Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plaatsen van isolatie:

Plaatsen van isolatie

Prijskaartje voor het plaatsen van isolatie.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Breendonk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van isolatie uit heel België:

Demonteren van rookkanaal en nieuwe isolatie plaatsen

Wegens het niet goed plaatsen van een ring heb ik vocht binnen gekregen bij mijn dubbel wandige inox rook kanalen zodoende dat het kanaal niet meer optimaal wordt opgewarmd met alle gevolgen van dien. Ik zoek iemand die mijn rook kanaal kan demonteren ( 4 stuks) isolatie kan vervangen, terug monteren op de enkelwandige rook kanalen en de ring terug geschikt terug plaatsen zodoende dat ik niet opnieuw last krijg van de regen die insijpelt in de rook kanalen.

Vernieuwen dak

Ik wens mijn dak te vernieuwen.Nu dakpannen. Nu een oud dak en er komt water binnen. Plaatsen van een nieuw dak, isolatie en afwerking van binnen gezien ik een kinderkamer wenst te maken in de zolderruimte. Het is een rijwoning.

Plaatsen van crepi met isolatie

We zijn op zoek naar een vakman voor het plaatsen van isolatie + bekleding met witte crepi van ongeveer 50m² achtergevel

Ontwerp tekenen voor inrichten van kamers en zolderverdieping tot studio

Ik wil een ontwerp laten maken voor het inrichten van 2 kamers (30 m² en 14 m²) en een zolderverdieping tot duplex studio met sanitaire inrichting en kitchenette. Mogelijks is een dak renovatie en -isolatie nodig en het plaatsen van veluxramen. De zolderverdieping heeft 2 rechte muren en 2 schuine daken. Analyse tot het behalen van een stedenbouwkundige vergunning is nodig.

Nieuwe gevel en nieuw dak plaatsen

Nieuw dak en nieuwe gevels met isolatie in bouwstenen plaatsen.

Plaatsen steenstrips en isolatie

Ik wil graag mijn muur isoleren met steenstrips. Het gaat om een 30 tal m²; Buitengevel.

Dakvensters plaatsen

Graag hadden wij 6-7 dakvensters geplaatst. Momenteel is er nog geen isolatie aanwezig in het dak. Onderdak wel aanwezig. Het is een pannendak.

Nieuw hellend dak plaatsen

Ons dak is circa 35m², licht hellend dak, boven gelijkvloers, nu asbest golfplaten. De isolatie is nodig, en zal opnieuw moeten geplaatst worden Dakpannen of een andere opties bekijken met de vakman