Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Kapellen (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit Kapellen (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste isolatiespecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Kapellen (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor gelijkaardige projecten:
plat dak appartement isoleren, binnen/buitenmuren isoleren nieuwbouw, plat dak via binnenkant isoleren, isoleren van de achtergevel, schuin dak isoleren langs binnenzijde, geluidsisolatie plaatsen tussen twee rijhuizen, pur isolatie plaatsen, geluidsisolatie plaatsen voor deuren praktijkruimte, badkamermuren isoleren langs buitengevel, vloerisolatie plaatsen voor houtskelet, plat dak isoleren langs binnenzijde

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Kapellen (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Kapellen (Antwerpen):

Isoleren van hellend dak zolder

Dakhelling is vrij laag zodat zoldermuur voor en achter moeilijk te bereiken zijn. Momenteel liggen er glas wolmatten op de horizontale balken maar de uiteinden zijn dus moeilijk bereikbaar. Beste ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.

Bij isoleren van schuin dak en vernieuwen van pannendak

Renovatie van de huidige isolatie onder schuin dak. Optioneel, isolatie langs buitenkant (met eventuele vernieuwing dak). Dit is een pannendak. Adres zal aan vakman worden gegeven.

Garage isoleren

Ik wil mijn garage graag laten isoleren is ongeveer 4 op 8 meter. Zowel muren als plafond

Isoleren appartement volgens nieuwe norm

Isoleren volgens de nieuwe norm voor appartementen. Dakbedekking isolatie.

Opspuiten van zoldervloer

Graag had ik een offerte gekregen voor het opspuiten van de zoldervloer met pur. Deze bestaat uit gipsplaten met daar bovenop kepers van 8cm dik. Daarop zijn plankjes getimmerd die dienen als loopvloer. Graag hadden we isolatie tussen de kepers gehad. Alle plankjes worden verwijderd. De totale oppervlakte is ongeveer 45m².

Isoleren van dak

Leien dak dat nog niet voorzien is van dakisolatie of onderdak. Het schuine dak loopt van de zolder over in de slaapkamers waar er dakkapellen zijn (6 in totaal) Adresgegevens bij afspraak

Isoleren van bestaand dak

Isoleren van bestaand dak er zijn koude bruggen en condentie. Graag een oplossing

Isoleren dak binnenzijde

Aanleggen dakisolatie binnenzijde zolder. Te isoleren oppervlakte: 40 m². Betreft een schuin dak. Soort isolement nog te zien ter plaatse.

Isolatie onder de pannen

Ik had graag mijn keukenplafond laten isoleren. Dus langs buiten ,pannen eraf om rotsspleten of iets anders op de plafond te leggen.

Isoleren van schuin dak zonder onderdak

Betreft een HOB bouwjaar1950 schuindak zonder onderdak met 3x dakkapellen. Foto's ter beschikking.

Isoleren zolderdak

Isolatie dak . 111m2 =oppervlakte zoldervloer

Aanbrengen van dakisolatie

Dakisolatie aanbrengen om zolder af te maken tot 1 kamer. Dikte max 14 CM.

Isoleren en leggen roofing plat dak

Graag had ik een offerte ontvangen voor de isolatie (min. R-waarde 3. 5) en het leggen van nieuwe roofing/rubber van ons plat dak.

Isoleren met glas of rotswol van dak

Isoleren met glas of rotswol van het volledig dak en afwerken met dampscherm. Graag ook voor minimale en maximale isolatie kracht en indicatie voor subsidies.

Aanbrengen van isolatie schuin dak

Het gaat hier over een (1e verdiep) zolder van een laagbouw woning die ingericht zal worden als woonruimte. Op de kepers ligt spaanplaat waartegen de isolatie kan aangebracht worden. Alles is vrij en zuiver om tegen te isoleren. Indien gewenst kan ik foto's en een plan doorsturen

plaatsen van dakisolatie

Voor ons nieuwbouwproject zouden wij graag een prijsindicatie ontvangen voor het leveren en/of plaatsen dakisolatie. Kepers staat op 44 cm en 16 cm diep. Oppervlakte 70m²

Zoldervloer te isoleren

We hebben een rieten dak, maar willen nagaan of zoldervloerisolatie bijkomend nog nuttig is. Opp is +/- 100 m²

de zijgevel van een halfopen bebouwing ...

de zijgevel van een halfopen bebouwing aan de buitenkant isoleren en bekleden met vb een houtcomposiet andere ideeën zijn ook welkom