Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren van dak:

Isoleren van dak

Ik zou graag een prijsofferte hebben voor de isolatie van mijn dak. Zolder te isoleren. Woning pas aangekocht.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Breendonk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren van dak uit heel België:

Houten gevelbekleding plaatsen

We willen onze badkamer en een deeltje van onze achtergevel, gelegen op de eerste verdieping achteraan onze rijwoning, isoleren en voorzien van houten gevelbekleding ( we denken zelf aan thermowood) Het gaat over ongeveer 30 m² te isoleren en te bekleden oppervlakte. Er is rekening te houden met 2 ramen en we planden van de gelegenheid gebruik te maken om ineens het plat dak van de badkamer ook te vernieuwen ( wat dus netjes moet aansluiten op de bekleding).

Vervangen leien dak door dakpannen en isoleren

Hellend dak 200 m² leien vervangen en isoleren.

Metselwerk gevelsteen

3 muren afbreken en isoleren en terug opmetsen. Voor het nieuwe metselwerk + opvoegen van gevelsteen Bassia Paepesteen 65 zoeken wij een onderaannemer Dit aangezien wij geen ruimte hebben in onze planning om zelf uit te voeren. Het betreft 3 muren met samen een totale opp. Van 105 m² - muur boven plat dak met nokhoogte 7m - voor en achtergevel telkens 5,6m hoog.

Omkasting dakgoot herstellen en andere dakwerken

De omkasting van de dakgoot nagenoeg is versleten (dakklossen of zoiets). Dit is zowel aan de voorzijde als de achterzijde versleten. Graag hadden we prijs gekregen om dit te vernieuwen. De dakgoot zelf is enkele jaren geleden nog vernieuwd geweest met epdm. We spreken over ongeveer een 32 lopende meter in totaal. Gans het dak herstellen. Nieuwe pannen. Ook graag isoleren.

Zadeldak renoveren

Ons dak moet men helemaal vernieuwd worden. Men moet dit isoleren, de dakpannen vernieuwen en een onderdak maken.

Plat dak via binnenkant isoleren

Bureel plateau op hoogste verdiep (10) wordt volledig gestrip voor renovatie. Plat dak langs buiten moeilijk te isoleren, zoeken oplossing voor beste isolatie langs binnenkant. Oppervlakte: ca 320 m².

Leien dak isoleren en afwerken

Dak dient geïsoleerd en afgewerkt te worden. Het gaat om zo een 70 m² dat moet worden gedaan. Het gaat om een hellend dak met leien.

Vernieuwen en isoleren van plat dak woning

De woning is +- 46 jaar en heeft een plat dak met roofing en grind. Gewenste werken: Vernieuwen en isoleren van het dak 56 m². Opnieuw op metsen van de voorste schouw links en bij cementeren van de andere schouwen. Graag ter plaatse komen kijken.

Partners

Partners van Casius