Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Limburg.

75 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dak isoleren van appartementsgebouw, isoleren van twee platte daken en een schuin dak, dak isoleren langs buitenzijde, isoleren van plat dak, dak isoleren, geluidsisolatie in living en slaapkamer, isoleren van puntdak, isolerenende dakpanelen plaatsen en 4 veluxen plaatsen, veranda dak omzetten in plat dak eventueel isoleren, isoleren van bestaand leien dak, dak isoleren, isoleren van dak, isoleren van plat dak, bestaande leien dak isoleren, garage + garagepoorten isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Limburg:

vrijdag 20 januari 2017

Isoleren tussen gordingen van plafond

Tussen gordingen van plafond, waar onbeloopbare zolder zal zijn
woensdag 18 januari 2017

Geluidsisolatie plaatsen onder dak

Geluidsisolatie plaatsen onder het dak: Nieuw spanten dak met spanten van 20 cm hoog. Zou een geluidsisolatie moeten zijn met goede waarden.
dinsdag 17 januari 2017

Binnenzijde dak isoleren

Dak over dak system met een scherm tussenin is reeds aanwezig. Graag binnenzijde van het dak isoleren. Wordt leefruimte.
vrijdag 13 januari 2017

Dak isoleren

Isoleren van het dak: . Hoe weet je dat er reeds een onderdak is of in ons geval is er een dakoverdak systeem toegepast.
donderdag 12 januari 2017

Isoleren van zoldervloer en plafond bovenste verdieping

Zoldervloer/plafond bovenste verdiep isoleren: tussen kepers is nu een dunne isomoplaat bevestigd, deze vervangen door dampscherm en deftige isolatie.
dinsdag 10 januari 2017

Isoleren dak

Prijsofferte voor een isolatie : - Dak met kleine helling.
dinsdag 10 januari 2017

Geluidsisolatie

Ik wil graag iets aan doen aan de geluidsoverlast. Ik woon in een duplex appartement. Heeft een structuur van hout. De vloeren zijn van hout en worden gesteund op houten balken. We verhuren onze gelijkvloerse verdieping wij wonen op de eerste verdiep. En op de 2de verdiep heb ik mijn slaapkamers. Als we slapen hoor ik bijna alles wat er op de gelijkvloers wordt gesproken. Een geschreeuw, hoesten etc. Het irriteert mij enorm. En als ze met deuren smijten voel ik precies een aardbeving op de eerste verdiep. Ook als mijn kinderen lopen of als we eens ruzie maken, horen ze ons ook. Ik wil hier een einde aan brengen.
maandag 12 december 2016

Isoleren schuin dak en zolder advies en prijsofferte

We willen dringend info over dakisolatie. Schuin dak in slaapkamer / gespoten isolatie daar ruimtes van binnen reeds volledig afgewerkt zijn zolder / glaswol ?? Graag hadden we info gekregen over welke de mogelijkheden zijn.
zaterdag 10 december 2016

Houten zoldervloer isoleren

Zoldervloer hout. Geschatte oppervlakte Ong. 60-65 m/².
donderdag 8 december 2016

Isoleren van 1 groot en 1 kleiner dak

Isoleren van groot en klein dak: Het grote dak is ongeveer 81,6 m2. Het kleine dak (boven de garage met zolder) is 35m2.
zondag 4 december 2016

Isoleren leien dak

Leien dak van 80 m². Geen onderdak. huis uit 1957. Vrijstaand. Wens: Isolatie zonder dat er een onderdak wordt geplaatst.
zondag 4 december 2016

Plaatsen van pur isolatieplaten

Plaatsen van pur isolatieplaten 15 cm dik.
zondag 27 november 2016

Isoleren schuin dak

Enkele jaren geleden hebben we het schuine dak van de zolder dat reeds geïsoleerd was laten bekleden en sindsdien hebben we op het schuine dak van de slaapkamer dat er onder ligt condensatieproblemen. We hebben reeds bijkomende ventilatie laten plaatsen, maar er zijn ook koudebruggen vastgesteld (zie bijlage). Hiervoor zoeken we nog een oplossing. Uitvoering na overleg.
zaterdag 26 november 2016

Isoleren zolderdak

Isoleren van mijn zolderdak: Graag advies ivm vergelijking tussen supafil, glaswol rollen, cellulose of krantensnippers, en uitvoering.
dinsdag 22 november 2016

Isolatie verwijderen

Verwijderen van isolatie rond de ronde verwarmingskanalen (diameter 30 cm). Isolatie is met een plastiekfolie rond de buizen gewikkeld en vastgemaakt met ijzerdraadjes.
zaterdag 19 november 2016

Isoleren van zolder

De gevelbreedte van ons huis in Hasselt is ongeveer 10 meter. Het huis is momenteel verhuurd. Ik schat dat beide kanten van het dak zo'n 3 meter hoog zijn. Er is nog geen isolatie, enkel latten en pannen. Graag een offerte met verschillende Rd waarden. Op de foto's in bijlage is op de plaats waar een buis door het dak gaat een kast gemaakt met daarin een gasgeiser. De zolder zal als stockeer plaats gebruikt worden. Soort isolatie te bespreken met de vakman. Best te plaatse komen kijken.
vrijdag 18 november 2016

Kamer isoleren en afwerken

Ik wil in 1 kamer van 535x475 volledig de zijmuren en plafond laten isoleren vooral tegen geluid! Is een middelste appartement dus isoleren en afwerken met gyproc of ander materiaal ?
donderdag 17 november 2016

Isoleren van dak

Schuin dak dat gedeeltelijk ook in de living loopt en gedeeltelijk in de gang. Stookkosten liggen hierdoor te hoog en koude in de gang. Moet asap geïsoleerd. Graag advies ivm premie.
dinsdag 15 november 2016

Isoleren zolder

Het betreft een zoldervloer van beton waar niet op gelopen wordt. Je kan enkel onder de nok rechtstaan. Ik dacht aan rots of glaswol van +- 20cm dikte. Graag advies aub en prijsofferte.
zaterdag 12 november 2016

Isoleren hellend dak

Prijsofferte voor isoleren: Dak isoleren met materiaal met minstens een rd-waarde van 4,5. Zolder zal gebruikt worden als kamers.
donderdag 10 november 2016

Isoleren zolder & kelder

Op de zolder ligt over de balken glaswol maar ligt er al 40 jaar en vraag mij af of het zin heeft daar nog een laag glaswol over te leggen. Ook graag prijs voor kelderplafondisolatie van ongeveer 25 m². Graag ter plaatse komen kijken of het nodig is.
maandag 7 november 2016

Isoleren dak

Isolatie van het dak, oppervlakte van 313 vierkante meters. Graag advies en prijsofferte.
maandag 7 november 2016

Isoleren zoldervloer

Zal niet worden gebruikt als woonruimte, wel als stockage ruimte (kerstversiering etc). Ter plaatse komen kijken.
zondag 6 november 2016

Isoleren zolder

Zolder laten isoleren. Zoldervloer te isoleren. oppervlakte 7m80 m op 6m60.
zaterdag 5 november 2016

Dakwerken en isolatie osb platen

Afbraak bestaand dak/roofing. Aanpassen dak constuctie/balken. Plaatsen osb-platen + dampscherm. Plaatsen isolatie. Plaatsen/lijmen epdm. Afwerken/bekleden oversteken met cederhout en zinken krul. Plaatsen dak doorvoeren en afvoeren.

Partners

Partners van Casius