Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren plat dak:

Isoleren plat dak

Ik wil graag mijn plat dak laten isoleren. Het gaat over een opp van 6,5 x 12 met dakkoepel (glasdallen) en toegangsluik.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren plat dak uit heel België:

Plat dak isoleren en bezetten met roofing

Ik heb een groot plat dak 14m op 7m. Ik wil dit laten isoleren en er roofing laten opleggen.

Plat dak herstellen en isoleren

Er is een probleem met het platte dak. Moet geïsoleerd worden. We hebben een lek in het platte dak en moet hersteld worden. 70 m²

Pannendak renoveren en plaatsen van een nieuw plat dak

Graag hadden wij het dak van een rijhuis laten renoveren, de eigenlijke structuur is nog in orde maar er dient een onderdak te komen en het moet geïsoleerd worden (+/- 40m²). Daarnaast willen we op de bijbouw van het rijhuis een nieuw plat dak. (+/- 22m²). Ook isoleren van beide daken.

Spuitisolatie aanbrengen

Ik zou graag mijn plat dak van 113 vierkante meter willen laten isoleren met spuitisolatie. Isolatie moet waarschijnlijk van binnenuit gespoten worden.

Plat dak isoleren

Vakman gezocht om een plat dak te isoleren. Het gaat om zo een 36 à 38 m².

Plat dak isoleren

Een plat dak op een bestaand appartementsgebouw van 4 verdiepingen isoleren. Het is een appartementsgebouw van 1976 met een dakoppervlakte van 15m op 7m = 105 m² Het is al eens geïsoleerd maar normen zijn veranderd --> waarschijnlijk bestaande isolatie er afhalen en opnieuw isoleren volgens nieuwe normen.

Dakisolatie plaatsen

Klein appartementsgebouw (een 70 m²) te isoleren. Dakisolatie aan te brengen. Plat dak van een appartementsgebouw met 3 verdiepingen.

Vervangen van 2 bestaande dakkoepels

Vervanging van 2 bestaande dakkoepels op een plat dak. Afmetingen: 80 x 90 en 100 x 120. De huidige koepels die er opliggen zijn groter. Binnenafwerking nodig bij de grootste koepel (schacht maken tussen verlaagd plafond en dakkoepel). Indien nodig bijkomend isoleren tussen verlaagd plafond en dak in de badkamer.