Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Mariekerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Mariekerke heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Mariekerke u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Mariekerke of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Mariekerke bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dak isoleren langs buitenzijde, isoleren van plat dak, veranda dak omzetten in plat dak eventueel isoleren, dak isoleren, isoleren van dak, isoleren van plat dak, bestaande leien dak isoleren, garage + garagepoorten isoleren, isoleren met glaswol, isoleren van plat dak met lichtkoepel, isoleren van bestaand leien dak, isoleren van schuin dak, isoleren van zoldervloer en plafond bovenste verdieping, isoleren van plat dak, isoleren dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Mariekerke staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Mariekerke:

Isoleren van bestaand leien dak

Bestaan leien dak langs buiten isoleren. In het bestaan dak zitten 2 velux ramen.

Isoleren van schuin dak

Wij hebben onlangs een nieuwbouwwoning gekocht en van de bovenste ruimte onder een schuin dak onze slaapkamer gemaakt. Doordat onze woning op een 700 meter van een autostrade ligt is er in deze ruimte een constant laag gezoem waarneembaar. Voor de dakbedekking zou er een type sandwichpanelen gebruikt zijn blijkbaar. Kan u mij meer info en prijzen geven naar eventuele (bijkomende) geluidsisolatie dewelke van binnenuit aan te brengen is aub.

Isoleren van vloer

We willen een vloer tussen twee kamers isoleren voor het geluid. De bovenste kamer wordt nu verbouwd en ligt gedeeltelijk open.

Isoleren van dak

Ik zou graag een prijsofferte hebben voor de isolatie van mijn dak. Zolder te isoleren. Woning pas aangekocht.

Dak isoleren langs buitenzijde

Wij hebben begrepen dat het loont om een dak langs buiten te isoleren. Aangezien de te isoleren oppervlakte groot is (naar schatting +/- 300 m²) hadden wij graag een high-level kostenschatting van dergelijke werken. Is het bovendien mogelijk om de bestaande pannen te recupereren? Of is het voordeliger om voor nieuwe pannen te kiezen? Wat met de plaatsing van zonnepanelen en dakramen achteraf?

Isoleren van hellend dak zolder

Dakhelling is vrij laag zodat zoldermuur voor en achter moeilijk te bereiken zijn. Momenteel liggen er glas wolmatten op de horizontale balken maar de uiteinden zijn dus moeilijk bereikbaar. Beste ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.

Injecteren muren opstijgend vocht

Er is opstijgend vocht vastgesteld door een aannemer in de living en inkomhal. 17meter in totaal. Dikte 15cm. Een eerste offerte is opgemaakt. Graag had ik ook uw offerte voor vergelijking. De werken kunnen uitgevoerd worden volgens uw planning.

Isoleren zoldervloer

Een woonhuis met plat dak met een onbewoonbare zolder en wil isolatie laten leggen op de vloer van de zolder die aan de huidige reglementering en voorwaarden voldoen.

Geluidsisolatie tegen geluidsoverlast buren

We willen graag problemen van geluidsoverlast door buren aan een kant van de woning aanpakken, zodat we onze nachtrust terugkrijgen. Isolatie moet tegen de wand komen. Over de ganse zijkant van de woning: twee slaapkamer en de living.

Isoleren sanitaire leidingen bovenbuur

Isoleren van de sanitaire leidingen die door slaapkamer lopen. Deze zijn omkast met gyproc platen, maar geluid is niet gedempt. Geluidsisolatie in de omkasting.

Isolatie plat dak

Isolatie plat dak boven keuken/bij ruimte. (Dak met 2 koepels) Isolatie plat dak boven badkamer en traphal. De vakman Nevel Plastics gaat al langskomen voor een prijsofferte op te maken. Adres geef ik aan de vakman mee.

Dak laten isoleren

Dakisolatie cfr de opgelegde norm / evt belastingsvoordeel. Oud huis.

Isoleren van hellend dak

Ik had graag zo snel mogelijk een vakman gevonden voor het isoleren van het hellend dak van mijn woning in centrum Mechelen. Het dak wordt momenteel volledig vernieuwd met kepers 225/35 alle 40 cm, inclusief onderdak. De volledige ruimte tussen de kepers wil ik opvullen met rotswol (rockflex 224) of gelijkwaardig. En aan de binnenzijde afwerken met dampscherm (& luchtdichting). De plannen kan ik onmiddellijk doorsturen, benaderende oppervlakte (+-40 m²) en een dakkapel (+-5 m²). Graag had ik een aparte prijs isolatie & dampscherm en telkens opgesplitst in levering en plaatsing, zodat ik nog kan kiezen om een gedeelte van de werken zelf te doen... Ook graag aparte prijs voor de dakkapel aub. Ik had uiteraard graag maximaal gebruik gemaakt van de overgangsregeling 2016-2017.

Isoleren van plat dak

Het huidige plat dak bestaat uit houten platen, bedekt met roofing. Het dient geïsoleerd te worden zodat de milieunorm bereikt wordt.

Isoleren hellend dak en zoldervloer

Isoleren hellend dak en zoldervloer.

Dak van stalling isoleren

Wil graag dak van de stalling van mijn hondekennel laten isoleren voor de warmte en lawaai. Dit is een grote schuur die moet worden geiisoleerd.

Isoleren van plat dak

Richtprijs isolatie plat dak : Huis nog niet aangekocht vandaar enkel een richtprijs. Momenteel plat dak ( roofing). Basisprijs per m² voor isolatie ( buitenkant). Bezig met gebouw te kopen doch hebben graag een idee kostprijs isolatie.

Plat dak te isoleren

Bestaand plat dak aan binnenzijde (vrijgemaakt houten dak/plafond) isoleren, minstens 4,5 m² K, twee aaneengesloten ruimten (dressing en badkamer, breedte 2,5 meter, lengte totaal < 8m d.i. oppervlakte totaal 20m²max. Hoogte ruimte ca. 2m60 (van vloer tot binnenzijde dak = plafond).

Isolatie van dak en zoldervloer

Punt dakisolatie - 96m2 + vloer 52m2

Dak isoleren

Klein appartementsgebouw van 4 verdiepingen, bereikbaar met ladderlift huidig dak : roofing met steenslag.

EPDM dakisolatie plaatsen

Ik wil EPDM isolatie laten plaatsen : minstens factor 4,5 (10 mm) op bestaande oude roofing op een plat dak (huis met 3 verdiepingen) oppervlakte 100 a 125 vierkante meter. Bij benadering met plaatsen inbegrepen en btw inbegrepen vanaf welk bedrag ongeveer ?

Isolatie hellend dak zolder

Isoleren oppervlakte 200 m² te isoleren hellend dak. Graag langs de binnenzijde te isoleren. Voorkeur naar isolatie platen.

Isoleren plat dak

Prijsofferte voor isolatie plat dak van een bel etage.

Isoleren dak

Provençaalse stijl. Schuim zou onder de dakpannen moeten gespoten worden, indien mogelijk. Dit is een zadeldak zonder veluxen. Graag advies welke soort isolatie aanbrengen, en ter plaatse komen kijken.

Isoleren leien dak

Liefst zo snel mogelijk. Isoleren van een leien dak langs binnenzijde. Zolderdak zonder veluxen. Huis gebouwd in 1975.