Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Liezele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Liezele heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Liezele u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Liezele of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Liezele bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dak isoleren, voorzetgevel met isolatie, zoldervloer te isoleren, schuin dak isoleren langs binnenzijde, externe isolatie aan te brengen op gevel, purisolatie vloer spuiten dringend, isoleren van plat dak appartementsgebouw, isoleren van dak, isoleren van zolderkamer en dakraam insteken, voorgevel isoleren, zoldervloer isoleren, zoldervloer isoleren, geluidsisolatie aanbrengen, dakisolatie te plaatsen, isoleren van zoldervloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Liezele staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Liezele:

Dak isoleren

Plat dak en deels puntdak isoleren. Misschien ook spouwisolatie en zoldervloerisolatie. Hierover willen we eerst wat uitleg en advies.

Voorgevel isoleren

Wij zouden gevel en dak, dakterras willen isoleren. Voorgevel spouwmuur isolatie pf voorgevel isolatie. Dakterras heeft tegels en dat zou ook geïsoleerd moeten worden en tegels terugleggen. We weten niet wat we allemaal moeten in orde brengen voor vergunningen en wat onze mogelijkheden zijn, welke materialen het best zijn,... We willen ons goed informeren om zo goed mogelijk en kwaliteitsvol te renoveren. Op plat dak ligt al 4 cm isolatie van vroeger toen het nog niet met premies was.

Purisolatie vloer spuiten dringend

Purisolatie spuiten voor vloer isolatie. 90 m². 5 cm dik. Graag dringend laten uitvoeren.

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Isoleren van het zolderdak. De oppervlakte is ongeveer 95 m².

Zoldervloer isoleren

Het betreft een zoldervloer op de 2 de verdieping van een eengezinswoning . De zoldervloer is deels geïsoleerd ( jaren geleden ) . De slaapkamers onder de zoldervloer zijn afgewerkt met houten planchetten . Dit is ongeveer een 40 m² dat moet worden geiisoleerd.

Isoleren van plat dak appartementsgebouw

Voor ons appartementsgebouw zoeken we een professional die ons dak wil isoleren. Het is een klein appartementsgebouw met een plat dak en liftkoker (ongeveer 100 m²) uit de jaren 70. De dakrand zal moeten worden opgehoogd.

Pur vloerisolatie leggen

Zoeken iemand die 160 m² pur wil komen spuiten voor vloerisolatie. Dikte : 10 cm dik.

Isoleren zoldervloer

Isoleren van de zoldervloer met rotswol. Oppervlakte te isoleren is ongeveer een 200 m²

Isoleren woning

Isolatie van de vloer, voor en achtergevel. Ter plekke komen kijken wat er juist nodig is.

Isoleren dak

Isoleren plat dak. Oppervlakte ongeveer 105 m².

Isoleren van schuin dak

Op dit moment is het dak niet geïsoleerd. Als je op zolder staat, zie je meteen de dakpannen.

Isoleren plafond

Zolder is voor helft afgemaakt met planken , en boven living is een houten plafond. Isoleren plafond.

Geluidsisolatie plaatsen

We hebben geluidsoverlast van de buren, in de bovenste kamer onder het dak. Het betreft een muur die dus in een punt tot de nok gaat en er is ook een schuine schouw tot in de nok op de muur. Lengte van de zijde op de grond is 3 meter 40. Hoogte tot de nok is 3 meter ongeveer.

Isoleren zoldervloer

Betreft het aanbrengen van pur-spuitisolatie tussen de gordingen op de zoldervloer. ook de aan de buitenkant bereikbare gedeelten van het schuine dak. Lager dan de zoldervloer.

Plat dak isoleren

Isolatie plat dak bedekt met roofing en keien 100 vierkante meter groot.

Isoleren woning

Wij hebben alle bestaande isolatie uitgebroken en zouden dit nu graag terug geïsoleerd zien.

Isoleren woning

Graag hadden wij een isolatie expert op bezoek gehad. Isoleren van de ganse woning. Wij hebben net een renovatie woning gekocht en vragen ons af wat de mogelijkheden zijn.

Plaatsen van geluidsisolatie

Slaapkamermuur isoleren wegens geluidsoverlast van nabijgelegen industriegebied. Ik ben dringend op zoek naar een oplossing.

Isoleren van plafond zolderruimte

Dak van een oud appartementsgebouw. Dak zelf heeft roofing maar het appartement op de bovenste verdieping heeft een vals plafond. Zonder toegangsluik de zolderruimte. Liefst opteren we voor isolatie plafond/zolder ipv dak. Mogelijkheden die wij zijn (maar staan open voor andere en betere manieren): - Deel vals plafond weghalen en om zo toegang te verkrijgen tot zolder ruimte - Gaatjes in roofing en zolderruimte opspuiten (geen idee of dit mogelijk is? ) - Roofing laten wegnemen, isolatie plaatsen en nieuwe roofing

Isoleren dak en koepel vervangen

Op het dak moet ook nog een koepel vervangen worden, afmetingen ± 120 x 200 cm. Nu is dat een glasplaat , vervangen in koepel. Moest het mogelijk zijn aan de glaskoepel een systeem te hangen voor een trap als brandtrap voor de veiligheid.

Isoleren berging

Het gaat over de isolatie van de fietsen berging. Het overige is geïsoleerd. Er is geen isolatie in de spouwmuur in de fietsen- berging.

Dakterras renoveren en isolatiewerken uit te voeren

Dakterras renoveren met isolatie, en dan bekleden met thermowood hout (momenteel roofing + terrastegels) + dakkapellen van binnen isoleren en afwerken + zoldervloer isoleren.

Isoleren en vervangen dak

Naast isolatie volledig dak vervangen, dit is een hellend dak met een nieuwe velux in. Afbraakwerken worden door ons zelf gedaan. Verder dient het dak zelfdragend te zijn.

Zolderisolatie

Wij hebben interesse in de renovatie van onze zolder (isolatie + eventueel plaatsen van gyproc). Zolder 30 m².

Balkon bedekt met tegels te isoleren

Balkon bedekt met tegels op de eerste verdieping lekt. Balkon dient geïsoleerd en afgewerkt te worden zodat regenwater goed wordt afgevoerd. Balkon 2 m op 05 m.