Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Mechelen heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Mechelen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Mechelen of directe omgeving.

235 klanten uit Mechelen bevelen een bij Casius in Mechelen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Mechelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dak en muren isoleren, isoleren van schuin dak, dakisolatie van een rijwoning plaatsen, dak en vloer isoleren met gespoten kurk, vernieuwen van dakbedekking dakterras, isolatie woning, nieuwbouw hellend dak isoleren, isoleren van de woning, zolderdak isoleren, isoleren van zolder, isoleren pannendak met onderdak, isolatie van dak, isoleren van hellende dak, zolder isoleren met isolatieplaten, glaswol isolatie vervangen door PUR en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Mechelen:

Isoleren van zoldervloer met isolatieplaten

Graag prijsofferte voor het isoleren van onze zoldervloer met isolatieplaten of rotswolisolatie.

Geluidsisolatie vloer van appartement op 1ste verdieping

We hebben een appartement gekocht in een gebouw van 2 appartementen boven elkaar, ons appartement bevindt zich op de 1ste verdieping. Aangezien de vloer vervangen moet worden, dachten we eraan om ineens de vloer extra te isoleren qua geluid. Graag vernamen we welke mogelijkheden er zijn en wat de kostprijs is. Het appartement is ongeveer 94 vierkante m.

Onderdak plaatsen met isolatie

Plaatsen van onderdak en dakisolatie voor een dak met pannen op bestaand gebinte.

Isoleren met cellulose in houten vloer

Wij zouden in de houten vloer cellulose isolatie willen inspuiten om het omgeving en contactgeluid te reduceren. Het is een planken vloer van ongeveer 42 vierkante meter. De ruimte tussen het plafond en de vloer is ongeveer 20 cm.

Isoleren van bestaand leien dak

Prijsofferte: eerst prijzen hebben geen idee van hoeveel het kost. Bestaan leien dak langs buiten isoleren. In het bestaande dak zitten 2 velux ramen.

Injecteren muren opstijgend vocht

Er is opstijgend vocht vastgesteld door een aannemer in de living en inkomhal. 17meter in totaal. Dikte 15cm. Een eerste offerte is opgemaakt. Graag had ik ook uw offerte voor vergelijking. De werken kunnen uitgevoerd worden volgens uw planning.

Isoleren sanitaire leidingen bovenbuur

Isoleren van de sanitaire leidingen die door slaapkamer lopen. Deze zijn omkast met gyproc platen, maar geluid is niet gedempt. Geluidsisolatie in de omkasting.

Isoleren van hellend dak

Ik had graag zo snel mogelijk een vakman gevonden voor het isoleren van het hellend dak van mijn woning in centrum Mechelen. Het dak wordt momenteel volledig vernieuwd met kepers 225/35 alle 40 cm, inclusief onderdak. De volledige ruimte tussen de kepers wil ik opvullen met rotswol (rockflex 224) of gelijkwaardig. En aan de binnenzijde afwerken met dampscherm (& luchtdichting). De plannen kan ik onmiddellijk doorsturen, benaderende oppervlakte (+-40 m²) en een dakkapel (+-5 m²). Graag had ik een aparte prijs isolatie & dampscherm en telkens opgesplitst in levering en plaatsing, zodat ik nog kan kiezen om een gedeelte van de werken zelf te doen... Ook graag aparte prijs voor de dakkapel aub. Ik had uiteraard graag maximaal gebruik gemaakt van de overgangsregeling 2016-2017.

Isolatie gordingendak

Het gaat om een oude woning, je ziet de leien liggen. Het is een gordingendak, we opteren er voor om de dakbedekking niet te verwijderen. U kan altijd eens komen kijken.

Inblazen isolatie in hellend dak

Graag prijs voor inblazen van isolatie (cellulose-vlokken) in een bestaand hellend dak. Dikte 18 cm, incl binnenfolie.

