Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Limburg.

94 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren van zoldervloer en spouwmuur, schuin dak isoleren langs binnenzijde, isolatie vloer en dak, isoleren van schuin dak nieuwbouw, schuin en plat dak isoleren, schuin dak isoleren langs binnen, gevel bekleden en isoleren, schuin dak isoleren langs binnen, pUR spuiten op gelijkvloers, vals Plafond leggen en isoleren, schuin dak isoleren langs binnen, isoleren van zolderdak, dak en gevel isoleren, schuin dak isoleren langs binnenzijde, schuin dak isoleren langs binnen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Limburg:

zondag 17 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

We hebben het dak volledig vernieuwd met spanten er staan ook 2 veluxramen in, het moet geisoleerd worden over de totale oppervlakte, de dochter komt boven wonen met de zoon en wil alles open houden loft achtig. Volgens de dakwerkers +/- 100m²
vrijdag 1 september 2017

Isoleren van zolderdak

Isolatie op plat dak langs de binnenzijde. Isolatie plaatsen op een zoldering. Isolatie plaatsen door een vals plafond te maken.
dinsdag 22 augustus 2017

Geluidsisolatie plaatsen in slaapkamer

Ik wil graag een muur in de slaapkamer isoleren die grenst aan een buur, hier komt geluid makkelijk door.
dinsdag 18 juli 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Isoleren via begaanbare zolder tussen de draagbalken Dit is een zadeldak : 48 m², geen veluxen in.
woensdag 12 juli 2017

Vloerisolatie met PUR aanleggen

Ik zou graag mijn vloer willen isoleren met PUR (druk vast) 12 cm gespoten. Dit is een benedenverdieping. Er ligt vloerverwarming. En dit voor 120 vierkante meter.
vrijdag 9 juni 2017

PUR op een betonnen vloer spuiten

Pur spuiten op op 35 vierkante meter betonnen vloer.
maandag 5 juni 2017

Isoleren van zolderkamer en dakraam insteken

Isoleren van de zolder langs de binnenzijde ongeveer 60 m² en dakraam insteken. En later afwerken tot zolderkamer maar dit is in een later stadium.
donderdag 18 mei 2017

Isoleren dak

Isoleren van het zolderdak. ik zou een rd waarde moeten halen van 4. 5vkm k/w
zondag 14 mei 2017

Nieuw dak plaatsen met dakvensters en houtwolisolatie

Het oude dak wordt volledig verwijderd. 170 m². Een dak met 8 dakvensters. Een nieuwe achterbouw met plat dak 115 m². Ik ben vooral geïnteresseerd in HOUTWOL isolatie.
woensdag 10 mei 2017

Dak isoleren

Isolatie van dak: schuin dak van ongeveer 190 m². In overleg met vakman de mogelijkheden bekijken.
zaterdag 6 mei 2017

Dringend isoleren dak

Ik ben momenteel een oude woning aan het renoveren uit de jaren 50. Er is geen onderdak. Wij hebben besloten om het dak te vernieuwen. Alleen ben ik er nog uit of we langs de buitenkant of binnenkant isoleren. Kan u mij de prijs geven voor isolatie langs de buitenkant en isolatie langs de binnenkant? Zadeldak waar 4 veluxen in zouden komen.
donderdag 20 april 2017

Pur spuiten op zoldervloer

Pur spuiten op zolder vloer dikte 10 of 12 cm in overeenstemming met isolatie premie.
woensdag 19 april 2017

Isoleren woning

Isoleren van woning - bouwjaar 1989 - betreft een open bebouwing - voorzijde/ 2 zijgevels - achterzijde is glas(veranda) - dak is al geisoleerd - isolatie door minerale glaswol.. De oppervlakte van de woning is ongeveer een 155 m².
maandag 20 maart 2017

Isolatie van dak

Dakisolatie. Graag ter plaatse komen kijken.
vrijdag 17 maart 2017

Geluidsisolatie in de woning

Ik wil graag iets laten doen aan geluidsoverlast in onze tweewoonst. Meer bepaald willen we de leefruimte en onze slaapkamer isoleren.
woensdag 15 maart 2017

Isolatie woning

Ik wil mijn woning laten isoleren. Betreft vloerisolatie, zolderisolatie.
zaterdag 4 maart 2017

Isoleren van de woning

Goede isolatie nodig voor onze woning. PUR spuiten tegen de wanden en op zoldering.
woensdag 1 maart 2017

Isoleren van hellend en plat dak

1 : Hellend dak : ruimte tussen onderdak en metal-studs is ongeveer 29 cm en in totaal +/- 36 m² schuin. De nok wordt niet tot boven 'kamer'. Er komt een plafond in te hangen en dit is ongeveer 15 m². Totaal dak = +/- 51 m² 2 : Plat dak : er komt een vals plafond aan metal-studs te hangen en de op te vullen ruimte is ong. 25 cm. Oppervlakte = 20 m²
dinsdag 28 februari 2017

Isoleren met glaswol

Glaswol 15cm dik , 45 cm breed met spijkerflens + pur platen van 6cm waarop gepleisterd kan worden
woensdag 22 februari 2017

Volledige zolder te isoleren

Volledige zolder waarvan het dak te isoleren is.
maandag 20 februari 2017

Dak isoleren

Dak isoleren onder leien dak. Soort isolatie materiaal te bespreken. Langs de binnenzijde isoleren. Dit is een zadeldak, er zit 1 velux in. Graag advies en prijs.
zondag 19 februari 2017

Zoldervloer isoleren

Ik zou graag de zoldervloer isoleren, het betreft een bestaande houten planken vloer op balken. Bedoeling is de planken vloer op sommige plaatsten te openen en isolatiemateriaal ertussen de spuiten tussen de draagbalken.
zaterdag 11 februari 2017

Isoleren van de zoldervloer

Zoldervloer te isoleren
vrijdag 10 februari 2017

Dakisolatie plaatsen met dakramen

Zuidkant heeft geen onderdak meer, noordkant wel. Dak voorzien van 2 kleine dakramen en graag gespoten pur isolatie met een van dikte 18 cm.
zondag 5 februari 2017

Zoldervloer isoleren

Zoldervloerisolatie en bepaalde delen van de kamers die onder het hellend dak liggen. Binnen is het dak reeds afgewerkt.

Partners

Partners van Casius