Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Brussel.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren van daken appartementsgebouw, plat dak isoleren, dakisolatie plaatsen met dakramen, zolderdak isoleren, dak isoleren, isoleren van hellend dak, wachtgevel isoleren, isoleren van een hellend dak, dak isoleren, isoleren van dak, isoleren van een zadeldak, isoleren van plat dak appartementsblok, bekleden en isoleren van aanbouw, plat dak isoleren, isoleren van zoldervloer met isolatieplaten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Brussel:

zondag 5 februari 2017

Zolderkamer isoleren

We willen de zolderkamer beter isoleren in onze rijwoning. De kamer is momenteel afgewerkt met Gyproc en we willen deze vervangen en nieuwe plaatsen.
vrijdag 27 januari 2017

Isolatie in appartement

Ik ga mijn appartement renoveren deze zomer, en wil een idee hebben waar ik de isolatie kan verbeteren.
vrijdag 14 oktober 2016

Isolatie dak

Wij zouden graag ons dak isoleren en ook de zoldervloer.
zondag 21 augustus 2016

Isoleren van zolderkamers

4 zolderkamers te isoleren. Oppervlakte , dakoppervakte 70 à 80 m². De balken geven maar een kleine 10 cm ruimte om op te vullen. Gebouw van 1932, nieuw dak
maandag 27 juni 2016

Isoleren van plat dak appartement

Het platte dak heeft een oudere dakbedekking zonder specifieke isolatie. Het gebouw van 4 verdiepen dateert van 1958. Kan u mij ook een idee geven van de premie die hiervoor kan verkregen worden? Prijsofferte.
dinsdag 7 juni 2016

Isoleren van zolder

Zolderisolatie: dak, muren en vloer isoleren
vrijdag 3 juni 2016

Isolation du grenier

Je souhaite ameloirer la valeur de mon PEB d'une maison à Bruxelles. de 3 facade avec une cave, une etage et un grenier. Une des travaux a realiser est l'isolation du grenier, qui n'est pas amenagé mais qui contient la chaudiere. La toiture est en 2 pents incliné avec de tuiles. Pouvez-vous me faire une devis pour ce travail svp ? Huis met drie facades, zadeldak zou moeten worden geiïsoleerd. Mag ook een Nederlandstalige vakman zijn.
zaterdag 2 april 2016

Isolatie van bestaand plat dak in rijwoning

Isolatie van bestaand plat dak in rijwoning te Sint-Lambrechts-Woluwe
dinsdag 29 maart 2016

Isolatie binnenmuur

Isoleren: Graag had ik mijn binnenmuur laten isoleren op de best mogelijk manier. Zou u hiervoor aub 3 vakmannen kunnen aanstellen?
zondag 7 februari 2016

Ventilatieroosters in ramen vervangen

NL: In de ramen zitten ventilatieroosters (zie foto's) van duco die alle geluid doorlaten. Ik had deze graag vervangen door geluidsdempende ventilatieroosters - of uitgebreid met een suskast waardoor geluid niet meer binnenkomt. (foto beschikbaar) FR: Les fenêtres ont des grilles de ventilation (voir photos) de Duco qui n'arrêtent aucun bruit. Je voudrais les remplacer par des grilles qui arrêtent le son. (Photo disponible)
woensdag 27 januari 2016

Achtergevel isoleren langs buitenkant.

Opbrengsthuis in Schaerbeek, waar de achtergevel geïsoleerd moet worden. De voorgevel mag niet gewijzigd worden. Het gebouw dateert uit 1920 en er is geen spouwmuur.
donderdag 3 december 2015

Leggen onderdak en isolatie

Leggen van onderdak en isolatie onder bestaand pannendak. Indien nodig nieuwe pannen.
woensdag 25 november 2015

Nazicht en aanpassing van dakisolatie

De huidige dakisolatie zou eens bekeken moeten worden en eventueel aangepast of aangevuld worden. Er zouden ook veluxen geplaatst moeten worden. Adresgegevens bij aanvraag.
zaterdag 3 oktober 2015

Isolatie plaatsen aan binnenkant dak

Plaatsen isolatie aan de binnenkant van het dak.
woensdag 30 september 2015

Isoleren dak en plaatsing nieuwe roofing

Dak is puntdak met roofing, moet worden geïsoleerd + nieuwe roofing geplaatst, oppervlakte in totaal ongeveer 100 m²
zaterdag 25 juli 2015

Isoleren van dak en muren

Ik heb last van geluid van buiten uit in verband met een airco die op het dak staat. Daarom zou ik dat willen laten isoleren langs binnen, misschien niet alleen het dak maar ook de muren. Ik slaap onder het dak.
donderdag 2 juli 2015

Isoleren van dakterras

Isoleren van dakterras. Dak is tevens terras.
woensdag 6 mei 2015

Isoleren van zolder

Isoleren van niet bewoonde zoldervloer met natuurlijke materialen. Bestaat nu uit plankenvloer.
maandag 4 mei 2015

Isoleren van bel etage woning

Bel etage woning met betonnen dak met derbigum bekleding. Welke isolatie moet ik aanbrengen om in orde te zijn met de nieuwe isolatie normen en de meest interessante premie te bekomen? De isolatie moet wel langs de buitenkant gebeuren
vrijdag 24 april 2015

Isoleren van platte daken

Het gaat om 4 kleinere platte daken (samen ongeveer 30 m²) die moeten van buitenaf geïsoleerd worden. Wat stelt U voor als oplossing?
maandag 30 maart 2015

Isoleren plafond met cellulose

Opvullen van het plafond met cellulosevlokken. Het appartement bevindt zich op de 3de verdieping. De afstand tot de straat is ongeveer 60 meter
dinsdag 17 maart 2015

Isoleren van plat dak

Uitvoerende werken houtskeletbouw wanden + plafond Het zou in totaal 10à 20 m³ zijn. Bouw gegevens Sint-Jans-Molenbeek. De werf is makkelijk te bereikeàn met parkeerplaats voor het gebouw. De werken moeten op het eerste verdiep uitgevoerd worden.
maandag 9 maart 2015

Isolatie van hellend dak

Hellend dak, momenteel simpel afgewerkt met roofing, wel onderdak aanwezig
donderdag 5 maart 2015

Dak langs buiten te isoleren

Dak langs buiten te isoleren. Betreft een "gebouw/vergaderzaal" op het dak (1ste verdieping) Zone omgeven door gebouwen. Foto ter beschikking.
zondag 23 november 2014

Appartement - plaatsen van vals plafond

In een appartementsgebouw waar de vloeren nog in hout zijn zou ik willen een vals plafond hangen om het geluid te verminderen tussen de verschillende verdiepingen . Is een isolatielaag met gyproc platen voldoende of is er een betere formule

Partners

Partners van Casius