Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Merksem heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Merksem u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Merksem of directe omgeving.

214 klanten uit Merksem bevelen een bij Casius in Merksem aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Merksem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren buitengevel, isolatie op de zolderverdieping leggen, schuin en plat dak isoleren, vloer met PUR isoleren, schuin en plat dak isoleren, plat dak isoleren langs binnen, schuin dak isoleren langs binnen, dak isoleren, zoldervloer isoleren, isoleren van vloer, isoleren van vloer, geluidsisolatie plaatsen op plafond, isoleren tussen holle ruimtes, isoleren van kruipkelder, schuin dak isoleren langs binnenzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Merksem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Merksem:

Isolatie plat dak volgens normen 2020

Voor 3 appartementsgebouwen zoeken wij ons dak aan te passen aan de isolatienorm 2020.

Dak isoleren

Het gaat om een plat dak, zonder spouw, momenteel geïsoleerd met 100mm minerale wol met een totale isolatiewaarde van 2,0 m²K/W (bouwjaar gebouw: 1979). Hierbij wil ik informeren naar de mogelijkheden om dit dak beter te isoleren. Op termijn is het de bedoeling dat op dit dak een groendak zou aangelegd worden.

Isoleren plat dak

Prijsofferte voor isolatie plat dak van een bel etage.

Isoleren plat dak

Het gaat om het isoleren van een koud plat dak (keuken) en afwerking (nadat eerst de oude gyproc platen en isolatie verwijderd werden.)

Isoleren onbewoonbare zolder

Isoleren van zolder, ingang via luik met ladder.

Isoleren van platte daken

Werken betreffen het isoleren van 2 bestaande platte daken van respectievelijk 12 en 29 vierkante meter.

Isolatie en nieuwe dakbedekking eengezinswoning

Isolatie en nieuwe dakbedekking eengezinswoning

Bestaand plat dak isolatie langs buitenzijde

Plat dak van een een appartementsgebouw met gelijkvloers en 2 verdiepingen dient geïsoleerd te worden langs buitenzijde, Rd 3,5 m²K/W. Het dak is goed bereikbaar en meet 150 m².

Isoleren van plat dak

Isoleren: Plat dak met isolatie 60 m².

Isolatie langs de buitenkant

Isoleren: Isolatie langs de buitenkant.

Isoleren van het dak

Isoleren van dak. 1 deel is dak bedekt met keitjes +/- 36m² en 1 deel is dakterras +/- 24m²

Isoleren van plat dak

Prijsofferte voor isoleren van plat dak met 1 dakkoepel aanwezig van 70 x 70 cm.

Isoleren van plat dak

Isoleren plat dak volgens de nieuwe normen.Bij-isoleren van dak Niet dringend naargelang het in u programma past

Isoleren van plat dak

Kan u ons een richtprijs bezorgen voor het isoleren van een dak van een appartementsgebouw. Gebouw met 3 verdiepingen en is bekleed met roofing. We hadden gedacht aan isoplaten met daarop grind

Dak te isoleren

Dak isoleren met platen met de kleinste lambda waarde volgens de voorschriften van het Vlaams Gewest.

Plaatsen van geluidsisolatie

Akoestisch isoleren van de tussenmuur (bij buren overlast)

Dakisolatie te plaatsen

Hoogste isolatiewaarden Dakisolatie op plat dak

Isolatie aan te brengen

Isolatie aan te brengen: purschuim voor 55 vierkante meter 10cm dik

Isoleren van zolder en plaatsen van ...

Isoleren van zolder en plaatsen van dakramen

Onderdak aanbrengen (folie) + aanbrengen ...

Onderdak aanbrengen (folie) + aanbrengen isolatie (12cm) + aanbrengen dampscherm (indien niet reeds aanwezig bij isolatiemateriaal) + eventueel afmaken met gyproc (appart bestek meken)

Het gaat over de isolatie van onze ...

Het gaat over de isolatie van onze buitenmuren, aangezien wij wonen op een bel-etage en onze buren langs beide kanten slechts 1 verdieping hebben en wij 2, is de bovenste verdieping vrijstaand. Wij willen hier een gevelbescherming, muurisolatie aanbrengen zodat de koude buiten blijft in de winter en de warmte niet binnenkomt in de zomer.