Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste isolatiespecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Turnhout of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor gelijkaardige projecten:
plaatsen van spuitkurk op de gevel, isolatie buitenmuur, plafonds isoleren tegen geluidsoverlast, plaatsen van trespa isolatie, isoleren kruipkelder van chalet, geluidsisolatie in slaapkamer plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Turnhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Turnhout:

Betonnen vloer isoleren

De begane grondvloer is van beton. Kelder is bereikbaar. Onderaan te isoleren. Ongeveer 120 - 130 m².

Schuin dak isoleren langs binnen

Spuitisolatie aanbrengen golfplaten dak Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : 100 m²

Geluidsisolatie tegen geluidsoverlast buren

We willen graag problemen van geluidsoverlast door buren aan een kant van de woning aanpakken, zodat we onze nachtrust terugkrijgen. Isolatie moet tegen de wand komen. Over de ganse zijkant van de woning: twee slaapkamer en de living.

Isoleren hellend dak en zoldervloer

Isoleren hellend dak en zoldervloer.

Isolatie hellend dak zolder

Isoleren oppervlakte 200 m² te isoleren hellend dak. Graag langs de binnenzijde te isoleren. Voorkeur naar isolatie platen.

Dak isoleren appartementsblok

Het is voor een appartementsblok van 8,5m hoog. Ik heb geen idee van materiaal of dergelijke want ik ken er zelf niet veel van.

Isoleren dak

Dak te isoleren langs buitenzijde (pannen verwijderen en terug te plaatsen). Dak bevat 3 dakramen aan 1 zijde afwerken tegen muur (rechter gebuur met lood) aan de andere zijde zit het dak van de buren lager,

Isoleren van plat dak

Ik wil mijn plat dak boven de keuken en boven de garage, waarop roofing ligt, laten isoleren. Mijn woning is een halfopen bebouwing.

Zolder isoleren

Zolder isoleren, 60 vierkante meter ander het dak, 40 vierkante meter op de zoldervloer.

Isoleren van plat dak

Bestaand plat dak aan buitenzijde isoleren. Bekleden met roofing of iets dergelijks. Dak is 8 meter op 3 meter.

Isoleren van schuin dak

Offerte voor de isolatie van het schuine dak (prijs van verschillende materialen graag)

Isoleren van dak met metalen gewelfde platen

Het dak bestaat uit metalen geïsoleerde gewelfde platen genre industriële bedrijfspanden. Het is tevens de bedoeling om er later zonnepanelen op te kunnen plaatsen, het moet dus een redelijk stevig geheel worden.

Zoldervloer isoleren met pur + osb platen

Zoldervloer isoleren met pur + osb platen. Ter plaatse komen kijken. Na de vakantie vanaf augustus of september graag aan de werken beginnen.

Isolatie zoldervloer

Graag zouden wij onze zoldervloer van ongeveer 20 m² laten isoleren. Maar onze zolder is niet bereikbaar van binnenuit. Wel via het dak langs buiten. Rechtstreeks onder de dakpannen is de zolder al, niets er tussen. Doen jullie zo'n isolatiewerken ook? Zo ja, wat zou dat kosten?

Aanbrengen extra laag isolatie op klikplanken zolder

Mijn zolder is al geïsoleerd met glaswol van ongeveer 4 cm dik en is daarna afgewerkt met houten klikplanken. Kan er tegen deze klikplanken nog een extra laag isolatie worden aangebracht zonder dat dit moet worden afgebroken? Adres geef ik later mee aan de vakman.

Isoleren van het dak

Isoleren binnenzijde zolder: later kamer van maken. Oppervlakte: 66 m². Dakpannen zijn zichtbaar. Liefst zo snel mogelijk.

Dak zonder onderdak moet geïsoleerd worden

Isolatie dak:dak zonder onderdak moet geïsoleerd worden.Adresgegevens bij afspraak.

Plaatsen isolatie op dak appartement

Ik woon op een appartement onder het dak. En graag had ik boven mijn woonkamer en 2 slaapkamers isolatie geplaatst. Dit tussen mijn plafond en het dak. Waar zijn hier de mogelijkheden in. Dit zou ongeveer een 50m2 zijn.

Afbreken en opnieuw plaatsen van dakbedekking en isolatie

Afbreken van bestaande dakbedekking en aanwezige isolatie. Mogelijks ophogen van de zijkanten. Plaatsen van +-20 cm isolatie. Ik kan zelf helpen bij plaatsing om kosten te besparen. Het gaat om 2 oppervlaktes: 1 van +-40m2 en een van +-90m2

Isoleren tussen afgewerkte gyproc en stenen muur en/of onderdak

Ik ben op zoek naar een systeem om te isoleren tussen afgewerkte gyproc muur en buitenmuur;en tussen gyprocafwerking van schuin dak en onderdak zonder alle muren af te moeten breken,bestaat hier iets voor? En wat kost dat per vierkante meter en wat is de isolatiewaarde ;

Spouwmuurisolatie plaatsen

Graag offerte voor spouwmuurisolatie.

Isoleren van dak

Dak langs buitenkant laten isoleren + evt 1 dakvenster vernieuwen

Berekenen van isolatie RD-waarde

Isoleren van dak. Graag berekenen op voldoende Rd waarde zodoende de premie (en bij plaatsing, de belastingvermindering) kan worden voldaan.

Plaatsen isolatie op zoldervloer

Graag prijs voor plaatsing van isolatie op ongebruikte zoldervloer.