Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plaatsen van isolatie:

Plaatsen van isolatie

Prijskaartje voor het plaatsen van isolatie.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Breendonk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van isolatie uit heel België:

Nieuw hellend dak leggen

Bestaande dakpanelen demonteren, houtwerk mag behouden worden want is nog in goede staat, plaatsen nieuwe panelen met isolatie. Oppervlakte van het dak is bij benadering 96 m². Ik wil stalen dakplaten / dakpanplaten gebruiken, in overleg met de vakman.

Voorzetgevel met isolatie plaatsen

Voorzet gevel plaatsen met isolatie : Achtergevel 7 x 10. Er zitten ramen in.

Plat dak renoveren

Vervangen van OSB-platen en vernieuwen van de roofing. Oppervlakte is 10 m². Bijgebouw met berging functie. Wellicht geen extra isolatie te plaatsen. Geen dakramen of koepels.

Nieuw plat dak plaatsen

Huidige roofing en plastieken platen verwijderen. Dik isolatie en roofing plaatsen en tweemaal doorschijnende pvc platen met binnen afwerking. Ik wil liever geen koepel dus wel een stevige kunststoffen isolerende platen. Dak boven keuken en toilet. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 30m² (20 + 10) Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Roofing.

Asbest leien dak verwijderen en nieuw dak plaatsen

De bestaande asbest leien dienen verwijderd en vervangen door een nieuw onderdak + isolatie + dakpannen dak. Op het dak staan ook zonnepanelen. Deze dienen eerst verwijderd te worden. Tevens dienen de zonnepanelen terug geplaatst. Het ganse dak. Oppervlakte ken ik niet direct. Omtrek is 14 op 17 van het huis.

Vloerplaat-isolatie-chape leggen

Wij breken zelf onze oude vloer uit, graven uit op de juiste diepte en vragen een aannemer voor het plaatsen vloerplaat-isolatie-chape. Oppervlakte 55m². Afwerking beton ciré door gespecialiseerde firma.

Badkamerrenovatie

Uitbreken van bestaande meubelen en wanden in de badkamer. Plaatsen van nieuwe wanden met isolatie en deze bekleden met kurk. Plaatsen inloopdouche, toilet, lavabo. Op bestaande vloer kurk aanbrengen.

Voorgevel afwerken

Aannemer: Door de vorige aannemer in de steek gelaten , zoek ik iemand die de voorgevel wil afwerken. De ruwbouw van de verandering is gebeurd , nog nodig zijn ramen en deur, plaatsen van arduin, isolatie en bepleistering enzoverder.

Partners

Partners van Casius