Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plat dak 220 m² isoleren met rotswol :

Plat dak 220 m² isoleren met rotswol

Een plat dak van 220 m² oppervlakte volledig isoleren. Met rotswol kan tussen de spanten van het plat dak gestopt worden of iets dergelijks ecologisch.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plat dak 220 m² isoleren met rotswol uit heel België:

Plan en bouwaanvraag

We willen een alléénstaande 2 laag woning met plat dak bouwen met een gevelbreedte van 14. 5m . Boven 3 slaapkamers ,badkamer,dressing en wc . Beneden keuken,eetkamer,salon in één en de achterzijde volledig in glas. Grond bezitten we al.

Bestaande installatie vervangen door zonneboiler

Doel is om de bestaande installatie met warmwatervat op gascondensatieketel te vervangen door zonneboiler. Afstand tussen plat dak en warmwatervat is slechts 2 meter.

Zonneboiler plaatsen

Wij hebben reeds een gascondensatieketel van Weishaupt (WTC25 - C) voor het verwarming van de woning d.m.v. radiatoren en opwarmen water voor sanitair. Nu hadden wij graag ons debiet voor het warm sanitair water vergroot, recent hebben we alle leidingen vernieuwd en ook een nieuwe badkamer geplaatst maar merken dat het debiet van de doorstromer te klein is (woning gekocht met de ketel reeds aanwezig). Volgens de technische eigenschappen is dit 7,5L/min. Daarom hadden we graag de installatie uitgebreid om dit probleem te verhelpen met bv. Een zonneboiler. Wij beschikken over een plat dak boven de garage van net geen 3m x 5m (snel uit mijn hoofd) waar ook al een oude verluchtingsbuis zit (dakdoorvoer is dus reeds aanwezig). Dit plat dak heeft een hele dag door zon komende van oost tot west

Roofing plat dak herstellen

De roofing is omhoog gekomen . Een klein stukje van 1m herstellen .

Nieuwe dakkoepel steken

In het plat dak boven mijn badkamer zit een lichtsluis die lekt. Ik wens deze te vervangen door een nieuwe dakkoepel van 50 x 150 cm. Materiaal van koepel bespreek ik graag met vakman.

Isoleren van plat dak 25 m²

Plat dak isoleren van ongeveer 25 m² spouwmuur isolatie.

Afbreken schouw + gat dichten

Afbraak van de schoorsteen + gat dichten dit is een plat dak. Gemakkelijk bereikbaar, de hoogte is ongeveer 6 meter.

Dakkoepels plat dak herstellen na hagelschade

2 dakkoepels van plastic zijn gebarsten door hagelstorm. Afmetingen: één is 250x200 cm en andere 150x240cm. Nieuw materiaal is te bespreken met vakman in kwestie, glas is ook niet uitgesloten. Gaat om een licht hellend plat dak.