Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Heindonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Heindonk heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Heindonk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Heindonk of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Heindonk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren woning, nieuw dak plaatsen met dakvensters en houtwolisolatie, isoleren woning, isoleren van dak tussen balken, isoleren dak, isoleren van dak, isoleren van zoldervloer, dringend isoleren dak, isoleren zoldervloer, isoleren dak, isoleren slaapzolder, schuin dak isoleren, zolder na-isoleren, zoldervloer isoleren, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Heindonk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Heindonk:

Isoleren zoldervloer

Isoleren van de zoldervloer met rotswol. Oppervlakte te isoleren is ongeveer een 200 m²

Isoleren woning

Isolatie van de vloer, voor en achtergevel. Ter plekke komen kijken wat er juist nodig is.

Isoleren dak

Isoleren plat dak. Oppervlakte ongeveer 105 m².

Isoleren van schuin dak

Op dit moment is het dak niet geïsoleerd. Als je op zolder staat, zie je meteen de dakpannen.

Isoleren plafond

Zolder is voor helft afgemaakt met planken , en boven living is een houten plafond. Isoleren plafond.

Geluidsisolatie plaatsen

We hebben geluidsoverlast van de buren, in de bovenste kamer onder het dak. Het betreft een muur die dus in een punt tot de nok gaat en er is ook een schuine schouw tot in de nok op de muur. Lengte van de zijde op de grond is 3 meter 40. Hoogte tot de nok is 3 meter ongeveer.

Isoleren zoldervloer

Betreft het aanbrengen van pur-spuitisolatie tussen de gordingen op de zoldervloer. ook de aan de buitenkant bereikbare gedeelten van het schuine dak. Lager dan de zoldervloer.

Plat dak isoleren

Isolatie plat dak bedekt met roofing en keien 100 vierkante meter groot.

Isoleren woning

Wij hebben alle bestaande isolatie uitgebroken en zouden dit nu graag terug geïsoleerd zien.

Isoleren woning

Graag hadden wij een isolatie expert op bezoek gehad. Isoleren van de ganse woning. Wij hebben net een renovatie woning gekocht en vragen ons af wat de mogelijkheden zijn.

Plaatsen van geluidsisolatie

Slaapkamermuur isoleren wegens geluidsoverlast van nabijgelegen industriegebied. Ik ben dringend op zoek naar een oplossing.

Isoleren van plafond zolderruimte

Dak van een oud appartementsgebouw. Dak zelf heeft roofing maar het appartement op de bovenste verdieping heeft een vals plafond. Zonder toegangsluik de zolderruimte. Liefst opteren we voor isolatie plafond/zolder ipv dak. Mogelijkheden die wij zijn (maar staan open voor andere en betere manieren): - Deel vals plafond weghalen en om zo toegang te verkrijgen tot zolder ruimte - Gaatjes in roofing en zolderruimte opspuiten (geen idee of dit mogelijk is? ) - Roofing laten wegnemen, isolatie plaatsen en nieuwe roofing

Isoleren dak en koepel vervangen

Op het dak moet ook nog een koepel vervangen worden, afmetingen ± 120 x 200 cm. Nu is dat een glasplaat , vervangen in koepel. Moest het mogelijk zijn aan de glaskoepel een systeem te hangen voor een trap als brandtrap voor de veiligheid.

Isoleren berging

Het gaat over de isolatie van de fietsen berging. Het overige is geïsoleerd. Er is geen isolatie in de spouwmuur in de fietsen- berging.

Dakterras renoveren en isolatiewerken uit te voeren

Dakterras renoveren met isolatie, en dan bekleden met thermowood hout (momenteel roofing + terrastegels) + dakkapellen van binnen isoleren en afwerken + zoldervloer isoleren.

Isoleren en vervangen dak

Naast isolatie volledig dak vervangen, dit is een hellend dak met een nieuwe velux in. Afbraakwerken worden door ons zelf gedaan. Verder dient het dak zelfdragend te zijn.

Zolderisolatie

Wij hebben interesse in de renovatie van onze zolder (isolatie + eventueel plaatsen van gyproc). Zolder 30 m².

Balkon bedekt met tegels te isoleren

Balkon bedekt met tegels op de eerste verdieping lekt. Balkon dient geïsoleerd en afgewerkt te worden zodat regenwater goed wordt afgevoerd. Balkon 2 m op 05 m.

Isoleren dak

Isolatie van schuin dak, zonder veluxen. Daarna willen we zonnepanelen plaatsen.

Isoleren kruipkelder

Ik zoek een vakman voor het isoleren van mijn vloer via de kruipkelder van ongeveer 134m².

Vloer isoleren

De begane grondvloer is van beton , isoleren. Ongeveer 85m².

Isoleren van tussenverdieping

We zouden een houten tussen verdieping willen isoleren (akoestisch) zonder bestaande vloer op te breken.

Isoleren van dak

Volledig nieuw dak langs binnen te isoleren

Vernieuwen en isoleren van dak

Het dak moet vervangen worden en ook geïsoleerd worden. IN het dak moeten 2 nieuwe Velux-ramen gestoken worden. Cellulose isolatie.

Isoleren van dak

Isoleren van schuin dak op zolder