Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste isolatiespecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Mechelen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor gelijkaardige projecten:
binnen/buitenmuren isoleren nieuwbouw, plat dak via binnenkant isoleren, isoleren van de achtergevel, schuin dak isoleren langs binnenzijde, pur isolatie plaatsen, geluidsisolatie plaatsen voor deuren praktijkruimte, badkamermuren isoleren langs buitengevel, vloerisolatie plaatsen voor houtskelet, plat dak isoleren langs binnenzijde

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Mechelen:

Vloerisolatie plaatsen voor houtskelet

Wij zouden graag onze woning isoleren. Het gaat om een houtskelet bouw. De tussenruimte (20cm) tussen het plafond en de vloer heeft nood aan isolatie. Het gaat om 80 m².

Isoleren woning

Isolatie van de vloer, voor en achtergevel. Ter plekke komen kijken wat er juist nodig is.

Isoleren woning

Wij hebben alle bestaande isolatie uitgebroken en zouden dit nu graag terug geïsoleerd zien.

Zolderisolatie

Wij hebben interesse in de renovatie van onze zolder (isolatie + eventueel plaatsen van gyproc). Zolder 30 m².

Vloer isoleren

De begane grondvloer is van beton , isoleren. Ongeveer 85m².

Isoleren van dak en velux dakramen plaatsen

Het dak is recent vernieuwd met leien maar nog niet geïsoleerd. Afwerken met gyproc, klaar om te schilderen. Er moeten ook velux-dakramen in geplaatst worden, aantal nog te bezien

Isoleren van zoldervloer met isolatieplaten

Graag prijsofferte voor het isoleren van onze zoldervloer met isolatieplaten of rotswolisolatie.

Geluidsisolatie vloer van appartement op 1ste verdieping

We hebben een appartement gekocht in een gebouw van 2 appartementen boven elkaar, ons appartement bevindt zich op de 1ste verdieping. Aangezien de vloer vervangen moet worden, dachten we eraan om ineens de vloer extra te isoleren qua geluid. Graag vernamen we welke mogelijkheden er zijn en wat de kostprijs is. Het appartement is ongeveer 94 vierkante m.

Onderdak plaatsen met isolatie

Plaatsen van onderdak en dakisolatie voor een dak met pannen op bestaand gebinte.

Isoleren met cellulose in houten vloer

Wij zouden in de houten vloer cellulose isolatie willen inspuiten om het omgeving en contactgeluid te reduceren. Het is een planken vloer van ongeveer 42 vierkante meter. De ruimte tussen het plafond en de vloer is ongeveer 20 cm.

Isoleren van bestaand leien dak

Prijsofferte: eerst prijzen hebben geen idee van hoeveel het kost. Bestaan leien dak langs buiten isoleren. In het bestaande dak zitten 2 velux ramen.

Injecteren muren opstijgend vocht

Er is opstijgend vocht vastgesteld door een aannemer in de living en inkomhal. 17meter in totaal. Dikte 15cm. Een eerste offerte is opgemaakt. Graag had ik ook uw offerte voor vergelijking. De werken kunnen uitgevoerd worden volgens uw planning.

Isoleren sanitaire leidingen bovenbuur

Isoleren van de sanitaire leidingen die door slaapkamer lopen. Deze zijn omkast met gyproc platen, maar geluid is niet gedempt. Geluidsisolatie in de omkasting.

Isoleren van hellend dak

Ik had graag zo snel mogelijk een vakman gevonden voor het isoleren van het hellend dak van mijn woning in centrum Mechelen. Het dak wordt momenteel volledig vernieuwd met kepers 225/35 alle 40 cm, inclusief onderdak. De volledige ruimte tussen de kepers wil ik opvullen met rotswol (rockflex 224) of gelijkwaardig. En aan de binnenzijde afwerken met dampscherm (& luchtdichting). De plannen kan ik onmiddellijk doorsturen, benaderende oppervlakte (+-40 m²) en een dakkapel (+-5 m²). Graag had ik een aparte prijs isolatie & dampscherm en telkens opgesplitst in levering en plaatsing, zodat ik nog kan kiezen om een gedeelte van de werken zelf te doen... Ook graag aparte prijs voor de dakkapel aub. Ik had uiteraard graag maximaal gebruik gemaakt van de overgangsregeling 2016-2017.

Isolatie gordingendak

Het gaat om een oude woning, je ziet de leien liggen. Het is een gordingendak, we opteren er voor om de dakbedekking niet te verwijderen. U kan altijd eens komen kijken.

Inblazen isolatie in hellend dak

Graag prijs voor inblazen van isolatie (cellulose-vlokken) in een bestaand hellend dak. Dikte 18 cm, incl binnenfolie.

Oud plat dak afbreken nieuw plat dak-balken-nieuw koepel-isolatie

Oud plat dak afbreken en vernieuwen . Zoals balken,roofing,osb en nieuw koepel alles vernieuwen. Alles vernieuwen met een min 3. 5 a 4 K/W waarde voor de premie. Dus nieuwe balken,osb,isolatie en de toplaag.

Isoleren van dak met PUR

Doek (onderdak) plaatsen en isoleren met gespoten PUR met een totale dikte van ongeveer 15 cm (min of meer, zodat wij een aanvraag kunnen doen voor de maximale premie). Er is geen onderdak dus dit gebeurt met een doek? Graag info? Oppervlakte ongeveer 50 m².

Isoleren van zolder

Zoldervloer, dampscherm en isolatie. 7 cm rotswol tussen de kepers aanwezig.

Isoleren van plat dak langs buiten

- Achterzijde huis langs buiten isoleren van een bijna plat dak (zeer lichte helling) dat nu bekleed is met roofing (sowieso aan vervanging toe) en - voorzijde van het huis isolatie langs binnen van schuin dak. - We hebben een zeer hoog huis. - Graag ter plaatse komen kijken door een dakwerker - dak specialist.

Isoleren van het dak van alleenstaande woning

Is een alleenstaande woning met drie (grote) slaapkamers en een (kleine) badkamer. Woning is circa 60 jaar oud (wel degelijk gebouwd). Dakpannen. Afmetingen niet geweten, is een alleenstaande woning zonder onderdak. Liefst zonder onderdak want is een verhuurhuis, staat momenteel leeg dus graag vakman om te komen zien.

Isoleren van het oude dak

Ons dak met kleipannen is 30 jaar oud, langs binnenzijde geïsoleerd met 6 cm minerale wol. We denken aan een sarkingdak, omdat de zolder al afgewerkt is. Kunnen de pannen nog enkele 10-tallen jaren mee, en dus hergebruikt worden. Graag ter plaatse komen kijken adres na telefonisch contact.

Isoleren van dak

Dak met een oppervlakte van 55m² isoleren en eventueel kleine herstellingen aan het onderdak.Plan ter beschikking.

Isoleren van buitenmuur

Oppervlakte: ± 100 vierkante meter

Isoleren van plat hellend dak en vervangen velux

Een plat dak en hellend dak van rijwoning isoleren + vervangen velux in schuin dak. Plat dak ongeveer 14 m², hellend 18m². Foto's in bijlage.