Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren van dak:

Isoleren van dak

Ik zou graag een prijsofferte hebben voor de isolatie van mijn dak. Zolder te isoleren. Woning pas aangekocht.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Breendonk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren van dak uit heel België:

Zolder volledig renoveren

Wij hadden graag een een volledige zolderrenovatie van A tot Z uitgevoerd met indeling tot 3 ruimtes. Men moet een slaapkamer maken, een badkamer met inloopdouche en lavabo en een berging. Hiernaast moet er een vaste trap komen, de vloer worden gelegd, het dak isoleren, gyproc plaatsen, inbouwkasten maken en sanitair en electriciteit leggen. Het gaat om een zolder in een puntdak van ongeveer 10,5 x 7,5 meter.

Hellend dak renoveren en isoleren

Hellend dak renoveren en isoleren. De oppervlakte van het dak is 30 vierkante meter + bijbouw +/- 15 m². vorig jaar gekocht en ik weet alleen dat het huis verbouw is in de jaren 90. Graag ter plaatse komen kijken wil graag weten hoe de toestand van het dak is.

Hellend dak renoveren en isoleren

Een zadeldak zonder velux renoveren en isoleren. Nieuw onderdak plaatsen. Schouw herstellingen. Binnen is het al geïsoleerd. De afmetingen van het dak weet ik niet exact vandaar dat ik dit heb open gelaten.

Plat dak renoveren zonder isolatie

Plat dak renoveren zonder te isoleren. Oppervlakte 2 op 3.Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Ik heb een kunststof dakkoepel op het plat dak. Door windvlagen is er van bovenliggende terrassen iets op de rand van de koepel gevallen, waardoor deze gebarsten is en water doorlaat. Ik heb dit voorlopig afgekit. Er moet dus een nieuwe koepel op.

Hellend dak renoveren en isoleren met isolatieplaten

Afmetingen van het huis zijn 16 meter X 8 meter met de nok in de lengte en een dak met een helling van 25° Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het huis is ongeveer 30 jaar oud en we gaan de pannen vervangen. Daarbij willen we de isolatie ook vervangen. Momenteel is er glaswol van 10 cm voorzien. We willen die vervangen, eventueel door een ander materiaal dat beter isoleert. We kunnen eventueel het dak een aantal cm ophogen zodat de isolatie enkele cm dikker kan. Graag de isolatie van het volledige dak voor verschillende materialen met 10, 12, 14 en 16 cm dikte. Of met PUR. Graag met dakisolatie platen.

Hellend dak nieuwe pannen leggen -isoleren en veluxen plaatsen

Oppervlakte van het dak is 65 m². Plaatsen van 2 velux ramen 0. 78 x 0. 78 cm en isolatie conform met de wet van 2020.

Plat dak renoveren en isoleren

Plat dak renoveren en isoleren ongeveer een oppervlakte van 20 m².

Hellend en plat dak renoveren en isoleren en veluxen plaatsen

Hellend dak en plat dak renoveren zonder isolatie. Met veluxen. Oppervlakte ongeveer 70 m². Er is een boom opgevallen. Ter plaatse komen kijken.