak vernieuwen

Plat dak met roofing vervangen want blijkbaar lek. Heb vocht in binnenmuur en aan plafond hierdoor. Ongeveer 30m². Ofwel nieuwe roofing, ofwel pvc ofwel EPDM, daar ben ik nog niet uit.