Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Deurne of directe omgeving.

185 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren en vervangen dak, verneiuwen en isoleren van dak, dakterras renoveren en isolatiewerken uit te voeren, isoleren woning, isoleren van zolderruimte en plat dak, isoleren zolder en muren, vernieuwen en isoleren van dak, isoleren van het dak, isoleren van zolder, isoleren van zolder, dak isoleren, plaatsen onderdak en isolatie, isoleren van schuin dak, vernieuwen dak en isoleren, isoleren van dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Deurne:

Geluidsisolatie plaatsen

Wij wonen op het gelijkvloersappartement in een huis dat dateert van 1946. Dit is dus een houtconstructie. Het te isoleren gedeelte bedraagt ongeveer 65m2.

Isoleren van plat dak met PUR schuim

Isolatie bestaand plat dak ongeveer 84 vierkante meter met platen pur schuim.

Dak isoleren en afwerken

Omgekeerd dak isoleren en afwerken, bestaande roofing blijft liggen.

Dak van appartement isoleren

Ik wil graag mijn dak isoleren. Dit is een plat dak van een appartementsgebouw. Dit zijn 6 appartementen. Moet voorgelegd worden, en besproken worden.

Isoleren dak en zonnepanelen installeren

Er zijn 2 lichtkoepels aanwezig en er moeten zonnepanelen geïnstalleerd worden.

Isoleren van zijgevel

Isoleren van zijgevel. Isolatieplaten en daarna bepleistering, als er een goedkopere manier is dan crepi dan mag dat ook. Dit is een oppervlakte zonder ramen. Ter plaatse komen kijken door een vakman voor advies.

Plat dak te isoleren

Bestaand plat dak aan binnenzijde (vrijgemaakt houten dak/plafond) isoleren, minstens 4,5 m² K, twee aaneengesloten ruimten (dressing en badkamer, breedte 2,5 meter, lengte totaal < 8m d.i. oppervlakte totaal 20m²max. Hoogte ruimte ca. 2m60 (van vloer tot binnenzijde dak = plafond).

Dak isoleren

Dak moet geïsoleerd worden. Dak langs de buitenzijde isoleren. Dit is een plat dak , ongeveer 30 m². Graag zo snel mogelijk komen kijken voor een offerte.

Isoleren van het dak - plaatsen roofing

Ik zou graag weten hoeveel het zou kosten om het dak te isoleren en nieuwe roofing te plaatsen.

Dakisolatie

Dak isoleren op ongeveer 28 vierkante meter

Isoleren tussen kepers plafond

Isoleren tussen de kepers van de plafond.

Zoldervloer isoleren

Zoldervloer isoleren: Isolatieplaten op betongewelf. Ik moet er kunnen op lopen en wat gerief op kunnen plaatsen.

Isoleren van dak

Dak isolatie oppervlakte 60 m². Conform maken tegen 2020. Graag advies over de verschillende mogelijkheden en prijsofferte.

Plafond isoleren

Ik wil het plafond van mijn appartement op de 2eV laten isoleren voor geluid + warmte. Totale oppervlakte is 49 m², waarvan kkn+liv: 22m2, BK: 5,5m2, slk: 20m2 De gyproc wordt geplaatst de komende 2 weken. Ik ben geïnteresseerd in spuitisolatie omdat ik gehoord heb dat het prijs/kwaliteit beter en sneller is dan plaatisolatie. Ter plaatse komen kijken voor de bespreking van welke techniek. Adres geef ik later aan de vakman.

Isoleren van dak

Isolatie van het dak waarbij er rekening dient gehouden te worden met een koepel in het dak van +- 1m²

Isoleren van daken

2 daken van een bel-etage moeten geïsoleerd worden, 1 kleine boven de keuken en 1 groter hoofddak. Huidige isolatie is te dun, en moet vervangen worden om aan de minimumvoorwaarden te kunnen voldoen

Isoleren dak appartementsgebouw

Het gebouw is een appartement bestaande uit drie verdiepingen en een gelijkvloerse garage. Ik ben Verantwoordelijke Mede-eigenaars.

Isoleren van een plat dak

Isolatie van een plat dak van ongeveer 100m². Isolatiedikte vanaf 16 cm. Graag reactie voor 8 juli of na 5 augustus.

Isolatie plat dak

Graag een vrijblijvende offerte van de isolatie van een plat dak van +/- 60 m².

Isolatie van groot en klein dak

Isolatie van groot dak en een kleine dak. Dit betreft platte daken. Liefst zo snel mogelijk aan de werken beginnen.

Isoleren van 2 platte daken

Isolatie van het dak aan de buitenkant. Zijn 2 platte daken: bovenste op eerste verdieping : ongeveer 50 m². Keuken is een apart dakje : ongeveer 9 m²

Isoleren van plat dak

Ik wil mijn dak isoleren en zou graag een offerte willen krijgen. Dit betreft een plat dak.

Woning isoleren

Isoleren plafond garage. Isoleren van dak.

Na-isoleren zijgevel binnenkant met Multipor

Het gaat om een oppervlakte van zo'n 32 m². Multipor blokken kleven + afwerken (wapeningsnet + hoekprofielen + bezetten). Eventueel dagkanten met dunne stroken multipor (2 cm). Wegvoeren oude leemstuc. Eventueel douchecel 200 x 120 maken met Ytong blokken en afwerken met tegels. Plan ter beschikking.

Vraag naar meting warmteverlies

Ik wil graag mijn woning verder isoleren, maar wens eerst bezoek te ontvangen van een isolatiespecialist welke kan opmeten waar het meeste warmteverlies optreedt.