Oud plat dak afbreken nieuw plat dak-balken-nieuw koepel-isolatie

Oud plat dak afbreken en vernieuwen . Zoals balken,roofing,osb en nieuw koepel alles vernieuwen. Alles vernieuwen met een min 3. 5 a 4 K/W waarde voor de premie. Dus nieuwe balken,osb,isolatie en de toplaag.

Isoleren van dak met PUR

Doek (onderdak) plaatsen en isoleren met gespoten PUR met een totale dikte van ongeveer 15 cm (min of meer, zodat wij een aanvraag kunnen doen voor de maximale premie). Er is geen onderdak dus dit gebeurt met een doek? Graag info? Oppervlakte ongeveer 50 m².

Isoleren van zolder

Zoldervloer, dampscherm en isolatie. 7 cm rotswol tussen de kepers aanwezig.

Isoleren van plat dak langs buiten

- Achterzijde huis langs buiten isoleren van een bijna plat dak (zeer lichte helling) dat nu bekleed is met roofing (sowieso aan vervanging toe) en - voorzijde van het huis isolatie langs binnen van schuin dak. - We hebben een zeer hoog huis. - Graag ter plaatse komen kijken door een dakwerker - dak specialist.

Isoleren van het dak van alleenstaande woning

Is een alleenstaande woning met drie (grote) slaapkamers en een (kleine) badkamer. Woning is circa 60 jaar oud (wel degelijk gebouwd). Dakpannen. Afmetingen niet geweten, is een alleenstaande woning zonder onderdak. Liefst zonder onderdak want is een verhuurhuis, staat momenteel leeg dus graag vakman om te komen zien.

Isoleren van het oude dak

Ons dak met kleipannen is 30 jaar oud, langs binnenzijde geïsoleerd met 6 cm minerale wol. We denken aan een sarkingdak, omdat de zolder al afgewerkt is. Kunnen de pannen nog enkele 10-tallen jaren mee, en dus hergebruikt worden. Graag ter plaatse komen kijken adres na telefonisch contact.

Isoleren van dak

Dak met een oppervlakte van 55m² isoleren en eventueel kleine herstellingen aan het onderdak.Plan ter beschikking.

Isoleren van buitenmuur

Oppervlakte: ± 100 vierkante meter

Isoleren van plat hellend dak en vervangen velux

Een plat dak en hellend dak van rijwoning isoleren + vervangen velux in schuin dak. Plat dak ongeveer 14 m², hellend 18m². Foto's in bijlage.

Plaatsen van isolatie volgens de isolatiewaarden

Er is op dit ogenblik slechts een zeer minieme isolatie van ongeveer drie centimeter aanwezig die onvoldoende is. De te plaatsen isolatie dient de allerhoogste isolatiewaarde te hebben. Plat dak van ongeveer 200m2.

Isoleren van dak

Graag een offerte voor dakisolatie voor een bestaande woning van 24 jaar. De werken dient zo snel mogelijk gedaan te worden.

Plat dak te isoleren

Plat dak 300 m2 met nieuwe roofing van 2012 isoleren volgens de nieuwe regelgeving

Leggen van vloerisolatie

Vloerisolatie op het gelijkvloers van 9 cm dik. Betreft ongeveer een 100 vierkante meter.

Isoleren van zadeldak

Nieuwe rijwoning bel étage. Straatzijde 8 meter breed, woningdiepte 9 meter. Zadeldak volledig te isoleren (ongeveer 90 m²). Dakbedekking in pannen Migeon. 1 dakkapel waar de draagmuren reeds in baksteen zijn (plat dak 12 m²). 3 Dakramen nodig. Bijkomend terras 30 m² roofen. Twee zijmuren 12 m² te voorzien van leien op latten met isolatie.

Isolatie van schuin dak

Isolatie van schuin dak met dakpannen en onderdak (enkel een semi-doorlatend vlies), gewenste isolatie is Isovlas met dikte van 20 cm, en afgewerkt (=kader van latten) zodat er dadelijk gyprocplaten kunnen tegen geplaatst worden.