Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Weert heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Weert u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Weert of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Weert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren van zoldervloer en spouwmuur, woning isoleren langs binnen, isoleren van plat dak, isoleren buitenmuur gevel, schuin dak isoleren langs binnen, gevel bekleden en isoleren, betonnen vloer isoleren, schuin dak isoleren langs binnenzijde, isoleren van ondergrond met PUR, isolatie aanbrengen plat dak, hellend en plat dak isoleren, schuin dak isoleren met PUR, schuin dak isoleren langs binnen, schuin dak isoleren langs binnen, geluidsisolatie in appartement plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Weert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Weert:

Betonnen vloer isoleren

De begane grondvloer is van beton. Kelder is bereikbaar. Onderaan te isoleren. Ongeveer 120 - 130 m².

Geluidsisolatie plaatsen

Ik heb een half jaar geleden mijn appartement verbouwd. Weliswaar zonder extra te isoleren. Nu wordt dit echt nodig voor een goede verstandhouding te behouden met de onderburen.

Isoleren van plat dak

We zouden ons plat dak willen laten isoleren met de beste isolatiewaarde , wat er nu op de markt bestaat , dit dak zal waarschijnlijk aan de rand ook moeten opgehoogd worden , doormidden van snelbouwstenen en afgewerkt worden met een pvc profiel, dit dak moet uiteraard ook terug een afdekplaat krijgen van bv roofing of wat er nog mogelijk is. Er is geen isolatie aanwezig. Oppervlakte van het dak is ongeveer 60 vierkante meters.

Isoleren van ondergrond met PUR

Isoleren door Pur spuiten 3 cm dik op houten ondergrond osb 220 m² verdeeld op 3 verdiepingen.

Isolatie van kruipkelder

Kruipkelder te isoleren . is ongeveer 4 op 8 m en 0,5 diep. De begane grondvloer is van beton.oppervlakte

Hellend en plat dak isoleren

Isolatie dak - conform nieuwe wetgeving 2020. Momenteel een beetje geïsoleerd maar moet extra geïsoleerd worden. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : ong 200 m² Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Roofing

Isolatie vloer bovenzijde

De begane grondvloer is van beton.Er moet isolatie komen op de vloer.

Isoleren tussen holle ruimtes in een motorwoonboot

Onder mijn vloer is een drinkwater tank en tussen de zijden van het schip en de tank en tussen de vloer en de tank ook hol en dat wil allemaal vol gespoten hebben met isolatie.

Schuin dak isoleren langs binnen

Is oud huis met moderne achterbouw die al geïsoleerd is. Spouwmuur van oud huis moet met isolatie worden ingespoten en dak van oud huis met Rockwell geïsoleerd. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : Ongeveer twee vlakken van 30m².

Isoleren buitenmuur gevel

Wij willen de buitenmuur langs de buitenzijde isoleren. De buitengevel zie foto.

Geluidsisolatie in appartement plaatsen

Geluidsisolatie op gelijkvloersappartement (plafond) plaatsen over de hele lengte (88 vierkante meter oppervlakte appartement).

Schuin dak isoleren langs binnen

Plafond reeds gedeeltelijk bekleed. Plaatsen van isolatie over de volledige oppervlakte Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : 50 m²

Schuin dak isoleren langs binnen

Hellend dakisolatie met gyproc afwerking tot schilderklaar voor living. +-70 a 80m². Min 4. 5 rd voor premies. 70 a 80m²

Zoldervloer isoleren tussen houten roostering

Te isoleren ruimte betreft een zoldervloer in houten balken roostering. Isolatie te spuiten tussen houten balken dus. oppervlakte 40 m².

PUR spuiten op gelijkvloers

Vloer Isoleren door pur t spuiten. Oppervlakte : 41,2 m². Dikte : 10 cm.

Dak isoleren met papiervlokken

Het betreft een zogenaamd vlinderdak. Huidige dakbedekking is roofing in goede staat. De holle ruimte is van binnenuit NIET bereikbaar. Plaatsing lijkt mij wel mogelijk via doorboringen doorheen de roofing, die dan later terug hersteld worden met roofing / EPDM Oppervlakte ongeveer 80 m2. Het betreft een zogenaamd vlinderdak.

Schuin dak isoleren langs binnen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het huis is relatief nieuw (2011) het dak is niet gemaakt met planken waar de isolatie kan tussen afgerold worden, maar wel met zware bruggen (balken). Ik zou ook graag het prijsverschil weten tussen gewoon isolatieplaten en isolatieplaten waarvan de binnenzijde mooi afgewerkt is (met gyproc ofzo) Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : +- 100 vierkante meter.

Bij-isoleren zadeldak met veluxramen

Omdat mijn dakisolatie te dun is (mijns inziens), wil ik het laten bij-isoleren. Het dak van mijn huis bestaat uit 9 cm dikke sandwich panelen van EPS (Opstallan-platen oid), bovenop een balkenconstructie. Het dak is grofweg 200 m² groot. Voor bij-isoleren zit ik te denken aan Kingspan EasyIso Pro (XL) platen 10 cm dik, te plaatsen aan de binnenzijde tussen de balken. Qua afwerking lijkt dat dan precies op wat ik nu zie. Iets vergelijkbaars mag ook, maar het moet wel afgewerkt zijn en tegen een stootje kunnen. Een circa 40% van het dak (tpv slaapkamer en badkamer) is het dak nu van binnen afgewerkt met latjes/plankjes. Daar moet mogelijk worden gekozen voor een andere afwerking.

Schuin dak isoleren langs binnen

Spuitisolatie aanbrengen golfplaten dak Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : 100 m²

Isoleren van oud huis

Isoleren van voor en achtergevel, voorzijde ook isoleren samen met de achterzijde en de aanbouw isoleren: Betreft isolatie van een oud huis, +We willen de voor en achtergevel laten isoleren. De voorgevel moet zowieso langs de binnenkant ook geïsoleerd worden.(we willen de gevel uiterlijk intact laten). De achtergevel maakt niet uit lang welke kant te isoleren. Best te plaatste komen kijken:

Zoldervloer isoleren

Het dak is licht hellend daarom verkiezen wij de zoldervloer te laten isoleren Oppervlakte is ongeveer 137 m². Graag met PUR isoleren of andere graag meer advies hieromtrent.

Twee platte daken isoleren

Ik zoek een vakman voor het isoleren van daken met een koepel in: - 6 kavels – 12. 50 meter breed x 15 meter diep en exact naastliggend: - 6 kavels – 12. 50 meter breed x 15 meter diep

Zoldervloer isoleren

Zolder wordt niet gebruikt en ik wens de vloer te isoleren. Oppervlakte ongeveer 150 vierkante meter.

Zoldervloer isoleren

Vloerisolatie met knauf supafil loft. Ongeveer 80 m² te verdelen over twee zolders.

Geluidsisolatie aan te brengen

Ik wil graag iets laten doen aan de geluidsoverlast voor het appartement naast mij en onder mij. Onder mij gaat het dan om de vloer en naast mij om de badkamer, toilet en slaapkamer.