Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dakisolatie plaatsen:

Dakisolatie plaatsen

Dakisolatie voor plat dak. Halopenbebouwing , renovatie. oppervalkte te isoleren van dak : 80m².
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Mechelen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakisolatie plaatsen uit heel België:

Nakijken daklekkage en dakraam plaatsen

Bij hevige regenval of slagregens is er aan de zijkant van het dak een lek waardoor er schade is aan het plafond in de living. Dit lek moet opgelost worden + nakijken dakisolatie + event plaatsen dakraam.

Gevelisolatie + dakisolatie plaatsen

Ik wil mijn woning laten isoleren. De gevel heeft een oppervlakte van 128.5 vierkante meter. Het schuin dak heeft een totaaloppervlakte van 73.62 vierkante meter. Voor de gevel zou ik graag eens prijzen vergelijken voor zowel spouwmuurisolatie als buitengevelisolatie (+ optie renovatie). Voor de zolder zullen in de toekomst 2 kamers worden toegevoegd dus een zeer hoge isolatiewaarde is hier nodig. Enkele kleine metselwerken zullen eerst moeten uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld het dicht metselen van kachelgaten in de muur.

Tuinhuis en houten wanden plaatsen voor tuin

1 strak tuinhuis in hardhout (Padouk) of in goedkoper materiaal (grenen). Oppervlakte 4 op 4 m. 1 deur gedeeltelijk in transparant materiaal (glas of ...). Dakisolatie. Gewapende chapevloer doen wij. Dan ook nog houten wand in Padouk. Eén wand van 4m78 en een wand van ongeveer 6m75cm.

Open bebouwing compleet renoveren

Totaalrenovatie van een open bebouwing. Gaat om een woning van 210 m² met een verdieping. Werken uit te voeren op begane grond: gast slaap/bad- kamer, keuken, wc, vloer isoleren en nieuwe vloer met vloerverwarming leggen, nieuwe keuken plaatsen, muren weghalen. Eerste verdieping: totaal nieuwe indeling voorzien en een nieuwe badkamer plaatsen. Dakisolatie, vloerisolatie, accoustische isolatie, uitbreiding via dakkapel. Algemeen: nieuwe dubbel (3-dubbele) beglazing incl. schrijnwerk en vensterbanken en een nieuw verwarmingssysteem.

Zolderkamer renoveren tot slaapkamers

Graag vakman voor het renoveren van zolderkamer(s) naar slaapkamer(s). Momenteel hebben wij (in 2016) enkel dakisolatie laten plaatsen maar nu zouden we dit graag verder willen afwerken. Volgend zou er volgens ons nog zeker moeten gebeuren: -> Chape (+-10cm we hadden gedacht aan isolatiechape) -> Bezetten en/of gyprocwanden -> Buitenmuurisolatie? -> Elektriciteit: is al grotendeels voorzien (kabels) maar afhankelijk van wat we plaatsen (gyproc, bezetting, ...) moeten de contactpunten nog geplaatst worden. Dit zou ik eventueel zelf kunnen. -> schuifdeur? We zitten nog wel met enkele vragen betreffende bepaalde steunbalken, ondersteuning en dergelijke.

Plaatsen dakisolatie

Aanbrengen van +/- 120m² dakisolatie met hoge normen. Het dak zelf is in goede staat.

Inrichting zolder uitvoeren

De zolder is al deels voorbereid om hier een volwaardige slaapkamer met dressing van te maken. Dit zou nu volledig afgewerkt moeten worden. Wat is al aanwezig? - Afgewerkte trap naar zolder - Dakisolatie - Raam - Chape voor vloer met ingelegde houten balken voor muur/scheidingswand - Centrale verwarming - Elektrische bekabeling aanwezig (incl. Internet en tv aansluiting) Wat moet er gebeuren? - Afwerking schuine muren met gyproc ed. (dus tegen de isolatie) - Plaatsen van muur (en deur) tussen trap en in te richten kamer (houten balken reeds in chape om muur op te bevestigen) - Plaatsen van muur/scheidingswand in ruimte voor dressing (houten balken reeds in chape om muur op te bevestigen) - Plaatsen van inbouwkasten aan en tegenover scheidingswand - Plaatsen van inbouwkast teg

Warmtepomp plaatsen

Ik zoek een totaaloplossing voor het vervangen van een mazoutketel in een huis van 1960 met intussen dubbele beglazing en dakisolatie, bestaande radiatoren en een elektrische boiler. Het gaat om een gezin van vijf dat graag wil onderzoeken of een combinatie van een zonneboiler en warmtepomp en weerstand voldoende is om warm water en verwarming te voorzien. Het gaat om een plat dak gericht op het zuiden van meer dan 70 m². Zonnepanelen kunnen ook bij het project geïntegreerd worden.