Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Ruisbroek (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Ruisbroek (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Ruisbroek (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Ruisbroek (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Ruisbroek (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: spouwisolatie nieuwbouw plaatsen, twee platte daken isoleren, woning isoleren, isolatie plat dak volgens normen 2020, vloerisolatie pur schuim, dakisolatie te plaatsen, zoldervloer isoleren, schuin dak isoleren langs binnenzijde, spouwmuur van woning isoleren, geluidsisolatie plaatsen in kamers, schuin dak isoleren langs binnen, zoldervloer isoleren, schuin dak isoleren langs binnen, zoldervloer isoleren, vloer isoleren met PUR en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Ruisbroek (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Ruisbroek (Antwerpen):

Dak isoleren buitenzijde

Ik had graag meer info ontvangen over het langs buiten isoleren van een bestaand dak over het uitvoeren van de werken en de prijs hiervan. Dit betreft een bewoonbaar zolderdak.

Isoleren van plat dak

Ik wens het plat dak van mijn woning te laten isoleren aan de buitenkant. Graag afspraak om langs te komen en offerte op te maken.

Isoleren van zolder

Ik heb net een huis gekocht (bouwjaar 1934), in mei-juni wordt het dak vervangen, daarna wil ik de binnenzijde/zijmuren isoleren en netjes afwerken, zodat de zolder een slaapkamer wordt. Het is 'n traditioneel gebinte: per kant zijn er 4 te isoleren stukken van 120cm h x +-6m die nagenoeg zonder onderbrekingen doorlopen Voor het dak lijken de Eurothane G-panelen van 10+1cm me interessant (minder dik + installatiegemak), voor de zijmuren heb ik nog niet echt een idee. De nok van het dak is 3m60 hoog, vloer is +- 6x8m. In het dak komen 3 veluxen van 134x98cm br Kan u me een offerte bezorgen, inclusief installatie? (liefst met opsplitsing tussen dak en zijmuren) Als er een prijsverschil is indien ik zelf het 2de paar handen ben, kan u dat dan incalculeren? Foto's ter beschikking.