Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor tuinhuis isoleren:

Tuinhuis isoleren

Wij willen ons tuinhuis laten isoleren (20 m²)
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuis isoleren uit heel België:

Muziekstudio in houtskelet bouwen

Een muziekstudio bouwen in mijn tuinhuis. Isoleren + eventueel mdf of ander materiaal voor afwerking van de muur Deur in zetten Vloer leggen. Afmetingen: 3,2m op 2,4m , hoogte 2m

Tuinhuis bekleden met thermowood, vloer afwerken ramen en deur insteken

Bestaand tuinhuis 5 x 2. 5 x 2. 5 bekleden met thermowood en van binnen osb + isoleren en 2 ramen en 1 deur in pvc erin plaatsen. Betonnen boordsteen rondom geheel plaatsen. Er moeten nog twee ramen en een deur in. Vloer afwerken.

Renovatiewerken tuinhuis

Gepolierde beton voor 40 m². Muren (8 m 4 m en 10 m) en plafond isoleren. Elektriciteitsvoorzieningen (3 stopcontacten, 2 schakelaars en 2 lampen) Binnenafwerking gyproc of andere platen tegen muren en plafond. Eventueel ook isoleren.

Betonvloer tuinhuis

Voor de bouw van mijn tuinhuis (hsb) ben ik op zoek naar iemand die een betonnen vloer giet. Voor zowel het uitgraven, plaatsen van bekisting en storten van beton. De grootte bedraagt ongeveer 20 m² (4 op 5) maar is geen perfecte rechthoek, en een dikte van 15 cm. De plaat komt op ongeveer 10 m van de openbare weg te liggen. (geen omheining of andere storende elementen) Graag zou ik ook de meerprijs willen weten voor het laten isoleren en polieren hiervan.

Dakisolatie van tuinhuis

Isoleren van stalen dak van 21m² van het tuinhuis.

Isoleren van tuinhuis met plat dak

Isolatie van een tuinhuis met plat dak. 16 m2 dak 10 cm dik spuiten en wanden 23 m2 4 dik spuiten. Houtskelet bouw.

Hernieuwen en isoleren dak

Ons tuinhuis/ atelier dak is aan vernieuwing toe. Onderdak is goed. Waarschijnlijk enkel nieuwe isolatie en bovendak nodig.

Renovatie zolder + kleine herstellingen

Kleine herstellingen: Nieuwe voordeur Nieuwe keldertrap Elektriciteit voorzien richting tuinhuis (50m kabel in de grond) Renovatie zolder: Plan mee bedenken voor volledige renovatie zolder -dak isoleren - nieuwe verlichting en elektriciteit - vloer (laminaat? ) over de bestaande versleten parket - 1 muur inbouwkasten - Eventueel ook pleisteren. Duurzaam, alternatieve materialen, geen klassieke inrichting. Creatieve oplossingen samen bedenken om iets modern, cool uit te werken. Kadert in een huis met de nodige retro en rock('n roll) trekjes en die zolderkamer moet ook in die stijl. Je mag er de indruk krijgen in een nachtclub te zijn :-)