Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Ekeren (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Ekeren (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Ekeren (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Ekeren (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: woning isoleren langs binnen, isoleren van plat dak, betonnen vloer isoleren, schuin dak isoleren langs binnenzijde, isoleren van ondergrond met PUR, isolatie aanbrengen plat dak, hellend en plat dak isoleren, schuin dak isoleren met PUR, schuin dak isoleren langs binnen, pur vloerisolatie plaatsen, isoleren van een plat dak, isoleren tussen gyprockamers en dak, geluidsisolatie plaatsen, isolatie vloer en tegels leggen, isoleren muren die aan de buren grenzen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Ekeren (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Ekeren (Antwerpen):

Isoleren en vervangen dak

Naast isolatie volledig dak vervangen, dit is een hellend dak met een nieuwe velux in. Afbraakwerken worden door ons zelf gedaan. Verder dient het dak zelfdragend te zijn.

Pur vloerisolatie spuiten

Ik wil de vloer laten isoleren langs de kruipruimte , oppervlakte ongeveer 72 m². Kruipruimte is droog en heeft een betonnenvloer, kelder is 75 cm hoog. Graag advies over isolatiemateriaal.

Isoleren en bekleden van achtergevel

Rijhuis waarvan de achtergevel op het 1e verdiep geïsoleerd moet worden en bekleed met SVK leien (60x30) in halfsteens verband. Er is een plat dak aanwezig om ladder/stelling op te plaatsen (en moet beschermd worden). De raamopeningen zijn niet waterpas & moeten uitgepast worden (verzakte achtergevel, gestabiliseerd in 2013). Er zijn aluminium dorpels nodig aan de ramen en een voorbereiding voor nieuwe rolluiken.

Zoldervloer isoleren

Isoleren van zoldervloer ongeveer een 20 m². Het is een oud huis zonder zoldervloer en bij de kamers eronder is het plafond bedekt met zeer oude materialen,men stapt er zo doorheen,heb offerte nodig om aftegeven aan ecohuis voor renovatielening,te plaatsen door firma die de offerte opstelt. Graag ter plaatse komen kijken voor advies , en prijsofferte.

Prijsindicatie voor isoleren van een pannendak

Het gaat over een potentiële aankoop van een woning gebouwd in 1958. Het betreft een pannendak zonder enige isolatie Vraag is een budgetprijs om te weten wat er bovenop de aankoopprijs. Mogelijks gaan we deze kopen, we willen de kosten weten die eraan zijn verbonden. Graag een indicatie. Graag snel een offerte of indicatie zo weten wij of we dit huis gaan kopen.

Isoleren plat dak van appartementsgebouw

Ik had graag een prijsofferte gehad voor het isoleren van een plat dak van een appartementsgebouw met als oppervlakte 170m2, graag ook prijsofferte van eventueel meerdere mogelijkheden van isoleren.

Isoleren van het plat dak

Betreft isoleren van plat dak van een bel-etage. Dak is 7 jaar geleden vernieuwd maar zonder isolatie. Er liggen 8 zonnepanelen (los - te verplaatsen) Wat kost isolatie van ons plat dak.

Isoleren van een dak van achterbouwtje

Achterbouwtje met een betonnen dakconstructie. Nu helemaal niet geïsoleerd. 2meter op 3 meter groot.

Isoleren van de zolderruimte

Ik had graag een offerte voor het isoleren (met glaswol) van de zolderruimte met een oppervlakte van 75 vierkante meter. Adresgegevens bij afspraak.

Isolatie aan te brengen

Er is van binnenuit al isolatie gestoken. De zolder heeft geen onderdak. Er zou dus van buiten uit een vochtwerende doek, platen, ... moeten geplaatst worden. Het betreft hier een dakpannen dak.

Isoleren van dak

Wil dak volledig isoleren. Type zadeldak met uitkijken (plat dak). Adresgegevens bij afspraak.

Isoleren van een zolder

Isolatie aanbrengen op een zolder en nog afwerken. Te bekijken ter plaatse.Oppervlakte ?

Isoleren van plat dak

- Bestaande roofing nog als waterdichting te gebruiken - Keien en mos eerst te verwijderen van dak (lift nodig) - Dakranden nog mee te voorzien - gewenste Rd waarde minimum 4 Isolatie van plat dak. Ongeveer een 40 m². Graag richtprijs per m²

Isoleren van zolderverdieping

Zowel voorzijde als achterzijde van zolderverdieping isoleren en de door ons reeds aangekochte dakramen (2x) plaatsen. Wat kunnen we van premies krijgen ?Isoleren van schuin dak van ongeveer 70m².

Isoleren van een hellend dak

Betreft hellend dak met bestaande isolatie, momenteel is de ruimte erg koud en worden we een tocht gewaar. Afhankelijk van de resultaten van de blowertest zouden we het dak bijkomend willen isoleren en afwerken. Aantal m²= 55.

isoleren van buitengevels langs ...

isoleren van buitengevels langs buitenkant en daarna bekleden in totaal ongeveer 80m2.het isoleren en afwerken moet gebeuren volgens de wettelijke normen van de bouwvoorschriften.na het gevelwerk eventuele beschadigde roofing van de platte daken door het gevelwerk vernieuwen en aanpassen van de dakranden aan de afgewerkte gevels

Isoleren + buitenafwerking van blinde ...

Isoleren + buitenafwerking van blinde zijgevel van een halfopen bebouwing

isolatie zolder(verwarmd)glaswol of ...

isolatie zolder(verwarmd)glaswol of rotswol ongeveer 18cm dikte

Goedemiddag, vrijstaand huis Ekeren, ...

Goedemiddag, vrijstaand huis Ekeren, 1957, geen onderdak, geen vaste trap nar zolder, wel trapgat aanwezig. Op termijn zolder gebruiken als slaapkamer en kastenruimte. Ongeveer 100m².

het dak is niet geisoleerd wat in de ...

het dak is niet geisoleerd wat in de zomer tot zeer warme temperaturen oplevert in de slaapkamers die zich onder het dak bevinden; er is geen zolder maar een soort kruipruimte waardoor de isolatie van buitenaf dient aangebracht te worden.