Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Oppuurs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Oppuurs heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Oppuurs u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Oppuurs of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Oppuurs bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dak en muren isoleren, industriel dak leggen nieuwbouw, isolatie plat dak volgens normen 2020, schuin dak isoleren langs binnenzijde, isolatie spouwmuren met PUR, isolatie spouwmuur te plaatsen, schuin dak isoleren langs binnen, gevel isoleren, schuin dak isoleren langs binnenzijde, geluidsisolatie plaatsen, schuin dak isoleren langs binnen, gevelwerken met isolatie, pUR vloerisolatie aanbrengen, vloerisolatie met PUR aanleggen, isoleren van platte daken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Oppuurs staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Oppuurs:

Isolatie plat dak volgens normen 2020

Voor 3 appartementsgebouwen zoeken wij ons dak aan te passen aan de isolatienorm 2020.

Schuin dak isoleren langs binnen

Dak van 5 x 5 meter x 2 Isoleren van dak : 50m². 2 x vierkant. PIr platen. Huurwoning.

Vloer isoleren

Vloeren van huis moeten geïsoleerd worden. We moeten eerst de chape en dergelijke uitbreken. Gelijkvloers en eerste verdiep te isoleren. Ongeveer in totaal 134 m².

PUR vloerisolatie aanbrengen

Isolatie gelijkvloers met PUR 16 cm, 67m² in nieuwbouwwoning , op korte termijn ( 1-2 weken )

Dak en muren isoleren

Muren isoleren en dak isoleren. Best ter plaatse komen kijken weet niet welke soort dak of m² muren er moeten worden geïsoleerd.

Garage isoleren

Wij willen de garage laten isoleren daar wij daar juist boven wonen en een stenen vloer hebben. Plafond van garage te isoleren:oppervlakte : 60 m².

Gevel isoleren

Wij wonen aan een drukkere baan met voorbijgaand autoverkeer en voorlopig ook nog busverkeer. Wij zijn van plan te verbouwen en willen dan ook investeren in geluidsisolatie van de ramen/voordeur en zo nodig voorgevel.

Geluidsisolatie plaatsen op zolder

Ik heb een zolder die ik ga verbouwen , het gaat om een oppervlakte van 180 m² , dit is helemaal houten roostering , dus als je boven praat , stapt of eender wat dat hoor je beneden door het hele huis . Nu wil ik een oplossing om dit geluid zo goed mogelijk te dempen omdat we de zolder meer zullen gebruiken .

Betonnen vloer isoleren

De begane grondvloer is van beton. De livingvloer isoleren en chappen. 40 m² ongeveer.

Geluidsisolatie plaatsen

Beneden is onze woning redelijk goed geluiddicht maar boven hebben wij veel last van het verkeer. Dit zouden we graag laten oplossen door isolatie.

Dak isoleren

Plat dak en deels puntdak isoleren. Misschien ook spouwisolatie en zoldervloerisolatie. Hierover willen we eerst wat uitleg en advies.

Voorgevel isoleren

Wij zouden gevel en dak, dakterras willen isoleren. Voorgevel spouwmuur isolatie pf voorgevel isolatie. Dakterras heeft tegels en dat zou ook geïsoleerd moeten worden en tegels terugleggen. We weten niet wat we allemaal moeten in orde brengen voor vergunningen en wat onze mogelijkheden zijn, welke materialen het best zijn,... We willen ons goed informeren om zo goed mogelijk en kwaliteitsvol te renoveren. Op plat dak ligt al 4 cm isolatie van vroeger toen het nog niet met premies was.

Purisolatie vloer spuiten dringend

Purisolatie spuiten voor vloer isolatie. 90 m². 5 cm dik. Graag dringend laten uitvoeren.

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Isoleren van het zolderdak. De oppervlakte is ongeveer 95 m².

Zoldervloer isoleren

Het betreft een zoldervloer op de 2 de verdieping van een eengezinswoning . De zoldervloer is deels geïsoleerd ( jaren geleden ) . De slaapkamers onder de zoldervloer zijn afgewerkt met houten planchetten . Dit is ongeveer een 40 m² dat moet worden geiisoleerd.

Isoleren van plat dak appartementsgebouw

Voor ons appartementsgebouw zoeken we een professional die ons dak wil isoleren. Het is een klein appartementsgebouw met een plat dak en liftkoker (ongeveer 100 m²) uit de jaren 70. De dakrand zal moeten worden opgehoogd.

Pur vloerisolatie leggen

Zoeken iemand die 160 m² pur wil komen spuiten voor vloerisolatie. Dikte : 10 cm dik.

Isoleren zoldervloer

Isoleren van de zoldervloer met rotswol. Oppervlakte te isoleren is ongeveer een 200 m²

Isoleren woning

Isolatie van de vloer, voor en achtergevel. Ter plekke komen kijken wat er juist nodig is.

Isoleren dak

Isoleren plat dak. Oppervlakte ongeveer 105 m².

Isoleren van schuin dak

Op dit moment is het dak niet geïsoleerd. Als je op zolder staat, zie je meteen de dakpannen.

Isoleren plafond

Zolder is voor helft afgemaakt met planken , en boven living is een houten plafond. Isoleren plafond.

Geluidsisolatie plaatsen

We hebben geluidsoverlast van de buren, in de bovenste kamer onder het dak. Het betreft een muur die dus in een punt tot de nok gaat en er is ook een schuine schouw tot in de nok op de muur. Lengte van de zijde op de grond is 3 meter 40. Hoogte tot de nok is 3 meter ongeveer.

Isoleren zoldervloer

Betreft het aanbrengen van pur-spuitisolatie tussen de gordingen op de zoldervloer. ook de aan de buitenkant bereikbare gedeelten van het schuine dak. Lager dan de zoldervloer.

Plat dak isoleren

Isolatie plat dak bedekt met roofing en keien 100 vierkante meter groot.