Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plat dak 220 m² isoleren met rotswol :

Plat dak 220 m² isoleren met rotswol

Een plat dak van 220 m² oppervlakte volledig isoleren. Met rotswol kan tussen de spanten van het plat dak gestopt worden of iets dergelijks ecologisch.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plat dak 220 m² isoleren met rotswol uit heel België:

Zonneboiler plaatsen

Het is voor warm water in douche, keuken en alles is voorzien om dat te plaatsen. We hebben een plat dak. Verwarmen met aardgas.

Plannen opstellen om dak te verhogen

Ik zou een ontwerp willen laten maken voor een ophoging van mijn huis. Het bestaande dak is aan vervanging toe en daarom zou ik het wensen op te trekken en er een plat dak op te plaatsen. De totale oppervlakte is +- 4,5m op 8m. Een punt hellenddak met dakpannen.

Plannen tekenen om een extra verdieping te bouwen

Wij willen graag een opbouw laten plaatsen op een bestaand plat dak waar nu de keuken is. Een tweede verdieping plaatsen dus. De totale oppervlakte van de opbouw is 90 m². Naast een andere indeling van de huidige 2 slaapkamers moet er een toilet komen, geen badkamer.

Lekken opsporen in plat dak

Daklekdetectie plat dak + preventieve controles / acties uitvoeren zodat deze in de toekomst niet gebeuren.

Steunmuur binnen weghalen

Steunmuur weghalen over een lengte van 4,3m tussen woonkamer en keuken. 2 bestaande buitenramen weghalen en vervangen door één groot schuifraam over een breedte van 5,5m in de woonkamer. Bijbouw stijl veranda plat dak van 4x7m.

Dakisolatie plaatsen

Dakisolatie voor plat dak. Halopenbebouwing , renovatie. oppervalkte te isoleren van dak : 80m².

Plat dak renoveren en lichtkoepels plaatsen

Het eerste deel van mijn huis is een hellend dak, maar dat dak is in order. Daarachter is een grote bijbouw van ongeveer 5 meter breed op 25 meter lang.Op dit dak zijn in de loop der jaren heel veel herstellingen gedaan. Ik heb sinds september dit huis gekocht en zou nu het hele platte dak willen vernieuwen. Links is er een gang (ongeveer 1 meter breed op 20 meter lang) met plastieken golfplaten. Ik zou hier een heel lichtdoorlatend deel van willen maken. Op de rest van het dak wil ik dan asfalt, een koepel (of glas) boven de eetplaats en een koepel (of glas) boven het deel waar de keuken zal komen. Het is een rijhuis. Het deel dat gedaan zou moeten worden is achter het voorste gedeelte van het huis. Dus dat zal via binnen en via de tuin moeten gebeuren. Bij voorkeur EPDM of ander kunststof.

Tekenen van plan voor bouw badkamer op 1ste verdiep

Plan te tekenen en vergunning te regelen. Ik zou een badkamer van 14m² max op 1ste verdiep willen bijbouwen op het plat dak van de keuken. Diepte 3m, breedte van het huis is 4,6m.