Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Liezele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Liezele heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Liezele u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Liezele of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Liezele bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren buitengevel, isolatie op de zolderverdieping leggen, schuin en plat dak isoleren, vloer met PUR isoleren, schuin en plat dak isoleren, plat dak isoleren langs binnen, schuin dak isoleren langs binnen, dak isoleren, zoldervloer isoleren, isoleren van vloer, isoleren van vloer, geluidsisolatie plaatsen op plafond, isoleren tussen holle ruimtes, isoleren van kruipkelder, schuin dak isoleren langs binnenzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Liezele staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Liezele:

Schuin en plat dak isoleren

Er zouden 3 daken met isolatie worden voorzien. Het gaat om 1 plat dak van 4 op 4 m dat hierna nog een schuine helling maakt met hierna nog een deel. Er zijn nog 2 andere platte daken van 6 op 2.5 m en een van 2 op 4 m. De totale oppervlakte zou bij benadering 40 m² zijn.

Plat dak isoleren langs binnen

Isolatie in de kruipruimte tussen 2 houtstructuren van het dak. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : 70m²

Isoleren van vloer

Isoleren van de vloer. Ongeveer 300 m² te isoleren, dit is enkel de gelijkvloers. De begane grondvloer is van hout.

Isoleren tussen holle ruimtes

Isoleren van holle ruimte onder kantoorunits. De kantoorunits vormen één geheel van 9 op 6 meter. De holle ruimte onder de units is circa 25 cm. De buitenranden zijn afgedicht.

Isoleren van vloer

De begane grondvloer is van beton. Isoleren van de vloer. Oppervlakte ongeveer 100 m².

Geluidsisolatie plaatsen in appartement

Ik wil mijn living op geluid isoleren. Grootte. 5 m op 4 m. Zowel plafond en muren en vloer.

Schuin dak isoleren langs binnen

Wij hebben geen onderdak, maar wensen wel ons dak te isoleren. We hebben een beetje last van wat druppels vocht. Ik weet niet hoe de staat van ons dak is en wat de beste mogelijkheid is om een zo budgetvriendelijke oplossing te vinden voor het isoleren. Oppervlakte te isoleren is ongeveer 50 m².

Isoleren van een plat dak

Ik wil een plat dak van +/- 175 m² laten isoleren. Momenteel ligt er enkel roofing op.

Betonnen vloer isoleren

De begane grondvloer is van beton. Kelder is bereikbaar. Onderaan te isoleren. Ongeveer 120 - 130 m².

Geluidsisolatie plaatsen

Ik heb een half jaar geleden mijn appartement verbouwd. Weliswaar zonder extra te isoleren. Nu wordt dit echt nodig voor een goede verstandhouding te behouden met de onderburen.

Isoleren van plat dak

We zouden ons plat dak willen laten isoleren met de beste isolatiewaarde , wat er nu op de markt bestaat , dit dak zal waarschijnlijk aan de rand ook moeten opgehoogd worden , doormidden van snelbouwstenen en afgewerkt worden met een pvc profiel, dit dak moet uiteraard ook terug een afdekplaat krijgen van bv roofing of wat er nog mogelijk is. Er is geen isolatie aanwezig. Oppervlakte van het dak is ongeveer 60 vierkante meters.

Isoleren van ondergrond met PUR

Isoleren door Pur spuiten 3 cm dik op houten ondergrond osb 220 m² verdeeld op 3 verdiepingen.

Isolatie van kruipkelder

Kruipkelder te isoleren . is ongeveer 4 op 8 m en 0,5 diep. De begane grondvloer is van beton.oppervlakte

Hellend en plat dak isoleren

Isolatie dak - conform nieuwe wetgeving 2020. Momenteel een beetje geïsoleerd maar moet extra geïsoleerd worden. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : ong 200 m² Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Roofing

Isolatie vloer bovenzijde

De begane grondvloer is van beton.Er moet isolatie komen op de vloer.

Isoleren tussen holle ruimtes in een motorwoonboot

Onder mijn vloer is een drinkwater tank en tussen de zijden van het schip en de tank en tussen de vloer en de tank ook hol en dat wil allemaal vol gespoten hebben met isolatie.

Schuin dak isoleren langs binnen

Is oud huis met moderne achterbouw die al geïsoleerd is. Spouwmuur van oud huis moet met isolatie worden ingespoten en dak van oud huis met Rockwell geïsoleerd. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : Ongeveer twee vlakken van 30m².

Isoleren buitenmuur gevel

Wij willen de buitenmuur langs de buitenzijde isoleren. De buitengevel zie foto.

Geluidsisolatie in appartement plaatsen

Geluidsisolatie op gelijkvloersappartement (plafond) plaatsen over de hele lengte (88 vierkante meter oppervlakte appartement).

Schuin dak isoleren langs binnen

Plafond reeds gedeeltelijk bekleed. Plaatsen van isolatie over de volledige oppervlakte Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : 50 m²

Schuin dak isoleren langs binnen

Hellend dakisolatie met gyproc afwerking tot schilderklaar voor living. +-70 a 80m². Min 4. 5 rd voor premies. 70 a 80m²

Zoldervloer isoleren tussen houten roostering

Te isoleren ruimte betreft een zoldervloer in houten balken roostering. Isolatie te spuiten tussen houten balken dus. oppervlakte 40 m².

PUR spuiten op gelijkvloers

Vloer Isoleren door pur t spuiten. Oppervlakte : 41,2 m². Dikte : 10 cm.

Dak isoleren met papiervlokken

Het betreft een zogenaamd vlinderdak. Huidige dakbedekking is roofing in goede staat. De holle ruimte is van binnenuit NIET bereikbaar. Plaatsing lijkt mij wel mogelijk via doorboringen doorheen de roofing, die dan later terug hersteld worden met roofing / EPDM Oppervlakte ongeveer 80 m2. Het betreft een zogenaamd vlinderdak.

Schuin dak isoleren langs binnen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het huis is relatief nieuw (2011) het dak is niet gemaakt met planken waar de isolatie kan tussen afgerold worden, maar wel met zware bruggen (balken). Ik zou ook graag het prijsverschil weten tussen gewoon isolatieplaten en isolatieplaten waarvan de binnenzijde mooi afgewerkt is (met gyproc ofzo) Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : +- 100 vierkante meter.