Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor holle ruimte isoleren in een vlinderdak:

Holle ruimte isoleren in een vlinderdak

Ik wil het dak laten isoleren, bestaande uit een holle ruimte in een vlinderdak. De oppervlakte bedraagt ongeveer 90 à 95 vierkante meter, afhankelijk van opmeten langs de binnen- of buitenkant. De ruimte is van binnenuit niet bereikbaar. Het vlinderdak loopt op naar een hoogte van 50 centimeter naar de buitenkanten.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Grobbendonk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor holle ruimte isoleren in een vlinderdak uit heel België:

Wasplaats op maat maken

2 ruimtes in te richten: wasplaats met aan de ene muur (3m70) een tablet met wastafel, kleine inbouw vaatwasser + kast onder wastafel + open ruimte voor wasmachine & droogkast naast elkaar + 2 uittrekbare wasmanden. Aan de andere muur (4m10 à 4m15) 3 kasten tot aan t plafond + 3 lage kasten en in de hoek een holle kast die n stuk doorloopt langs de zijmuur (om de grasmachine onder te kunnen zetten). Boven de lage kasten: schuiven met n wasrek in. Deze schuiven lopen door in de hoge kasten (dus 6 wasrek-schuiven in het totaal). Het tablet boven de holle kast en boven de 3 schuiven op de lage kasten, ligt dus n stuk hover dan n gebruikelijk werkblad. In de kamer daarnaast: een wandkast v +-2m60 met onderaan 4 uittrekbare schoenenkasten, daarboven 4 schuiven & 4 kasten voor jassen.

Heraanleggen van terras met steentapijt of hout

Het bestaande (houten) terras staat op 'voeten' van ongeveer 30 a 35 cm hoogte. er is dus een holle ruimte onder. Het heeft een quasi trapezium vorm. Het huidige terras is aan vervanging toe. Op zoek naar een onderhoudsvriendelijker terras. Materiaalkeuze nog te bepalen

Plat dak isoleren met cellulosevlokken

Gebouw met plat dak, tussen plafond van bovenste verdieping is een holle ruimte die ik wil isoleren. Ik dacht aan cellulose om de ruimte te isoleren. Het gaat om een oppervlakte van bij benadering 250 m².

Isoleren tussen holle ruimtes

Isoleren van holle ruimte onder kantoorunits. De kantoorunits vormen één geheel van 9 op 6 meter. De holle ruimte onder de units is circa 25 cm. De buitenranden zijn afgedicht.

Dak isoleren met papiervlokken

Het betreft een zogenaamd vlinderdak. Huidige dakbedekking is roofing in goede staat. De holle ruimte is van binnenuit NIET bereikbaar. Plaatsing lijkt mij wel mogelijk via doorboringen doorheen de roofing, die dan later terug hersteld worden met roofing / EPDM Oppervlakte ongeveer 80 m2. Het betreft een zogenaamd vlinderdak.

Onderzoek bestaande woning

Er is een niveauvershil tussen woning en schuur. Een opening dient gemaakt te worden tussen de 2 woningen om met elkaar te verbinen. Alvorens de werken te beginnen dient er een inspectie met camera te worden gedaan om te zien wat er onder de schuur zich bevindt. Holle ruimte ?

Geluidsisolatie plaatsen op vloer

Ik heb onlangs een zwevende vloer geplaatst op de 1 bovenverdieping . Nu ondervind ik wat hinder als ik er op loop. Namelijk het gebons van de voetstappen door de holle ruimte. Die is minimaal 8 cm en op de meeste plaatsen tot een 15 cm. De ruimte is 30 vierkante m. Wat zou dit kosten om te laten opspuiten?

Schuin dak isoleren

Enkel schuin dak over een deel van het huis. Holle ruimte vol te pompen met papier vlokken.