Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit Mortsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste isolatiespecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Mortsel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor gelijkaardige projecten:
plaatsen van spuitkurk op de gevel, geluidsisolatie plaatsen in appartement, isolatie buitenmuur, plafonds isoleren tegen geluidsoverlast, plaatsen van trespa isolatie, gevel isoleren, geluidsschotten plaatsen in plenum boven vals plafond, geluidsisolatie in slaapkamer plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Mortsel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Mortsel:

Isoleren van oud huis

Isoleren van voor en achtergevel, voorzijde ook isoleren samen met de achterzijde en de aanbouw isoleren: Betreft isolatie van een oud huis, +We willen de voor en achtergevel laten isoleren. De voorgevel moet zowieso langs de binnenkant ook geïsoleerd worden.(we willen de gevel uiterlijk intact laten). De achtergevel maakt niet uit lang welke kant te isoleren. Best te plaatste komen kijken:

Woning isoleren

Wij willen ons huis graag Bijna-Energie-Neutraal maken. Bijgevoegd een overzicht van aanbevelingen door een energiedeskundige. Graag een overzicht hebben per component, zoals er zijn: hellend dak, plat dak, ramen (overal hoogrendementsglas), buitenmuren, vloer die grenst aan kelder, vloer op volle grond. We zouden graag de normen willen halen, zoals vermeld in de bijlage.

Isolatie plaatsen onder pannen

Nieuwe isolatie plaatsen onder de pannen van het zadeldak. 50m².

Isoleren licht hellend dak

Isoleren: Licht hellend plat dak, gesloten bebouwing. Graag ter plaatse komen kijken voor prijsofferte.

Isoleren plat dak

Wij willen een plat dak van in totaal ongeveer 100 m² laten isoleren. Ongeveer 40 m² op een bijbouw aan de eerste verdieping en 60 m² op de tweede verdieping. In elk dak zit telkens 1 lichtkoepel die ook aan vervanging toe zijn. Ter plaatse komen kijken.

Isolatie van dak

Isolatie van hellend pannendak. Oppervlakte niet geweten, graag komen kijken voor een prijsofferte te maken.

Isoleren van aanpalende platte daken

2 aanpalende platte daken van 80 m² en 115 m². Bestaande roofing in relatief goede staat. Offerte voor roofing + isolatie volgens minimum normen.

Isoleren, vervangen koepel en plaatsen EPDM

Isolatie + vervangen koepel + epdm. Betreft een plat dak.

Renovatie en isolatie van dak en plaatsen veluxramen

Totale renovatie + isolatie van het dak en het plaatsen van 2 veluxramen op zolder. Indien mogelijk ook het uitbreiden van de dakkapellen.

Warm plat dak en omgekeerd plat dak

Graag offerte voor warm plat dak en omgekeerd plat dak (van tweede verdieping gesloten bebouwing).

Isoleren van plat dak

Plat dak waarvan gelijkvloers met glazen koepel. - 2 verdiepingen en allen plat dak stukken daarvan zouden moeten worden geiisoleerd.

Isolatie keukenwand met PUR platen - MDF platen

Plaatsen van isolatie in keuken door middel van PUR-platen en MDF-platen. Totaal oppervlak ongeveer 2. 5 m².

Plaatsen van isolatie op het dak

Plaatsen isolatie op het dak Minstens RD waarde 4. Graag snel mogelijk prijsofferte.

Isoleren van niet gebruikte zoldervloer

Isoleren van de zoldervloer. Zolder wordt niet gebruikt. Oppervlakte: 45 m² te isoleren. Materiaal en plaatsen.

Isoleren volgens sarking methode

Isolatie volgens de sarking methode. Rijwoning 7 m breed. Het gebouw dateert van 1960. Oppervlakte dak: 64 m².

Isoleren van plat dak

Isoleren van dak.Warm plat dak indien mogelijk

Isoleren van een zoldervloer

Het gaat om het isoleren van een zoldervloer met een oppervlakte van ongeveer 60 m2.

Isoleren van plat dak

- Isoleren van een plat dak van een particuliere woning - 2 verdiepingen - oppervlakte 60 m² - Isoleren van een plat dak voor aanleg van een klein dakterras - oppervlakte 10 m².

Opvullen met isolatie

Wij hebben 3 slaapkamers nieuwbouw. De vloer bestaat momenteel uit OSB-platen die rechtstreeks zijn bevestigd op houten balken. Tussen plafond en vloer zit rotswol, maar niet volledig opgvuld, waardoor we akoestisch nog veel lawaai hebben. We zouden de holtes tussen de balken graag volledig laten opvullen met vlokken. Kan dit? Electriciteitskabels liggen al tussen de balken. Is dat een probleem? Graag ontving ik een offerte of richtprijs

Isoleren van plat dak

Bestaande rijwoning, plat dak te isoleren

Plat dak te isoleren

We zouden ons plat betonnen dak ( ligt reeds een nieuw epdm dak op ) langs binnen willen isoleren met purschuim en afdekscherm. Het gaat om 40 m².

Spouwisolatie

Graag had ik een voorstel voor het inblazen van isolatie van de spouw 5 cm met glaswol / steenwol van een gesloten bebouwing / woonhuis in Mortsel Er moeten twee gevels geisoleerd worden . Voorgevel is 7 meter breed 2 verdiepingen (260 cm) hoog met een voordeur, een garagedeur en 3 grote ramen in. Achtergevel is 7 meter breed over één verdieping met twee grote ramen in. Is er kans dat er door te isoleren koudebruggen ontstaan of vocht en schimmelproblemen ontstaan. Gebruik u cameras om de toestand van de spouw te onderzoeken? - De isolatie kan zo gauw de offerte is goedgekeurd aangebracht worden. - Zijn er werken die door ons kunnen worden uitgevoerd om de prijs te verlagen?

Wij zouden ons schuin dak willen ...

Wij zouden ons schuin dak willen isoleren. Normaal is dit een vrij eenvoudige klus die ik zelf zou doen, maar bij ons is de situatie iets complexer. Ten eerste hebben we geen onderdak. Ik heb al verschillende meningen gehoord over de mogelijkheid te isoleren zonder onderdak. Ten tweede is heel het dak niet bereikbaar (een deel is niet bereikbaar door een houten plafond, dit zou eventueel afgebroken kunnen worden. Een ander deel is niet goed bereikbaar door een muur van de gang die de toegang aan een deel van het dak belemmert). Zouden jullie eens kunnen komen kijken of isolatie überhaupt mogelijk is en eventueel een offerte maken?

Isolatie van 2 platte daken op 2 ...

Isolatie van 2 platte daken op 2 verschillende adressen in Mortsel