Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren buitengevel bijgebouw en crepi plaatsen:

Isoleren buitengevel bijgebouw en crepi plaatsen

Ik zoek een vakman voor buitengevelisolatie met crepi van een bijgebouw (grote garage) zonder verdieping (~70m²). Beperkte complexiteit en gemakkelijk bereikbaar. Voldoende ruimte voorzien om veilig te kunnen werken.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Kontich (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren buitengevel bijgebouw en crepi plaatsen uit heel België:

Buitengevel isoleren met spuitkurk

Buitengevel isoleren met spuitkurk. In totaal drie gevels en bijbouw. Twee verdiepingen. Aantal m² ken ik niet vanbuiten.

Buitengevel isoleren en bepleisteren

Buitengevel te laten isoleren en bepleisteren, een oppervlakte van om en bij de 50m².

Houten gevelbekleding plaatsen

Eigenlijk zijn we geïnteresseerd in het laten isoleren van onze buitengevel en het te laten bekleden met Thermisch hout. Onze gevel is ongeveer 5 m breed en 6 m hoog.

Isoleren buitengevel en crepi plaatsen

Aanbrengen isolatie + crepi, voor- en achtergevel. Is een klein huisje. Huis met 2 verdiepingen. oppervlakte : 16,8 m² voorgevel, 8,14 m² achtergevel.

Buitengevel isoleren

Wens mijn woning; de buitenmuren (vrijstaand) mits opbouw te laten isoleren. Spouwmuurisolatie is onmogelijk wegens oude bestaande spouwmuurisolatie dewelke niet kan verwijderd worden. Woning is van 1960 en met een rode klassieke baksteen opgetrokken. Wens de BEN-normering Lambda-waarde 0.027 W/mK Wens een steenlook (lichter) te behouden en een esthetisch jongere nieuwbouwlook.

Houten gevelbekleding plaatsen

Onze bestaande buitengevel langs de noordkant extra laten isoleren en bekleden. De oppervlakte is ongeveer 2m20H X 15mL (geen rekening gehouden met drie ramen).

Gevels bepleisteren met crépi

Isoleren van mijn buitengevel met crépi. Voor- en achtergevel te bepleisteren. Twee verdiepingen + gelijkvloers in totaal.

Crepi plaatsen op gevels

Buitengevel isoleren en afwerken met crepi van een renovatie project. HOB: voor-, zij- en achtergevel. Huis is recent aangekocht.