Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste isolatiespecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Schoten of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor gelijkaardige projecten:
binnen/buitenmuren isoleren nieuwbouw, plat dak via binnenkant isoleren, isoleren van de achtergevel, schuin dak isoleren langs binnenzijde, pur isolatie plaatsen, geluidsisolatie plaatsen voor deuren praktijkruimte, badkamermuren isoleren langs buitengevel, vloerisolatie plaatsen voor houtskelet, plat dak isoleren langs binnenzijde

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Schoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Schoten:

Balkon bedekt met tegels te isoleren

Balkon bedekt met tegels op de eerste verdieping lekt. Balkon dient geïsoleerd en afgewerkt te worden zodat regenwater goed wordt afgevoerd. Balkon 2 m op 05 m.

Platte daken afwerken

1 plat dak 6x5 m 3 muren afwerken rand profil en 1 plat dak 5x3 m 3 muren afwerken rand profil

Isolatie plat dak

Isolatie plat dak boven keuken/bij ruimte. (Dak met 2 koepels) Isolatie plat dak boven badkamer en traphal. De vakman Nevel Plastics gaat al langskomen voor een prijsofferte op te maken. Adres geef ik aan de vakman mee.

Isolatie buitenmuren

Graag eerst een bezoek ter plaatse om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bedoeling is om buitenmuren te isoleren, maar ik ben niet zeker of dit mogelijk is via de spouw. Huis is een rijwoning (voorgevel en achtergevel te isoleren)

Isoleren van hellend gordingendak, inclusief dampscherm

Isoleren van hellend gordingendak, inclusief dampscherm. Momenteel garage, maar na verbouwing wordt dit gebruikt als zitruimte/leefruimte.

Isolatie van onderdoorgang van nieuwbouwappartement

Wij willen de onderdoorgang van een nieuwbouwappartement laten isoleren.

Isolatie van een schuin dak van een niet-bewoonbare zolderkamer

Isolatie van een schuin dak van een niet-bewoonbare zolderkamer. Graag de prijs van glas-of rotswol en van een organisch materiaal indien mogelijk. Wat is het prijs-verschil als we zelf reeds alle bestaande isolatie wegnemen?

Isoleren van dak en zijgevel

Dak isoleren en renoveren + zijgevel isoleren en bekleden met leien.

Geluidsisolatie te plaatsen

Geluidsisolatie aan te brengen ( muur van 8 meter). Het gaat om een tussenwoning van het bouwjaar 1954.

Plaatsen van onderdak met isolatie

Er is geen onderdak aanwezig. Dus ofwel moet er een onderdak geplaatst worden ofwel moet er een isolatiemethode gehanteerd worden waarbij een onderdak niet noodzakelijk is. Liefst zo ecologisch mogelijk.

Isoleren van appartement

Appartementsgebouw met 4 verdiepingen en daarboven een dakappartement - dak isoleren

Isolatie van zolder

Na-isolatie bwjr 1992 zolder en/of hellend dak. En eventueel ook spouwmuur installatie indien dit interessant zou blijken.

Dakisolatie

Rijhuis met schuin dak, blote pannen aan onderkant, oude isolatie is verwijderd. Eén klein dakraampje dat moet vervangen worden. En één nokpan ! Isolatie zonder afwerking (gyproc) of zo... wordt enkel gebruikt als zolder.

isoleren van gevel (spouwmuur opvullen)

isoleren van gevel (spouwmuur opvullen)

isolatie en bepleistering van de gevel

isolatie en bepleistering van de gevel

Graag een dakisolatie door Erkend ...

Graag een dakisolatie door Erkend Aannemer ivm belastingsvoordeel op Eneergiebesparende maatregelen.

Isoleren en bekleden van de achtergevel.

Isoleren en bekleden van de achtergevel.

het betreft een bakstene zijgevel die ...

het betreft een bakstene zijgevel die vooral beschermd moet worden m insijpeling van water tegen te gaan in de toekomst