Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Limburg.

84 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren van daken appartementsgebouw, plat dak isoleren, dakisolatie plaatsen met dakramen, zolderdak isoleren, dak isoleren, isoleren van hellend dak, wachtgevel isoleren, isoleren van een hellend dak, dak isoleren, isoleren van dak, isoleren van een zadeldak, isoleren van plat dak appartementsblok, bekleden en isoleren van aanbouw, plat dak isoleren, isoleren van zoldervloer met isolatieplaten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Limburg:

woensdag 22 februari 2017

Volledige zolder te isoleren

Volledige zolder waarvan het dak te isoleren is.
maandag 20 februari 2017

Dak isoleren

Dak isoleren onder leien dak. Soort isolatie materiaal te bespreken. Langs de binnenzijde isoleren. Dit is een zadeldak, er zit 1 velux in. Graag advies en prijs.
zondag 19 februari 2017

Zoldervloer isoleren

Ik zou graag de zoldervloer isoleren, het betreft een bestaande houten planken vloer op balken. Bedoeling is de planken vloer op sommige plaatsten te openen en isolatiemateriaal ertussen de spuiten tussen de draagbalken.
zaterdag 11 februari 2017

Isoleren van de zoldervloer

Zoldervloer te isoleren
vrijdag 10 februari 2017

Dakisolatie plaatsen met dakramen

Zuidkant heeft geen onderdak meer, noordkant wel. Dak voorzien van 2 kleine dakramen en graag gespoten pur isolatie met een van dikte 18 cm.
zondag 5 februari 2017

Zoldervloer isoleren

Zoldervloerisolatie en bepaalde delen van de kamers die onder het hellend dak liggen. Binnen is het dak reeds afgewerkt.
dinsdag 31 januari 2017

Isolatie leggen op zoldervloer

Zoldervloerisolatie leggen. Oppervlakte is ongeveer een 90 m². Vloer is met houten balken.
maandag 23 januari 2017

Isoleren van zoldervloer

Isoleren van zoldervloer: Hooghuis van 50 m² en achterbouw van 32 m². Achterbouw is simpel, niet gebruikte zoldervloer. Hooghuis heeft een opgaande trap, kamertje en de rest open, niet gebruikte ruimte. Het kamertje moet bruikbaar blijven, de rest niet.
maandag 23 januari 2017

Isolatie

Isolatie herstellen of vernieuwen van een bijgebouw ongeveer 15 m².
vrijdag 20 januari 2017

Isoleren tussen gordingen van plafond

Tussen gordingen van plafond, waar onbeloopbare zolder zal zijn
woensdag 18 januari 2017

Geluidsisolatie plaatsen onder dak

Geluidsisolatie plaatsen onder het dak: Nieuw spanten dak met spanten van 20 cm hoog. Zou een geluidsisolatie moeten zijn met goede waarden.
dinsdag 17 januari 2017

Binnenzijde dak isoleren

Dak over dak system met een scherm tussenin is reeds aanwezig. Graag binnenzijde van het dak isoleren. Wordt leefruimte.
vrijdag 13 januari 2017

Dak isoleren

Isoleren van het dak: . Hoe weet je dat er reeds een onderdak is of in ons geval is er een dakoverdak systeem toegepast.
donderdag 12 januari 2017

Isoleren van zoldervloer en plafond bovenste verdieping

Zoldervloer/plafond bovenste verdiep isoleren: tussen kepers is nu een dunne isomoplaat bevestigd, deze vervangen door dampscherm en deftige isolatie.
dinsdag 10 januari 2017

Isoleren dak

Prijsofferte voor een isolatie : - Dak met kleine helling.
dinsdag 10 januari 2017

Geluidsisolatie

Ik wil graag iets aan doen aan de geluidsoverlast. Ik woon in een duplex appartement. Heeft een structuur van hout. De vloeren zijn van hout en worden gesteund op houten balken. We verhuren onze gelijkvloerse verdieping wij wonen op de eerste verdiep. En op de 2de verdiep heb ik mijn slaapkamers. Als we slapen hoor ik bijna alles wat er op de gelijkvloers wordt gesproken. Een geschreeuw, hoesten etc. Het irriteert mij enorm. En als ze met deuren smijten voel ik precies een aardbeving op de eerste verdiep. Ook als mijn kinderen lopen of als we eens ruzie maken, horen ze ons ook. Ik wil hier een einde aan brengen.
maandag 12 december 2016

Isoleren schuin dak en zolder advies en prijsofferte

We willen dringend info over dakisolatie. Schuin dak in slaapkamer / gespoten isolatie daar ruimtes van binnen reeds volledig afgewerkt zijn zolder / glaswol ?? Graag hadden we info gekregen over welke de mogelijkheden zijn.
zaterdag 10 december 2016

Houten zoldervloer isoleren

Zoldervloer hout. Geschatte oppervlakte Ong. 60-65 m/².
donderdag 8 december 2016

Isoleren van 1 groot en 1 kleiner dak

Isoleren van groot en klein dak: Het grote dak is ongeveer 81,6 m2. Het kleine dak (boven de garage met zolder) is 35m2.
zondag 4 december 2016

Isoleren leien dak

Leien dak van 80 m². Geen onderdak. huis uit 1957. Vrijstaand. Wens: Isolatie zonder dat er een onderdak wordt geplaatst.
zondag 4 december 2016

Plaatsen van pur isolatieplaten

Plaatsen van pur isolatieplaten 15 cm dik.
zondag 27 november 2016

Isoleren schuin dak

Enkele jaren geleden hebben we het schuine dak van de zolder dat reeds geïsoleerd was laten bekleden en sindsdien hebben we op het schuine dak van de slaapkamer dat er onder ligt condensatieproblemen. We hebben reeds bijkomende ventilatie laten plaatsen, maar er zijn ook koudebruggen vastgesteld (zie bijlage). Hiervoor zoeken we nog een oplossing. Uitvoering na overleg.
zaterdag 26 november 2016

Isoleren zolderdak

Isoleren van mijn zolderdak: Graag advies ivm vergelijking tussen supafil, glaswol rollen, cellulose of krantensnippers, en uitvoering.
dinsdag 22 november 2016

Isolatie verwijderen

Verwijderen van isolatie rond de ronde verwarmingskanalen (diameter 30 cm). Isolatie is met een plastiekfolie rond de buizen gewikkeld en vastgemaakt met ijzerdraadjes.
zaterdag 19 november 2016

Isoleren van zolder

De gevelbreedte van ons huis in Hasselt is ongeveer 10 meter. Het huis is momenteel verhuurd. Ik schat dat beide kanten van het dak zo'n 3 meter hoog zijn. Er is nog geen isolatie, enkel latten en pannen. Graag een offerte met verschillende Rd waarden. Op de foto's in bijlage is op de plaats waar een buis door het dak gaat een kast gemaakt met daarin een gasgeiser. De zolder zal als stockeer plaats gebruikt worden. Soort isolatie te bespreken met de vakman. Best te plaatse komen kijken.