Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Limburg.

84 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren en vervangen dak, isoleren vloer - isoler le sol, dakterras renoveren en isolatiewerken uit te voeren, isoleren woning, isoleren van zolderruimte en plat dak, isoleren zolder en muren, vernieuwen en isoleren van dak, isoleren van het dak, isoleren van zolder, isoleren van zolder, dak isoleren, isoleren zadeldak, plaatsen onderdak en isolatie, isoleren van schuin dak, vernieuwen dak en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Limburg:

donderdag 20 april 2017

Pur spuiten op zoldervloer

Pur spuiten op zolder vloer dikte 10 of 12 cm in overeenstemming met isolatie premie.
woensdag 19 april 2017

Isoleren woning

Isoleren van woning - bouwjaar 1989 - betreft een open bebouwing - voorzijde/ 2 zijgevels - achterzijde is glas(veranda) - dak is al geisoleerd - isolatie door minerale glaswol.. De oppervlakte van de woning is ongeveer een 155 m².
maandag 20 maart 2017

Isolatie van dak

Dakisolatie. Graag ter plaatse komen kijken.
vrijdag 17 maart 2017

Geluidsisolatie in de woning

Ik wil graag iets laten doen aan geluidsoverlast in onze tweewoonst. Meer bepaald willen we de leefruimte en onze slaapkamer isoleren.
woensdag 15 maart 2017

Isolatie woning

Ik wil mijn woning laten isoleren. Betreft vloerisolatie, zolderisolatie.
zaterdag 4 maart 2017

Isoleren van de woning

Goede isolatie nodig voor onze woning. PUR spuiten tegen de wanden en op zoldering.
woensdag 1 maart 2017

Isoleren van hellend en plat dak

1 : Hellend dak : ruimte tussen onderdak en metal-studs is ongeveer 29 cm en in totaal +/- 36 m² schuin. De nok wordt niet tot boven 'kamer'. Er komt een plafond in te hangen en dit is ongeveer 15 m². Totaal dak = +/- 51 m² 2 : Plat dak : er komt een vals plafond aan metal-studs te hangen en de op te vullen ruimte is ong. 25 cm. Oppervlakte = 20 m²
dinsdag 28 februari 2017

Isoleren met glaswol

Glaswol 15cm dik , 45 cm breed met spijkerflens + pur platen van 6cm waarop gepleisterd kan worden
woensdag 22 februari 2017

Volledige zolder te isoleren

Volledige zolder waarvan het dak te isoleren is.
maandag 20 februari 2017

Dak isoleren

Dak isoleren onder leien dak. Soort isolatie materiaal te bespreken. Langs de binnenzijde isoleren. Dit is een zadeldak, er zit 1 velux in. Graag advies en prijs.
zondag 19 februari 2017

Zoldervloer isoleren

Ik zou graag de zoldervloer isoleren, het betreft een bestaande houten planken vloer op balken. Bedoeling is de planken vloer op sommige plaatsten te openen en isolatiemateriaal ertussen de spuiten tussen de draagbalken.
zaterdag 11 februari 2017

Isoleren van de zoldervloer

Zoldervloer te isoleren
vrijdag 10 februari 2017

Dakisolatie plaatsen met dakramen

Zuidkant heeft geen onderdak meer, noordkant wel. Dak voorzien van 2 kleine dakramen en graag gespoten pur isolatie met een van dikte 18 cm.
zondag 5 februari 2017

Zoldervloer isoleren

Zoldervloerisolatie en bepaalde delen van de kamers die onder het hellend dak liggen. Binnen is het dak reeds afgewerkt.
dinsdag 31 januari 2017

Isolatie leggen op zoldervloer

Zoldervloerisolatie leggen. Oppervlakte is ongeveer een 90 m². Vloer is met houten balken.
maandag 23 januari 2017

Isoleren van zoldervloer

Isoleren van zoldervloer: Hooghuis van 50 m² en achterbouw van 32 m². Achterbouw is simpel, niet gebruikte zoldervloer. Hooghuis heeft een opgaande trap, kamertje en de rest open, niet gebruikte ruimte. Het kamertje moet bruikbaar blijven, de rest niet.
maandag 23 januari 2017

Isolatie

Isolatie herstellen of vernieuwen van een bijgebouw ongeveer 15 m².
vrijdag 20 januari 2017

Isoleren tussen gordingen van plafond

Tussen gordingen van plafond, waar onbeloopbare zolder zal zijn
woensdag 18 januari 2017

Geluidsisolatie plaatsen onder dak

Geluidsisolatie plaatsen onder het dak: Nieuw spanten dak met spanten van 20 cm hoog. Zou een geluidsisolatie moeten zijn met goede waarden.
dinsdag 17 januari 2017

Binnenzijde dak isoleren

Dak over dak system met een scherm tussenin is reeds aanwezig. Graag binnenzijde van het dak isoleren. Wordt leefruimte.
vrijdag 13 januari 2017

Dak isoleren

Isoleren van het dak: . Hoe weet je dat er reeds een onderdak is of in ons geval is er een dakoverdak systeem toegepast.
donderdag 12 januari 2017

Isoleren van zoldervloer en plafond bovenste verdieping

Zoldervloer/plafond bovenste verdiep isoleren: tussen kepers is nu een dunne isomoplaat bevestigd, deze vervangen door dampscherm en deftige isolatie.
dinsdag 10 januari 2017

Isoleren dak

Prijsofferte voor een isolatie : - Dak met kleine helling.
dinsdag 10 januari 2017

Geluidsisolatie

Ik wil graag iets aan doen aan de geluidsoverlast. Ik woon in een duplex appartement. Heeft een structuur van hout. De vloeren zijn van hout en worden gesteund op houten balken. We verhuren onze gelijkvloerse verdieping wij wonen op de eerste verdiep. En op de 2de verdiep heb ik mijn slaapkamers. Als we slapen hoor ik bijna alles wat er op de gelijkvloers wordt gesproken. Een geschreeuw, hoesten etc. Het irriteert mij enorm. En als ze met deuren smijten voel ik precies een aardbeving op de eerste verdiep. Ook als mijn kinderen lopen of als we eens ruzie maken, horen ze ons ook. Ik wil hier een einde aan brengen.
maandag 12 december 2016

Isoleren schuin dak en zolder advies en prijsofferte

We willen dringend info over dakisolatie. Schuin dak in slaapkamer / gespoten isolatie daar ruimtes van binnen reeds volledig afgewerkt zijn zolder / glaswol ?? Graag hadden we info gekregen over welke de mogelijkheden zijn.