Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plaatsen van isolatie:

Plaatsen van isolatie

Prijskaartje voor het plaatsen van isolatie.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Breendonk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van isolatie uit heel België:

Isolerenende dakpanelen plaatsen en 4 veluxen plaatsen

Het gaat om een dak van 200 m² met geïsoleerde dak panelen met een isolatie dikte van 8 cm en er zouden ook 4 kleine veluxen moeten inkomen. Kleur mat zwart. Ps kunnen deze platen ook ook als wandplaten gebruikt worden aub.

Isoleren met glaswol

Plaatsen van isolatie met glaswol exacte meters ken ik niet dus 150 m² is geschat maar kan meer zijn.

Gevel waterdicht maken

Onze gevel laat op een bepaalde plaatsen vocht door,we willen de gevel waterdicht maken ,zonder isolatie ,de minst dure oplossing Het is een appartements gebouw van twee verdiepingen,drie eigenaars Vriendelijke groeten.

Isolatie en plaatsen steenstrips voorgevel

Isolatie en plaatsen steen strips op een voorgevel met een oppervlakte van 28 m². Afwerking met boordsteen onderaan.

Uitbreiden huis met ruimte en deze afwerken

Naast mijn bestaand huis een ruimte 2m op 8m lang afwerken . Nieuwe betonnen vloer , bestaande muur ophoogen met 2x snelbouw steen 8m lang Houten geraamte plaatsen voor dak , afwerken platen isolatie roofing .... werkman gevraagd. Ik zal zelf ook meehelpen.

Hoofdwaterleiding vervangen in appartementsblok met 10 verdiepingen.

De huidige galvansé hoofdwaterleidingsbuizen deels horizontaal gelegen tegen het kelderplafond en deels vertikaal in een koker gelegen dienen vervangen en verwijdert te worden. Men dient op elk verdiep de huidige aansluitingen in de koker af te koppelen en na het plaatsen van een nieuwe hoofdwaterleiding deze terug aan te aan te sluiten . Om dit te kunnen uitvoeren dient men vooreerst op elk verdiep toegangsluiken te plaatsen in de kokermuur. (holle bricksteenmuur van 10 cm) Deze dient hiervoor stofvrij uitgeslepen te worden om een toegangsluik van het type Gyproc Prolock steel wand RF 30 met extra isolatie te kunnen plaatsen. Als nieuwe hoofdwaterleiding dient er een meerlagenbuis van 2" of 50 mm geplaatst te worden. De totale lengte ervan is 40 m met 11 aftakpunten.

Plaatsen van Unilin/Kingspan panelen en dakpannen

Voor het vernieuwen van een zadeldak zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft met het plaatsen van Unilin of kingspan isolatie panelen.Het gaat om sandwichpanelen.

Plaatsen van steenstrips op gevel

Het is een simpele rijwoning die ik graag met steenstrips zou laten herdoen rechtstreeks tegen de bestaande facade zonder isolatie anders vrees ik dat ik te ver naar voor zal komen met de stenen. Er zit een garagepoort in, een voordeur en een raam op het bovenverdiep. Zoals je kan zien op de foto zit er een soort gat naast de raam boven dat toegewerkt zou mogen worden zodat de facade in 1 vlak doorloopt. En aan de bovenkant van het raam en voordeur mag het recht gemetst worden zodat die bogen weg zijn. En boven de garagepoort mag het doorgemetst worden voor die kleine glazen ramen indien mogelijk.

Partners

Partners van Casius