Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plaatsen van isolatie:

Plaatsen van isolatie

Prijskaartje voor het plaatsen van isolatie.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Breendonk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van isolatie uit heel België:

Dakisolatie van een rijwoning plaatsen

Isolatie plaatsen voor een rijwoning 6 m X 11 m met aangebouwde slaapkamer in L-vorm

Verbouwen ruwbouw

Huis ruwbouw 2 verdiepingen met zolder l*b=6m*4,5m(dak geisoleerd, de 2 plafonds zijn vervangen) Werken: A)Alle 3 verdiepen Plaatsen Electriciteit, Sanitair en CV (5 radiatoren) met materiaal aanwezig. B)Gelijkvloers bekleden muren en zolders: Muur kant gevel 10m² Gyproc met isolatie binnenkant, andere murenm² plakwerk, zolder 30m² gyproc. C)1ste Verdiep plaatsen 10m² binnenwand badkamer en deur, 6m²plafond en 10m² wand met vochtbestendige mdf strips kant badkamer en 10m² gewone strips andere kant(allebei aanwezig) Afwerken trapgat met 6m²stormwand (gyproc) Slaapkamer 1ste Verdiep: Muur kant gevel 10m² gyproc met binnenisolatie, 24m² plakwerk binnenmuren , Plafond 18m² mdf strips (aanwezig). D) Zolderkamer 25m² plakwerk muur kant achtergevel, 40m² gyproc met binne

Architect nodig voor verbouwing

Ik heb een architect nodig voor,een nieuw dak te laten plaatsen,en ik wil een schuifraam plaatsen(hier is wel al een dubbele deur)maar het schuifraam is 2,50m breed,dus een steunbalk steken en stuk muur afbreken,hier geld meldingsplicht,digitaal invullen via internet. Voor isolatie te melden aan de buitenkant,als dat nodig is?

Isoleren dak oude hoeve en plaatsen dakramen

Oude hoeve die wordt gerenoveerd. Dakpannen zijn goed, onderdak(structuur balken) is goed. De pannen liggen direct op de houten structuur. Er dient isolatie voorzien te worden en enkele dakramen.

Nieuw dak plaatsen met isolatie

Volledig vernieuwen van het dak. Isolatie, nieuw onderdak...best ter plaatse komen kijken door een vakman.

Plaatsen van steen strips met isolatie op gevel

Graag had ik prijs gehad voor plaatsen van steenstrips met isolatie. Voorgevel is met spouw, zijgevel is zonder spouw.

Afwerken kleine badkamer

We hebben een kleine, extra, kinder badkamer (1,5 x 4 m ) op de benedenverdieping die slechts deels is afgewerkt wegens bouwconflict. Volgende afwerkingen moeten nog gebeuren: - vloer leggen (chape en isolatie) - injectie muren - plaatsen meubilair en aansluiten leidingen (water en elektriciteit) Alle meubilair, tegels, is voor handen en staat klaar.

Uitwerken verbouwing

Wij zoeken een architect voor het uitwerken van verbouwing en regularisatie van een hoeve. Hoofdgebouw van voor 1962, groot deel onvergund aangebouwd na 1976 (vermoedelijk 1980) momenteel gebruikt als garage en stallingen. Het onvergunde deel wensen we te regulariseren en meteen om te bouwen tot woongedeelte. Hierbij het plaatsen van extra ramen en dakramen en verder voldoen aan huidige normen van isolatie. Het "oude gedeelte" is momenteel bewoonbaar en de werken zullen grotendeels zelf uitgevoerd worden terwijl we wonen in het oude gedeelte. Belangrijk is om het karakter van de hoeve zoveel mogelijk te bewaren.

Partners

Partners van Casius