Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Liezele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Liezele heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Liezele u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Liezele of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Liezele bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren en vervangen dak, isoleren plat dak, dakterras renoveren en isolatiewerken uit te voeren, isoleren woning, isoleren van zolderruimte en plat dak, isoleren zolder en muren, vernieuwen en isoleren van dak, isoleren van het dak, isoleren van zolder, isoleren van zolder, dak isoleren, isoleren van schuin dak, vernieuwen dak en isoleren, isoleren van dak, zolderisolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Liezele staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Liezele:

Verneiuwen en isoleren van dak

Een hellend puntdak met dakpannen opp. (ongeveer)60 m²/ de rest (100 m²) is plat dak met roofing. We zouden ineens de dakpannen willen vernieuwen. Isoleren naar de norm van 2020. In het plat dak is een lichtkoepel aanwezig van onge. 1 m².

Dakterras renoveren en isolatiewerken uit te voeren

Dakterras renoveren met isolatie, en dan bekleden met thermowood hout (momenteel roofing + terrastegels) + dakkapellen van binnen isoleren en afwerken + zoldervloer isoleren.

Isoleren en vervangen dak

Naast isolatie volledig dak vervangen, dit is een hellend dak met een nieuwe velux in. Afbraakwerken worden door ons zelf gedaan. Verder dient het dak zelfdragend te zijn.

Zolderisolatie

Wij hebben interesse in de renovatie van onze zolder (isolatie + eventueel plaatsen van gyproc). Zolder 30 m².

Balkon bedekt met tegels te isoleren

Balkon bedekt met tegels op de eerste verdieping lekt. Balkon dient geïsoleerd en afgewerkt te worden zodat regenwater goed wordt afgevoerd. Balkon 2 m op 05 m.

Isoleren dak

Isolatie van schuin dak, zonder veluxen. Daarna willen we zonnepanelen plaatsen.

Isoleren kruipkelder

Ik zoek een vakman voor het isoleren van mijn vloer via de kruipkelder van ongeveer 134m².

Vloer isoleren

De begane grondvloer is van beton , isoleren. Ongeveer 85m².

Isoleren van tussenverdieping

We zouden een houten tussen verdieping willen isoleren (akoestisch) zonder bestaande vloer op te breken.

Isoleren van dak

Volledig nieuw dak langs binnen te isoleren

Vernieuwen en isoleren van dak

Het dak moet vervangen worden en ook geïsoleerd worden. IN het dak moeten 2 nieuwe Velux-ramen gestoken worden. Cellulose isolatie.

Isoleren van dak

Isoleren van schuin dak op zolder

Geluidsisolatie plaatsen

Vakman voor isoleren en afwerken van 2-3 plafonds ivm geluidsoverlast bovenburen. Totaal +/- 40m².

Isoleren van de zoldervloer

Het is een schuine dak maar we willen de zoldervloer isoleren met schuim. Kan ik zo snel mogelijk een offerte kunnen krijgen aub?

Isoleren van dak en velux dakramen plaatsen

Het dak is recent vernieuwd met leien maar nog niet geïsoleerd. Afwerken met gyproc, klaar om te schilderen. Er moeten ook velux-dakramen in geplaatst worden, aantal nog te bezien

Isoleren van dak

Conform aan epc wet. Er ligt nu 3cm isolatie op gans het dak.

Hellend dak isoleren

Al dan niet met onderdak, isolatie moet voldoen aan de normen voor de premies. Er is nog geen isolatie voorzien

Isoleren buitenmuur HOB

Isoleren buitenmuur van een halfopen bebouwing.

Isoleren van zolder

Huis is 20 jaar oud en zolder is nooit geïsoleerd geweest. Dak isolatie nodig tussen spalken isoleren.

Isoleren van schuin dak

Isoleren van schuin dak onder het dak.

Geluidsisolatie plaatsen

Wij wonen op het gelijkvloersappartement in een huis dat dateert van 1946. Dit is dus een houtconstructie. Het te isoleren gedeelte bedraagt ongeveer 65m2.

Dakisolatie van een rijwoning plaatsen

Isolatie plaatsen voor een rijwoning 6 m X 11 m met aangebouwde slaapkamer in L-vorm

Isoleren van plat dak met PUR schuim

Isolatie bestaand plat dak ongeveer 84 vierkante meter met platen pur schuim.

Pur vloerisolatie spuiten

Ik wil de vloer laten isoleren langs de kruipruimte , oppervlakte ongeveer 72 m². Kruipruimte is droog en heeft een betonnenvloer, kelder is 75 cm hoog. Graag advies over isolatiemateriaal.

Zolder isoleren met isolatieplaten

Wij hadden graag onze zolder geïsoleerd met isolatieplaten. Momenteel is de huidige isolatie sterk verouderd en vochtig.