Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor tuinhuis isoleren:

Tuinhuis isoleren

Wij willen ons tuinhuis laten isoleren (20 m²)
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuis isoleren uit heel België:

Tuinhuis metsen

tuinhuis met oversteek buitenmaat 10 x 4 meter snelbouwstenen + gevelstenen ( gevelsteen zorg ik voor) graafwerken is voor mij fundering voor u plat dak 1 deur 1 raam niet isoleren

Isoleren tuinhuis

In het tuinhuis staat de filterinstallatie van het zwembad. Dit maakt redelijk veel lawaai. Daarom wil ik het tuinhuis laten isoleren voor geluidsoverlast. Het tuinhuis is 3m x 3m waarvan 1 zijde een gemetselde muur is.

Tuinhuis renoveren

Het tuinhuis is 5m30 op 5m60 en daar moet een nieuwe vloer in (we hebben zelf al tegels in gedachten). We willen het ook isoleren, maar het type isolatie zijn we nog niet aan uit.

Muziekstudio in houtskelet bouwen

Een muziekstudio bouwen in mijn tuinhuis. Isoleren + eventueel mdf of ander materiaal voor afwerking van de muur Deur in zetten Vloer leggen. Afmetingen: 3,2m op 2,4m , hoogte 2m

Tuinhuis bekleden met thermowood, vloer afwerken ramen en deur insteken

Bestaand tuinhuis 5 x 2. 5 x 2. 5 bekleden met thermowood en van binnen osb + isoleren en 2 ramen en 1 deur in pvc erin plaatsen. Betonnen boordsteen rondom geheel plaatsen. Er moeten nog twee ramen en een deur in. Vloer afwerken.

Renovatiewerken tuinhuis

Gepolierde beton voor 40 m². Muren (8 m 4 m en 10 m) en plafond isoleren. Elektriciteitsvoorzieningen (3 stopcontacten, 2 schakelaars en 2 lampen) Binnenafwerking gyproc of andere platen tegen muren en plafond. Eventueel ook isoleren.

Betonvloer tuinhuis

Voor de bouw van mijn tuinhuis (hsb) ben ik op zoek naar iemand die een betonnen vloer giet. Voor zowel het uitgraven, plaatsen van bekisting en storten van beton. De grootte bedraagt ongeveer 20 m² (4 op 5) maar is geen perfecte rechthoek, en een dikte van 15 cm. De plaat komt op ongeveer 10 m van de openbare weg te liggen. (geen omheining of andere storende elementen) Graag zou ik ook de meerprijs willen weten voor het laten isoleren en polieren hiervan.

Dakisolatie van tuinhuis

Isoleren van stalen dak van 21m² van het tuinhuis.