Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Willebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit Willebroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste isolatiespecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Willebroek of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor gelijkaardige projecten:
plaatsen van spuitkurk op de gevel, isolatie buitenmuur, plafonds isoleren tegen geluidsoverlast, plaatsen van trespa isolatie, isoleren kruipkelder van chalet, geluidsisolatie in slaapkamer plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Willebroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Willebroek:

Insonorisatie verbeteren in kantoorgebouw-geluidsisolatie plaatsen

De insonorisatie tussen de vergaderruimtes moet vervangen/verbeterd worden, geluidsisolatie plaatsen , heel veel lawaai.

Isoleren plat dak

Graag gratis en vrijblijvende prijsofferte voor platdakisolatie met fiscale voordelen inkomsten 2017. Schouw aanwezig, verluchtingspijpjes aanwezig, afgeboord met dekstenen. Foto's in bijlage. Ter plaatse komen kijken voor prijsofferte.

Isoleren plat dak

Plat dak van een klein appartementsgebouw zou moeten geïsoleerd worden. Het betreft een ouder gebouw.

Isoleren van bestaand plat dak

Bestaand plat dak op het 2de verdiep.

Isoleren van dak rijwoning

Rij-woning, houten kepers op een gebint, met daar op een beklede houten onderdak isolatie graag 10cm dik bellen na 16 uur.

Isoleren van het plat dak

Isolatie van plat dak: De roofing is 10 jaar oud en in goede staat maar is slecht geïsoleerd.

Isoleren van hellend dak

50m2 hellend dak, 32m2 plafond te isoleren. Totaal te isoleren ongeveer 82m².

Isoleren van zolder en dak

Een gedeelte isoleren met rockwol (platte zoldering +/- 30m2), en een gedeelte isoleren met platen ( schuin dak, moet dienst doen als berging +/- 55m2)

Isoleren van platte daken

Het betreft 2 daken nl. Dak 1: 49m Dak 2: 26m² De betreffende platte daken zijn in goede toestand en de bedoeling is deze te isoleren om aan de toekomstige normen te voldoen.

Isoleren van dak

Betreft isolatie van hellend dak. Volgens mij kan er best met isolatieplaten gewerkt worden. De binnenkant van het schuine dak is volledig afgewerkt, wel zijn er horizontale balken geplaatst met een tussenruimte van 110 tot 120 cm.

Isolatie met gespoten glaswol

Graag info over gespoten glaswol. Door het voegsel van de dakgoot weg te nemen is de holle ruimte tussen dak en plafond bereikbaar.