Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor drie platte daken isoleren:

Drie platte daken isoleren

3 Platte daken vernieuwen en isoleren volgens huidige normen. Aangezien niveau zal stijgen door isolatie zal er vermoedelijk ook een nieuwe dakrand moeten geplaatst worden. Graag ook een oplossing om licht binnen te brengen in middenplaats, een lichtstraat, lichttunnel of plat dak venster. Graag ook aanvraag premies en dergelijke. 16m² + 12,5 m² + 7m²
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Brussel (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor drie platte daken isoleren uit heel België:

Dak nakijken en herstellen

We hebben een nieuwbouw waar 2 platte daken zijn. Er was eerder al eens vocht binnen (te zien aan de hoeken van de binnenkant). Het vocht moet opgemerkt worden en daarna hersteld worden.

Platte daken renoveren

Nieuwe EPDM op plat dak van 25m² plaatsen. +Nieuwe EPDM op plat dak van 5m² plaatsen en ook isoleren. +Nieuwe EPDM op plat dak van 20m² plaatsen en ook isoleren.

Platte daken van kantoorgebouwen vernieuwen

Op onze kantoorgebouwen (3 platte daken) ligt sinds 2007 roofing die ondertussen barsten vertoont. Herstelling of vervanging van de dakbedekking. Er liggen ook zonnepanelen, die eventueel gereinigd mogen worden en de goot zou gekuist moeten worden.

Dakterras leggen en afsluiting voorzien

Aanleggen van een dakterras op 1 van onze platte daken. Dit plat dak is toegankelijk via een toegangsdeur via onze trappenhal. Momenteel ligt er enkel roofing op. Onbekend is de draagkracht. We willen zowel aanleg vloer (hout + nepgras) als omheining voor privacy.

Dakterras aanleggen

Ik zou graag een dakterras willen op 1 van mijn platte daken. Ondergrond is roofing. Mijn voorkeur gaat naar planken, maar alle ideeën zijn welkom.

Bekleding platte daken herstellen

Rubberen bekleding op isolatie plat dak van herstellen. Plat dak van 7,5 op 4,5 meter. Ook het grote platte dak van 12 x 7 met zonnepanelen moet men de bekleding nakijken en eventueel herstellen.

Onderhoud dakgoten en platte daken

Uitkuisen(bladeren) van de dakgoten, boven de garage,platte daken en afwassen van de kroonlijsten. Gemakkelijk uit te voeren met ladder. Opkuisen oprit maar niet met hoge drukreiniger. Graag zo vlug mogelijk.

Plat dak herstellen en nazicht lekkage

Aan de achterkant van de rijwoning zijn drie platte daken 4 m² 10 m² en 8,5 m² te verminderen met drie lichtkoepels.De daken zijn in goede staat maar bij grote regenval komt er water naar binnen na een tijdje. Aan de straatkant de binnenbekleding vervangen door PDM lengte dakgoot 5 m