Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Brasschaat heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Brasschaat u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Brasschaat of directe omgeving.

42 klanten uit Brasschaat bevelen een bij Casius in Brasschaat aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Brasschaat bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren en vervangen dak, isoleren vloer - isoler le sol, dakterras renoveren en isolatiewerken uit te voeren, isoleren woning, isoleren van zolderruimte en plat dak, isoleren zolder en muren, vernieuwen en isoleren van dak, isoleren van het dak, isoleren van zolder, isoleren van zolder, dak isoleren, geluidsisolatie tussen plafonds, isoleren zadeldak, plaatsen onderdak en isolatie, isoleren van schuin dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Brasschaat staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Brasschaat:

Isoleren van tussenverdieping

We zouden een houten tussen verdieping willen isoleren (akoestisch) zonder bestaande vloer op te breken.

Isoleren van kruipkelder met Pur

Graag zouden we onze kruipruimte willen isoleren. De hoogte van de kruipruimte is 60cm, de oppervlakte die moet geïsoleerd worden +/- 32m².

Dak isoleren langs buitenzijde

Wij hebben begrepen dat het loont om een dak langs buiten te isoleren. Aangezien de te isoleren oppervlakte groot is (naar schatting +/- 300 m²) hadden wij graag een high-level kostenschatting van dergelijke werken. Is het bovendien mogelijk om de bestaande pannen te recupereren? Of is het voordeliger om voor nieuwe pannen te kiezen? Wat met de plaatsing van zonnepanelen en dakramen achteraf?

Isolatie van dak en zoldervloer

Punt dakisolatie - 96m2 + vloer 52m2

Dak isoleren PUR

Ik zou graag mijn dak laten isoleren, had aan PUR gedacht.

Zolder en dak isoleren

Dak isoleren met aanleg nieuwe pannen. Zoldervloer isoleren ook indien mogelijk. 6m x 8m

Plaatsen van onderdak

Mijn dak is nu geïsoleerd met glaswol matten maar zonder onderdak. Dit zou ik willen vervangen door onderdak met andere isolatie er onder.

Isolatie van dak-zoldervloer-plaatsen onderdak

Isolatie van dak, inclusief plaatsen onderdak, dakpan in goede staat (houten constructie), isolatie zoldervloer.

Isoleren van een houtsekeltwoning

Isoleren van houtskeletbouwwoning, zowel dak vloer als buitenwanden 225mm dikte 250m²

Pur-Schuimisolatie

Prijs voor Pur-Schuimisolatie

Isoleren van zoldervloer

Isoleren zoldervloer met 10cm dikke pir laag

Pur isolatie te spuiten

Pur-schuimisolatie tussen de balken spuiten .

Zoldervloer te isoleren

Isolatie van zoldervloer tussen de kepers en aanbrengen van platenvloer. Ongeveer 60m²

Isoleren van dak

Ophogen met kepers. Dampdrukverdelende onderlaag. Isolatie B1-3 platen, beide zijden gebitumeerde glasvlies. Zinken goten en loodaansluitingen met zinken goot. Afbraak spuitstuk en betonboring 100mm. Loden afvoer 100 mm. Zinke afvoerbuizen 100 mm. Multiboard operal dakranden 20 cm. Bovenlaag "DUO" High Tech 4 mm met granulaat. (info uit een andere offerte).

Zoldervloer te isoleren. Het gaat om een ...

Zoldervloer te isoleren. Het gaat om een 300m².

Isoleren binnenmuren tegen burenlawaai

Van 2 slaapkamers de binnenmuren, die aanpalen aan de buren isoleren tegen geluidsoverlast, tegen luchtgeluid en, indien mogelijk zonder te hoge kosten, tegen contactgeluid. Opp van beide muren : ca. 10m² elk.

Kruipkelder isoleren

Graag willen wij onze kruipkelder laten isoleren d.m.v. Isolatieplaten (geen PUR!!!!).

pur gespoten 7 cm graag prijs en ...

pur gespoten 7 cm graag prijs en beschikbaarheid, december of januari ligging brasschaat