Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plaatsen van isolatie:

Plaatsen van isolatie

Prijskaartje voor het plaatsen van isolatie.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Breendonk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van isolatie uit heel België:

Gepolierde betonvloer aanleggen voor gelijkvloers NB woning

Betonvloer plaatsen moet ongeveer 40 m² is voor een nieuwbouw. Is voor binnen. Oppervlakte 30 m²en 8 m². Ik heb 20 cm technische vloer voorzien: 8 cm isolatie, vloerverwarming, 10 bedekking (chape + betonvloer) + 2 cm afwerking. Ter plaatse komen kijken door een vakman.

Zolder en hall renoveren

Ik wil de indeling van 2 slaapkamers op zolder veranderen door plaatsen van een dakkapel en een kleine zolderruimte extra. Hierbij liefst extra isolatie. Er moet een muur weggehaald worden en twee nieuwe geplaatst worden, waarvan 1 met geluidsdichte isolatie. Ik schat de oppervlakte op 30 vierkante meter. De inkomhal moet verder afgewerkt worden; plafond, vaste trap en muur achter trap.

Crepi met isolatie op voorgevel plaatsen

Voorgevel bekleden met crepi en isolatie of met hard hout (ceder, padouk, eik, iroko,... ) Bestaande gevelstenen deels nog moeten afgebroken worden. In de plaats zou ik sierpleister of houtbekleding willen met isolatie indien mogelijk. Totale opp ± 5 m² beschikbare dikte ± 3 cm.

Gevel renoveren

Ik wil mijn gevel laten renoveren. De buitensteen zou eraf moeten, daarna isolatie plaatsen op de binnenmuren en ook afwerken met crepi. Het gaat om een oppervlakte van zo een 150 m².

Crepi plaatsen met isolatie

Tegen de hoek van het huis gereden met de auto waardoor de crepi beschadigd is. Terug crepi aanleggen het is ongeveer 5 m². Met isolatie.

Zolder renoveren

We willen graag onze zolder renoveren, deze moet opgedeeld worden in 2 slaapkamers en een douche-ruimte. We hebben zelf isolatie en velux ramen aangekocht en zoeken geschikte vakmensen om de renovatie uit te voeren. De renovatie gaat dus van isoleren, tot het plaatsen van gyproc, het installeren van een douche-cabine en het in orde brengen van de elektriciteit. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m².

Pannendak voor nieuwbouw plaatsen

Nieuwbouw open bebouwing , volledige dakconstructie , isolatie, goten en pannen.

Houten gevelbekleding zonder isolatie te plaatsen

Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 16m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Gevelbekleding van nieuwe terrasmuur. Gewenst materiaal: rode padoek, verticaal geplaatst.