Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Ruisbroek (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit Ruisbroek (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste isolatiespecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Ruisbroek (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor gelijkaardige projecten:
binnen/buitenmuren isoleren nieuwbouw, plat dak via binnenkant isoleren, isoleren van de achtergevel, schuin dak isoleren langs binnenzijde, pur isolatie plaatsen, geluidsisolatie plaatsen voor deuren praktijkruimte, badkamermuren isoleren langs buitengevel, vloerisolatie plaatsen voor houtskelet, plat dak isoleren langs binnenzijde, geluidsisolatie plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Ruisbroek (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Ruisbroek (Antwerpen):

Dak isoleren buitenzijde

Ik had graag meer info ontvangen over het langs buiten isoleren van een bestaand dak over het uitvoeren van de werken en de prijs hiervan. Dit betreft een bewoonbaar zolderdak.

Isoleren van plat dak

Ik wens het plat dak van mijn woning te laten isoleren aan de buitenkant. Graag afspraak om langs te komen en offerte op te maken.

Isoleren van zolder

Ik heb net een huis gekocht (bouwjaar 1934), in mei-juni wordt het dak vervangen, daarna wil ik de binnenzijde/zijmuren isoleren en netjes afwerken, zodat de zolder een slaapkamer wordt. Het is 'n traditioneel gebinte: per kant zijn er 4 te isoleren stukken van 120cm h x +-6m die nagenoeg zonder onderbrekingen doorlopen Voor het dak lijken de Eurothane G-panelen van 10+1cm me interessant (minder dik + installatiegemak), voor de zijmuren heb ik nog niet echt een idee. De nok van het dak is 3m60 hoog, vloer is +- 6x8m. In het dak komen 3 veluxen van 134x98cm br Kan u me een offerte bezorgen, inclusief installatie? (liefst met opsplitsing tussen dak en zijmuren) Als er een prijsverschil is indien ik zelf het 2de paar handen ben, kan u dat dan incalculeren? Foto's ter beschikking.