Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste isolatiespecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Hoboken (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor gelijkaardige projecten:
plaatsen van spuitkurk op de gevel, isolatie buitenmuur, plafonds isoleren tegen geluidsoverlast, plaatsen van trespa isolatie, isoleren kruipkelder van chalet, geluidsisolatie in slaapkamer plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Hoboken (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Hoboken (Antwerpen):

Isoleren hellend dak

Hellend dak is langs binnenkant afgewerkt en voorzien van 3 Velux ramen. Isoleren van schuin dak langs buitenkant met oppervlakte 100 m².

Isoleren van kelderplafond

Isoleren van kelder plafond van ongeveer 45m² met gedeeltelijk kruipkelder.

Isolatie plat dak

Isolatie plat dak. Straat-adres geef ik aan de vakman mee bij bezoek huis.

Isoleren dak met cellulose

Isoleren dak met cellulose. geen andere isolatie aub.

Isoleren van plat dak belle-etage

Isolatie van plat dak van belle-etage woning. Oppervlakte: 50 m².

Isolatie van dak

Type woning : belle-etage dak isolatie : slaapkamers liggen onder het dak, dus is het daar zeer warm in de zomer. Oppervlakte: 54 m². Graag voor de zomer aan de werken beginnen. Het adres geef ik aan de vakman mee.

Plaatsen van geluidsisolatie

Geluidsisolatie aa te brengen in 1 ruimte . 2 zijmuren van 4 op 3 m hoogte.

Isoleren met ecologisch verantwoorde producten

Wij wensen enkel ecologische, niet gevaarlijke of toxische middelen te gebruiken. De werken moeten asap kunnen uitgevoerd worden. Onze voorkeur gaat uit naar houtwol. Zeker geen giftige zaken als PIR, PUR, glaswol/rockwol (longfibrose). Onze voorkeur gaat uit naar houtwol (1*8cm en dan balken verlengen om nog min 14cm => totaal 22cm)

Isoleren van dak

Ik zou graag een offerte willen voor dakisolatie.

Plaatsen van isolatie onder schuine wanden zonder onderdak

Het gaat om 2 schuine wanden zonder onderdak. Er steekt al isolatiemateriaal tussen dat niet is vast gemaakt. Graag prijsofferte om bijkomend te isoleren.

Isoleren en vernieuwen roofing plat dak

Het is een plat dak en de roofing ligt er ongeveer 10 jaar op er komt een schouw in het midden ongeveer. Graag prijs voor isolatie en vernieuwing van de roofing.

Isoleren van dak en nieuwe koepel

Huidige dak is nog goed. Bij slagregen regent het echter soms binnen. Wens extra isolatie en een nieuwe koepel (ongeveer 1mx1m).

Isoleren van dak van zolder

Isoleren schuin dak van zolder (bj 1965) Graag bezoek voor bespreken mogelijkheden met een energielening.

Isoleren met pur isolatieplaten

Isoleren met pir isolatieplaten van 8cm dik

Dak te isoleren

Dak isoleren. Geen onderdak aanwezig.Is een schuin dak. Ongeveer 60 m².

Isolatie van dakkapel en schuin dak

Isolatie binnenzijde van hellend dak en zijkanten van dakkapel. Binnenzijde over 40 jaar reeds op gevuld met glaswol.Oppervlakte ongeveer 100 m².

Informatie over muurisolatie

Wij gaan binnenkort onze ramen vervangen in ons huis. Maar we hebben gehoord dat je ook extra subsidies krijgt al je ook je muur laat isoleren. We hadden dan graag geweten hoe het werkt en wat het kost.

Dakisolatie en misschien - volgens ...

Dakisolatie en misschien - volgens prijs- muur en/of vloerisolatie

Er dient een nieuwe dakisolatie ...

Er dient een nieuwe dakisolatie aangebracht te worden in ons zadeldak. Liefst een erkende vakman zodat wij van de premies van de belastingvermindering kunnen gebruik maken.

Dak thermisch isoleren en waterdicht ...

Dak thermisch isoleren en waterdicht maken .