Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Schoten heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Schoten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Schoten of directe omgeving.

111 klanten uit Schoten bevelen een bij Casius in Schoten aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Schoten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isolatie op de zolderverdieping leggen, binnenmuren isoleren en dak isolatie aanbrengen, zoldervloer isoleren met pir platen, isoleren van vloer, isoleren van vloer, geluidsisolatie plaatsen op plafond, isoleren tussen holle ruimtes, isoleren van kruipkelder, schuin dak isoleren langs binnenzijde, isoleren van vloer, vloerisolatie leggen, geluidsisolatie plaatsen in appartement, schuin dak isoleren langs binnenzijde, geluidsisolatie plaatsen, schuin dak isoleren langs binnen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Schoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Schoten:

Balkon bedekt met tegels te isoleren

Balkon bedekt met tegels op de eerste verdieping lekt. Balkon dient geïsoleerd en afgewerkt te worden zodat regenwater goed wordt afgevoerd. Balkon 2 m op 05 m.

Platte daken afwerken

1 plat dak 6x5 m 3 muren afwerken rand profil en 1 plat dak 5x3 m 3 muren afwerken rand profil

Isolatie plat dak

Isolatie plat dak boven keuken/bij ruimte. (Dak met 2 koepels) Isolatie plat dak boven badkamer en traphal. De vakman Nevel Plastics gaat al langskomen voor een prijsofferte op te maken. Adres geef ik aan de vakman mee.

Isolatie buitenmuren

Graag eerst een bezoek ter plaatse om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bedoeling is om buitenmuren te isoleren, maar ik ben niet zeker of dit mogelijk is via de spouw. Huis is een rijwoning (voorgevel en achtergevel te isoleren)

Isoleren van hellend gordingendak, inclusief dampscherm

Isoleren van hellend gordingendak, inclusief dampscherm. Momenteel garage, maar na verbouwing wordt dit gebruikt als zitruimte/leefruimte.

Isolatie van onderdoorgang van nieuwbouwappartement

Wij willen de onderdoorgang van een nieuwbouwappartement laten isoleren.

Isolatie van een schuin dak van een niet-bewoonbare zolderkamer

Isolatie van een schuin dak van een niet-bewoonbare zolderkamer. Graag de prijs van glas-of rotswol en van een organisch materiaal indien mogelijk. Wat is het prijs-verschil als we zelf reeds alle bestaande isolatie wegnemen?

Isoleren van dak en zijgevel

Dak isoleren en renoveren + zijgevel isoleren en bekleden met leien.

Geluidsisolatie te plaatsen

Geluidsisolatie aan te brengen ( muur van 8 meter). Het gaat om een tussenwoning van het bouwjaar 1954.

Plaatsen van onderdak met isolatie

Er is geen onderdak aanwezig. Dus ofwel moet er een onderdak geplaatst worden ofwel moet er een isolatiemethode gehanteerd worden waarbij een onderdak niet noodzakelijk is. Liefst zo ecologisch mogelijk.

Isoleren van appartement

Appartementsgebouw met 4 verdiepingen en daarboven een dakappartement - dak isoleren

Isolatie van zolder

Na-isolatie bwjr 1992 zolder en/of hellend dak. En eventueel ook spouwmuur installatie indien dit interessant zou blijken.

Dakisolatie

Rijhuis met schuin dak, blote pannen aan onderkant, oude isolatie is verwijderd. Eén klein dakraampje dat moet vervangen worden. En één nokpan ! Isolatie zonder afwerking (gyproc) of zo... wordt enkel gebruikt als zolder.

isoleren van gevel (spouwmuur opvullen)

isoleren van gevel (spouwmuur opvullen)

isolatie en bepleistering van de gevel

isolatie en bepleistering van de gevel

Graag een dakisolatie door Erkend ...

Graag een dakisolatie door Erkend Aannemer ivm belastingsvoordeel op Eneergiebesparende maatregelen.

Isoleren en bekleden van de achtergevel.

Isoleren en bekleden van de achtergevel.

het betreft een bakstene zijgevel die ...

het betreft een bakstene zijgevel die vooral beschermd moet worden m insijpeling van water tegen te gaan in de toekomst