Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plaatsen van isolatie:

Plaatsen van isolatie

Prijskaartje voor het plaatsen van isolatie.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Breendonk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van isolatie uit heel België:

Herstel waterschade

Ik zou het plafond in de woonkamer willen herstellen/renoveren na een geval van waterschade door een lek van het dakterras. Ik zou ook de lek op het dakterras willen afsluiten. Het plafond is door de waterlek verkleurd, afgebladderd en beschimmeld (zie foto's). Ik zou de lek op het dakterras willen afsluiten door roofing te plaatsen. Het dakterras bedraagt circa 20 vierkante meter. Voor de herstelling van de schade aan het plafond moet ik alle plafondpanelen en OSB-platen verwijderen. Ook de isolatie van glaswol is beschadigt door het water. Ik zou graag willen weten hoeveel deze werken allemaal zouden kosten.

Garage bouwen in de tuin

Ik zou achteraan in de tuin een garage willen laten bouwen, om een wagen in te plaatsen en ook wat in te sleutelen aan de wagen. Moet dus voldoende breed zijn : 6 meter diepte : 6 meter met 1 kantelpoort voor binnenrijden. Opzij 1 deur en 1 venster Er moet dus ook een betonnen vloerplaat gegoten worden. Isolatie van de ruimte is niet nodig Electriciteit is niet nodig Ik bekijk dit als alternatief voor een houten garage (blokhut)

Sarkingdak laten plaatsen

Ik heb net een huis gekocht van 1959 waarbij er geen isolatie aanwezig onder het grootste deel van het dak. Ook is er geen onderdak aanwezig dus wil ik een sarkingdak laten plaatsen. De oppervlakte is ong 63m² schuin dak. Ook is er een 12m² plat dak aanwezig dat eveneens geïsoleerd dient te worden. De huidige dakpannen zijn in goede staat, maar indien nieuwe plaatsen goedkoper blijkt te zijn dan de huidige eraf te halen dan ga ik voor nieuwe dakpannen gaan, zelfde kleur ongeveer als de huidige.

Strakke metalen trap plaatsen

Buitentrap: momenteel is het idee voor een zwarte metalen trap met strakke look, maar graag meer info over andere mogelijkheden (vb. Beton). Buitengevel van het huis (isolatie / crepi) wordt gepland voor eind dit jaar. Momenteel is op het plan getekend dat de trap recht is.

Herstelling daken en isolatie plaatsen

1./ herstelling lekkage garage. 2./ renovatie van dak aanbouw (ongeveer 16m²) plaatsen van dakisolatie, EPDM, en nieuwe dakgoot.

Dakplaten met isolatie plaatsen

Dak van +/- 200m2 dient geisoleerd te worden. Liefst met isolerende dakpannen.

Isoleren en opnieuw opmetselen van gevel

Betreft een halfopen bebouwing waarvan we als doel hebben de buitenschil te isoleren. We overwegen de huidige gevel af te breken, isolatie bij te plaatsen en dan een nieuwe gevel voor te metsen, we vergelijken en wegen voor en nadelen af ten opzichte van buitengevelisolatie. De totale geveloppervlakte is 142 m2, voorgevel is gelijkvloers + 1ste verdieping, zij- en achtergevel enkel een gelijkvloers. We zoeken advies en offerte voor de fundering, bijplaatsen isolatie (maximaal mogelijk met PUR/PIR) en opmetsen nieuwe gevel, vervangen van raamdrempels door bredere. Uiteindelijk komen er zowiezo nieuwe ramen en deuren in het pand. We zijn ook geinteresseerd om zelf afbraakwerken uit te voeren en mee te helpen met plaatsen van isolatie en metselwerken.

Partners

Partners van Casius