Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Weert heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Weert u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Weert of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Weert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dak en muren isoleren, dakisolatie van een rijwoning plaatsen, dak en vloer isoleren met gespoten kurk, vernieuwen van dakbedekking dakterras, isolatie woning, nieuwbouw hellend dak isoleren, isoleren van de woning, zolderdak isoleren, isoleren pannendak met onderdak, isolatie van dak, isoleren van hellende dak, zolder isoleren met isolatieplaten, glaswol isolatie vervangen door PUR, isoleren dak en vloer en 6 veluxen plaatsen, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Weert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Weert:

Geluidsisolatie plaatsen

Wij wonen op het gelijkvloersappartement in een huis dat dateert van 1946. Dit is dus een houtconstructie. Het te isoleren gedeelte bedraagt ongeveer 65m2.

Dakisolatie van een rijwoning plaatsen

Isolatie plaatsen voor een rijwoning 6 m X 11 m met aangebouwde slaapkamer in L-vorm

Isoleren van plat dak met PUR schuim

Isolatie bestaand plat dak ongeveer 84 vierkante meter met platen pur schuim.

Pur vloerisolatie spuiten

Ik wil de vloer laten isoleren langs de kruipruimte , oppervlakte ongeveer 72 m². Kruipruimte is droog en heeft een betonnenvloer, kelder is 75 cm hoog. Graag advies over isolatiemateriaal.

Zolder isoleren met isolatieplaten

Wij hadden graag onze zolder geïsoleerd met isolatieplaten. Momenteel is de huidige isolatie sterk verouderd en vochtig.

Vernieuwen van dakbedekking dakterras

Betreft een dakterras op de 2e verdieping achteraan de woning. De dakbedekking die er nu op ligt is +-15 jaar oud en ligt onder terrastegels op dragers. Na de isolatie moet er natuurlijk ook dakdichting geplaatst worden.

Isoleren van plat dak en nieuwe roofing

Plat dak isoleren en nieuwe roofing plaatsen. Dit zijn drie verschillende hoogtes , dus drie verschillende dakjes.

Geluidsisolatie aan te brengen

Ik wil graag het geluid van mijn woonkamer goed isoleren. Dit wil ik doen via het plafond van de verdieping daaronder. Ik zoek de beste en meest simpele manier om dit te doen.

Isoleren van de zolder

De zolder is 1 grote open ruimte ,is een puntdak en links en rechts even groot totaal te isoleren is 225 vierante meter

Isoleren van plat dat en gevelmuur

Plat dak boven aanbouw (wasplaats), cam 18m² en eventueel ook gevelmuur min deur, ramen (5 m²) 20m²) Wens PIR isolatie, die boven asfaltbedekking, tegen gevel (met afwerking), .. Kocht al zelf PIR isolatie.. huis jaren 50,

Geluid van de straat weren

Wij zijn eigenaar en wonen in een openstaande bebouwing op een vrij drukke steenweg. Zowel op het gelijkvloers als op de bovenverdieping hebben wij veel last van verkeersgeluid. De living bevindt zich op 15 m van de steenweg en nog horen wij de wagens voorbij rijden.

Geluidsisolatie voorzien in appartementsgebouw

Als syndicus van een gebouw met bouwjaar '13 en 4 appartementen, vermoeden wij dat ons gebouw niet naar behoren geïsoleerd werd qua lawaai. Buren horen letterlijk van elkaar wat gezegd wordt. Kan dit onderzocht worden en zo ja, kunt u hiervoor een offerte bezorgen?

Zolderisolatie verbeteren bij-isoleren

De zoldervloer is op dit ogenblik geïsoleerd, maar al meer dan 40 jaar. Het is een vliering, de plek wordt enkel gebruikt als opslagplaats voor kampeergerief, skigerief.

Metalen dak isoleren met PUR

Metalen dak te isoleren met PUR.

Isoleren van zoldervloer met isolatieplaten

Graag prijsofferte voor het isoleren van onze zoldervloer met isolatieplaten of rotswolisolatie.

Zoldervloer isoleren

Zoldervloer isoleren. Dit zijn een soort stenen, ongeveer zelfde als betonplaat. Zolder is niet in gebruik als woon gedeelte. Dit is een stockage plaats. Ongeveer een 120 m².

Isoleren van metalen dak

Het is een dak in metaal platen, licht hellend en is ongeveer 4 meter hoog. Dit willen we liefst isoleren met gespoten pur aan de onderzijde.

Isoleren van dak en 2 Velux ramen plaatsen

Isoleren binnenzijde schuin dak (huurhuis) + plaatsen van 2 velux ramen. Dit betreft een zadeldak.

Dak isoleren en afwerken

Omgekeerd dak isoleren en afwerken, bestaande roofing blijft liggen.

Isoleren van kruipkelder met Pur

Graag zouden we onze kruipruimte willen isoleren. De hoogte van de kruipruimte is 60cm, de oppervlakte die moet geïsoleerd worden +/- 32m².

Gemeenschappelijk dak laten isoleren

Gemeenschappelijk dak van een appartementsgebouw.

Geluidsisolatie vloer van appartement op 1ste verdieping

We hebben een appartement gekocht in een gebouw van 2 appartementen boven elkaar, ons appartement bevindt zich op de 1ste verdieping. Aangezien de vloer vervangen moet worden, dachten we eraan om ineens de vloer extra te isoleren qua geluid. Graag vernamen we welke mogelijkheden er zijn en wat de kostprijs is. Het appartement is ongeveer 94 vierkante m.

Onderdak plaatsen met isolatie

Plaatsen van onderdak en dakisolatie voor een dak met pannen op bestaand gebinte.

Dak van appartement isoleren

Ik wil graag mijn dak isoleren. Dit is een plat dak van een appartementsgebouw. Dit zijn 6 appartementen. Moet voorgelegd worden, en besproken worden.

Zolderdak binnen isoleren

Zolderdak binnen isoleren wegens te hoge electriciteitsfaktuur. De woning verwarmd met elektrische vloerverwarming. Oppervlakte te isoleren is een 100 m², dit is een schuin dak. Geen veluxen, enkel 1 zolderraampje.