Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor zoldervloerisolatie plaatsen:

Zoldervloerisolatie plaatsen

Zoldervloerisolatie leggen. Onze zolder wordt niet zo veel gebruikt, en we weten niet goed met welk materiaal wij het beste zouden zijn,kunt u ons wat raad geven en een prijsofferte en advies doorsturen aub. Eventueel ter plaatse komen kijken.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Breendonk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zoldervloerisolatie plaatsen uit heel België:

Zoldertrap laten plaatsen + dakisolatie en/of zoldervloerisolatie

Zoldertrap plaatsen + dakisolatie en/of zoldervloerisolatie. (bestelbon + voorschot voor wat betreft dakisolatie en/of zoldervloerisolatie in 2016 te regelen zodat ik recht heb op energiepremies) Graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.

Plaatsen van zoldervloer isolatie

Onbewoonde zolderverdieping met een (onvoldoende) laag zoldervloerisolatie aanwezig. Enkel toegang mogelijk via het dak zelf (dus niet langs binnen).

Isoleren dak

Optie 1: onderdak plaatsen zonder verwijderen schalies. PLUS:1 simulatie voor isolatie onder het dak die beantwoordt aan de minimale eisen. Optie 2: Simulatie voor enkel bovendakisolatie (voldoen aan minimale eisen). Optie 3: Alternatief: enkel zoldervloerisolatie(ruwe vloer), met bedekking voor loopvloer erbovenop. (opp vloer is +/- 72 m2.)

Plaatsen zoldervloerisolatie

Graag vernam ik de totale kostprijs (BTW 6% inb. ) voor het plaatsen van zoldervloerisolatie (4. 0 K/W - 152 m²), conform de voorwaarden van de Vlaamse Overheid en Eandis, teneinde aanspraak te kunnen maken op bestaande premies. Er is geen isolatie aanwezig.

Plaatsen van zoldervloerisolatie

Woning uit 1975. Enkel zoldervloerisolatie. Twee toegangen (langs binnen via zolderlangs, langs buiten via luik in de muur). Zolder is niet stofvrij! (is dit nodig bij gespoten glaswol? ) Zo ja wat is de meerprijs?

Zolderisolatie

Graag offerte voor het plaatsen van zoldervloerisolatie (glaswol) tussen kepers. Zolder wordt niet gebruikt.

Leien vervangen door pannendak

Het huidige dak dateert van 1986 en bestaat uit asbesthoudende leien. We bekijken of het haalbaar is dit te vervangen door een pannendak. We zouden van die gelegenheid ook gebruik maken om het dak gedeeltelijk met zonnepanelen te plaatsen. Het onderdak is nog in goede staat (menuiserite). Het dak is niet geïsoleerd, er is wel zoldervloerisolatie. Het dak is volledig bedekt met leien, er zijn geen dakkapellen of vensters. Er zijn ook geen belemmerende elementen die voor schaduw zorgen. In bijlage 2 foto's die u een idee geven van de bestaande situatie. De afstand voorgevel is 15 m, de zijkant in totaal 16 m 30. De hoogte schat ik 4 m à 5 meter.Het dak is zuid gericht met een hellingshoek van +/- 35° à 40°. Graag ter plaatse komen kijken.

Plaatsen van zoldervloerisolatie

Plaatsen van zoldervloerisolatie: - folie - harde platen - OSB platen