Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste isolatiespecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Wilrijk of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor gelijkaardige projecten:
plaatsen van spuitkurk op de gevel, isolatie buitenmuur, plafonds isoleren tegen geluidsoverlast, plaatsen van trespa isolatie, isoleren kruipkelder van chalet, geluidsisolatie in slaapkamer plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Wilrijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Wilrijk:

Plafonds isoleren tegen geluidsoverlast

Graag wil ik mijn appartement isoleren door de huidige geluidsoverlast. Het gaat om een aantal plafonds, in totaal zo een 81 m² te isoleren tegen geluidsoverlast.

Geluidsisolatie plaatsen

Voor een appartementgebouw met 3 verdiepingen zou ik geluidsisolatie willen plaatsen. Vooral in de slaapkamer (ong. 14m²) vormt dit een probleem Er werd in het hele appartement een vals plafond geplaatst, maar zonder de nodige isolatie. in overleg met de vakman kan de oppervlakte aangepast worden naar de totae oppervlakte van gans het appartement

Plat dak isoleren langs binnen

Isolatie in de kruipruimte tussen 2 houtstructuren van het dak. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : 70m²

PUR spuiten op gelijkvloers

Vloer Isoleren door pur t spuiten. Oppervlakte : 41,2 m². Dikte : 10 cm.

Voorgevel isoleren

Wij zouden gevel en dak, dakterras willen isoleren. Voorgevel spouwmuur isolatie pf voorgevel isolatie. Dakterras heeft tegels en dat zou ook geïsoleerd moeten worden en tegels terugleggen. We weten niet wat we allemaal moeten in orde brengen voor vergunningen en wat onze mogelijkheden zijn, welke materialen het best zijn,... We willen ons goed informeren om zo goed mogelijk en kwaliteitsvol te renoveren. Op plat dak ligt al 4 cm isolatie van vroeger toen het nog niet met premies was.

Geluidsisolatie voorzien in appartementsgebouw

Als syndicus van een gebouw met bouwjaar '13 en 4 appartementen, vermoeden wij dat ons gebouw niet naar behoren geïsoleerd werd qua lawaai. Buren horen letterlijk van elkaar wat gezegd wordt. Kan dit onderzocht worden en zo ja, kunt u hiervoor een offerte bezorgen?

Isoleren en nieuw dak leggen

Dak van bestaande woning laten isoleren en tevens nieuw dak leggen. Adres zal aan de vakman meegegeven worden.

Isoleren plat dak

Plat dak zonder koepels, toegankelijk vanaf de openbare weg. Kleine uitbouw aan de achterkant. Dak bestaat uit betonnen plaat, met roofing. Geen vals plafond

Isoleren dak van garage

Dak van garage langs binnen met pur isoleren. Het adres geef ik mee aan de isolatie specialisten.

Isoleren van zolderdak

Ik ga een woning kopen waarvan het dak van de zolder nog geïsoleerd moet worden. Graag had ik al een offerte voor wat het ongeveer kost om het te isoleren. De dakpannen zelf zijn niet zichtbaar, er zit nog een zeil / plastic onder. Volledig droog, geen lekken. Ik heb de plannen van het huis al kunnen verkrijgen & steek ik mee in bijlage. Misschien komt dit van pas? Oppervlakte is ongeveer 40 m². Adres geef ik aan de vakman door.

Isolatie plat dak

Prijsofferte: Isolatie plat dak. Oppervlakte : ongeveer 150 m².

Isoleren van plat dak en vervangen lichtkoepels

Naast isoleren van plat dak ook 3 lichtkoepels te vervangen.

Isoleren van 3 verdieps appartementsblok

Ik ben op zoek naar een firma welke een ingesloten 3 verdiep gebouw van 8 appartementen wil isoleren (100 mm recticel powerwall) en bekleden met sidings of bezetten. De oppervlakte van de achtergevel en de voorgevel is ongeveer 200 m², inclusief de raamoppervlakte.

Isoleren van plat dak

Isoleren van een plat dak en ongeveer een 72 m².

Isoleren van de vloer met PUR isolatie

Vrijblijvende prijsofferte: Isoleren van de vloer met gespoten Pur 13 cm dik.

Roofing en isolatie leggen

Ik ben van plan om een extra verdiep te bouwen met een totale oppervlakte van 148 vierkante meter en zou graag mijn dak willen isoleren en roofing leggen.

Plaatsen van geluidsisolatie op vloer

Geluidsisolatie Ter hoogte van de vloer (overlast van de onderburen)

Isolatie achtergevel

De gevel van onze achterbouw moet geïsoleerd worden. Het gaat om een klein oppervlak (ongeveer 8m²). Er zijn twee ramen en een deur in deze achtergevel. De isolatielaag zou vrij dun moeten zijn, daar onze vensterbanken maar enkele centimeters 'uitsteken'.

Isoleren van plafond zolder

Schuin dak van zolder is reeds geïsoleerd met +/- 5 cm PUR platen. Houten plafond in zolder wensen wij extra te isoleren met PIR platen bv 60-70 mm ??? Schuine wanden mogelijk opspuiten met isolatie-korrels(5 m²)

Isoleren van plat dak

Omgekeerd plat dak Adresgegevens bij afspraak

Isoleren van plat dak met pir-platen

Isoleren van plat dak 70m2, met Pir- platen 8cm

Isolatie dak appartementsgebouw

Dak isolatie appartementsgebouw aan de minimale normen

Isoleren van dak

Pir dakisolatie 8cm

Isoleren dak met pur

Graag hadden wij (particulier) onze zolder geisoleerd met PUR. Kunt u ons een offerte bezorgen? Onze zolder is een hellend dak 2 maal 20 m² en de afstand onderdak - keeper is 8 cm. Het is ook de bedoeling dat ik deze zolder inricht als leefruimte en dus afwerk met gipsplaten. Op bepaalde plaatsen is het onderdak beschadigd tussen de veluxen, moeten we dit herstellen vooraleer jullie PUR komen spuiten. Indien we akkoord gaan met jullie offerte binnen welke termijn kunnen jullie dit uitvoeren

Aanbrengen van isolatie

Weghalen huidige pannen + pannelatten. Dakisolatie + sneeuwdak. Plaatsen van nieuwe pannen en aanwerken aan dakvensters